arkadaşlar geçen hafta konusu geçti ama bikaç kişi hariç saat fikrini söyleyen olmadı
bugün yarın netleştirelim ki pzt bildirimler ona göre gelsin
genel istek üzerine 14 e kadar olan bildirim saatinin 18 e alınması oylanıyor katılımınızı bekliyorum
selam, umarım spor yapabilmişsindir. ben de reglim, canım hiç yapmak istemiyor. leslie 5 mili gün aşırı yapıyorum, inan dün akşam hiç bitmek bilmedi :) ya ben aslında sana şey dicektim, jillian'a başlamak istiyorum da, videolarının bir linki var mı ? varsa bana yollayabilir misin ? çok teşekkürler şimdiden.
teşekkürler canım ben de kullanıyorum utorrent'i. çok sağol linkler için de. ben de yabancı dizi manyağıyım
geçmiş olsun bu arada.
teşekkürler cnm. kaliteli yabancı dizileri izliyorum valla kaçırmadan :) şu sıra walking dead ve how i met your mother izliyorum :)
slm kızlar bugünkü menümü yazmıcam cok saçma şeyler yedim saçmaladım neyseki rahatladım çünkü regl oldum çookk şükür hamileyim diye korkmuştum test bile yaptım negatif çıktı.yola devam :)
arkadaşlar geçen hafta konusu geçti ama bikaç kişi hariç saat fikrini söyleyen olmadı
genel istek üzerine 14 e kadar olan bildirim saatinin 18 e alınması oylanıyor katılımınızı bekliyorum
cnm videolar bende var indirmiştm internetten.kkya video yükleyebilirsak burdan yollayım sana.videoyu indirmek için utorrent diye bir program var onu yükledim.uTorrent ndir - Gezginler linki bu. sonra http://kickass.to/usearch/jillian michaels/ bu linkten tek tek levelları indirdim.indirmek için ters U şekline basıyorsun o da utorrenta ekliyor ve indiriyor.kolay indirmesi.ben bu şekilde bir sürü yabancı dizi ve film indirip izliyorum :)
Benim oyum "EVET"
walking dead ben de izliyorum, how i met your motherdan sıkıldım ara verdim. ben lie to me, the mentalist, bones, castle, shameless, da inci's demons takip ediyorum ayrıca. two and a half man'in yapımcısından mom başladı şimdi . o da güzel. biterlerse napçam bilmiyorum. diğer biten dizilerimin arkasından çok yas tuttum
walking dead ben de izliyorum, how i met your motherdan sıkıldım ara verdim. ben lie to me, the mentalist, bones, castle, shameless, da inci's demons takip ediyorum ayrıca. two and a half man'in yapımcısından mom başladı şimdi . o da güzel. biterlerse napçam bilmiyorum. diğer biten dizilerimin arkasından çok yas tuttum
hadî gözünaydınslm kızlar bugünkü menümü yazmıcam cok saçma şeyler yedim saçmaladım neyseki rahatladım çünkü regl oldum çookk şükür hamileyim diye korkmuştum test bile yaptım negatif çıktı.yola devam :)
bencede saat 18 iyi olur çalışan bayanlar için...akşam mezgit balığı ve salata yedim.yalnız şu kabızlık beni öldürecek.sıcak suyun içine zeytinyağı döktüm içtim hiç böyle olmamıştım tez zamanda geçer inşallah yoksa öldüm bittim yani...
sütaş ayranın yeni reklamını izlediniz mi ? bütün sevdiğim yemekleri 2 dakika içerisinde sayıverdicanım çok pide istedi yaaaaa
Aaaa çok fena aç karnına denk gelmem umarımğsütaş ayranın yeni reklamını izlediniz mi ? bütün sevdiğim yemekleri 2 dakika içerisinde sayıverdicanım çok pide istedi yaaaaa
aynen canım, eninde sonunda eksi olacaksın, sabrın için sanaBugün normal düzenime dönebildim.Sabah pilates yaptım.Biraz sonra leslie 5 mil yapacağım.İki öğün yaptım ama kilom bu hafta gene artıda.Sağlık olsun diyorum.
Sabah 10da kkk,bir elma,bir portakal.birkaç kayısı
Saat16:30da menemen,yoğurt
geçmiş olsun canım iyileşince yaparsın..cnm yapamadım maalesef( şimdide kardan dolayı hasta oldum ikisi bir arada olunca yataktayım boğazım ağrıyor (
jillian böyle işte, anandan emdiğin süt burnundan gelir, ama geldiğine de değer yavvsabah : birazcık peynir
öğle : yumurtalı ıspanak
akşam : hamsi + salata + biraz fıstık
yandım allah o jillian nedir yaa, 10 dakika yaptım öldüm. 9 gibi devam edicem :)
haklısın canım, gül63 50 den fazla verdi ama hala uğrardı buralara.. biz de bırakmayalım inşallah hedefe ulaştıktan sonra da..karatay diyeti toplumda yaygınlaştıkça uygulayanlar da daha bilinçleniyor
uygulayanlardan gül63 nickli üye hocanın kitabında da yer aldı 1. sayfadaki ropörgaj onun 50 kg civarı vermiş
geçen sene buradan bi grup eski üye kendilerine ayrı bi karatay topiği açıp gittiler kendi kendilerine takılıyolar
ben 55 i görsem de ayrılmayı düşünmem bence kimse ayrılmasın kilo koruma döneminde de birbirimize destek olmalıyız
"akşam sekizden sonra lahana dahi yemiyorum gül""akşam lahana bile yemek yasak" gül mü :))
özet geçebirsin cnm, anlatmak istersen biz burdayız..Anlatsam roman olur.....
kaçırdım maalesefKızlar haberturk ü açın karatay hoca çıkacak
canım nerlerdesin yav, biz de çok özledik, hatta merak ettik seni.. profiline bakmıştım en son "can boğazdan çıkar" okuyordun ben de diyeti değiştirdiğini düşünmüştüm.. seni tekrar görmek güzel..günaydın karatayın çıtırları
aşırı yoğunluktan dolayı gelemiyorum
diyeti de bozduğum oluyor tabi ki.. inşallah kendime çeki düzen vericem..
kilo vermeler nasıl gidiyor inşallah sizler vermişsinizdir...
seviyorum ve özledim herkesi
hoş geldin cnm kürkçü dükkanınaselam kızlar ben geldim tekrar aranıza.kürkçü dükkanı misali:)))ipin ucunu kaçırmıştım 68,5lara çıktım.dukana sarıldım.3 günlük atakta 1,6 gram verdim.sonra karbonhidrat rejimi yaptım kendimce.66,2 kiloyum dün tartıldım.ama kabızlık beni mahvetti.saçlarım dökülmeye başladı.en güzeli karatay karatay karatay
4 ayda ve sporsuz verdi hedef kilolarını.. sadece diyetle ama emziriyor arkadaşımız, şuan duraklama döneminde sanırım artık spor yapması gerekecek..sen ne kadar sürede 25 kilo verdin ? spor olarak ne yaptın ?
ben de evet diyorum... 14 erken oluyor ve liste yaparken şahsen zorlanıyorum mesai saatinde.. sonra rahat rahat yaparız inşallaharkadaşlar geçen hafta konusu geçti ama bikaç kişi hariç saat fikrini söyleyen olmadı
canım iyileşmeye bak sen, iyileşince yaparsın.. önce sağlık..sabah : çok az peynir zeytin salatalık 1 adet
öğle & akşam : çorba ( cnm bi şey istemiyor )
spor yapamadım gün boyu sürekli uyudum dün gece çok kötüydüm sabah kadar uyanıp durdum.bazen ateşlendm bazen üşüdüm((
gözün aydın canım, hakkında hayırlısı olsunslm kızlar bugünkü menümü yazmıcam cok saçma şeyler yedim saçmaladım neyseki rahatladım çünkü regl oldum çookk şükür hamileyim diye korkmuştum test bile yaptım negatif çıktı.yola devam :)
jillianın neredeyse bütün videoları var bende heralde.. bakalım başlamak için 75 altına inmeyi ve biraz da havaların ısınmasını bekliyorum, o kadar soğuk ki hava donuyoruz resmen yaaa..gurbet_izm 'e
rica ederm cnm.bu arada her bir video 234 mb. 234 x3 = 693 mb yapıyor.umarım çok zorlamaz seni.benmki sınırsız olunca dert etmedm indirirken. jillianı ben çok sevdm epeyde inceldim.kendime gelir gelmez başlıcam tekrar :)
cnm videoyu indiriyorsun ömürlük senin.online izleme gibi bi şey değil söyledğim yöntem.indirip bilgisayarına kaydediyorsun artık senin o videolar :) aylar önce indirdm ben ama şimdilerde kısmet oldu takip etmek :)
izlemedim valla.. reklamlarla aram pek iyi değildirsütaş ayranın yeni reklamını izlediniz mi ? bütün sevdiğim yemekleri 2 dakika içerisinde sayıverdicanım çok pide istedi yaaaaa
izlesem mi acaba?gördüm o reklamı. bizim için tam bir tuzak. hemen kanal değiştiriyorum denk gelirsem:18:
iyice merak ettim valla, karnım tok izleyeyim bari..Aaaa çok fena aç karnına denk gelmem umarımğ
izlemedim valla.. reklamlarla aram pek iyi değildir
izlesem mi acaba?
iyice merak ettim valla, karnım tok izleyeyim bari..
izledimhiç tavsiye etmem sakın izleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?