Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim oyum "EVET"

evet bencede akşam 6 ya kadar olsun süre.çalışanlar için anca.
bu arada akşamki menüm
yarım tabak ıspanak
yarım tabak et sote,küçük bir kase yoğurt

teşekkürler canım ben de kullanıyorum utorrent'i. çok sağol linkler için de. ben de yabancı dizi manyağıyım
geçmiş olsun bu arada.

teşekkürler cnm. kaliteli yabancı dizileri izliyorum valla kaçırmadan :) şu sıra walking dead ve how i met your mother izliyorum :)

teşekkürler cnm. kaliteli yabancı dizileri izliyorum valla kaçırmadan :) şu sıra walking dead ve how i met your mother izliyorum :)

walking dead ben de izliyorum, how i met your motherdan sıkıldım ara verdim. ben lie to me, the mentalist, bones, castle, shameless, da inci's demons takip ediyorum ayrıca. two and a half man'in yapımcısından mom başladı şimdi . o da güzel. biterlerse napçam bilmiyorum. diğer biten dizilerimin arkasından çok yas tuttum

slm kızlar bugünkü menümü yazmıcam cok saçma şeyler yedim saçmaladım neyseki rahatladım çünkü regl oldum çookk şükür hamileyim diye korkmuştum test bile yaptım negatif çıktı.yola devam :)

selam kızlar öncelikle menü bildirimi yapayım:
sabah 10:30 gibi KKK+4 adet gün kurusu kayısı
akşam 17:30 gibi balık-tahin, zeytinyağlı kereviz, soğan salatası..... ama bu tahin benim midemi bulandırıyo yaa sırf omega3 emilimi için zorladım ..

evet xc9 18 uygundur

paylaşımın için teşekkürler huzis ben de indiriyorum bakalım olacak mı bi kere indirmek yeterli mi benim kota sorunum var da

Benim oyum "EVET"

ben de bitenlere üzülüyorum yaa özellikle Dexter ve Breaking bad bitince boşluğa düşmüş gibi hissettm."mom"ı ben de gördm ama henüz izlemedm.dur bi bakayım :)

bencede saat 18 iyi olur çalışan bayanlar için...akşam mezgit balığı ve salata yedim.yalnız şu kabızlık beni öldürecek.sıcak suyun içine zeytinyağı döktüm içtim hiç böyle olmamıştım tez zamanda geçer inşallah yoksa öldüm bittim yani...

gurbet_izm 'e

rica ederm cnm.bu arada her bir video 234 mb. 234 x3 = 693 mb yapıyor.umarım çok zorlamaz seni.benmki sınırsız olunca dert etmedm indirirken. jillianı ben çok sevdm epeyde inceldim.kendime gelir gelmez başlıcam tekrar :)

cnm videoyu indiriyorsun ömürlük senin.online izleme gibi bi şey değil söyledğim yöntem.indirip bilgisayarına kaydediyorsun artık senin o videolar :) aylar önce indirdm ben ama şimdilerde kısmet oldu takip etmek :)

Son düzenleme:

Two and ahalf man ın biz de hastasıydık bittikten sonra înternetten tekrar izledîk bi süre lie to me devam edîyor mu cnbc de bitti malesef bigbang teorîyi de tavsiye ederim ilk bölüler daha eğlenceliydî ama yine de iyi
hadî gözünaydın

Ben ne zaman kabızlık yaşasam içtiğim su miktarını azalttığımı farkediyorum. Günde 2 lt su içmeye özen göster mutlaka

sütaş ayranın yeni reklamını izlediniz mi ? bütün sevdiğim yemekleri 2 dakika içerisinde sayıverdi canım çok pide istedi yaaaaa

gurbetçim, öncelikle çook geçmiş olsun, dikkat et kendine, sanırım artık daha iyisin...

aynen canım, eninde sonunda eksi olacaksın, sabrın için sana

cnm yapamadım maalesef ( şimdide kardan dolayı hasta oldum ikisi bir arada olunca yataktayım boğazım ağrıyor (
geçmiş olsun canım iyileşince yaparsın..
sabah : birazcık peynir

öğle : yumurtalı ıspanak

akşam : hamsi + salata + biraz fıstık

yandım allah o jillian nedir yaa, 10 dakika yaptım öldüm. 9 gibi devam edicem :)
jillian böyle işte, anandan emdiğin süt burnundan gelir, ama geldiğine de değer yavv
haklısın canım, gül63 50 den fazla verdi ama hala uğrardı buralara.. biz de bırakmayalım inşallah hedefe ulaştıktan sonra da..
"akşam lahana bile yemek yasak" gül mü :))
"akşam sekizden sonra lahana dahi yemiyorum gül"

Anlatsam roman olur.....
özet geçebirsin cnm, anlatmak istersen biz burdayız..
Kızlar haberturk ü açın karatay hoca çıkacak
kaçırdım maalesef
canım nerlerdesin yav, biz de çok özledik, hatta merak ettik seni.. profiline bakmıştım en son "can boğazdan çıkar" okuyordun ben de diyeti değiştirdiğini düşünmüştüm.. seni tekrar görmek güzel..
hoş geldin cnm kürkçü dükkanına

sen ne kadar sürede 25 kilo verdin ? spor olarak ne yaptın ?
4 ayda ve sporsuz verdi hedef kilolarını.. sadece diyetle ama emziriyor arkadaşımız, şuan duraklama döneminde sanırım artık spor yapması gerekecek..
ben de evet diyorum... 14 erken oluyor ve liste yaparken şahsen zorlanıyorum mesai saatinde.. sonra rahat rahat yaparız inşallah
canım iyileşmeye bak sen, iyileşince yaparsın.. önce sağlık..
gözün aydın canım, hakkında hayırlısı olsun
jillianın neredeyse bütün videoları var bende heralde.. bakalım başlamak için 75 altına inmeyi ve biraz da havaların ısınmasını bekliyorum, o kadar soğuk ki hava donuyoruz resmen yaaa..

sütaş ayranın yeni reklamını izlediniz mi ? bütün sevdiğim yemekleri 2 dakika içerisinde sayıverdi canım çok pide istedi yaaaaa
izlemedim valla.. reklamlarla aram pek iyi değildir
gördüm o reklamı. bizim için tam bir tuzak. hemen kanal değiştiriyorum denk gelirsem :18:
izlesem mi acaba?
Aaaa çok fena aç karnına denk gelmem umarımğ
iyice merak ettim valla, karnım tok izleyeyim bari..

sabah(12.00)
çok güzel bir KKK

akşam(18.00)
2 tabak çorba

tüm gün dışarda soğukta olduğumuzdan su içemedim pek ama güzel yürüdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…