sabah: 3 yumurta tereyağda + az bi peynir +zeytin+ 1 sivri biber
öğle & akşam : pazılı yaprak sarma (bulgurla yaptım) yanına salata
su ok ama spor yok regl döneminden dolayı yapamıyorumkendimi kötü hissediyorum yaaa spor yapamadığım için (
arkadaşlar kuru üzüm ve yaban mersini yiyebiliyormuyuz? pekmez yasaktı ama kuru üzümden emin olamıyorum
regl döneminden dolayı neden spor yapamadığını anlamadım ? sporun regl olmaya bir zararı yok ki ? aksine iyi geldiği yönünde görüşler var, krampları ve ağrıları gidermesi açısından. bence sen sporu bugün yap da kendini kötü hissetme
ağrılarım var cnm.karnım ve belim çok ağrıyor.daha kötü olur diye yapmıyordum.jillian yapıyorum duydun mu bilmem jillian michales'ı.belki dediğin gibi olur.akşam kurstan sonra yapacağım inş iyi gelir.teşekkür ederm cnm
Bu hafta verdiğin kiloyu geçen haftaki kilonla bölüp sonucu 100'le çarp.örneğin 100 gr verdin 0,1 olarak yazıyorsun :)
Sorunu anladım canım, kızartma Zararlı diye önerilmiyor zaten biliyorsun da ille de yiyecem dersen 2 yi geçme derim..patlıcanları zeytinyağına bulayıp fırında kızartıyorum süper oluyor..kızartma yediğimiz zaman vücutta zararlı maddeler birikip yağ yakımımızı yavaşlatıyor..!
Geçmiş olsun canım.. iyi spor olmuş:)
Bence olur..! Verenler nasıl veriyor değil mi.?? Zaten bu diyetin özelliği de düzgün uygulayınca pek canın çekmiyor zararlı şeyleri.!! SABIR SABIR YAA SABIIIRR:))
yöresel olarak değişiyor çorbalar tabi bunu aslında bizde sulu köfte diye yaparız am pirinçle cısss yani :) canın istediyse yarınki menünde olabilir :)bu tarif bizim topalak çorbasını andırıyor, ben de genelde çorba değil yemek niyetine yaparım.. çook da severim canım istedi bu saatte..
canım bu ayran detoksu, biz de yapıyoruz bazen, ben de 1 gün yapmış ve 1 kg vermiştim.. duraklayanlar ve alanlar yapabilir karataya da uygun.. bulgur yerine dövme kullanmıştım ben..
regl olunca insanın dengesi bozuluyor ama çabuk toparlarsın felluzcum.. yorgun olduğuna göre gün sendeydi demek ve gün için de çok fazla sayılmaz kaçamağın, telafi edersin cnm..
iyiyiz canım, hep aynı terane, kilo kaybetmeye çalışıyoruzsen nasılsın?
canım öyle düşünme, hedefin çok büyük görünmesinn özüne, onu parçalara böl ve ilk hedefine odaklan.. ilk hedefin 69 yani 4.5 kilon var ne ki?yaw 18.5 kilo verilirmi...ben bildiğiniz karbonitrat hastasına 18.5 kilo ekmeksiz, nasıl biter((
ben yaparken regl arası vermemiştim ama çok rahatsızlığım olmaz genelde regl dönemlerim.. zararı olmaz mrk etme ama halin yoksa da çok zorlama.. jillianı tanıyoruz insanın anasından emdiğini burnundan ve bilimüm yerlerinden getirtiyor o kadın :)))))ağrılarım var cnm.karnım ve belim çok ağrıyor.daha kötü olur diye yapmıyordum.jillian yapıyorum duydun mu bilmem jillian michales'ı.belki dediğin gibi olur.akşam kurstan sonra yapacağım inş iyi gelir.teşekkür ederm cnm
yöresel olarak değişiyor çorbalar tabi bunu aslında bizde sulu köfte diye yaparız am pirinçle cısss yani :) canın istediyse yarınki menünde olabilir :)
hımmm yapılabiliyor olması sevindirici :) bende duraksarsam düşünüyordum . dövme daha güzel olur gerçektende sağol canım
aynııııııı bende de aynı durum
canım dün sormuştun ama dün sana cvp yazamadığımı yeni farkettim,öğünlerin ne kadar az mahzen doyuyor musun yoksa ayran yada süt filan mı aralarda içiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?