Süper fikir ama ben herhalde ağzıma attıktan sonra yutarımmrb pc çalışmadığı için epeydir giremiyorum. bayramda sadece 1 gun kaçamak yaptım başkada olmadı kılom sabıt. bir kaç gundur dehşet derecede canım çıkolata istıyor bende bı parça çıgnıyorum ıyıce sonra tukuruyorum agzımıda bol su ile yıkıyorum dışlerımı fırçalıyorum bundan başka çozum bulamadım. ben geçmışe bı bakayım
Evet ya yürüyüş etkilemiş olmalı çünkü beslenme anlamında hiç bir değişiklik yapmadım.harikasınnbak yürüyüş nasıl etkiledı hemen
aman zeytını sayma,sonra laf ediyolar burda
canım kahve istediiii,bende yapayımmm
d vitamini almış olan var mı?
Hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menümerhaba herkese ben de bir kaç gündür kitabı okuyorum ve sizi takip ediyorum.önce bir anlayayım diye ses vermedim ama bende bu grubun içinde olmak istedim.baktım çok güzel paylaşımlarda bulunuyosunuz.beni de aranıza alırmısınız. kurtulmak istiyorum bu kilolardan artık.
Kahverengı kuru kaysının ıcıne 1 cay kasıgı kakao koyun harıka oluyormrb pc çalışmadığı için epeydir giremiyorum. bayramda sadece 1 gun kaçamak yaptım başkada olmadı kılom sabıt. bir kaç gundur dehşet derecede canım çıkolata istıyor bende bı parça çıgnıyorum ıyıce sonra tukuruyorum agzımıda bol su ile yıkıyorum dışlerımı fırçalıyorum bundan başka çozum bulamadım. ben geçmışe bı bakayım
Evet yaptırmaya calısıyorum,yumurtada bolca omega3 var ,omega3 takvıye de alıyor benımle,hoca ıkıncı kıtaba oykumu basıyor deyınce ılgı kanalları acıldı tabıaynen oyle canım ev kadınlıgı zor ama cok ta kutsal bır ıs ozellıkle anne olmak paha bıcılmez bende bu dıyetle cok enerjıgım ve huzurluyum bu cok onemlı bu hafta neler olucak bakalım ben ıkı haftadır ıkıncı oluyorum e artık sampıyonlugum hakettım dımı:)))))
gulcum annendemı karatay beslenıyo?yumurta sayısından tahmın yuruttum
Ideal ınsan az yer,az konusur az uyurmus. Hoca ocu gıbı olmaktan korkmayın dıyor,spor yapın ıstahınız acılır. "808789 | Soran : ipek-862466 | Soru Grup : GenelKızlar bende kilo almak istiyorum yaaa
Hep diyet yazıyorlar ama hiç kilo almak isteyenlere öneriler yok
22 yaşındayım ama 48 kiloyum :/
En azından 54-55 olmak istiyorumm...:18:
Rumuz: Başlangıç tarihi:13/11/2011
Başlangıç kg: 65,5
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40-42
Spor: Haftada 2 gün step diğer günler 45 dk bantta yürüyüş
Boy: 1.65
Hedef: 62 Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze
masalcım bu ayın durumunun bızlere olan etkısını merak ettım arasatırma yapacam ama hangı baslıkla yapayım bılemedım ne dıye aratayım canımAy küçülen faza geçti, ben de etkisini görmeye başladım anlaşılan.
- 400 gram ile başladım bu güne..
Menümü yazayım ..
1. öğün :
- Sucuklu yumurta
- Biraz beyaz peynir
- 6 zeytin
- 2 kuru kayısı
- Badem, ceviz
2. Öğün :
- Mercimek çorbası
- Fırında karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
- Yeşil çay
Spor :
- Leslie ile 2 mil.
merhaba kızlar ,ben 120 kg ve 168 cm.yim.Canan hocanın kitabını aldım 2 gündür yapmaya çalışıyorum ama doğru mu yapıyorum bilemiyorum.
1.gün
sabah: 1 çay bardağı ceviz,15 tane yeşil zeytin,biraz beyaz peynir,3-4 yeşil biber,1 domates,zencefil çayı,2 katı yumurta
saat 7 de: fırında çipura balığı,haşlanmış pancar salata
2.gün
sabah: tereyağlı 2 yumurta,peynir,1 çay bardağı ceviz
akşam:1 kase palıcanlı et kavurma ,biraz turp salatası,1 çay bardağı ceviz.
günde 1,5 litre su
acaba DOĞRU yapıyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?