off ben napçam yaa
kayınvalidem çok ağır hasta, kanser kendisi. çok torun istiyor. ilk torunu olacak. ama benim bu kiloyla hamile kalmam imkansız. 3 ay içinde 30 kilo vermem gereknasıl yapıcam bilmiyorum. çok kötü hissediyorum kendimi :2::2::2:
Niye umutsuzsun ki cnm, biraz verdikten sonra hamile kalirsin sonra da dikkat edersin,karataya devam edersin bu diyet hamilelikte uygulanabiliyoroff ben napçam yaa
kayınvalidem çok ağır hasta, kanser kendisi. çok torun istiyor. ilk torunu olacak. ama benim bukiloyla hamile kalmam imkansız. 3 ay içinde 30 kilo vermem gereknasıl yapıcam bilmiyorum. çok kötü hissediyorum kendimi :2::2::2:
canım bende aynı dertten müzdaripim.kızımda tedaviyle olmuştu şimdi ikinci için yine tedavi görüyorum.doktorum en az 10 kilo vermemi söyledi hemde 13 kilo vermeme rağmen..üzülme bebişlerimiz için herşeye değer.yeterkiiste ozaman olur bak gör..ben bile şaşırıyorum bazen kendime bu azimle gidersem olacak biliyorum canım
off ben napçam yaa
kayınvalidem çok ağır hasta, kanser kendisi. çok torun istiyor. ilk torunu olacak. ama benim bu kiloyla hamile kalmam imkansız. 3 ay içinde 30 kilo vermem gereknasıl yapıcam bilmiyorum. çok kötü hissediyorum kendimi :2::2::2:
dindymene kullanıcısından alıntı
off ben napçam yaa
kayınvalidem çok ağır hasta, kanser kendisi. çok torun istiyor. ilk torunu olacak. ama benim bu kiloyla hamile kalmam imkansız. 3 ay içinde 30 kilo vermem gereknasıl yapıcam bilmiyorum. çok kötü hissediyorum kendimi
canım bende aynı dertten müzdaripim.kızımda tedaviyle olmuştu şimdi ikinci için yine tedavi görüyorum.doktorum en az 10 kilo vermemi söyledi hemde 13 kilo vermeme rağmen..üzülme bebişlerimiz için herşeye değer.yeterki sen iste ozaman olur bak gör..ben bile şaşırıyorum bazen kendime bu azimle gidersem olacak biliyorum canım
Sabah:kkk
Öğlen:1 dilim peymacun,yarım dilim şantatlı.(cısss)
Akşam:2 baget,3 kaşık z.yağlı börülce,yarım kase yoğurt.az turşu.2 kaşık bulgur pilavı.
Yarım bardak portakal suyukızım hasta ona portakal suyu sıkarken gerçekleşti olay:)))
off ben napçam yaa
off ben napçam yaa
şuan topikte hiç kimseler görünmüyo ama ben yine de dünümü paylaşayım.
kızlar ben gıda zehirlenmesi geçirdim.... felaketti.. baştan sonra günümün hikayesini anlatayım
sabah okula gitmeden önce karataya uygun olsun diye 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak kuruyemiş yiyip gidiyorum. dün de öyle yaptım. 2 yumurta ve 1 bard. badem yiyerek okula gittim... okuldaki kahvaltı nöbetçisi arkadaş zeytin, keçi peyniri, keçi yoğurdu, közlenmiş biber ve haşlanmış yumurta getirmişti.. tabi ben hepsinden yedim haşlanmış yumurtayı da tereddüt içinde de olsa yedim-yemez olaydım-- 1 kupa bardakta şekersiz çay içtim
kahvaltıdan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım.. derslerimi yoğun bir halsizlik içinde tamamladım eve geldim. kızımı yemek bile yedirmeden hemen uyuttum çünkü çok kötü hissediyordum.. sonra bende yattım, yattım ama uyku yok,, yorganın altında ellerim ayaklarım buz gibi 1 saat boyunca yatmışım.. nihayetinde mide bulantısıyla fırladım ve istifar ettim, biraz rahatlamış olmanın etkisiyle 1 lt kadar su içtim ve yine yattım, tabi hala üşümeye devam ediyorum..
1 saat kadar daha öylece uyumadan ve üşüyerek yattım yine mide bulantısıyla kendimi wc ye attım. bu sefer içtiğim suyu olduğu gibi çıkardım. halim yok perişanım yine gittim yattım saat 16.00 gibi eşim çorba salata filan yapmıştı zorla kaldırdı beni, bişeyler yememe için zorladı.. ben de 4 kaşık kadar çorbadan 3 çatal kadar salatadan, 1 tane de yaprak sarmadan yedim, 2 bardak su içtim ve kendimi zorlayarak oturma odasına gittim oturdum.. eşim neskafe getirdi--sıcak ve şekerli iyi gelir dedi ama içim hiç almadı.. dedim böyle olmaz gidelim hastaneye
gittik 1 serum verdi dr. içinde metpamit ve buskopanla eve getirdik evde taktık, 1 saat kadar takılı kaldı, bittiğinde yine yatağıma koştum.. sıtma gibi tir tir titriyordum-eller ayaklar da buz gibi tabi-.. ne kadar yattım bilmiyorum yine bi istifar ettim ve artık bu beni rahatlatmış olmalı ki sonrasında ısınabildim ve uyuyabildim...
işte böyle günüm perişan geçti daha öncede benzer şekilde 3 yumurta yediğim olmuştu ama hiç böyle olmamıştı.. böylelikle gıda zehirlenmesinin ne menem bir şey olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldum...
bugün de korkumdan ağzıma yumurta sürmedim.
sabah 1 bard. ada çayı içerek evden çıktım, okulda 1 kase mercimek çorbası içtim, ardından 1 bard. ıhlamur.
öğleye doğru da sınıfımın Yerli Malı Haftası vardı 1 biber dolma, iki dilim afyon kaymaklı bi tatlı yedim(cııss)ama süper bişeydi yaa
öncelikle geçmiş olsun canım
sana tavsiyem kendini kasmadan düzenli cardio egzersizi yaparak diyetine uymanyüksek kilolu olman hızlı kilo vermen için bi avantaj bunu değerlendir
ayıptır sormasıkv çok ağır hastaysa o görsün diye senin vücudun hazır olmadan hemen bebek yapmak doğru mu acaba
bunun yükü seni daha çok kasacak gibi geliyor bana
şuan topikte hiç kimseler görünmüyo ama ben yine de dünümü paylaşayım.
kızlar ben gıda zehirlenmesi geçirdim.... felaketti.. baştan sonra günümün hikayesini anlatayım
sabah okula gitmeden önce karataya uygun olsun diye 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak kuruyemiş yiyip gidiyorum. dün de öyle yaptım. 2 yumurta ve 1 bard. badem yiyerek okula gittim... okuldaki kahvaltı nöbetçisi arkadaş zeytin, keçi peyniri, keçi yoğurdu, közlenmiş biber ve haşlanmış yumurta getirmişti.. tabi ben hepsinden yedim haşlanmış yumurtayı da tereddüt içinde de olsa yedim-yemez olaydım-- 1 kupa bardakta şekersiz çay içtim
kahvaltıdan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım.. derslerimi yoğun bir halsizlik içinde tamamladım eve geldim. kızımı yemek bile yedirmeden hemen uyuttum çünkü çok kötü hissediyordum.. sonra bende yattım, yattım ama uyku yok,, yorganın altında ellerim ayaklarım buz gibi 1 saat boyunca yatmışım.. nihayetinde mide bulantısıyla fırladım ve istifar ettim, biraz rahatlamış olmanın etkisiyle 1 lt kadar su içtim ve yine yattım, tabi hala üşümeye devam ediyorum..
1 saat kadar daha öylece uyumadan ve üşüyerek yattım yine mide bulantısıyla kendimi wc ye attım. bu sefer içtiğim suyu olduğu gibi çıkardım. halim yok perişanım yine gittim yattım saat 16.00 gibi eşim çorba salata filan yapmıştı zorla kaldırdı beni, bişeyler yememe için zorladı.. ben de 4 kaşık kadar çorbadan 3 çatal kadar salatadan, 1 tane de yaprak sarmadan yedim, 2 bardak su içtim ve kendimi zorlayarak oturma odasına gittim oturdum.. eşim neskafe getirdi--sıcak ve şekerli iyi gelir dedi ama içim hiç almadı.. dedim böyle olmaz gidelim hastaneye
gittik 1 serum verdi dr. içinde metpamit ve buskopanla eve getirdik evde taktık, 1 saat kadar takılı kaldı, bittiğinde yine yatağıma koştum.. sıtma gibi tir tir titriyordum-eller ayaklar da buz gibi tabi-.. ne kadar yattım bilmiyorum yine bi istifar ettim ve artık bu beni rahatlatmış olmalı ki sonrasında ısınabildim ve uyuyabildim...
işte böyle günüm perişan geçti daha öncede benzer şekilde 3 yumurta yediğim olmuştu ama hiç böyle olmamıştı.. böylelikle gıda zehirlenmesinin ne menem bir şey olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldum...
bugün de korkumdan ağzıma yumurta sürmedim.
sabah 1 bard. ada çayı içerek evden çıktım, okulda 1 kase mercimek çorbası içtim, ardından 1 bard. ıhlamur.
öğleye doğru da sınıfımın Yerli Malı Haftası vardı 1 biber dolma, iki dilim afyon kaymaklı bi tatlı yedim(cııss)ama süper bişeydi yaa
merhaba kızlar
kahvaltım 9.00
1 yumurtadan ıspanaklı az et kavurması koydum omlet
az peynir zeytin
domates
2gün kurusu
turp
fındık ceviz 1 çay bardağı kadar..
2 çatalda helva cıss
kızlar ben hala regl olmadım normalde 28 günde olurum bugün 30.gün ve hala bişi yok belirtide yok ağrı felan..stres yaptım dogum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım migrenimi arttırdıgı için..kendimce korundum ama hamilemiyim acaba diye korkuyorum..kpss sınavına hazırlanıyorum sınava kadar bebek felan düşünmüyorum yaa bir süpriz olursa cok üzülürüm test alsam erkenmi olurki..
aslına bakarsan ben taraftar değilim hemen bebek yapmaya ama duygusal yanım da ağır basıyor. tek oğlu var, tek ve son isteği de oğlunun çocuğunu görmek. şimdi ben şişmanım, zamanında boğazımı tutamadım ya da daha erken zayıflamadım diye onun isteğini yerine getirememe ihtimali beni duygusal açıdan çok zorluyor. yumurtalıklarımdaki problem dolayısıyla da bu kiloda hamile kalmam mümkün değil zaten. bir an önce vermem gerek bu yüzden.
merhaba kızlar
kahvaltım 9.00
............
kızlar ben hala regl olmadım normalde 28 günde olurum bugün 30.gün ve hala bişi yok belirtide yok ağrı felan..stres yaptım dogum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım migrenimi arttırdıgı için..kendimce korundum ama hamilemiyim acaba diye korkuyorum..kpss sınavına hazırlanıyorum sınava kadar bebek felan düşünmüyorum yaa bir süpriz olursa cok üzülürüm test alsam erkenmi olurki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?