Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşekkür ederim.hoşbulduk.çizelgeyi bir türlü yapamadığım için vazgeçtim.daha ziyade kodu yapıştırmak başarısız oldu.umarım diyetim başarılı olur

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Buradan bakabilirsin papasiyacım.
Aycangülün diğer konusuna da bakmanı tavsiye ederim epilasyon konusunda çok faydasını gördüm.

canım truf tarıfını bılıyodun dımı yazabılırmısın bı zahmet

Saphıra değilim ama olsun.

truf
7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..

sağol loksandra

saphira,arada bir değişiklik yapıp diyete de uysan mı acaba,pirinç günleri,serbest günler gırla gidiyor
ovvv fırça yedim sanki haklısın canım.Bayramda yeterince kaçamak yapmıştım zaten,rutinleştirdiğim 15 te 1 yaptığım kaçamağa gerek yokru ama bu arada bu tür yoğunluklarım fazlaca olacak.En başında yiyip (hazır henüz bayram tatili havasından çıkmamaışken) sonrasında diyetime sıkı sıkı devam etme planım var.bayramdan 900 gr eksiyle çıkmanın da verdiği şımarmaylar,Allah ne verdiyse yedim bugün
maşallah canım çok güzel
canım truf tarıfını bılıyodun dımı yazabılırmısın bı zahmet

canımcım masalişko yazmış

akrep33

baska bir konuda elma diyetinde okudum seni
8 kilo civarı vermissin
ama msjlar coktu devamına ulaşamdım
o 8 kiloyu cok cabuk mu geri aldın ?
yanıt verirsen cok sevinirim..

Kilo verince şımaranlardan birisi de benin.
Neredeyse 60lara geri çıkıyordum o şımarıklıkla.
Dur dedim ne yapıyorsun.
Şımar tabi ama abartma saphıracım sakın.
Sonra geldikçe geliyor devamı.

bir değişiklik olsun,biraz düşündürmece :)

''mezar başında ağlayan bir kız var. Mezarda yatan kadının annesi mezar başında ağlayan kızın annesinin kaynanasıdır.
O halde mezarda yatan kadın mezar başında ağlayan kızın nesidir?''

Halası mıı ? :26:

Acıkıyorsanız ogle ogunu de yapabılırsınız.Ben ılk 5.5 ay 3 ogun yedım sonra ıkı ogun yetmeye basladı. Meyve olarak kahverengı kuru kaysı vb onerırım .Taze meyve yıyeceksenız sabah tuketın.Aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yemek yok,ayran ya da sut ıcebılırsınız,ogunlerınızde ızın verılen seylerden doyuncaya kadar tuketın. "Soru : Sn. Prof. Dr. Karatay, bu hafta sizinle olan kontrol randevumu maalesef ki Eylül 3.haftasına erteledim, seyehatde olmam ve akabinde bayram tatiline çıkmam sebebiyle. Bu sebeple aklıma takılan bir soru var. En son cevapladiginiz sorulardan birinde çok fazla düşük Gİ besinleri tüketmenin vücudda İnsulin hormon salgisini artıracağını yazmıştınız. O zaman bu durumda da vücudda yaglanma artmiyor mü ? Ya da İnsulin intolenrance tetiklenmis olmuyor mü ? Anlamaya çalıştığım düşük Gİ besinlerine de çok fazla yüklenmemiz vücut yaglanmasi icin bir tehlike oluşturur mü tıpkı çok fazla sekerli-yağlı-namuslu yieyecekleri tüketmek gibi ? Sonsuz Saygılarımla
23.08.2011 23?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap : Porsiyonların büyük olması da, insülin salgılanmasına ve dolşımda daha uzun süre kalmasına neden oluyor.

Metabolizma, normalleşince zaten büyük porsiyonlar da yenemiyor. Geçiş dönemin de yenebilir, ancak insülin direnci daha yavaş kırılır. En önemli faktör, yürümekteir!!!!

Kolay gelsin.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay ".......Hosgeldınız ben de 120 kg ıdım 7 ay once ,sımdı 87 kıloyum,ayda 4 kg gıdıyor ama 8 kg vermıs gıbı gozukuyorum....Kolay gelsın hepımıze YAĞLARA,TOKSINLERE UGURLAR OLSUNN,SEVGIYLE GITSINLER.KARATAY DIYETIYLE ZEHIRLENMIYOR BESLENIYORUZ ARTIK KILOLAR GIDERLER ELBET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…