offf offf hakettim vallasen naaptı hadi tane kaçamak yaptın orda dursaydın kusura bakma ama çantayı haketmişsin
aynen canım ya dur diyemedim ve çok pişmanım ,dişimin kovuğuna bile gitmedi bari çerez yeseydim ya...sen de benim gibisin, bir kez kaçamak yapınca gerisi geliyorbence kısırı da pilav gibi düşünmek gerek, 4 kaşık yeterli. bol marulla yersen yarısını bile ancak bitirirsin zaten dimii
Özlem sen gerçekten hakettin çantaları
evet gül63 ü biliyorum ilk girdiğim günlerde tartışılmıştı onun başka bir sayfada olması.. ama gerçekten karatayın üstüne kendinden de çok bilgi katabilmiş donanımlı biri taktire şayan..
ama biz topiğimize devam ederiz tabii nice 5000lere inş
Gecmis olsun.şuan topikte hiç kimseler görünmüyo ama ben yine de dünümü paylaşayım.
kızlar ben gıda zehirlenmesi geçirdim.... felaketti.. baştan sonra günümün hikayesini anlatayım
sabah okula gitmeden önce karataya uygun olsun diye 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak kuruyemiş yiyip gidiyorum. dün de öyle yaptım. 2 yumurta ve 1 bard. badem yiyerek okula gittim... okuldaki kahvaltı nöbetçisi arkadaş zeytin, keçi peyniri, keçi yoğurdu, közlenmiş biber ve haşlanmış yumurta getirmişti.. tabi ben hepsinden yedim haşlanmış yumurtayı da tereddüt içinde de olsa yedim-yemez olaydım-- 1 kupa bardakta şekersiz çay içtim
kahvaltıdan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım.. derslerimi yoğun bir halsizlik içinde tamamladım eve geldim. kızımı yemek bile yedirmeden hemen uyuttum çünkü çok kötü hissediyordum.. sonra bende yattım, yattım ama uyku yok,, yorganın altında ellerim ayaklarım buz gibi 1 saat boyunca yatmışım.. nihayetinde mide bulantısıyla fırladım ve istifar ettim, biraz rahatlamış olmanın etkisiyle 1 lt kadar su içtim ve yine yattım, tabi hala üşümeye devam ediyorum..
1 saat kadar daha öylece uyumadan ve üşüyerek yattım yine mide bulantısıyla kendimi wc ye attım. bu sefer içtiğim suyu olduğu gibi çıkardım. halim yok perişanım yine gittim yattım saat 16.00 gibi eşim çorba salata filan yapmıştı zorla kaldırdı beni, bişeyler yememe için zorladı.. ben de 4 kaşık kadar çorbadan 3 çatal kadar salatadan, 1 tane de yaprak sarmadan yedim, 2 bardak su içtim ve kendimi zorlayarak oturma odasına gittim oturdum.. eşim neskafe getirdi--sıcak ve şekerli iyi gelir dedi ama içim hiç almadı.. dedim böyle olmaz gidelim hastaneye
gittik 1 serum verdi dr. içinde metpamit ve buskopanla eve getirdik evde taktık, 1 saat kadar takılı kaldı, bittiğinde yine yatağıma koştum.. sıtma gibi tir tir titriyordum-eller ayaklar da buz gibi tabi-.. ne kadar yattım bilmiyorum yine bi istifar ettim ve artık bu beni rahatlatmış olmalı ki sonrasında ısınabildim ve uyuyabildim...
işte böyle günüm perişan geçti daha öncede benzer şekilde 3 yumurta yediğim olmuştu ama hiç böyle olmamıştı.. böylelikle gıda zehirlenmesinin ne menem bir şey olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldum...
bugün de korkumdan ağzıma yumurta sürmedim.
sabah 1 bard. ada çayı içerek evden çıktım, okulda 1 kase mercimek çorbası içtim, ardından 1 bard. ıhlamur.
öğleye doğru da sınıfımın Yerli Malı Haftası vardı 1 biber dolma, iki dilim afyon kaymaklı bi tatlı yedim(cııss)ama süper bişeydi yaa
aslına bakarsan ben taraftar değilim hemen bebek yapmaya ama duygusal yanım da ağır basıyor. tek oğlu var, tek ve son isteği de oğlunun çocuğunu görmek. şimdi ben şişmanım, zamanında boğazımı tutamadım ya da daha erken zayıflamadım diye onun isteğini yerine getirememe ihtimali beni duygusal açıdan çok zorluyor. yumurtalıklarımdaki problem dolayısıyla da bu kiloda hamile kalmam mümkün değil zaten. bir an önce vermem gerek bu yüzden.
Gecmis olsun.
......
Bugunku menum
Sabah, kkk
Aksam, karniyarik yedim hemde tamm 4 tane ama boyutlari cok kucuktu, salata, yogurt
ilk defa bu kadar guzel olmustu daha az yicektim ama baska bisey yapmamistim. Biraz pismanim...
bu arada sabah haşlama yumurta 1,5 tane,zeytin,peynir,domates,1kuru kayısı,1 kuru incir,2ceviz içi,1 lokma da simittere yedim.
kızlar bana gaz verin çok ihtiyacım varrrr
Benim 25 kilo oldu şuan duraksama dönemindeyim . Vermem gereken 10 kilom var ondan sonra koyacağım inş . Hedefime çok az kaldı ..merhabalar sevgili karataycılar...benim size bir önerim olacak tabi kabul ederseniz... ben bi aydır karatay uygulamaya çalışıyorum ama ancak 2 kilo verebildim ve motivasyonum acayip düştü neredeyse bırakacam buraya girip okuyorum bildirimleriniz ancak merak ettiğim bisey var bazı arkadaslar 90 dan 70-60 kilolara kadar düşmüşler maşşalah ne kadar daa verdiler merak ediyorum bu basarılarını başarı öyküleri bölümüne yazsalar bizlerede motivasyon olsa nasıl olur acaba
Teşekkürler güzel bilgi için cnmm..Sağlıklı protein ve yağın insan vücudu için büyük önem taşıdığını vurgulayan Karatay, kalori hesabı ile beslenmenin yanlış olduğunu öne sürerek, Eskiden alınan kalori miktarının kilo aldırdığı, az kilo alırsanız kilo verirsiniz şeklindeki düşünce çoktan bozulmuştur ve değişmiştir. Siz 110 kilo bir kişiyi zayıflatmak için, bin 200 kalori verip sonra da 1 saat yürüyeceksiniz derseniz bu yanlıştır. Anadoluda aç ayı oynamaz derler. Yani siz enerji sağlamazsanız, 100 kiloluk kişide nasıl hareket sağlarsınız? diye konuştu.
Karatay, az yağlı yemenin beslenme tuzaklarından birisi olduğunu savunarak, Doğada 23 türlü yağ vardır. Bunların hepsi, doğal olduğu sürece insan vücuduna gereklidir. Hangi yağlar zararlıdır? Trans yağ dediğimiz, bozulmuş, doğallığını kaybetmiş yağlar tehlikelidir. Trans yağlar, margarinlerde bulunan yağlardır. Sıvı yağ, katılaştırıldığı anda transyağ oluşur. Ne kadar trans yağ oluştuğu önemli değildir, zaten ölçülmesinin de imkanı yoktur dedi.
Yağı yakmayın
Karatay, yağlar yakıldığında trans yağ oluştuğunu, fazla kızgın yağın ve mangalda çok pişirilmiş etin tehlikeli olduğunu kaydederek, yağın yakılmaması gerektiğini ifade etti.
Obeziteyle savaş konusunda hazırlanan kamu spotlarında az yağlı yenilip çok hareket edilmesi yönünde verilen mesajları yanlış bulduğunu anlatan Karatay, Bununla kimse kilo veremez. Ancak halsiz kalır, perişan olursunuz. 3 gün sırt üstü yattıktan sonra, gider bütün yiyeceklere, tatlılara saldırırsınız ifadelerini kullandı.
Evet biz beslenme şeklimizi ve pramidimizi değiştirerek verdik kilolarımızı..Eki Görüntüle 894971 Bu kelimeleri 15 harf olsun diye yazıyorum b u piramîde uyun sağlıklı yaşayın!!!!
Eline sağlık CNm...Eki Görüntüle 895188 daha güzelini buldum ama galiba bu da küçük çıkacak aşağıdaki linkte büyüğü var
Falanca Kadın Portalı, Kadın, Kadın sitesi, Kadınca
Durduralım kendimizi kaçamak yokkklkkkkk .. Ben de dahilimmmmm..sizin kaçamakları okuya okuya bende yaptımpişmanımmmmmmmmmm
2 kaşık pilavı yedim
üstüne çayla beraber
1 en minik olan eti cinden
1 tane N**** (Siyahi)
1 tane petibör bisküvi
offf offff umarım pztye yansımaz yahu özlem madem kaçamak yapacaksın pztye kadar bekleşende o zaman yapsana
yarında eski okuldan arkadaşım gelecek malum hazırlıklar olacak ne yapsamda yesem ya da yemesem. kısır yapacağım ne kadar yiyebilirim?:26::26: tatlı ,kurabiye ,börek ,poğaça vs yemek istemiyorum :44:
Sen bu gidişle hedefe ulaşacaksın merak etme...kızlar bugün tartıldım 79.8 i gördümseneler sonra 7 li rakamları görmek çoook güzel bir duygu.
şimdiki hedefim 75 i görmek.bu hafta sonunu inşallah iyi şekilde atlatırım çünkü iki gün davet var kalabalıkta kimse anlamaz diye düşünüyorum..birşey deselerde kulak asmıycam bu hedefe çok zor geldim çünkü
selam kızlar ben geldim tekrar aranıza.kürkçü dükkanı misali:)))ipin ucunu kaçırmıştım 68,5lara çıktım.dukana sarıldım.3 günlük atakta 1,6 gram verdim.sonra karbonhidrat rejimi yaptım kendimce.66,2 kiloyum dün tartıldım.ama kabızlık beni mahvetti.saçlarım dökülmeye başladı.en güzeli karatay karatay karatay
Geçmiş olsun çocuklarına.Çok sıkıntılı bir haftayı bıraktım geride çocukların ikisi şe çok hastaydı hala ufak aynı ..nihayet regl oldum. İnş artık ödemden kurtulurum .. Ve 60 lı rakamları görürüm. Regl nedeniyle ve cocukların hastalıkları nedeniyle düzenli yiyemedim kaçamağım çok oldu. O yüzden her türlü çanta kabulüm .. Forumu okudum biraz önce.. Hastalara gecmiş olsun. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum.... Hepinizi öpüyorum.. Bu gün kkk yaptım .. Hafif geçirmeyi planlıyorum..
elifce hoşgeldin. daha önce karatay yapmışsın bliyorsundur düzeni, ben de 1 aydır yapıyorum karatayı ve çok çok memnunum tatlı krizlerine girmeden,saatte bir iki saatte bir acıkmadan 4 - 5 saat boyunca hiçbirşey yemeden durabiliyorum çok şükür. gerçekten diyet değil sağlıklı ve doğru beslenme yöntemi, 62 kilo iyi benim isteyipte bekarken bile ulaşamadığım bir kilo.. biraz daha azimle istediğin kilolara inebilirsin bence. kaçamaksız devam ediyoruz şekerim simitlere veda(en azından istediğin kilolara inene kadar)1 hafta boyunca kilo bildirimi yap sonraki pazartesi seni de listeye alalım. kolay gelsiin
iyi gecelergece daha yeni başlıyor yahu çok erkencisiniz
offf offf hakettim vallaama ama ama sende olsun hadi bak bu son deseydin hemen çantayı göstermeseydin
evet evet hakettim zaten xc9 halletti o işi :)
günaydın karatayın çıtırları
aşırı yoğunluktan dolayı gelemiyorum
diyeti de bozduğum oluyor tabi ki.. inşallah kendime çeki düzen vericem..
kilo vermeler nasıl gidiyor inşallah sizler vermişsinizdir...
seviyorum ve özledim herkesi
selam kızlar ben geldim tekrar aranıza.kürkçü dükkanı misali:)))ipin ucunu kaçırmıştım 68,5lara çıktım.dukana sarıldım.3 günlük atakta 1,6 gram verdim.sonra karbonhidrat rejimi yaptım kendimce.66,2 kiloyum dün tartıldım.ama kabızlık beni mahvetti.saçlarım dökülmeye başladı.en güzeli karatay karatay karatay
bu arada sabah haşlama yumurta 1,5 tane,zeytin,peynir,domates,1kuru kayısı,1 kuru incir,2ceviz içi,1 lokma da simittere yedim.
kızlar bana gaz verin çok ihtiyacım varrrr
Çok sıkıntılı bir haftayı bıraktım geride çocukların ikisi şe çok hastaydı hala ufak aynı ..nihayet regl oldum. İnş artık ödemden kurtulurum .. Ve 60 lı rakamları görürüm. Regl nedeniyle ve cocukların hastalıkları nedeniyle düzenli yiyemedim kaçamağım çok oldu. O yüzden her türlü çanta kabulüm .. Forumu okudum biraz önce.. Hastalara gecmiş olsun. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum.... Hepinizi öpüyorum.. Bu gün kkk yaptım .. Hafif geçirmeyi planlıyorum..
Benim 25 kilo oldu şuan duraksama dönemindeyim . Vermem gereken 10 kilom var ondan sonra koyacağım inş . Hedefime çok az kaldı ..
.........
selam, umarım spor yapabilmişsindir. ben de reglim, canım hiç yapmak istemiyor. leslie 5 mili gün aşırı yapıyorum, inan dün akşam hiç bitmek bilmedi :) ya ben aslında sana şey dicektim, jillian'a başlamak istiyorum da, videolarının bir linki var mı ? varsa bana yollayabilir misin ? çok teşekkürler şimdiden.
cnm videolar bende var indirmiştm internetten.kkya video yükleyebilirsak burdan yollayım sana.videoyu indirmek için utorrent diye bir program var onu yükledim.uTorrent ndir - Gezginler linki bu. sonra http://kickass.to/usearch/jillian michaels/ bu linkten tek tek levelları indirdim.indirmek için ters U şekline basıyorsun o da utorrenta ekliyor ve indiriyor.kolay indirmesi.ben bu şekilde bir sürü yabancı dizi ve film indirip izliyorum :)
Bana uyar.Yine de liste yapacak arkadaş 18den sonraya kalacaksa yayınlama zamanı önceden bildirsin.arkadaşlar geçen hafta konusu geçti ama bikaç kişi hariç saat fikrini söyleyen olmadı
bugün yarın netleştirelim ki pzt bildirimler ona göre gelsin
genel istek üzerine 14 e kadar olan bildirim saatinin 18 e alınması oylanıyor katılımınızı bekliyorum
Geçmiş olsun.sabah : çok az peynir zeytin salatalık 1 adet
öğle & akşam : çorba ( cnm bi şey istemiyor )
spor yapamadım gün boyu sürekli uyudum dün gece çok kötüydüm sabah kadar uyanıp durdum.bazen ateşlendm bazen üşüdüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?