masalcım bu ayın durumunun bızlere olan etkısını merak ettım arasatırma yapacam ama hangı baslıkla yapayım bılemedım ne dıye aratayım canım
gayet guzel gorunuyıo canım sımdılık..aramıza hosgeldın
canım truf tarıfını bılıyodun dımı yazabılırmısın bı zahmet
ovvv fırça yedim sankisağol loksandra
saphira,arada bir değişiklik yapıp diyete de uysan mı acaba,pirinç günleri,serbest günler gırla gidiyor
maşallah canım çok güzelAy küçülen faza geçti, ben de etkisini görmeye başladım anlaşılan.
- 400 gram ile başladım bu güne..
Menümü yazayım ..
1. öğün :
- Sucuklu yumurta
- Biraz beyaz peynir
- 6 zeytin
- 2 kuru kayısı
- Badem, ceviz
2. Öğün :
- Mercimek çorbası
- Fırında karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
- Yeşil çay
Spor :
- Leslie ile 2 mil.
canım truf tarıfını bılıyodun dımı yazabılırmısın bı zahmet
evet canım ben de aldım onlardan ama bitince açamadım yaa..karabiber katmak istedim tekrardan eşim açmaya çalışırken kırıldı maalesef..kullaması çok güzeldi..karabiberi tazecik öğüterek katıyodum yemeklere..mis kokuyordu
ovvv fırça yedim sankihaklısın canım.Bayramda yeterince kaçamak yapmıştım zaten,rutinleştirdiğim 15 te 1 yaptığım kaçamağa gerek yokru ama bu arada bu tür yoğunluklarım fazlaca olacak.En başında yiyip (hazır henüz bayram tatili havasından çıkmamaışken) sonrasında diyetime sıkı sıkı devam etme planım var.bayramdan 900 gr eksiyle çıkmanın da verdiği şımarmaylar,Allah ne verdiyse yedim bugün
maşallah canım çok güzel
canımcım masalişko yazmış
bir değişiklik olsun,biraz düşündürmece :)
''mezar başında ağlayan bir kız var. Mezarda yatan kadının annesi mezar başında ağlayan kızın annesinin kaynanasıdır.
O halde mezarda yatan kadın mezar başında ağlayan kızın nesidir?''
Acıkıyorsanız ogle ogunu de yapabılırsınız.Ben ılk 5.5 ay 3 ogun yedım sonra ıkı ogun yetmeye basladı. Meyve olarak kahverengı kuru kaysı vb onerırım .Taze meyve yıyeceksenız sabah tuketın.Aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yemek yok,ayran ya da sut ıcebılırsınız,ogunlerınızde ızın verılen seylerden doyuncaya kadar tuketın. "Soru : Sn. Prof. Dr. Karatay, bu hafta sizinle olan kontrol randevumu maalesef ki Eylül 3.haftasına erteledim, seyehatde olmam ve akabinde bayram tatiline çıkmam sebebiyle. Bu sebeple aklıma takılan bir soru var. En son cevapladiginiz sorulardan birinde çok fazla düşük Gİ besinleri tüketmenin vücudda İnsulin hormon salgisini artıracağını yazmıştınız. O zaman bu durumda da vücudda yaglanma artmiyor mü ? Ya da İnsulin intolenrance tetiklenmis olmuyor mü ? Anlamaya çalıştığım düşük Gİ besinlerine de çok fazla yüklenmemiz vücut yaglanmasi icin bir tehlike oluşturur mü tıpkı çok fazla sekerli-yağlı-namuslu yieyecekleri tüketmek gibi ? Sonsuz Saygılarımlamerhaba kızlar ,ben 120 kg ve 168 cm.yim.Canan hocanın kitabını aldım 2 gündür yapmaya çalışıyorum ama doğru mu yapıyorum bilemiyorum.
1.gün
sabah: 1 çay bardağı ceviz,15 tane yeşil zeytin,biraz beyaz peynir,3-4 yeşil biber,1 domates,zencefil çayı,2 katı yumurta
saat 7 de: fırında çipura balığı,haşlanmış pancar salata
2.gün
sabah: tereyağlı 2 yumurta,peynir,1 çay bardağı ceviz
akşam:1 kase palıcanlı et kavurma ,biraz turp salatası,1 çay bardağı ceviz.
günde 1,5 litre su
acaba DOĞRU yapıyor muyum?
Halası mıı ? :26:
evet masalcım,vala bravo :))
evet masalcım,vala bravo :))
Tebrıkler valla. Bır elmadan kucuk tırtıl cıkmasından daha kotu ne olabılır?
...
buyur canım afiyet olsun
Elmadan haslanmıs bır yarım tırtıl cıkması
2 küçük tırtıl çıkması mı
Ya da büyük tırtıl çıkması mı ..
Elmadan haslanmıs bır yarım tırtıl cıkması
sohbetiniz bol olsun bayanlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?