alerjinin geçmesine sevindim sana tavsiyem bikaçgün az az sadece ceviz ye durumuna bak sonra cevizi kes 1 tane yumurta ekle kahvaltına bi de öyle bak suçluyu bulursun
genelde ben durgunluğu vücudum yediklerime alıştığında yaşıyorum gibi hissediyorum. bu yüzden de 2 gün protein ağırlıklı besleniyorum. yağı azaltıyorum. sonra normal beslenmeme devam ediyorum. ama benim böbreklerim sağlıklı, o yüzden böyle yapıyorum. protein ağırlıklı beslenmek böbreklerinde sorun yaratabilir. ayrıca 2 günü asla asla geçmiyorum. bu da önemli.
sabah
kkk+ 1 bardak greyfurt suyu(posalarını içine koyuyorum)
akşam
pazı sarması
yoğurt
turp
2-2.5 lt su leslie 5 mil
yok olmuyor bunu yaparken zayıflayacağım.
şu anda 69 kiloyum 60 olmak istiyorum teşekkürler.teşkr XC9,bu haftayı cevizsiz geçireyim önümüzdeki hafta da yumurta yemicem ceviz yicem bakalım alerji tekrarlayacakmı?
vücudu şaşırtıyorsun ha! hımm mantıklı.. bende çok zor kilo alırım, yavaş yavaş ve çok zor kilo veririm yavaaaaaaş yavaaaaaş. deneyim bu yönt. ara sıra
yakaladıım hile yapıyorsuuunnn
canım sen bilgileri at sana bir ticker yapıp uzantısını yollayım özelden
bu arada günümü paylaşayımm
hımm sabah kkk +1 bardak badem
ııııııı öğğğleeenn misafirlikteydim ya ben; şişesice kadın hiç mi tuzlu ikram yada karbonhidratsız ikram bulundurulmaz iki çeşit pasta vardı yaaa bi de aç gitmişim misafirliğedürttü tatlıları görünce
3 çatal kadar tatlı, patatesli garnitürlü bir karışım vardı ondan bir dilim, 1 tane poaça, 4 bard. çay, üstünee 1 fincan kahve(şekerli), meyve ikramında da yarım nar
akşam: yoğurt kaymağı bir kase, 1 tabak bol bulgurlu sarma
bu tarif bizim topalak çorbasını andırıyor, ben de genelde çorba değil yemek niyetine yaparım.. çook da severim canım istedi bu saatte..kızlar Canan hoca Elazığlı benim eşimde Elazığlı bende bir Elazığ gelini olarak size bir çorba tarifi vereyim hem bulgurlu hem etli tam oranın mutfağı hemde hafif oluyor...
HARPUT KÖFTE (adı böyle )
300 gram kadar kıyma
aynı oranda ince bulgur
maydanoz
reyhan
1 soğan
tuz
karabiber
YAPILŞI: kıymayı bir kaba koyun içine aynı oranda bulgur ekleyin. soğanı rendeleyin. maydanozu doğrayıp ekleyin. kuru reyhanı 2-3 çorba kaşığı kadar ekleyin güzelce yoğurun. sonra misket büyüklüğünde köfteler alıp yuvarlayın sonra alttan üstten bastırarak teker şekli verin. kaynayan salçalı suya bırakın ohhh missss. inşallah anlatabilmişimdir :) zmanın az kızımı emzirmem gerek byeeee
slm cnm, aramızda bir hedef 60 geldi aklıma 100 den 75 e indi ama bir 10 kilosu daha var, hedefine ulaşınca o da yazacaktır başarı hikayesini.. ama başka hatırlayamadım kimler var 90 lardan inen ?merhabalar sevgili karataycılar...benim size bir önerim olacak tabi kabul ederseniz... ben bi aydır karatay uygulamaya çalışıyorum ama ancak 2 kilo verebildim ve motivasyonum acayip düştü neredeyse bırakacam buraya girip okuyorum bildirimleriniz ancak merak ettiğim bisey var bazı arkadaslar 90 dan 70-60 kilolara kadar düşmüşler maşşalah ne kadar daa verdiler merak ediyorum bu basarılarını başarı öyküleri bölümüne yazsalar bizlerede motivasyon olsa nasıl olur acaba
canım bu ayran detoksu, biz de yapıyoruz bazen, ben de 1 gün yapmış ve 1 kg vermiştim.. duraklayanlar ve alanlar yapabilir karataya da uygun.. bulgur yerine dövme kullanmıştım ben..GÜZEL HANIMLAR ÖZELLİKLE KİLO VERMEM DURDU DİYENLER!!!
belki bana kızacaksınız ama size bir önerim olacak . ben zamanında denemiş ve faydasını görmüştüm. daha önceki diyet grubumda bir arkadaş diyetisyenin hem kilo vermesini hızlandırmak hemde ödemi atmasını sağlamak için bir tarif vermişti. 2 günde 2 kiloya yakın gidiyor demişti . denedim ve benim 1600 civarı gitmişti. geçen gün aklıma geldi ben emziriyorum diye düşünmedim ama sonra düşünürüm yani :) hem karatayada uygun gibi geldi bana yazayım isteyen yararlansın
SABAH:
1 yumurta
1 salatalık
1 domates
1 kk kadar peynir
1 ince dilim tam buğday ekmeği
sonra 2 litre tuzsuz ayrana
4 kaşık haşlanmış nohut
4 '' '' yeşil mercimek
4 '' '' bulgur
koyup bunu gün boyu acıkınca koca bir kase içiyorsunuz ama saat 18:00e kadar bitmesi gerek :)
istenirse içine 1 salatalık, sarımsak, nane ve pulbiberde ekleyebilirsiniz .
AFİYET OLSUN
hoş geldin canım, topiği okuyana kadar kitabı oku bence de, o kadar sayfa çok zor, kafana takılan bişey olursa da sorabilirsin buraya, cevaplamaya çalışırız elimizden geldiğince..merhaba kızlar bende karatay diyetini çok duydum ama tam olarak nasıl bir diyet olduğunu çok bilmiyorum
daha doğrusu diyet değilde sağlıklı yaşam şekli galiba
bende yarından itibaren topiği baştan başlayıp okumaya gayret edicem zaten bir süredir
spor yapıp sağlıklı beslenmeye çalışıyordum bende aranıza katılmak istiyorum
2 öğünde mutlaka daha iyi sonuç alırsın ama bence demir eksikliği senin sorunun o olmasaydı 3 öğünde bile verirdin az bile olsa..arkadaşlar günaydın dün facebookta Okan bey var karatay diyetiyle zayıflayan bey. ona kilo veremememin sebebini sordum sabah kahvaltımı daha yoğun yapmamı 6-7 saat durmamı öğle öğünlerimi geçiştirmemi ve akşam yememi söyledi yani üç öğün yok.1 haftada böyle deneyeceğim hepinize kolay gelsin
aynen canım, o önce hazır çorbayı nasıl tavsiye ediyor onun hesabını versin.. ben bu ramazan karataya uydum vee kilo falan almadım, aksine 2.5 kilo verdim sanırım.. ramazanda kilo aldıran şey iftarda yenen tatlılar, hamur işleri ve hareketsizlik..Tv8de gürkan kubilay vardı biri laratay hocayı sordu.ben polemik yapmam ramazanda insanlar neden kilo alıyor ona cevap versin dedi.bide ben asla gürkan kubilay diyeti diye bişey çıkarmadım bu yanlış dedi herkesin bünyesi farklı diyo.ben bu adamı öncede çok dinledim.bir kere insanlar ramazanda yedikleri tatlı ve sıcacık pideden kilo alıyorlar,2öğün beslenmekten değil;bide şekerli içeceklerden tabi.hocada örnek liste vermiş kendide örnek liste verdi birsürü çıktığı programlarda önce gitsin kendine bir baksın hazır çorba reklamlarında oynadığını bilmiyoz sanki.offf çok kızdım
tebrik ederim canım.. kaçamaksız gidersen neden olmasın, kaçamak yapsan bile pes etmeyip devam etmek önemli, burdan ayrılma ki motivasyonun düşmesin..Bu arada 2 gündür diyetim süper gidiyo yumurtayı çıkardım mide bulantım ve alerjim geçti.spor 5km yürüyüş ve2lt suya devam.hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum inşallah böyle devam eder allahım çok istiyorum memlekete sömestir tatilinde zayıflamış olarak gitmeyi...
sömestr tatilin de ben de 69 ve altını görmek istiyorum, inşallah hep birlikte gerçekleştiririz bu hayalimizi..sömestır tatilene kadar ne kadar veririz acaba. 27 ocak da İzmir biletim var bende 60lı kilolarda gidebilirmiyim ki acaba? süper olur
bu arada alarji ile ilgili ben de konuşmak istiyorum. öncelikle bulunduğum ilçede cildiye doktorundan randevu alayım dedim, meğer 1 aydır dr yokmuş-zaten özellerde hiç yok, gidemedim cildiyeye anlayacağınız.. 3 gündür hiç ceviz yemedim yumurtaya devam ettim alarjiler geçti gibi yani kızarıklıklar geçti de ufacık ufacık kırmızı sivilcemsi çıkıntılar var az bişey... bu durumda suçlu ceviz gibi görünüyor. hiç ceviz yemeden mi devam edeyim şimdi,, oysa ki 1 çuval kabuklu ceviz aldırmıştık memleketten..
bu arada bugün sabah karlı bir güne uyandıkkar ve beyazlığı içime huzur veriyor
neyse kızlar çok konuştum şimdi bi arkadaşa gitcem akşama konuşuruz. hepinizi öpüyorum kucak dolusu..
yediğini yaktığın sürece istediğin şeylerden yiyebilirsin bence de abartmadan, ama yersem abartırım diyorsan normal diyete uymaya çalışabilirsin..Kızlar canan hoca kilo koruma hakkında ne diyor acaba ben ya rejim modundayım yada ne varsa yiyiyorum bi düzen tutturamadım bana yardımcı olur musunuz:)
canım, hedefinle şuan ki kilonu yer değiştereceksin..ben bu çizelgeye göre 69 kilo vermişim yapamıyorum.
iyiyiz canım sen nasılsın? öğleyi iyi geçirmişsin tebrik ederim..Kızlar merhaba,
Bir kac gundur yazamadım. Nasılsınız?
Bugunki menu
sabah 07_30
klasik karatay kahvaltı
ogle 15_00
bol salata
aksam 19_30
mercimek corba
salata
zeytinyaglı kabak yemeği
az bir sey de 2 kasık pilav yedim..(( cııııssssslı olarak.
regl olunca insanın dengesi bozuluyor ama çabuk toparlarsın felluzcum.. yorgun olduğuna göre gün sendeydi demek ve gün için de çok fazla sayılmaz kaçamağın, telafi edersin cnm..Selam kızlar dün kızımın doğum gününde çok kaçamak yaptım ve kendimi oldukça şiş hissediyorum..regl olmamın etkisi de var tabi ki.! 75' i ucundan görünce iyicene şımardım..bugün toparlanmaya karar verdim...ama günüm vardı.! yine de istediğim gibi olmadı...
Sabah:kkk
Öğlen:2 ıspanaklı gözleme,1 dilim pasta(cısssss)
Akşam:küçük bir parça tavuk.
Yarın yürüyüşe başlıyorum tekrar...bugün yorgunluktan ayaklarım ağrıdığı için maalesef başlayayamıyorum.!
nasılsınız bakalım?
genelde ben durgunluğu vücudum yediklerime alıştığında yaşıyorum gibi hissediyorum. bu yüzden de 2 gün protein ağırlıklı besleniyorum. yağı azaltıyorum. sonra normal beslenmeme devam ediyorum. ama benim böbreklerim sağlıklı, o yüzden böyle yapıyorum. protein ağırlıklı beslenmek böbreklerinde sorun yaratabilir. ayrıca 2 günü asla asla geçmiyorum. bu da önemli.
vücudu şaşırtıyorsun ha! hımm mantıklı.. bende çok zor kilo alırım, yavaş yavaş ve çok zor kilo veririm yavaaaaaaş yavaaaaaş. deneyim bu yönt. ara sıra
canım teşekkürler ilgine.bu tarif bizim topalak çorbasını andırıyor, ben de genelde çorba değil yemek niyetine yaparım.. çook da severim canım istedi bu saatte..
slm cnm, aramızda bir hedef 60 geldi aklıma 100 den 75 e indi ama bir 10 kilosu daha var, hedefine ulaşınca o da yazacaktır başarı hikayesini.. ama başka hatırlayamadım kimler var 90 lardan inen ?
canım bu ayran detoksu, biz de yapıyoruz bazen, ben de 1 gün yapmış ve 1 kg vermiştim.. duraklayanlar ve alanlar yapabilir karataya da uygun.. bulgur yerine dövme kullanmıştım ben..
hoş geldin canım, topiği okuyana kadar kitabı oku bence de, o kadar sayfa çok zor, kafana takılan bişey olursa da sorabilirsin
2 öğünde mutlaka daha iyi sonuç alırsın ama bence demir eksikliği senin sorunun o olmasaydı 3 öğünde bile verirdin az bile olsa..
aynen canım, o önce hazır çorbayı nasıl tavsiye ediyor onun hesabını versin.. ben bu ramazan karataya uydum vee kilo falan almadım, aksine 2.5 kilo verdim sanırım.. ramazanda kilo aldıran şey iftarda yenen tatlılar, hamur işleri ve hareketsizlik..
tebrik ederim canım.. kaçamaksız gidersen neden olmasın, kaçamak yapsan bile pes etmeyip devam etmek önemli, burdan ayrılma ki motivasyonun düşmesin..
sömestr tatilin de ben de 69 ve altını görmek istiyorum, inşallah hep birlikte gerçekleştiririz bu hayalimizi..
suçlunun ceviz olmasını tercih ederdim çünkü yerine başka kuruyemişler yiyebilirsin ama yumurtanın alternatifi daha zor bulunur ama kimbilir belki 2 si de suçlu değildir.. sadece biraz daha alışman gerekiyordur.
yediğini yaktığın sürece istediğin şeylerden yiyebilirsin bence de abartmadan, ama yersem abartırım diyorsan normal diyete uymaya çalışabilirsin..
canım, hedefinle şuan ki kilonu yer değiştereceksin..
iyiyiz canım sen nasılsın? öğleyi iyi geçirmişsin tebrik ederim..
regl olunca insanın dengesi bozuluyor ama çabuk toparlarsın felluzcum.. yorgun olduğuna göre gün sendeydi demek ve gün için de çok fazla sayılmaz kaçamağın, telafi edersin cnm..
Bu hafta verdiğin kiloyu geçen haftaki kilonla bölüp sonucu 100'le çarp.örneğin 100 gr verdin 0,1 olarak yazıyorsun :)kızlar birşey sorabilirmiyim...yüzde hesaplamasını bilmiyorum.mesela ben 81.5 kiloyum nasıl hesaplanır ilk sayfaya baktım ama bişey anlamadım.pazartesi bende kilo bildirimi yapıcam ya ondan bu merakım kusura bakmayın canlar
Sorunu anladım canım, kızartma Zararlı diye önerilmiyor zaten biliyorsun da ille de yiyecem dersen 2 yi geçme derim..patlıcanları zeytinyağına bulayıp fırında kızartıyorum süper oluyor..kızartma yediğimiz zaman vücutta zararlı maddeler birikip yağ yakımımızı yavaşlatıyor..!Sabah, sucuklu yumurta, kkk, biraz kuru uzum, incir ve bir kayisi
Aksam, nohutlu bulgur corbasi, 4 yemek kasigi kadar kabakli bulgur pilavi, salata
İki gundur cok bulgur yedim artik bu haftalik yeter sanirim..
Kizlar birsey sormak istiyorum. Kardesim var yanimda ve oda karniyarigi cok sever ona yapmak istiyorum ama kizartma haliyle. Kizartmadan guzel olmuyor. Sorum su ki bende bu karniyariktan yesem diyetim bozulur mu? Yani trans yag icerecek kizartacagim icin, saglik acisindan sormuyorum diyet acisindan soruyorum, sakincasi olurmu. Umarim sorumu anlatabilmisimdir.
Geçmiş olsun canım.. iyi spor olmuş:)Günaydın Kızlaarr
Dün buraya giremedim bildirim de yapamadım
İşe gitmek için yola çıkıp yolda kaldım saatlerce dışardaydım en sonunda bi yer bulup oturup yemek yedim ve eve döndüm.
Dünkü menüm
Sabah ya da öğlen (12.30)
melemen
beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz
Akşam (18.30)
yarım kase tarhana çorbası
1 tabak etli kuru fasulye
Yeterince su içemedim. 1 litre anca içmişimdir.
Spor : 08.00 den 14.00 e kadar dışarlarda hep bir yürüme halindeydimekstra spor yapmadım çok yorulmuştum zaten.
yaw 18.5 kilo verilirmi...ben bildiğiniz karbonitrat hastasına 18.5 kilo ekmeksiz, nasıl biter((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?