Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım hakkında hayırlısı olsun ...

zaten hastalandın canım ya boşver bugünde dinlen yaparsın. bak bende sporun s'si yok kızımla volta atmak benim spor

Arkadaslar forumu okuyorum ama menü bildirimi yapamadim. Bu hafta baya bi depresyondayim(
Salidan baslayayim
Sali sabah 6 bitaz badem ve kuruuzum
11de tek yumurtali kkk ama yaninda yogurlu patates var ciss olarak 1 meyva
Aksam 6da 1 tabak ispanak 1 tabak tarhana tursu yogurt
Carsamba
Sabah ayni
Aksam 6da balik sebze helva
Persembe
Sabah 6 ayni
11de 1 küçük tahilli ekmekcik yumurtasiz karatay kahvaltisi
Aksam 1 tane lahmacun salatali 2 ayran
Cuma
Sabah 6 ayni
11de kkk 1 portakal
Aksam 6da yogurtlu cevizli kereviz cok az ispanak yemeği
Su tmm spor yok

sizin kaçamakları okuya okuya bende yaptım pişmanımmmmmmmmmm

2 kaşık pilavı yedim

üstüne çayla beraber

1 en minik olan eti cinden

1 tane N**** (Siyahi)

1 tane petibör bisküvi

offf offff umarım pztye yansımaz yahu özlem madem kaçamak yapacaksın pztye kadar bekleşende o zaman yapsana

yarında eski okuldan arkadaşım gelecek malum hazırlıklar olacak ne yapsamda yesem ya da yemesem. kısır yapacağım ne kadar yiyebilirim?:26::26: tatlı ,kurabiye ,börek ,poğaça vs yemek istemiyorum :44:

cnm yapamadım maalesef ( şimdide kardan dolayı hasta oldum ikisi bir arada olunca yataktayım boğazım ağrıyor (
geçmiş olsun canım 1 yk toz zencefili 1 tk bala karıştırıp pastil yap iyi gelir

karatay diyeti toplumda yaygınlaştıkça uygulayanlar da daha bilinçleniyor
uygulayanlardan gül63 nickli üye hocanın kitabında da yer aldı 1. sayfadaki ropörgaj onun 50 kg civarı vermiş
geçen sene buradan bi grup eski üye kendilerine ayrı bi karatay topiği açıp gittiler kendi kendilerine takılıyolar
ben 55 i görsem de ayrılmayı düşünmem bence kimse ayrılmasın kilo koruma döneminde de birbirimize destek olmalıyız

sen naaptı hadi tane kaçamak yaptın orda dursaydın kusura bakma ama çantayı haketmişsin

sen de benim gibisin, bir kez kaçamak yapınca gerisi geliyor bence kısırı da pilav gibi düşünmek gerek, 4 kaşık yeterli. bol marulla yersen yarısını bile ancak bitirirsin zaten dimii

Özlem sen gerçekten hakettin çantaları

evet gül63 ü biliyorum ilk girdiğim günlerde tartışılmıştı onun başka bir sayfada olması.. ama gerçekten karatayın üstüne kendinden de çok bilgi katabilmiş donanımlı biri taktire şayan..
ama biz topiğimize devam ederiz tabii nice 5000lere inş

kızlar bugün tartıldım 79.8 i gördüm seneler sonra 7 li rakamları görmek çoook güzel bir duygu.
şimdiki hedefim 75 i görmek.bu hafta sonunu inşallah iyi şekilde atlatırım çünkü iki gün davet var kalabalıkta kimse anlamaz diye düşünüyorum..birşey deselerde kulak asmıycam bu hedefe çok zor geldim çünkü

hayır canım o o başka bi üye 0663 diye bitiyor nick i yeni başlamış bi arkadaştı benim dediğim başka o artık koruma döneminde arasıra buraya uğrar

hayırlı olsun 7li rakamların. darısı başımaa darısı başımaaa

hayır canım o o başka bi üye 0663 diye bitiyor nick i yeni başlamış bi arkadaştı benim dediğim başka o artık koruma döneminde arasıra buraya uğrar

tamam şimdi anladım ilk sayfalarda 13lerden sonra filan yazmaya başlıyor gul-63. bu 8 den sonra lahana bile yasak gül dediğiniz heralde.. benimde donanımlı diye bahsettiğim. bugün yazılarıını okudum Karatayı iyi özümsemiş duruyor.. bende aynı kişiler sanmıştım resmi değişik görünce motivasyon için değiştirmiş sandım..

gul_0663 te diğer formu açan kişi..

geç de olsa anladım

koruma döneminde olması ne anlama geliyor XC9 cum

ideal kiloya geldikten sonra diyet sırasında yiyemediğimiz şeyleri günde 5 km yürümek koşuluyla sınırlı olarak tüketmeye izin var mesela leneva istediği kiloya geldiği halde buradan hiç ayrılmıyor tekrar kilo almak istemediği için
burası otokontrol sağlıyor

eveeeet!!
topikte kimsecikler kalmadı kapıyı çekip çıkayım ben de
herkese bol leptinli geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…