Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sen naaptı hadi tane kaçamak yaptın orda dursaydın kusura bakma ama çantayı haketmişsin
offf offf hakettim valla ama ama ama sende olsun hadi bak bu son deseydin hemen çantayı göstermeseydin
sen de benim gibisin, bir kez kaçamak yapınca gerisi geliyor bence kısırı da pilav gibi düşünmek gerek, 4 kaşık yeterli. bol marulla yersen yarısını bile ancak bitirirsin zaten dimii
aynen canım ya dur diyemedim ve çok pişmanım ,dişimin kovuğuna bile gitmedi bari çerez yeseydim ya...

evet evet hakettim zaten xc9 halletti o işi :)

Gecmis olsun.

Hakkinda hayirlisi olsun. Arkadaslarinda dedigi gibi nasip kismet.

Bugunku menum
Sabah, kkk
Aksam, karniyarik yedim hemde tamm 4 tane ama boyutlari cok kucuktu , salata, yogurt

ilk defa bu kadar guzel olmustu daha az yicektim ama baska bisey yapmamistim. Biraz pismanim...

Gecmis olsun.
......
Bugunku menum
Sabah, kkk
Aksam, karniyarik yedim hemde tamm 4 tane ama boyutlari cok kucuktu , salata, yogurt

ilk defa bu kadar guzel olmustu daha az yicektim ama baska bisey yapmamistim. Biraz pismanim...

teşekkür ederim canım. geçti şükür.
hımm karnıyarık güzeldir ama kızartma işi yasaktı....olsun bi kerecik yemişsin..
benim kaynanamlar karnıyarığı patlıcanını kızartmadan yaparlar. içini çiğden oyarlar ve doldurup bol sulu sosla fırına verirler.. bu şekilde daha masum olur bence. karnıyarık sevenlere acizane bir önerim olsun

günaydın karatayın çıtırları
aşırı yoğunluktan dolayı gelemiyorum
diyeti de bozduğum oluyor tabi ki.. inşallah kendime çeki düzen vericem..
kilo vermeler nasıl gidiyor inşallah sizler vermişsinizdir...

seviyorum ve özledim herkesi

selam kızlar ben geldim tekrar aranıza.kürkçü dükkanı misali:)))ipin ucunu kaçırmıştım 68,5lara çıktım.dukana sarıldım.3 günlük atakta 1,6 gram verdim.sonra karbonhidrat rejimi yaptım kendimce.66,2 kiloyum dün tartıldım.ama kabızlık beni mahvetti.saçlarım dökülmeye başladı.en güzeli karatay karatay karatay

bu arada sabah haşlama yumurta 1,5 tane,zeytin,peynir,domates,1kuru kayısı,1 kuru incir,2ceviz içi,1 lokma da simittere yedim.
kızlar bana gaz verin çok ihtiyacım varrrr

bu arada sabah haşlama yumurta 1,5 tane,zeytin,peynir,domates,1kuru kayısı,1 kuru incir,2ceviz içi,1 lokma da simittere yedim.

elifce hoşgeldin. daha önce karatay yapmışsın bliyorsundur düzeni, ben de 1 aydır yapıyorum karatayı ve çok çok memnunum tatlı krizlerine girmeden,saatte bir iki saatte bir acıkmadan 4 - 5 saat boyunca hiçbirşey yemeden durabiliyorum çok şükür. gerçekten diyet değil sağlıklı ve doğru beslenme yöntemi, 62 kilo iyi benim isteyipte bekarken bile ulaşamadığım bir kilo.. biraz daha azimle istediğin kilolara inebilirsin bence. kaçamaksız devam ediyoruz şekerim simitlere veda(en azından istediğin kilolara inene kadar) 1 hafta boyunca kilo bildirimi yap sonraki pazartesi seni de listeye alalım. kolay gelsiin

Son düzenleme:
Çok sıkıntılı bir haftayı bıraktım geride çocukların ikisi şe çok hastaydı hala ufak aynı ..nihayet regl oldum. İnş artık ödemden kurtulurum .. Ve 60 lı rakamları görürüm. Regl nedeniyle ve cocukların hastalıkları nedeniyle düzenli yiyemedim kaçamağım çok oldu. O yüzden her türlü çanta kabulüm .. Forumu okudum biraz önce.. Hastalara gecmiş olsun. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum.... Hepinizi öpüyorum.. Bu gün kkk yaptım .. Hafif geçirmeyi planlıyorum.. Benim 25 kilo oldu şuan duraksama dönemindeyim . Vermem gereken 10 kilom var ondan sonra koyacağım inş . Hedefime çok az kaldı ..
Teşekkürler güzel bilgi için cnmm..
Eki Görüntüle 894971 Bu kelimeleri 15 harf olsun diye yazıyorum b u piramîde uyun sağlıklı yaşayın!!!!
Evet biz beslenme şeklimizi ve pramidimizi değiştirerek verdik kilolarımızı..
Eki Görüntüle 895188 daha güzelini buldum ama galiba bu da küçük çıkacak aşağıdaki linkte büyüğü var
Falanca Kadın Portalı, Kadın, Kadın sitesi, Kadınca
Eline sağlık CNm...
Durduralım kendimizi kaçamak yokkklkkkkk .. Ben de dahilimmmmm..
Sen bu gidişle hedefe ulaşacaksın merak etme...

Hoş geldin özledik seni... Gel ayrılmayalım burdan kurtulalım kilolqrdannnn ..

Geçmiş olsun çocuklarına.Sıkıntıyı atlat,yine kilo verme işine dönersin merak etme.

canım 62 benim de ideal kilom:)sanırım yanlış okudun 66,2 kiloyum

herkese merhabalar kızlar...hedefcim inşallah dediğin gibi olur.
SABAH:iki yumurta peynir zeytin domates ceviz yedim..
akşamı bilmiyorum artık ne yerim.bugün davette sadece sarma yedim o da az yani.diğer tatlı börek pilava hiiiçç dokunmadım..yahu kendime çok şaşırıyorum irademi ben böyle bilmezdim.tabiki karatay sayesinde oldu Allah razı olsun hocamızdan

merhaba kızlar
iyi geceler gece daha yeni başlıyor yahu çok erkencisiniz

baktım kimsecikler yok ben de gittim sen nereye gitmiştin ben otururken

offf offf hakettim valla ama ama ama sende olsun hadi bak bu son deseydin hemen çantayı göstermeseydin

evet evet hakettim zaten xc9 halletti o işi :)

kaçamaklar şekerli hazır gıdalardan olunca kızyorum hem kendime hem sizlere yoksa kısırı fazla kaçırsan 2 lokma ekmek yesen bişey demem de...
haa bi de arasıra kahvenin yanına küçük bi bitter çikolataya da demem hoca insülin salgılatır ama arasıra olabilir diyor

nerelerdesin özledik yahu

karatayan kaçış yok!! kaçanlar pişman olup geliyorlar senin gibi lütfen bu sefer gitme de kalan kilolarını ver
hedefe az kalmış

geçmiş olsun canım yokluğun hissediliyor çocuklar iyileşti mi bari

arkadaşlar geçen hafta konusu geçti ama bikaç kişi hariç saat fikrini söyleyen olmadı
bugün yarın netleştirelim ki pzt bildirimler ona göre gelsin
genel istek üzerine 14 e kadar olan bildirim saatinin 18 e alınması oylanıyor katılımınızı bekliyorum

sabah : çok az peynir zeytin salatalık 1 adet
öğle & akşam : çorba ( cnm bi şey istemiyor )

spor yapamadım gün boyu sürekli uyudum dün gece çok kötüydüm sabah kadar uyanıp durdum.bazen ateşlendm bazen üşüdüm ((

cnm videolar bende var indirmiştm internetten.kkya video yükleyebilirsak burdan yollayım sana.videoyu indirmek için utorrent diye bir program var onu yükledim.uTorrent ndir - Gezginler linki bu. sonra http://kickass.to/usearch/jillian michaels/ bu linkten tek tek levelları indirdim.indirmek için ters U şekline basıyorsun o da utorrenta ekliyor ve indiriyor.kolay indirmesi.ben bu şekilde bir sürü yabancı dizi ve film indirip izliyorum :)

teşekkürler canım ben de kullanıyorum utorrent'i. çok sağol linkler için de. ben de yabancı dizi manyağıyım
geçmiş olsun bu arada.

Son düzenleme:
Bana uyar.Yine de liste yapacak arkadaş 18den sonraya kalacaksa yayınlama zamanı önceden bildirsin.

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…