Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tv8de gürkan kubilay vardı biri laratay hocayı sordu.ben polemik yapmam ramazanda insanlar neden kilo alıyor ona cevap versin dedi.bide ben asla gürkan kubilay diyeti diye bişey çıkarmadım bu yanlış dedi herkesin bünyesi farklı diyo.ben bu adamı öncede çok dinledim.bir kere insanlar ramazanda yedikleri tatlı ve sıcacık pideden kilo alıyorlar,2öğün beslenmekten değil;bide şekerli içeceklerden tabi.hocada örnek liste vermiş kendide örnek liste verdi birsürü çıktığı programlarda önce gitsin kendine bir baksın hazır çorba reklamlarında oynadığını bilmiyoz sanki.offf çok kızdım

Bu arada 2 gündür diyetim süper gidiyo yumurtayı çıkardım mide bulantım ve alerjim geçti.spor 5km yürüyüş ve2lt suya devam.hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum inşallah böyle devaö eder allahım çok istiyorum memlekete sömestir tatilinde zayıflamış olarak gitmeyi...

sömestır tatilene kadar ne kadar veririz acaba. 27 ocak da İzmir biletim var bende 60lı kilolarda gidebilirmiyim ki acaba? süper olur

bu arada alarji ile ilgili ben de konuşmak istiyorum. öncelikle bulunduğum ilçede cildiye doktorundan randevu alayım dedim, meğer 1 aydır dr yokmuş-zaten özellerde hiç yok, gidemedim cildiyeye anlayacağınız.. 3 gündür hiç ceviz yemedim yumurtaya devam ettim alarjiler geçti gibi yani kızarıklıklar geçti de ufacık ufacık kırmızı sivilcemsi çıkıntılar var az bişey... bu durumda suçlu ceviz gibi görünüyor. hiç ceviz yemeden mi devam edeyim şimdi,, oysa ki 1 çuval kabuklu ceviz aldırmıştık memleketten..

bu arada bugün sabah karlı bir güne uyandık kar ve beyazlığı içime huzur veriyor

neyse kızlar çok konuştum şimdi bi arkadaşa gitcem akşama konuşuruz. hepinizi öpüyorum kucak dolusu..

Kızlar canan hoca kilo koruma hakkında ne diyor acaba ben ya rejim modundayım yada ne varsa yiyiyorum bi düzen tutturamadım bana yardımcı olur musunuz:)

dün için :

sabah : 2 haşlanmış yumurta + 1 parça peynir + yarım portakal

öğle : haşlanmış tavuk + 2 kaşık yoğurt

akşam : mercimek köfte ( 4-5 adet ) + marul + 10-15 tane çiğ fıstık + 1 adet limon ( portakal gibi kesip kesip yiyorum valla )

bugün :

sabah uyanamadım, o yüzden sadece öğlen yedim. 2 haşlanmış yumurta.

ben mercimek köftesini sık sık yapıyorum ve tüketiyorum. bulgurunu çok az koyuyorum. pilav yemektense bu şekilde tüketmek daha çok işime geliyor. sırf bulgur yerine karışık yiyorum yani. bana da ayrı öğün olmuş oluyor.

ben ekşi hastasıyım, zaten marul ve limon yemekten köfteye pek sıra gelmiyor

kızmakta haklısın dün de doktorumdaydı br hastası artık sık sık acıkıyorum dedi çok iyi bişeymiş gibi bi de önceden 2 öğün yerdim diyorlar oysa günboyu yedikleri cipsleri kolaları pastaları yemekten saymıyorlar o zaman 6 öğüne çıkıyor naber
bu adam daha önce de yağları ayrıştıran bi ilacın tanıtımını yapıyordu tv lerde

alerjinin geçmesine sevindim sana tavsiyem bikaçgün az az sadece ceviz ye durumuna bak sonra cevizi kes 1 tane yumurta ekle kahvaltına bi de öyle bak suçluyu bulursun

Kızlar canan hoca kilo koruma hakkında ne diyor acaba ben ya rejim modundayım yada ne varsa yiyiyorum bi düzen tutturamadım bana yardımcı olur musunuz:)

karatay hoca ideal kilosuna gelenler günde 5 km tempolu yürümek kaydıyla diyet sırasında yiyemediğimiz şeyleri ölçülü olarak yiyebilirler diyor ama hergün değil ve yine leptin salınımını bozmayacak saatlerde

bende 27 ocakta Ankaraya gitcem fakat kilo vermemekte ısrarlı bünyem ne yapacağım bilmiyorum siz neler yiyorsunuz

bende öğlenleri çok az yiyorum ama ne yapayım acıkıyorum.bugün 5 saat ara verdim demir ekeikliğime bir yorum yapmadılar D vitamininide ölçmediler.yinede iğne yaptırsammı

bende 27 ocakta Ankaraya gitcem fakat kilo vermemekte ısrarlı bünyem ne yapacağım bilmiyorum siz neler yiyorsunuz

genelde ben durgunluğu vücudum yediklerime alıştığında yaşıyorum gibi hissediyorum. bu yüzden de 2 gün protein ağırlıklı besleniyorum. yağı azaltıyorum. sonra normal beslenmeme devam ediyorum. ama benim böbreklerim sağlıklı, o yüzden böyle yapıyorum. protein ağırlıklı beslenmek böbreklerinde sorun yaratabilir. ayrıca 2 günü asla asla geçmiyorum. bu da önemli.

sabah kkk
öğle : çorba + salata
akşam: bezelye+ yoğurt

sporu yapmaya çalışacağım regl dönemine girdm (( ne güzel gidiyordum yaaa. ilk günde 1 kilo şiştm Alallhım yaa sporu yapmaya çalışacağım yapabilirsem.sizler bu dönemde spor yapabiliyor musunz? yürüyüş dışındakileri yani.

hoşgeldn cnm.bu sayfadaki arkadaşlarım çok yardımcıdırlar,çok iyi kızlar hepsi :)) ben seviyorum bu sayfayı.motivasyon konusunda destekleri büyük.sen de memnun kalacaksın eminim. :)) jilliana devam orda da konuşuruz senle :))

slm ilbatum,
bende Elazığlıyım...
orda olamasamda, oralı birilerini bulmak güzel..
bide bunu biz ana yemek yerine yeriz, çorba demeyiz
bol zayıflamalar, ancak bulgur da ilk haftalar yasak değilmiydi..
aaaa demek öyle bende çok memnun oldum . benim de eşim Elazığlı :) bilemiyorum artık benim kv hep çorba niyetine yaptığı için sanırım ben öyle öğrendim :) bilmiyorum ki canım ben ilk haftadan beri yiyorum emzirirken bulgurun süt yaptığını duymuştum kesmedim o yüzden. zaten en fazla 4-5 kaşık yiyorum.

bende yedim valla ne yalan söyleyeyim pzt çiğköfte yedim dün bulgur pilavı ,bugün dünden kalan bulgur pilavından yedim ama 4-5 kaşığı geçmedi. acı metabolizmayı hızlandırıyor ben yenilebilir diyorum o nedenle :) hergün tartılıp moralimi bozmak istemiyorum sadece cuma meraktan çıkıyorum :)
inşallah yaza hepimiz manken gibi oluruz :) aynı fikirdeyim 65i göreyimde sonrası daha yavaş gitsin zaten hedefim 58-60 civarı

yediklerimi yazayım :)

SABAH:
salatalık
10 zeytin
maydanoz
peynir
1 bardak tarçınlı süt
1 çay bardağı karışık kuruyemiş

ÖĞLE:
4 kaşık bulgur pilavı
patates köfte karışık 3-4 kaşık
1 kaseye yakın yoğurt

AKŞAM:
taze fasulye
salata
yoğurt

bende öğlenleri çok az yiyorum ama ne yapayım acıkıyorum.bugün 5 saat ara verdim demir ekeikliğime bir yorum yapmadılar D vitamininide ölçmediler.yinede iğne yaptırsammı

sana baktıkça diyete ilk başladığım zamanlardaki halimi hatırlıyorum naapsam gr veremiyordum çıldıracaktım derken 1 kg verdim 2-3 hafta sonra tabi üsteliık tahlil yaptırdım bişey çıkmadı sadece metabolizma hızımı ölçtürmüştüm diyetten önce dikkatli beslenip 1 saat yürüyüş yaptığım halde 1400 çıkmıştı ki düzenli yürüyüş yapan bbenim yaşımda birinin 1800-2000 arasında olması gerekmiş diyete başlayıp da veremediğimi görünce anladım ki ilave egzersizler yapmam gerek ilk aylar pek veremedim 2-3 kilo falan sonra yüzme plates yürüyüş leslie her boş vaktimde bişey yaptım haftada 800 gr gitmeye başladı 1 ay böyle gitti sonra yine durdu 10 kg ya ulaştım 3-5 gün tatil bayram vs kaçamaklarım oldu 3 kere hooop 2 kg aldım kurban bayramından bu yana uğraşıyorum hala 10 kg olmadı ama vazgeçmek yok çünkü hayatımda hiç yaşamadığım tokluk duygusunu yaşıyorum bunu karataya borçluyum bazen isyan ediyorum ama yine de asla vazgeçmem

sana tavsiyem öncelikle demir eksiğini gidermek iğne mi hap mı doktorun ne önerdiyse kullan sonra da menülerini düzenli paylaş üzerinde konuşalım inan bana bu diyetle veremiyorsan başka diyetle de veremezsin 1-2 kg belki verirsin sonra fazlasıyla alırsın üstelik ömür boyu sürdüremezsin

sabah
kkk+ 1 bardak greyfurt suyu(posalarını içine koyuyorum)

akşam
pazı sarması
yoğurt
turp

2-2.5 lt su leslie 5 mil

merhaba hanımlar.bugünkü menüm:
SABAH:ik yumurtayla yapılmış menemen peynir zeytin 3tane yeşillik ceviz iki bardak çay.
AKŞAM:bulgurlu lahana dolması çorba yoğurt.
iki litre suyum bitmek üzere akşam leslie de yaparım günü kapatırım böylece.

Teşekkürler bilgiler için:)şu diyet pisikolojisinden çıkmam lazım çok kaptırdım galiba kendimi bir meyve yerken bile kasıyorum kendimi bazen yada ne bulduysam yiyip nefes alamıycak duruma geliyorum.
bugünkü menüm:
12.00 kkk-30 fıstık 4 gün kurusu
18.00 bir tabak mantar yemeği-bir tabak yoğurt-salata-bir avuç ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…