Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

alerjinin geçmesine sevindim sana tavsiyem bikaçgün az az sadece ceviz ye durumuna bak sonra cevizi kes 1 tane yumurta ekle kahvaltına bi de öyle bak suçluyu bulursun

teşkr XC9, bu haftayı cevizsiz geçireyim önümüzdeki hafta da yumurta yemicem ceviz yicem bakalım alerji tekrarlayacakmı?

vücudu şaşırtıyorsun ha! hımm mantıklı.. bende çok zor kilo alırım, yavaş yavaş ve çok zor kilo veririm yavaaaaaaş yavaaaaaş. deneyim bu yönt. ara sıra

sabah
kkk+ 1 bardak greyfurt suyu(posalarını içine koyuyorum)

akşam
pazı sarması
yoğurt
turp

2-2.5 lt su leslie 5 mil

yakaladıım hile yapıyorsuuunnn

yok olmuyor bunu yaparken zayıflayacağım.

canım sen bilgileri at sana bir ticker yapıp uzantısını yollayım özelden

bu arada günümü paylaşayımm

hımm sabah kkk +1 bardak badem

ııııııı öğğğleeenn misafirlikteydim ya ben; şişesice kadın hiç mi tuzlu ikram yada karbonhidratsız ikram bulundurulmaz iki çeşit pasta vardı yaaa bi de aç gitmişim misafirliğe dürttü tatlıları görünce

3 çatal kadar tatlı, patatesli garnitürlü bir karışım vardı ondan bir dilim, 1 tane poaça, 4 bard. çay, üstünee 1 fincan kahve(şekerli), meyve ikramında da yarım nar

akşam: yoğurt kaymağı bir kase, 1 tabak bol bulgurlu sarma

Kızlar merhaba,
Bir kac gundur yazamadım. Nasılsınız?

Bugunki menu

sabah 07_30
klasik karatay kahvaltı

ogle 15_00
bol salata

aksam 19_30
mercimek corba
salata
zeytinyaglı kabak yemeği
az bir sey de 2 kasık pilav yedim.. (( cııııssssslı olarak.

Son düzenleme:
Selam kızlar dün kızımın doğum gününde çok kaçamak yaptım ve kendimi oldukça şiş hissediyorum..regl olmamın etkisi de var tabi ki.! 75' i ucundan görünce iyicene şımardım..bugün toparlanmaya karar verdim...ama günüm vardı.! yine de istediğim gibi olmadı...

Sabah:kkk

Öğlen:2 ıspanaklı gözleme,1 dilim pasta(cısssss)

Akşam:küçük bir parça tavuk.

Yarın yürüyüşe başlıyorum tekrar...bugün yorgunluktan ayaklarım ağrıdığı için maalesef başlayayamıyorum.!

şu anda 69 kiloyum 60 olmak istiyorum teşekkürler.

bu tarif bizim topalak çorbasını andırıyor, ben de genelde çorba değil yemek niyetine yaparım.. çook da severim canım istedi bu saatte..

slm cnm, aramızda bir hedef 60 geldi aklıma 100 den 75 e indi ama bir 10 kilosu daha var, hedefine ulaşınca o da yazacaktır başarı hikayesini.. ama başka hatırlayamadım kimler var 90 lardan inen ?

canım bu ayran detoksu, biz de yapıyoruz bazen, ben de 1 gün yapmış ve 1 kg vermiştim.. duraklayanlar ve alanlar yapabilir karataya da uygun.. bulgur yerine dövme kullanmıştım ben..
hoş geldin canım, topiği okuyana kadar kitabı oku bence de, o kadar sayfa çok zor, kafana takılan bişey olursa da sorabilirsin buraya, cevaplamaya çalışırız elimizden geldiğince..
2 öğünde mutlaka daha iyi sonuç alırsın ama bence demir eksikliği senin sorunun o olmasaydı 3 öğünde bile verirdin az bile olsa..
aynen canım, o önce hazır çorbayı nasıl tavsiye ediyor onun hesabını versin.. ben bu ramazan karataya uydum vee kilo falan almadım, aksine 2.5 kilo verdim sanırım.. ramazanda kilo aldıran şey iftarda yenen tatlılar, hamur işleri ve hareketsizlik..

tebrik ederim canım.. kaçamaksız gidersen neden olmasın, kaçamak yapsan bile pes etmeyip devam etmek önemli, burdan ayrılma ki motivasyonun düşmesin..
sömestr tatilin de ben de 69 ve altını görmek istiyorum, inşallah hep birlikte gerçekleştiririz bu hayalimizi..
suçlunun ceviz olmasını tercih ederdim çünkü yerine başka kuruyemişler yiyebilirsin ama yumurtanın alternatifi daha zor bulunur ama kimbilir belki 2 si de suçlu değildir.. sadece biraz daha alışman gerekiyordur.
Kızlar canan hoca kilo koruma hakkında ne diyor acaba ben ya rejim modundayım yada ne varsa yiyiyorum bi düzen tutturamadım bana yardımcı olur musunuz:)
yediğini yaktığın sürece istediğin şeylerden yiyebilirsin bence de abartmadan, ama yersem abartırım diyorsan normal diyete uymaya çalışabilirsin..
ben bu çizelgeye göre 69 kilo vermişim yapamıyorum.
canım, hedefinle şuan ki kilonu yer değiştereceksin..
iyiyiz canım sen nasılsın? öğleyi iyi geçirmişsin tebrik ederim..

regl olunca insanın dengesi bozuluyor ama çabuk toparlarsın felluzcum.. yorgun olduğuna göre gün sendeydi demek ve gün için de çok fazla sayılmaz kaçamağın, telafi edersin cnm..

sabah(08.30)
işyerinde karatay vari bir kahvaltı
(cıss olarak 3/4 simit)

öğleyin oğlumla uğraşmaktan evde yemek yiyemedim, canım da istemedi..
saat 14.30 da işyerinde 1.5 portakal, birkaç dilim ayva ve 1 avuç kuruyemiş

akşam (saat 18.00)
tavuk suyu çorba

spor yok, su tamam..

kızlar birşey sorabilirmiyim...yüzde hesaplamasını bilmiyorum.mesela ben 81.5 kiloyum nasıl hesaplanır ilk sayfaya baktım ama bişey anlamadım.pazartesi bende kilo bildirimi yapıcam ya ondan bu merakım kusura bakmayın canlar

vücudu şaşırtıyorsun ha! hımm mantıklı.. bende çok zor kilo alırım, yavaş yavaş ve çok zor kilo veririm yavaaaaaaş yavaaaaaş. deneyim bu yönt. ara sıra

evet canım aynen, şaşırtıyorum vücudu. hatta şöyle söyleyeyim, kendi işim ve eşimin işi dolayısıyla çok fazla davete katılıyoruz ( çoğunlukla resmi davetler ). orada da ay ben diyetteyim yiyemem demek mümkün olmuyor ne varsa onu yiyorum artık. arkasından da bu yöntemi uygularım diyetteysem. kuzenim var doktor, o öğretmişti bana

Kızlar sonunda bu günümüde kaçamaksız tamamladım.5km yürüdüm ve 2lt su içtim o kadar az şey yedim ki.karataya başlayalı bu kadar az yemedim hiç.sabah yumurtasız yarım çay bardağı fındık biraz peynir 5-6 dilim sucuk 5 zeytin yedim saat 11de saat 4.30 gibi arkadaş geldi hemen ona hazır bişeyler aldım çay yaptım banada hellim peyniri kızarttım biraz fındık ve 3kayısının içine ceviz koyup yedim yine midem bulandı sanırım cevizde suçlu bundan sonra yumurta ve ceviz yemicem.başkada bişey yemedim çok mutluyum allahım ne olur böyle devam edeyim

Sabah, sucuklu yumurta, kkk, biraz kuru uzum, incir ve bir kayisi
Aksam, nohutlu bulgur corbasi, 4 yemek kasigi kadar kabakli bulgur pilavi, salata

İki gundur cok bulgur yedim artik bu haftalik yeter sanirim..

Kizlar birsey sormak istiyorum. Kardesim var yanimda ve oda karniyarigi cok sever ona yapmak istiyorum ama kizartma haliyle. Kizartmadan guzel olmuyor. Sorum su ki bende bu karniyariktan yesem diyetim bozulur mu? Yani trans yag icerecek kizartacagim icin, saglik acisindan sormuyorum diyet acisindan soruyorum, sakincasi olurmu. Umarim sorumu anlatabilmisimdir.

merhaba arkadaşlar dünkü menü bildirimimle başlayayım
sabah kkk (tek yumurtalı)
öğlen tavuk şiş,salata,ayran
akşam 3 adet ızgara köfte,1 kase maraş tarhana çorbası
öğlen heryer karlı-buzlu olduğu için yürüyemedim ama akşam leslie ile 3 mil yaptım

bu sabah kahvaltı öncesi leslie ile 2 mil yaptım,
kkk(tek yumurtalı)
öğlen hamsi+salata+çorba
akşama çorba salata
fırsat bulursan leslie ile 2 mil daha planlıyorum bugün için:)

bu sefer olsun lütfen...sürekli yiyorum..yardım edin bana

Rumuz: edut
Başlangıç tarihi: 12/12/2013
Başlangıç kg: 73.5
Beden: 42
Boy:1.60
Hedef: 55
kalça: 112 cm
göbek: 97
bel:85

ben bugün kahvaltıda: 08.10: 1 yumurta, avuç içi kadar beyaz peynir, 6 tane zeytin yedim, şirkette ceviz kalmamış
sade kahve

öğlen

Günaydın Kızlaarr
Dün buraya giremedim bildirim de yapamadım
İşe gitmek için yola çıkıp yolda kaldım saatlerce dışardaydım en sonunda bi yer bulup oturup yemek yedim ve eve döndüm.

Dünkü menüm

Sabah ya da öğlen (12.30)
melemen
beyaz peynir
1 çay bardağı ceviz

Akşam (18.30)
yarım kase tarhana çorbası
1 tabak etli kuru fasulye

Yeterince su içemedim. 1 litre anca içmişimdir.
Spor : 08.00 den 14.00 e kadar dışarlarda hep bir yürüme halindeydim ekstra spor yapmadım çok yorulmuştum zaten.

Son düzenleme:
canım teşekkürler ilgine.

yaw 18.5 kilo verilirmi...ben bildiğiniz karbonitrat hastasına 18.5 kilo ekmeksiz, nasıl biter((

Bu hafta verdiğin kiloyu geçen haftaki kilonla bölüp sonucu 100'le çarp.örneğin 100 gr verdin 0,1 olarak yazıyorsun :)
Sorunu anladım canım, kızartma Zararlı diye önerilmiyor zaten biliyorsun da ille de yiyecem dersen 2 yi geçme derim..patlıcanları zeytinyağına bulayıp fırında kızartıyorum süper oluyor..kızartma yediğimiz zaman vücutta zararlı maddeler birikip yağ yakımımızı yavaşlatıyor..!
Geçmiş olsun canım.. iyi spor olmuş:)
yaw 18.5 kilo verilirmi...ben bildiğiniz karbonitrat hastasına 18.5 kilo ekmeksiz, nasıl biter((

Bence olur..! Verenler nasıl veriyor değil mi.?? Zaten bu diyetin özelliği de düzgün uygulayınca pek canın çekmiyor zararlı şeyleri.!! SABIR SABIR YAA SABIIIRR:))

sabah: 3 yumurta tereyağda + az bi peynir +zeytin+ 1 sivri biber
öğle & akşam : pazılı yaprak sarma (bulgurla yaptım) yanına salata

su ok ama spor yok regl döneminden dolayı yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum yaaa spor yapamadığım için (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…