Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bence öncelik senin hamileliğe hazır hale geldikten sonra bebek düşünmek olmalıbenim rahmetli kv ye de biz 3 aylık evliyken kanser teşhisi konmuştu eşim de ailenin en büyüğü ve tek erkek zaten uzunca bi süre evlenmesini beklemiş evlendikten sonra hemen bebek bekledi ama biz istemiyorduk ve yapmadık 4 sene sonra kızım doğdu 4 sene torununa doydu sonra da vefat etti
diyeceğim o ki bunlar kader kısmet meselesi fazla kasmamak gerek kv nin de ne kadar yaşayacağını allah bilir

bence 1 hafta geçmesini bekle stres de yapma yoksa iyice gecikir[/QUOTE]
inş. okadar beklemem gerekmez acaba diyetten kaynaklanıyo olabilrmi sonuçta yediğim bircok seyi bu ay hiç yemedim belkide hormonlar etkilenmiştir..

Gurbet-izm,
çok geçmiş olsun, kendine dikkat et..

test felan istemiyorum ya bişi çıkarsa en azından bekleyince belki gelir diye umudum var 2gün daha bekleyim gelmezse ozaman alırım

canım benimde günüm geçince önce belki diyettendir diye düşünmüştüm, 32.günde test yaptım evde ve pozitif çıktı.. Istersen iki gün sonra sende dene.. Zannımca diyet böyle bir gecikmeye sebep olmuyordur.. Hayırlısıyla bakalım... Hem gebe olsan sınav tarihinden sonra doğurmuş oluyorsun, sorun olarak görme bence...beraber takılırız buralara...

Çok çok geçmiş olsun. umarım bugün iyisindir. 3 yumurta yemenden dolayı mı oldu ki? Okulda yediğin yumurta dokunmuş olabilir belki taze değildi.

teşekkür ederim canım
bilmiyorum keçi peyniri ve keçi yoğurdu etkilemiştir diye düşnüyordum ama okulda kimseden ses çıkmadı. kimsenin başına benzer birşey geldiğine dair bi belirti yoktu, bende ortaya vermedim zaten bu olayı.

gurbet_izm,geçmiş olsun.Umarım tekrarlamaz,sen de karataya devam edersin.

teşekkür ederim canım

çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşirsin inşallah :26:

teşekkür ederim canm

çook gecmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor daha kötüsüde olabilirdi Allah korumuş..

canım çok teşekkür ederim.

gurbet_izm

cok geçmiş olsun sana ..

seacım teşekkkür ederim

gurbet-izm
çok geçmiş olsun canım bikaç gün mideni dinlendirmeni tavsiye ederim

teşekkür ederim canım ben de öyle yapıyorum karataydan tam sapmadan birkaç gün hafifi bir ara vereceğim

Gurbet-izm,
çok geçmiş olsun, kendine dikkat et..

teşekkür ederim canım

selam, umarım spor yapabilmişsindir. ben de reglim, canım hiç yapmak istemiyor. leslie 5 mili gün aşırı yapıyorum, inan dün akşam hiç bitmek bilmedi :) ya ben aslında sana şey dicektim, jillian'a başlamak istiyorum da, videolarının bir linki var mı ? varsa bana yollayabilir misin ? çok teşekkürler şimdiden.

tamam canım dövmeyle deneyim bunu yaparsam
hımmmmm güzel menü

canım çok geçmiş olsun . mideni fazla yorma öptümmmm

menüm :)

SABAH:
salatalık
maydanoz
10 zeytin
1 avuç kadar peynir
2 kuru kayısı
1 bardak fındık

ÖĞLE:
tarhana çorba
1 kk kadar tahin helva ( cısss ama canım çekti :) )

AKŞAM:
7-8 köfte
tarhana çorba
2 kaşık pilav ( cısss yemedim daha ama sanırım dayanamam yemeyeli çooooook oldu :) belki 1 kaşık yerim oyyyyy
salata

kızlar iyi alşamlar
bugünkü menüm
9:00 sabah kkk
13:00 bir kase yoğurt 1 tabak keşkek turşu bugün çabuk acıktım
akşam yemeği henüz yemedim paça çorbası
umarın artık kilo vermeye başlarım hepinize kolay gelsin.

Bugün normal düzenime dönebildim.Sabah pilates yaptım.Biraz sonra leslie 5 mil yapacağım.İki öğün yaptım ama kilom bu hafta gene artıda.Sağlık olsun diyorum.
Sabah 10da kkk,bir elma,bir portakal.birkaç kayısı
Saat16:30da menemen,yoğurt

akşam yemeğim 17,00
bir tabak kereviz yemeği
5 tane karalahana dolması
1 kase yoğurt çorba
yarım nar..
bugün tartıldım 68kg geliyorum göbeğim felan küçüldü zayıfladıgımı biliyorum ama tartıda görmüyorum şişkinlikte var bakalım..

ayy şimdi sen beni iyice heycanlandırdın ben bu ay spiral taktırmayı planlıyodum hatta geçen ayda bir nasip olmadı bebiş varsada nasip böyleymiş dicem artık..eşim de hiç istemiyor o sınavdan dolayı degil ikinci çocuk istemiyor belki o yüzden istek duymuyorum..hayırlısı pazar yada en geç pazartesi gelmezse test yapıcam haberiniz olur ilk sizlerle paylaşırım çünkü kimseye söylemek istemiyorum
senin bebişte hayırlı olsun rabbim kolay hayırlı doğum versin..

canım çok geçmiş olsun . mideni fazla yorma öptümmmm
teşekkür ederim canım
Eki Görüntüle 894971 Bu kelimeleri 15 harf olsun diye yazıyorum b u piramîde uyun sağlıklı yaşayın!!!!
xc9 piramit büyütülemiyor, bu haliyle de seçemiyorum link versen?
göbek yağları gidiyor en azından olduğun kiloda da olsa daha şekilli bir vücuta sahip olmak da güzeldir giydiklerin yakışır

Aaa küçük mü görünüyor onu bisikletin tepesindeyken telefondan bulup koydum çok da uğraştım ben telefonda küçük göründüğünü sanmıştım link bilmiyorum google yazınca görsellerden çıkıyor ben bilgisayarı açıp bî bakayım

geçmiş olsun cnm bende sana bıraktınmı diye sorucaktım jillian ı
neyse kendini fazla zorlama yinede iyi hissetmiyorsan yapma

teşekkürler cnm jillianı hedefime ulaşmadan asla bırakmıcam :)) urfaya ilk defa kar yağdı ve bende kar mağduru olarak yatıyorum boğazım çok kötü oldu.sabahın 5.45inde yollara düşünce tüm soğudu yedim.kalın giyinmeme rağmen hastayım.iyileşince başlayacağım levela.buralardayım yine :) görşrzz

cnm yapamadım maalesef ( şimdide kardan dolayı hasta oldum ikisi bir arada olunca yataktayım boğazım ağrıyor (

sabah : birazcık peynir

öğle : yumurtalı ıspanak

akşam : hamsi + salata + biraz fıstık

yandım allah o jillian nedir yaa, 10 dakika yaptım öldüm. 9 gibi devam edicem :)

gurbet_izm öncelikle çok geçmiş olsun..dikkat et kendine..
menümü yazayım bende.
SABAH:4 kaşık kuymak
peynir zeytin
ceviz günkurusu
1 haşlanmış yumurta

AKŞAM:1 tabak kuru fasülye
yoğurt
bugün çok çay içtim su yerine geçer inşallah......

cnm yapamadım maalesef ( şimdide kardan dolayı hasta oldum ikisi bir arada olunca yataktayım boğazım ağrıyor (

geçmiş olsun huzis. kendine dikkat et. bol sıcak-özellikle ıhlamur, adaçayı vb.-iç ve c vitaminli -limon,portakal- besinler tüket

gurbet_izm öncelikle çok geçmiş olsun..dikkat et kendine..

teşekkür ederim zeynom1982

bu arada kızlar ilk defa topikin ilk sayfalarını okudum.. şimdiki hali daha güzel, ilk başlayanlar acemice ve eleştirel yaklaşmışlar hep. öğün bildirimleri yok ya da az, ve içimde bir merak oluştu-topik 2011 de açılmış nerde o ilk karataycılar ve 2-3 yıldır devam ediyorlar mı acaba? şimdiki isimlerden eser yok. biz de mı kiloları verince topikimizi bırakırız ki? çok konuştum. menü bildirimi yapayım

öğlen: okulda yediklerimin haricinde eve gelince 1 kase şehriye çorbası içtim, sonrasında yattım uyudum 2 saat kadar

akşam et yedim ayran içtim.

bu arada 3 gündür spor yapmıyorum-bugünde yapasım yok-halsizim:18::18::18:

sıvı tüketimi bugün için tamamdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…