Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlarrr nasılsınızz? haftasonu temizliğiyle uğraşıyodum.
sonunda temizliğimi yaptım. makineye çamaşır atacam bi de kendimi yıkayacağımm
yemeğim fırında pişiyor o pişer pişmezz atacam kendimi banyoyaaa

Süper fikir ama ben herhalde ağzıma attıktan sonra yutarım
harikasınnbak yürüyüş nasıl etkiledı hemen

aman zeytını sayma,sonra laf ediyolar burda

canım kahve istediiii,bende yapayımmm
Evet ya yürüyüş etkilemiş olmalı çünkü beslenme anlamında hiç bir değişiklik yapmadım.

d vitamini almış olan var mı?

Evet ben Sol..r marka D3 vitamini aldım güneşe çıkmadığım günlerde alıyorum. Aslında Ahmet Aydın'a göre ampul olanlarından alıp 2 ayda bir kullanmak gerekiyormuş. insanların genelinde D vitamini eksikliği varmış ve bir sürü probleme neden oluyormuş.

Hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze

Kahverengı kuru kaysının ıcıne 1 cay kasıgı kakao koyun harıka oluyor

Iyı aksamlar kızlar.......2. Öğün(ogle): Yarım tabak kavurma,yarım tabak haslanmıs dolmalık kuru patlıcan ılavelı salata (kabızlıga bırebır (arıı ısımlı arkadas "yazın annemler domates biber patlıcan bamya kurutur. sabah canım çok çekti kuru soganı zeytın yağında soteledım sonra domates salçası çok az yarım yemek kaşığı ekledim sonra haşladıgım kuru sebzelerı ekledım sonra sarmısak kımyon az karabiber çok lezetli ve doğal artı bıber acı oldugu için bağırsakları çok guzel çalıştırıyor. acısı eger fazla gelirse yoğurtluda yiyilebılır" dedıydı ben de salatada denedım 13: ınanılmaz etkıyor),bır bardak ayran,3 bıber,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corekotu ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor:bıraz ev ısı, 30 dakıka yurudum (oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ),bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

"Zeytın de bır meyve ,glısemık ındexı sıfır."Dıyor hoca. Salataya ılave edılen zeytınyagı ,salatanın ıcerdıgı C vıtamınının sındırılmesını kolaylastırıp ,cok guclu bır antıoksıdan a donusuyor.

Eklentiler

• $a22ogleyemeg%C4%B1m.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bende kilo almak istiyorum yaaa
Hep diyet yazıyorlar ama hiç kilo almak isteyenlere öneriler yok
22 yaşındayım ama 48 kiloyum :/
En azından 54-55 olmak istiyorumm...:18:

Evet yaptırmaya calısıyorum,yumurtada bolca omega3 var ,omega3 takvıye de alıyor benımle,hoca ıkıncı kıtaba oykumu basıyor deyınce ılgı kanalları acıldı tabı ,sımdı hocayı da dıkkatle ızlıyor.Kızlar cocugunuza bırsey ogretmek ıstıyorsanız arkadaslarına ogretmeye calısın ogrenırler. Kıtabı babam da okumamıstı,artık alır okur muhakkak

Kızlar bende kilo almak istiyorum yaaa
Hep diyet yazıyorlar ama hiç kilo almak isteyenlere öneriler yok
22 yaşındayım ama 48 kiloyum :/
En azından 54-55 olmak istiyorumm...:18:
Ideal ınsan az yer,az konusur az uyurmus. Hoca ocu gıbı olmaktan korkmayın dıyor,spor yapın ıstahınız acılır. "808789 | Soran : ipek-862466 | Soru Grup : Genel
Soru : canan hocam merhabalar,
bende polikistik over vardı,siz bana çok doğal doğalında doğalı beslen dediniz.bende öyle yapıyorum ama sorunum şu ki ben çook zayıfladım.dahada zayıflayacağım diye korkuyorum.öcü gibi oldum.biraz ekmek yesem mi?ne yapmamı önerirsiniz.
29.10.2011 00:03:00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

Bol bol kuvetli protein, fasülye ve az meyva yiyin. İnsülin ve D - vitamini değerlerinizi kontrol edin. Enerjiniz iyiyse, halsizlik ve yorgunluk yoksa, uykunuz iyiyse korkmayın. Ekmek sağlıklı olursa yiyin ama insülin değeriniz önemli. POVER'in nedeni seks hormonlarınızın dengesizliğidir. Kız bebeklerin anaları gebe iken aşırı karbonhidratla beslendiklerinde, kız çocuklarında gelişiyor. Kıllanma da oluyor. İnsülin direncine bağlı. Dikkatli olun derim...Öcü olmaktan korkmayın! Hasta olmaktan korkun! Spor yapın"

Ay küçülen faza geçti, ben de etkisini görmeye başladım anlaşılan.
- 400 gram ile başladım bu güne..

Menümü yazayım ..

1. öğün :

- Sucuklu yumurta
- Biraz beyaz peynir
- 6 zeytin
- 2 kuru kayısı
- Badem, ceviz

2. Öğün :

- Mercimek çorbası
- Fırında karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- Yeşil çay

Spor :

- Leslie ile 2 mil.

sabah:

1 yumurta
2 kk peynir
4 zeytin
1 kase yoğurt
1 tk pekmez, 2 tk dut reçeli
bol ceviz ve fındık

akşam:
1 kase tarhana çorbası
1,5 tabak kapuska (pirinçliydi malesef)

aralarda 3-5-8 badem yedim

su : 2 lt
spor: 4 km yürüdüm koşu bandında

merhaba kızlar ,ben 120 kg ve 168 cm.yim.Canan hocanın kitabını aldım 2 gündür yapmaya çalışıyorum ama doğru mu yapıyorum bilemiyorum.
1.gün
sabah: 1 çay bardağı ceviz,15 tane yeşil zeytin,biraz beyaz peynir,3-4 yeşil biber,1 domates,zencefil çayı,2 katı yumurta
saat 7 de: fırında çipura balığı,haşlanmış pancar salata
2.gün
sabah: tereyağlı 2 yumurta,peynir,1 çay bardağı ceviz
akşam:1 kase palıcanlı et kavurma ,biraz turp salatası,1 çay bardağı ceviz.
günde 1,5 litre su
acaba DOĞRU yapıyor muyum?

merhaba kıslar

1.öğünüm (10.00)

1 ınce bellıbardak cevız
bır avuc beyaz peynır
2-3 dılım domates
6 tane zeytın 1 tane yesıl zeytın
2 yumurta
cay cay cay sekersız

2.öğün (17.00)

tarhana corbası
lahana haslama

yaklasık 3 saat ev sıl supur yerlestır spor denecek kadar:)
bugun fazla su ıcmedım kıslar suan ıcın boyle

Ne bu abi agzina at cigne tukur olayi? Ayda yilda bir yiyin bir damla cikolata ne olur ki olmezsiniz. Bu kadar sıkmayın zehir mi bu? Cok anlamsiz bence.

Bende yarın bismillah diyip başlıyacağım,hepimize kolay gelsin....Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim darısı başıma....
LOXANDRA seni özellikle tebrik ederim....
TYLHOLL arkadaşım hayırlı olsun,inşaallah bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın...

masalcım bu ayın durumunun bızlere olan etkısını merak ettım arasatırma yapacam ama hangı baslıkla yapayım bılemedım ne dıye aratayım canım

gayet guzel gorunuyıo canım sımdılık..aramıza hosgeldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…