Bu arada 2 gündür diyetim süper gidiyo yumurtayı çıkardım mide bulantım ve alerjim geçti.spor 5km yürüyüş ve2lt suya devam.hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum inşallah böyle devaö eder allahım çok istiyorum memlekete sömestir tatilinde zayıflamış olarak gitmeyi...
Tv8de gürkan kubilay vardı biri laratay hocayı sordu.ben polemik yapmam ramazanda insanlar neden kilo alıyor ona cevap versin dedi.bide ben asla gürkan kubilay diyeti diye bişey çıkarmadım bu yanlış dedi herkesin bünyesi farklı diyo.ben bu adamı öncede çok dinledim.bir kere insanlar ramazanda yedikleri tatlı ve sıcacık pideden kilo alıyorlar,2öğün beslenmekten değil;bide şekerli içeceklerden tabi.hocada örnek liste vermiş kendide örnek liste verdi birsürü çıktığı programlarda önce gitsin kendine bir baksın hazır çorba reklamlarında oynadığını bilmiyoz sanki.offf çok kızdım
sömestır tatilene kadar ne kadar veririz acaba. 27 ocak da İzmir biletim var bende 60lı kilolarda gidebilirmiyim ki acaba? süper olur
bu arada alarji ile ilgili ben de konuşmak istiyorum. öncelikle bulunduğum ilçede cildiye doktorundan randevu alayım dedim, meğer 1 aydır dr yokmuş-zaten özellerde hiç yok, gidemedim cildiyeye anlayacağınız.. 3 gündür hiç ceviz yemedim yumurtaya devam ettim alarjiler geçti gibi yani kızarıklıklar geçti de ufacık ufacık kırmızı sivilcemsi çıkıntılar var az bişey... bu durumda suçlu ceviz gibi görünüyor. hiç ceviz yemeden mi devam edeyim şimdi,, oysa ki 1 çuval kabuklu ceviz aldırmıştık memleketten..
bu arada bugün sabah karlı bir güne uyandıkkar ve beyazlığı içime huzur veriyor
neyse kızlar çok konuştum şimdi bi arkadaşa gitcem akşama konuşuruz. hepinizi öpüyorum kucak dolusu..
Kızlar canan hoca kilo koruma hakkında ne diyor acaba ben ya rejim modundayım yada ne varsa yiyiyorum bi düzen tutturamadım bana yardımcı olur musunuz:)
bende 27 ocakta Ankaraya gitcem fakat kilo vermemekte ısrarlı bünyem ne yapacağım bilmiyorum siz neler yiyorsunuzsömestır tatilene kadar ne kadar veririz acaba. 27 ocak da İzmir biletim var bende 60lı kilolarda gidebilirmiyim ki acaba? süper olur
bu arada alarji ile ilgili ben de konuşmak istiyorum. öncelikle bulunduğum ilçede cildiye doktorundan randevu alayım dedim, meğer 1 aydır dr yokmuş-zaten özellerde hiç yok, gidemedim cildiyeye anlayacağınız.. 3 gündür hiç ceviz yemedim yumurtaya devam ettim alarjiler geçti gibi yani kızarıklıklar geçti de ufacık ufacık kırmızı sivilcemsi çıkıntılar var az bişey... bu durumda suçlu ceviz gibi görünüyor. hiç ceviz yemeden mi devam edeyim şimdi,, oysa ki 1 çuval kabuklu ceviz aldırmıştık memleketten..
bu arada bugün sabah karlı bir güne uyandıkkar ve beyazlığı içime huzur veriyor
neyse kızlar çok konuştum şimdi bi arkadaşa gitcem akşama konuşuruz. hepinizi öpüyorum kucak dolusu..
bende öğlenleri çok az yiyorum ama ne yapayım acıkıyorum.bugün 5 saat ara verdim demir ekeikliğime bir yorum yapmadılar D vitamininide ölçmediler.yinede iğne yaptırsammıcanım topiği değil hocanın kitaplarından birini okumanı tavsiye ederim
canım başlangıçta 2 öğün yapacaksın deyince zorlanıyor yeni başlayanlar o nedenle 3 öğün diyoruz ki hoca da 4-5 saat ara kuralı koyuyor
tabi ki 2 öğün daha etkili ben ilk 4 ay 3 öğün yaptım sonra 2 ye döndüm sabah 5.45 te uyandığım halde 3 öğün istesem de yapamıyorum artık ama ilk günden böyle yapsaydım çok zorlanırdım
okan bey ve eşi çok tecrübeli onlara demir eksikliğini söyledin mi eğer söylediysen ilk sebep o diyecekler karatay hoca ısrarla demir ve d vitamini eksik olanlar kilo veremez diyor çünkü
bende 27 ocakta Ankaraya gitcem fakat kilo vermemekte ısrarlı bünyem ne yapacağım bilmiyorum siz neler yiyorsunuz
merhaba kızlar bende karatay diyetini çok duydum ama tam olarak nasıl bir diyet olduğunu çok bilmiyorum
daha doğrusu diyet değilde sağlıklı yaşam şekli galiba
bende yarından itibaren topiği baştan başlayıp okumaya gayret edicem zaten bir süredir
spor yapıp sağlıklı beslenmeye çalışıyordum bende aranıza katılmak istiyorum
aaaa demek öyle bende çok memnun oldum . benim de eşim Elazığlı :) bilemiyorum artık benim kv hep çorba niyetine yaptığı için sanırım ben öyle öğrendim :) bilmiyorum ki canım ben ilk haftadan beri yiyorum emzirirken bulgurun süt yaptığını duymuştum kesmedim o yüzden. zaten en fazla 4-5 kaşık yiyorum.slm ilbatum,
bende Elazığlıyım...
orda olamasamda, oralı birilerini bulmak güzel..
bide bunu biz ana yemek yerine yeriz, çorba demeyiz
bol zayıflamalar, ancak bulgur da ilk haftalar yasak değilmiydi..
evet canım ama tabi bulgur hergün olmamak ve az olmak şartıyla çok yasak değil.. ben ikinci haftamda 3 gün çiğ köfteler yemiştim,,hemmde doyasıya -- çok etkilememişti (içindeki bol acılardandır diye düşünüyorum) ama pilav olunca etkilediğini, gördüm.
keşke ker hafta yarım kilo vererek sürekli devam etsek-- haziran sonuna kadar manken olurduk be yaabi yerde duraklayacağını biliyorum kilo vermenin ama keşke duraklamadan 65 altına kadar düşebilsem de 65 altında zorlansam:44:
bende öğlenleri çok az yiyorum ama ne yapayım acıkıyorum.bugün 5 saat ara verdim demir ekeikliğime bir yorum yapmadılar D vitamininide ölçmediler.yinede iğne yaptırsammı
Teşekkürler bilgiler için:)şu diyet pisikolojisinden çıkmam lazım çok kaptırdım galiba kendimi bir meyve yerken bile kasıyorum kendimi bazen yada ne bulduysam yiyip nefes alamıycak duruma geliyorum.karatay hoca ideal kilosuna gelenler günde 5 km tempolu yürümek kaydıyla diyet sırasında yiyemediğimiz şeyleri ölçülü olarak yiyebilirler diyor ama hergün değil ve yine leptin salınımını bozmayacak saatlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?