çok geçmiş olsun canım... ben sana güveniyorum 60lı rakamları göreceksin...Çok sıkıntılı bir haftayı bıraktım geride çocukların ikisi şe çok hastaydı hala ufak aynı ..nihayet regl oldum. İnş artık ödemden kurtulurum .. Ve 60 lı rakamları görürüm. Regl nedeniyle ve cocukların hastalıkları nedeniyle düzenli yiyemedim kaçamağım çok oldu. O yüzden her türlü çanta kabulüm .. Forumu okudum biraz önce.. Hastalara gecmiş olsun. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum.... Hepinizi öpüyorum.. Bu gün kkk yaptım .. Hafif geçirmeyi planlıyorum..
Benim 25 kilo oldu şuan duraksama dönemindeyim . Vermem gereken 10 kilom var ondan sonra koyacağım inş . Hedefime çok az kaldı ..
Teşekkürler güzel bilgi için cnmm..
Evet biz beslenme şeklimizi ve pramidimizi değiştirerek verdik kilolarımızı..
Eline sağlık CNm...
Durduralım kendimizi kaçamak yokkklkkkkk .. Ben de dahilimmmmm..
Sen bu gidişle hedefe ulaşacaksın merak etme...
Hoş geldin özledik seni... Gel ayrılmayalım burdan kurtulalım kilolqrdannnn ..
doğru diyorsun daha diyete yeni başladım ondan oldu bu kaçamak ister istemez insanın canı çekiyor işte , alışkanlıklar kolay terkedilemeyebiliyormerhaba kızlar
baktım kimsecikler yok ben de gittim sen nereye gitmiştin ben otururken
kaçamaklar şekerli hazır gıdalardan olunca kızyorum hem kendime hem sizlere yoksa kısırı fazla kaçırsan 2 lokma ekmek yesen bişey demem de...
haa bi de arasıra kahvenin yanına küçük bi bitter çikolataya da demem hoca insülin salgılatır ama arasıra olabilir diyor
nerelerdesin özledik yahu
karatayan kaçış yok!! kaçanlar pişman olup geliyorlar senin gibi lütfen bu sefer gitme de kalan kilolarını ver
hedefe az kalmış
geçmiş olsun canım yokluğun hissediliyorçocuklar iyileşti mi bari
ben bildirmiştim ama yine söyleyeyim . 2. dönem çalışacağım eve en erken 16:00da gelebilirim benim için 18 çok iyi olur canım :)arkadaşlar geçen hafta konusu geçti ama bikaç kişi hariç saat fikrini söyleyen olmadı
bugün yarın netleştirelim ki pzt bildirimler ona göre gelsin
genel istek üzerine 14 e kadar olan bildirim saatinin 18 e alınması oylanıyor katılımınızı bekliyorum
e hadi geçmiş olsun ,gönlünce oldu çok sevindimslm kızlar bugünkü menümü yazmıcam cok saçma şeyler yedim saçmaladım neyseki rahatladım çünkü regl oldum çookk şükür hamileyim diye korkmuştum test bile yaptım negatif çıktı.yola devam :)
selam kızlar bugünkü menümü yazmıştım.birde içtiğim su miktarı ve sporu yazmayı planlıyorum artık
12 bardak su içtim.bugün spor yapamadım elektrikler gidip geliyo aleti bozarım diye korktum
tabe tabe alet bozulur felan boşver
Evet canim cissi bile bile yedim. En azindan sekerli veya unlu degil diye nedense daha bi masum geliyor kizartma turleri onlardan. Ama onu da yemesek daha iyi tabii o ayri. Kardesim gidiyor ne yazikki p.tesi gunu ondan sonra daha bindikkat edicem insaallah.teşekkür ederim canım. geçti şükür.
hımm karnıyarık güzeldir ama kızartma işi yasaktı....olsun bi kerecik yemişsin..
benim kaynanamlar karnıyarığı patlıcanını kızartmadan yaparlar. içini çiğden oyarlar ve doldurup bol sulu sosla fırına verirler.. bu şekilde daha masum olur bence.karnıyarık sevenlere acizane bir önerim olsun
Bende katiliyorum aksam saatinde yapilmasina 18 ama daha erken yapsakta olur herhalde bildirimi ?degil miarkadaşlar geçen hafta konusu geçti ama bikaç kişi hariç saat fikrini söyleyen olmadı
bugün yarın netleştirelim ki pzt bildirimler ona göre gelsin
genel istek üzerine 14 e kadar olan bildirim saatinin 18 e alınması oylanıyor katılımınızı bekliyorum
Kabizlik olayini bende coknsik yasiyorum. Su icmeye dikkat edemiyorum unutuyorum bazen. Ama cay kahve illa sivi tuketiyorum aslinda ama su yerine gecmez tabi.bencede saat 18 iyi olur çalışan bayanlar için...akşam mezgit balığı ve salata yedim.yalnız şu kabızlık beni öldürecek.sıcak suyun içine zeytinyağı döktüm içtim hiç böyle olmamıştım tez zamanda geçer inşallah yoksa öldüm bittim yani...
kabızlık için akşam yemekten sonar siyah çay yerine hangi bitki çayını seviyorsan( poşet değil ama) limon sıkarak niçebilirsin.Kabizlik olayini bende cokn sık yasiyorum. Su icmeye dikkat edemiyorum unutuyorum bazen. Ama cay kahve illa sivi tuketiyorum aslinda ama su yerine gecmez tabi.
gurbet_izm 'e
rica ederm cnm.bu arada her bir video 234 mb. 234 x3 = 693 mb yapıyor.umarım çok zorlamaz seni.benmki sınırsız olunca dert etmedm indirirken. jillianı ben çok sevdm epeyde inceldim.kendime gelir gelmez başlıcam tekrar :)
cnm videoyu indiriyorsun ömürlük senin.online izleme gibi bi şey değil söyledğim yöntem.indirip bilgisayarına kaydediyorsun artık senin o videolar :) aylar önce indirdm ben ama şimdilerde kısmet oldu takip etmek :)
Kabizlik olayini bende cokn sık yasiyorum. Su icmeye dikkat edemiyorum unutuyorum bazen. Ama cay kahve illa sivi tuketiyorum aslinda ama su yerine gecmez tabi.
kabızlık için akşam yemekten sonar siyah çay yerine hangi bitki çayını seviyorsan( poşet değil ama) limon sıkarak niçebilirsin.
ben 2 haftadır demir hapı kullanıyorum.kullananlar bilir, çok fena kabız yapıyor.Evde doğal kuşburnu vardı.eşim sürekli içer.ben çay demirin emilimini engellediği için pek içmemeye çalışıyorum.limonlu kuşburnu içtiğim zamanlar ertesi gün içim tertemiz oluyor))
ıhlamur,adaçayı, kekik evde ne varsa, ama poşetler aynı etkiyi yapmıyor. bol limonla hastalıktanda korunuyorsun.
1 kupaya koyup, üstüne kaynar su döküp tek kullanımlık hazırlayabilirsin. limon şart tabii...
Merhaba, bende sıvı şekilde demir alıyorum bu ara. Ameliyattan çıktım ve kan değerlerim yerlerde malesef. Demirle birlikte ya da sonrasında c vitaminli şeyler tüketirsen etkisini arttıyormuşsun. Karışık narenciye sıkıp içiyorum ben. Kabızlık olayına gelince; zeytinyağlı ince kıyım pırasa kavurması iyi gelir. Saraçoğlundan da ayvayı öğrendim. Ayva çiğ yendiğinde kabız yaparmış ama 1 bardak kaynayan içme suyuna, 4 e bölerek, çekirdekleriyle birlikte atar ve 30 sn beklettikten sonra yer ve suyunu da içersen ishal yaparmış. Demir kullanan biri olarak ishal olmasamda işe yaradığını söyleyebilirim. :)
ya kızlar bişey sorcam.eşim akşama mezgit balığı almış.tarifleri hep unlu.acaba karataya uygun nasıl pişirebilirim.merak ettim de bilen varsa tarif ederse sevinirim.
1. 15efes25arkadaşlar yarın tabyu ben mı oluşturcam benım yerime yapabilecek bırılerı var mı rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?