Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok geçmiş olsun canım... ben sana güveniyorum 60lı rakamları göreceksin...

evet kaçamak tam bir hataydı çok pişmanım çoooooooook. bu hafta kaçamak yapmayacağımmmmmm
doğru diyorsun daha diyete yeni başladım ondan oldu bu kaçamak ister istemez insanın canı çekiyor işte , alışkanlıklar kolay terkedilemeyebiliyor ama inşallah bundan sonra yok
kahvenin yanına çikolata ara sıra varsa süpermiş :) ama belki 1 ay sonra :)
ben bildirmiştim ama yine söyleyeyim . 2. dönem çalışacağım eve en erken 16:00da gelebilirim benim için 18 çok iyi olur canım :)
e hadi geçmiş olsun ,gönlünce oldu çok sevindim

Menüm:
Sabah kkk,bir elma,bir mandalina
Akşam 18 de ıspanak yemeği,yoğurt.
Öğlen biraz fıstık atıştırdım.Az önce de leslie 2 mil yaptım.

selam kızlar bugünkü menümü yazmıştım.birde içtiğim su miktarı ve sporu yazmayı planlıyorum artık
12 bardak su içtim.bugün spor yapamadım elektrikler gidip geliyo aleti bozarım diye korktum

Evet canim cissi bile bile yedim. En azindan sekerli veya unlu degil diye nedense daha bi masum geliyor kizartma turleri onlardan. Ama onu da yemesek daha iyi tabii o ayri. Kardesim gidiyor ne yazikki p.tesi gunu ondan sonra daha bindikkat edicem insaallah.

Bende katiliyorum aksam saatinde yapilmasina 18 ama daha erken yapsakta olur herhalde bildirimi ?degil mi
Kabizlik olayini bende coknsik yasiyorum. Su icmeye dikkat edemiyorum unutuyorum bazen. Ama cay kahve illa sivi tuketiyorum aslinda ama su yerine gecmez tabi.

Bidirimi daha erken yapabiliriz derken yanlis anlasilmasin listeye yapan icin demedim bizleri kastettim.

Sabah, kkk 2-3 incir
Aksam, pidesiz iskender, yogurt ve ayran

Ama ne yazikki aksam coook gec bir saat oldu ama tum gun avmde kosusturma icindeydik kardesime kiyafet baktik almanyada yasiyor toplu binalisveris yapmak istedi ayaklarim agriyor.

Kabizlik olayini bende cokn sık yasiyorum. Su icmeye dikkat edemiyorum unutuyorum bazen. Ama cay kahve illa sivi tuketiyorum aslinda ama su yerine gecmez tabi.[/QUOTE]
kabızlık için akşam yemekten sonar siyah çay yerine hangi bitki çayını seviyorsan( poşet değil ama) limon sıkarak niçebilirsin.
ben 2 haftadır demir hapı kullanıyorum.kullananlar bilir, çok fena kabız yapıyor.Evde doğal kuşburnu vardı.eşim sürekli içer.ben çay demirin emilimini engellediği için pek içmemeye çalışıyorum.limonlu kuşburnu içtiğim zamanlar ertesi gün içim tertemiz oluyor ))
ıhlamur,adaçayı, kekik evde ne varsa, ama poşetler aynı etkiyi yapmıyor. bol limonla hastalıktanda korunuyorsun.
1 kupaya koyup, üstüne kaynar su döküp tek kullanımlık hazırlayabilirsin. limon şart tabii...

günaydın kızlarr güzel pazarlar herkese:)
kahvaltı
1 haşlanmış yumrta
peynir zeytin
yarım havuç
2 ceviz biraz çiğ fındık
2 gün kurusu
yeşil çay 2 fincan

yorumlarınız için sagolun kızlar rabbbim herşeyin hayırlısını versin hepinize sizlerle burda olmak gerçekten güzel:)

günaydın kızzlarr

sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadımm üç kez çıktım tartıya yanlış mı görüyorum acaba diye :) regl döneminde olma ve jillian yapamama rağmen tartı bana 52.8 kg olduğumu söylüyor :)) 3 kez tartıldım umarım yalan değildir :))

Kabizlik olayini bende cokn sık yasiyorum. Su icmeye dikkat edemiyorum unutuyorum bazen. Ama cay kahve illa sivi tuketiyorum aslinda ama su yerine gecmez tabi.
kabızlık için akşam yemekten sonar siyah çay yerine hangi bitki çayını seviyorsan( poşet değil ama) limon sıkarak niçebilirsin.
ben 2 haftadır demir hapı kullanıyorum.kullananlar bilir, çok fena kabız yapıyor.Evde doğal kuşburnu vardı.eşim sürekli içer.ben çay demirin emilimini engellediği için pek içmemeye çalışıyorum.limonlu kuşburnu içtiğim zamanlar ertesi gün içim tertemiz oluyor ))
ıhlamur,adaçayı, kekik evde ne varsa, ama poşetler aynı etkiyi yapmıyor. bol limonla hastalıktanda korunuyorsun.
1 kupaya koyup, üstüne kaynar su döküp tek kullanımlık hazırlayabilirsin. limon şart tabii...[/QUOTE]

Merhaba, bende sıvı şekilde demir alıyorum bu ara. Ameliyattan çıktım ve kan değerlerim yerlerde malesef. Demirle birlikte ya da sonrasında c vitaminli şeyler tüketirsen etkisini arttıyormuşsun. Karışık narenciye sıkıp içiyorum ben. Kabızlık olayına gelince; zeytinyağlı ince kıyım pırasa kavurması iyi gelir. Saraçoğlundan da ayvayı öğrendim. Ayva çiğ yendiğinde kabız yaparmış ama 1 bardak kaynayan içme suyuna, 4 e bölerek, çekirdekleriyle birlikte atar ve 30 sn beklettikten sonra yer ve suyunu da içersen ishal yaparmış. Demir kullanan biri olarak ishal olmasamda işe yaradığını söyleyebilirim. :)

günaydın mı desem iyi öğlenler mi:))sabah 11.15 te kahvaltımı bitirmiş bulunmaktayım
3 günkurusu +2 bardak ılık su
yağda yumurta,peynir,4 zeytin,domates,salata,tere
1 çaybardağı ceviziçi
yediklerime bakınca kendime yuhhhh diyesim geldiinşallah kilo almam.gerçi karatay hocamızın menüsü ama ne biliyim.diğer diyetlerde kıtkanaat yedim ya çok geldi gözüme.görüşmek üzere sevgiler,saygılar

teşekkür ederim huzis dün 1,5 saatte 1. sini indirebildim. riske atmayıp ayda bir tan e indirsem yeter.. zaten 30 day shared yazıyor-sanırım 30 günlük program.. 1 ay boyunca yapayım bunu bakalım.. bu arada az biraz baktım içinde şınav vaarr-- benim için imkansız gibi. zamanla alışırım heralde . alışamasam da şınav kısmını atlarım

Kabizlik olayini bende cokn sık yasiyorum. Su icmeye dikkat edemiyorum unutuyorum bazen. Ama cay kahve illa sivi tuketiyorum aslinda ama su yerine gecmez tabi.

ayy bende de kronik kabızlık vardı zaten, babamın sülalesinden miras ırsi bir hastalık gibi.. bu karatay ile hiç olmadığım kadar kabız oluyorum. su tüketimime de çok dikkat ediyorum ama bazen kaçıyo, dün yeterince su içememiştim ... anlatılmaz bir şey--hayatımda ilk defa 1 saatim wc de geçti---kızlar ayıp oluyo ama sizi kendime çok yakın görüyorum

bugün kuşburnu içeceğim, limonla beraber.teşekkürler tavsiyen için..

hergün kayısı 4- 5 adet yiyorum ama artık bağırsak alıştı ona tepki vermiyor..

ayvayı da denerim valla. teşkr

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sorcam.eşim akşama mezgit balığı almış.tarifleri hep unlu.acaba karataya uygun nasıl pişirebilirim.merak ettim de bilen varsa tarif ederse sevinirim.

gurbet_izm

cnm program 3 leveldan oluşuyor. her bir level 10 gün yapılıyor o yüzden 30 shred deniyor.internet hızın yavaş biraz cnm.yavaş veya hızlı indirmesi kotayı etkilemez.dosya boyutu ne ise o kadar gider kotandan merak etme.

tamam canım şimdi ikinci ve üçüncüyü de indiriyorum. gerçekten 348.45 mb her biri... 10 ar günlük sürelerde yapıcam hepsini de
6 gb kotamı ay sonuna kadar aşmam inş. yoksa kk ya da giremiyorum günlerce .

arkadaşlar yarın tabyu ben mı oluşturcam benım yerime yapabilecek bırılerı var mı rica etsem

arkadaşlar yarın tabyu ben mı oluşturcam benım yerime yapabilecek bırılerı var mı rica etsem
1. 15efes25
2. avşarlı75
3. afatmas
4. capadocia
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva

Yarın avşarlıda sıra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…