Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

felluzcum teşekkür ederim.. denedim galiba olacak.sabaheynirli omlet ceviz zeytin domates maydonoz yedim.su içmeye devam..inşallah tartıya iyi şekilde yansır çabalarımız.....

merhaba kızlar
kahvaltım
1 yumurtadan omlet
az peynir az kaşar
7-8 tane zeytin
2gün kurusu
8-9 tne çiğ fındık 2tane ceviz
yeşil çay

dün akşamki yemek
1 kase kıymlı barbunya
1 kase salata
1 kase bulgur pilavı
2 litre su

regl döneminden dolayı neden spor yapamadığını anlamadım ? sporun regl olmaya bir zararı yok ki ? aksine iyi geldiği yönünde görüşler var, krampları ve ağrıları gidermesi açısından. bence sen sporu bugün yap da kendini kötü hissetme

15 gün oldu daha tık yok artık acıkmıyorumda 2 öğüne düştüm ne yapacağım.şaşırdım kaldım zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar kuru üzüm ve yaban mersini yiyebiliyormuyuz? pekmez yasaktı ama kuru üzümden emin olamıyorum

kuruüzüm ve yaban mersini gi si yüksek meyvelere giriyor ikisininki de 64 bu nedenle sıklıkla yiyebileceğimiz şeyler değil ben balığın üstüne tahin helvası yemiyorum o zaman 2 yk tahinin içine 10-12 tane kuruüzüm atıyorum öyle yiyorum
karatay hoca sabahları kurukayısıyı hem gi si düşük hem lifli ev potasyum olduğu için toktutma özelliğinden dolayı öneriyor bu bütün kurumeyveleri rahatça yiyebiliriz anlamına gelmiyor malesef

ağrılarım var cnm.karnım ve belim çok ağrıyor.daha kötü olur diye yapmıyordum.jillian yapıyorum duydun mu bilmem jillian michales'ı.belki dediğin gibi olur.akşam kurstan sonra yapacağım inş iyi gelir.teşekkür ederm cnm

geçmiş olsun cnm bende sana bıraktınmı diye sorucaktım jillian ı
neyse kendini fazla zorlama yinede iyi hissetmiyorsan yapma

Ya ben daha once denedim dedigin gibi paticanlar renkten renge girdiler sirnasip durdular biseye benzemedi o yuzden diyodum. Neyse ben zaten bunu cok nadir yapiyorum. Bi kere yapayim barii.. sagol sorumu cevapladigin icin.

iyi akşamlar herkese.akşam menüm:

bulgurlu lahana dolması (dünden kalan)
turşu kavurması
et sot
yoğurt...
su iki litre oldu biraz daha içerim galiba..görüşmek üzere

sabah
kkk!1 bardak greyfurt suyu

akşam
patlıcan oturtma(patlıcanları fırnda kızarttım)
salata-yoğurt

2 lt su leslie 5 mil

Bu hafta regl nedeniyle spor yapmadım.Ayrıca üç öğün yaptım.
Sabah kkk,bir elma,bir mandalina
Öğlen ve akşam kurufasulye turp,yeşillik yedim.

akşam yemeği 17.00
kara lahana dolması 7-8 tane(pirinç ve bulgur karışık)eşim sade bulgurlu yemiyo malesef..
1 kase mercimekli yoğurt çorbası
1kase salata
1tane elma

yöresel olarak değişiyor çorbalar tabi bunu aslında bizde sulu köfte diye yaparız am pirinçle cısss yani :) canın istediyse yarınki menünde olabilir :)
hımmm yapılabiliyor olması sevindirici :) bende duraksarsam düşünüyordum . dövme daha güzel olur gerçektende sağol canım
iyiyiz canım, hep aynı terane, kilo kaybetmeye çalışıyoruz sen nasılsın?

aynııııııı bende de aynı durum

menümü paylaşayım :)

SABAH:
salatalık
maydanoz
peynir
1 bardak tarçınlı süt
1 çay bardağı badem
10 zeytin
1 mandalina

ÖĞLE:
3 kepçe mercimek çorbası

AKŞAM:
3 kepçe mercimek çorba
1,5 kepçe taze fasulye
1 kase yoğurt

9.00 kkk-3 günkurusu-1 kuru erik-30 fıstık

13.00 bir elma-bir bardak süt-bir avuç ceviz-bir günkurusu

19.00 bir tabak tarhana çorba-bir tabak yoğurt(üzerine keten tohumu)-salata-mantar yemeği

3litre su

yaw 18.5 kilo verilirmi...ben bildiğiniz karbonitrat hastasına 18.5 kilo ekmeksiz, nasıl biter((
canım öyle düşünme, hedefin çok büyük görünmesinn özüne, onu parçalara böl ve ilk hedefine odaklan.. ilk hedefin 69 yani 4.5 kilon var ne ki?
sonra 3-5 kiloluk 2. bir hedef koy ve ona odaklan.. öyle öyle vericez inşallah.. ben hedefimi 10 ar kilo olarak 2 ye bölmüştüm ama sonra keşke 5 er kiloluk dörde bölseydim daha kolay olacaktı, gerçi hala geç değil, hemen çizelgemi değiştirebilirm
ben yaparken regl arası vermemiştim ama çok rahatsızlığım olmaz genelde regl dönemlerim.. zararı olmaz mrk etme ama halin yoksa da çok zorlama.. jillianı tanıyoruz insanın anasından emdiğini burnundan ve bilimüm yerlerinden getirtiyor o kadın :)))))

kesinlikle dövmeyle daha lezzetli oluyor canım.

öğünlerin ne kadar az mahzen doyuyor musun yoksa ayran yada süt filan mı aralarda içiyorsun?
canım dün sormuştun ama dün sana cvp yazamadığımı yeni farkettim,
aralarda hiç bişey yiyip içmiyorum canım, insan bazen azla da doyuyor, normalde o kadar az yemem ama o gün güzel günümdeydim sanırım.. bugün mesela çok kaçtı biraz

sabah :
KKK

öğle:
2 tabak tavuksuyu çorba
2 kaşık etli közlenmiş patlıcan yemeği
azıcık yoğurt(hazır yoğurt almak zorunda kaldım, tadını sevmediğim için yiyemedim)

akşam:
istavrit tava
bool tahinli kabak tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…