canım hakkında hayırlısı olsun ...ayy şimdi sen beni iyice heycanlandırdın ben bu ay spiral taktırmayı planlıyodum hatta geçen ayda bir nasip olmadı bebiş varsada nasip böyleymiş dicem artık..eşim de hiç istemiyor o sınavdan dolayı degil ikinci çocuk istemiyor belki o yüzden istek duymuyorum..hayırlısı pazar yada en geç pazartesi gelmezse test yapıcam haberiniz olur ilk sizlerle paylaşırım çünkü kimseye söylemek istemiyorum
senin bebişte hayırlı olsun rabbim kolay hayırlı doğum versin..
geçmiş olsun huzis. kendine dikkat et. bol sıcak-özellikle ıhlamur, adaçayı vb.-iç ve c vitaminli -limon,portakal- besinler tüket
teşekkür ederim zeynom1982
bu arada kızlar ilk defa topikin ilk sayfalarını okudum.. şimdiki hali daha güzel, ilk başlayanlar acemice ve eleştirel yaklaşmışlar hep. öğün bildirimleri yok ya da az, ve içimde bir merak oluştu-topik 2011 de açılmış nerde o ilk karataycılar ve 2-3 yıldır devam ediyorlar mı acaba? şimdiki isimlerden eser yok. biz de mı kiloları verince topikimizi bırakırız ki?çok konuştum. menü bildirimi yapayım
öğlen: okulda yediklerimin haricinde eve gelince 1 kase şehriye çorbası içtim, sonrasında yattım uyudum 2 saat kadar
akşam et yedim ayran içtim.
bu arada 3 gündür spor yapmıyorum-bugünde yapasım yok-halsizim:18::18::18:
sıvı tüketimi bugün için tamamdır
cnm yapamadım maalesef( şimdide kardan dolayı hasta oldum ikisi bir arada olunca yataktayım boğazım ağrıyor (
geçmiş olsun canım 1 yk toz zencefili 1 tk bala karıştırıp pastil yap iyi gelircnm yapamadım maalesef( şimdide kardan dolayı hasta oldum ikisi bir arada olunca yataktayım boğazım ağrıyor (
.......
bu arada kızlar ilk defa topikin ilk sayfalarını okudum.. şimdiki hali daha güzel, ilk başlayanlar acemice ve eleştirel yaklaşmışlar hep. öğün bildirimleri yok ya da az, ve içimde bir merak oluştu-topik 2011 de açılmış nerde o ilk karataycılar ve 2-3 yıldır devam ediyorlar mı acaba? şimdiki isimlerden eser yok. biz de mı kiloları verince topikimizi bırakırız ki?çok konuştum. menü bildirimi yapayım
.......
sizin kaçamakları okuya okuya bende yaptımpişmanımmmmmmmmmm
2 kaşık pilavı yedim
üstüne çayla beraber
1 en minik olan eti cinden
1 tane N**** (Siyahi)
1 tane petibör bisküvi
offf offff umarım pztye yansımaz yahu özlem madem kaçamak yapacaksın pztye kadar bekleşende o zaman yapsana
yarında eski okuldan arkadaşım gelecek malum hazırlıklar olacak ne yapsamda yesem ya da yemesem. kısır yapacağım ne kadar yiyebilirim?:26::26: tatlı ,kurabiye ,börek ,poğaça vs yemek istemiyorum :44:
2 kaşık pilavı yedim
üstüne çayla beraber
1 tane N**** (Siyahi)
1 tane petibör bisküvi
offf offff umarım pztye yansımaz yahu özlem madem kaçamak yapacaksın pztye kadar bekleşende o zaman yapsana
yarında eski okuldan arkadaşım gelecek malum hazırlıklar olacak ne yapsamda yesem ya da yemesem. kısır yapacağım ne kadar yiyebilirim?:26::26: tatlı ,kurabiye ,börek ,poğaça vs yemek istemiyorum :44:
2 kaşık pilavı yedim
üstüne çayla beraber
1 tane N**** (Siyahi)
1 tane petibör bisküvi
offf offff umarım pztye yansımaz yahu özlem madem kaçamak yapacaksın pztye kadar beklesende o zaman yapsana
karatay diyeti toplumda yaygınlaştıkça uygulayanlar da daha bilinçleniyor
uygulayanlardan gül63 nickli üye hocanın kitabında da yer aldı 1. sayfadaki ropörgaj onun 50 kg civarı vermiş
geçen sene buradan bi grup eski üye kendilerine ayrı bi karatay topiği açıp gittiler kendi kendilerine takılıyolar
ben 55 i görsem de ayrılmayı düşünmem bence kimse ayrılmasın kilo koruma döneminde de birbirimize destek olmalıyız
Özlem sen gerçekten hakettin çantaları
evet gül63 ü biliyorum ilk girdiğim günlerde tartışılmıştı onun başka bir sayfada olması.. ama gerçekten karatayın üstüne kendinden de çok bilgi katabilmiş donanımlı biri taktire şayan..
ama biz topiğimize devam ederiz tabii nice 5000lere inş
hayır canım o o başka bi üye 0663 diye bitiyor nick i yeni başlamış bi arkadaştı benim dediğim başka o artık koruma döneminde arasıra buraya uğrar
kızlar bugün tartıldım 79.8 i gördümseneler sonra 7 li rakamları görmek çoook güzel bir duygu.
şimdiki hedefim 75 i görmek.bu hafta sonunu inşallah iyi şekilde atlatırım çünkü iki gün davet var kalabalıkta kimse anlamaz diye düşünüyorum..birşey deselerde kulak asmıycam bu hedefe çok zor geldim çünkü
"akşam lahana bile yemek yasak" gül mü :))
hayır canım o o başka bi üye 0663 diye bitiyor nick i yeni başlamış bi arkadaştı benim dediğim başka o artık koruma döneminde arasıra buraya uğrar
Anlatsam roman olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?