ben 35. güne kadar bekle derim. ama çok stres yapıyorsan da al bir test ne olacak ki..
test felan istemiyorum ya bişi çıkarsa en azından bekleyince belki gelir diye umudum var 2gün daha bekleyim gelmezse ozaman alırım
Çok çok geçmiş olsun. umarım bugün iyisindir. 3 yumurta yemenden dolayı mı oldu ki? Okulda yediğin yumurta dokunmuş olabilir belki taze değildi.
gurbet_izm,geçmiş olsun.Umarım tekrarlamaz,sen de karataya devam edersin.
çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşirsin inşallah :26:
çook gecmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor daha kötüsüde olabilirdi Allah korumuş..
gurbet_izm
cok geçmiş olsun sana ..
gurbet-izm
çok geçmiş olsun canım bikaç gün mideni dinlendirmeni tavsiye ederim
Gurbet-izm,
çok geçmiş olsun, kendine dikkat et..
ağrılarım var cnm.karnım ve belim çok ağrıyor.daha kötü olur diye yapmıyordum.jillian yapıyorum duydun mu bilmem jillian michales'ı.belki dediğin gibi olur.akşam kurstan sonra yapacağım inş iyi gelir.teşekkür ederm cnm
tamam canım dövmeyle deneyim bunu yaparsamcanım öyle düşünme, hedefin çok büyük görünmesinn özüne, onu parçalara böl ve ilk hedefine odaklan.. ilk hedefin 69 yani 4.5 kilon var ne ki?
sonra 3-5 kiloluk 2. bir hedef koy ve ona odaklan.. öyle öyle vericez inşallah.. ben hedefimi 10 ar kilo olarak 2 ye bölmüştüm ama sonra keşke 5 er kiloluk dörde bölseydim daha kolay olacaktı, gerçi hala geç değil, hemen çizelgemi değiştirebilirm
ben yaparken regl arası vermemiştim ama çok rahatsızlığım olmaz genelde regl dönemlerim.. zararı olmaz mrk etme ama halin yoksa da çok zorlama.. jillianı tanıyoruz insanın anasından emdiğini burnundan ve bilimüm yerlerinden getirtiyor o kadın :)))))
kesinlikle dövmeyle daha lezzetli oluyor canım.
hımmmmm güzel menüsabah :
KKK
öğle:
2 tabak tavuksuyu çorba
2 kaşık etli közlenmiş patlıcan yemeği
azıcık yoğurt(hazır yoğurt almak zorunda kaldım, tadını sevmediğim için yiyemedim)
akşam:
istavrit tava
bool tahinli kabak tatlısı
şuan topikte hiç kimseler görünmüyo ama ben yine de dünümü paylaşayım.
kızlar ben gıda zehirlenmesi geçirdim.... felaketti.. baştan sonra günümün hikayesini anlatayım
sabah okula gitmeden önce karataya uygun olsun diye 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak kuruyemiş yiyip gidiyorum. dün de öyle yaptım. 2 yumurta ve 1 bard. badem yiyerek okula gittim... okuldaki kahvaltı nöbetçisi arkadaş zeytin, keçi peyniri, keçi yoğurdu, közlenmiş biber ve haşlanmış yumurta getirmişti.. tabi ben hepsinden yedim haşlanmış yumurtayı da tereddüt içinde de olsa yedim-yemez olaydım-- 1 kupa bardakta şekersiz çay içtim
kahvaltıdan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım.. derslerimi yoğun bir halsizlik içinde tamamladım eve geldim. kızımı yemek bile yedirmeden hemen uyuttum çünkü çok kötü hissediyordum.. sonra bende yattım, yattım ama uyku yok,, yorganın altında ellerim ayaklarım buz gibi 1 saat boyunca yatmışım.. nihayetinde mide bulantısıyla fırladım ve istifar ettim, biraz rahatlamış olmanın etkisiyle 1 lt kadar su içtim ve yine yattım, tabi hala üşümeye devam ediyorum..
1 saat kadar daha öylece uyumadan ve üşüyerek yattım yine mide bulantısıyla kendimi wc ye attım. bu sefer içtiğim suyu olduğu gibi çıkardım. halim yok perişanım yine gittim yattım saat 16.00 gibi eşim çorba salata filan yapmıştı zorla kaldırdı beni, bişeyler yememe için zorladı.. ben de 4 kaşık kadar çorbadan 3 çatal kadar salatadan, 1 tane de yaprak sarmadan yedim, 2 bardak su içtim ve kendimi zorlayarak oturma odasına gittim oturdum.. eşim neskafe getirdi--sıcak ve şekerli iyi gelir dedi ama içim hiç almadı.. dedim böyle olmaz gidelim hastaneye
gittik 1 serum verdi dr. içinde metpamit ve buskopanla eve getirdik evde taktık, 1 saat kadar takılı kaldı, bittiğinde yine yatağıma koştum.. sıtma gibi tir tir titriyordum-eller ayaklar da buz gibi tabi-.. ne kadar yattım bilmiyorum yine bi istifar ettim ve artık bu beni rahatlatmış olmalı ki sonrasında ısınabildim ve uyuyabildim...
işte böyle günüm perişan geçti daha öncede benzer şekilde 3 yumurta yediğim olmuştu ama hiç böyle olmamıştı.. böylelikle gıda zehirlenmesinin ne menem bir şey olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldum...
bugün de korkumdan ağzıma yumurta sürmedim.
sabah 1 bard. ada çayı içerek evden çıktım, okulda 1 kase mercimek çorbası içtim, ardından 1 bard. ıhlamur.
öğleye doğru da sınıfımın Yerli Malı Haftası vardı 1 biber dolma, iki dilim afyon kaymaklı bi tatlı yedim(cııss)ama süper bişeydi yaa
Gurbet-izm,
çok geçmiş olsun, kendine dikkat et..
canım benimde günüm geçince önce belki diyettendir diye düşünmüştüm, 32.günde test yaptım evde ve pozitif çıktı.. Istersen iki gün sonra sende dene.. Zannımca diyet böyle bir gecikmeye sebep olmuyordur.. Hayırlısıyla bakalım... Hem gebe olsan sınav tarihinden sonra doğurmuş oluyorsun, sorun olarak görme bence...beraber takılırız buralara...
teşekkür ederim canımcanım çok geçmiş olsun . mideni fazla yorma öptümmmm
xc9 piramit büyütülemiyor, bu haliyle de seçemiyorum link versen?Eki Görüntüle 894971 Bu kelimeleri 15 harf olsun diye yazıyorum b u piramîde uyun sağlıklı yaşayın!!!!
göbek yağları gidiyor en azındanakşam yemeğim 17,00
bir tabak kereviz yemeği
5 tane karalahana dolması
1 kase yoğurt çorba
yarım nar..
bugün tartıldım 68kg geliyorum göbeğim felan küçüldü zayıfladıgımı biliyorum ama tartıda görmüyorum şişkinlikte var bakalım..
Aaa küçük mü görünüyor onu bisikletin tepesindeyken telefondan bulup koydum çok da uğraştım ben telefonda küçük göründüğünü sanmıştım link bilmiyorum google yazınca görsellerden çıkıyor ben bilgisayarı açıp bî bakayımteşekkür ederim canım
xc9 piramit büyütülemiyor, bu haliyle de seçemiyorum link versen?
göbek yağları gidiyor en azındanolduğun kiloda da olsa daha şekilli bir vücuta sahip olmak da güzeldir giydiklerin yakışır
geçmiş olsun cnm bende sana bıraktınmı diye sorucaktım jillian ı
neyse kendini fazla zorlama yinede iyi hissetmiyorsan yapma
selam, umarım spor yapabilmişsindir. ben de reglim, canım hiç yapmak istemiyor. leslie 5 mili gün aşırı yapıyorum, inan dün akşam hiç bitmek bilmedi :) ya ben aslında sana şey dicektim, jillian'a başlamak istiyorum da, videolarının bir linki var mı ? varsa bana yollayabilir misin ? çok teşekkürler şimdiden.
cnm yapamadım maalesef( şimdide kardan dolayı hasta oldum ikisi bir arada olunca yataktayım boğazım ağrıyor (
gurbet_izm öncelikle çok geçmiş olsun..dikkat et kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?