teşekkür ederim huzis dün 1,5 saatte 1. sini indirebildim. riske atmayıp ayda bir tan e indirsem yeter.. zaten 30 day shared yazıyor-sanırım 30 günlük program.. 1 ay boyunca yapayım bunu bakalım.. bu arada az biraz baktım içinde şınav vaarr-- benim için imkansız gibi. zamanla alışırım heralde . alışamasam da şınav kısmını atlarım
ayy bende de kronik kabızlık vardı zaten, babamın sülalesinden miras ırsi bir hastalık gibi.. bu karatay ile hiç olmadığım kadar kabız oluyorum. su tüketimime de çok dikkat ediyorum ama bazen kaçıyo, dün yeterince su içememiştim ... anlatılmaz bir şey--hayatımda ilk defa 1 saatim wc de geçti---kızlar ayıp oluyo ama sizi kendime çok yakın görüyorum
bugün kuşburnu içeceğim, limonla beraber.teşekkürler tavsiyen için..
hergün kayısı 4- 5 adet yiyorum ama artık bağırsak alıştı ona tepki vermiyor..
ayvayı da denerim valla. teşkr
kabızlık için akşam yemekten sonar siyah çay yerine hangi bitki çayını seviyorsan( poşet değil ama) limon sıkarak niçebilirsin.
ben 2 haftadır demir hapı kullanıyorum.kullananlar bilir, çok fena kabız yapıyor.Evde doğal kuşburnu vardı.eşim sürekli içer.ben çay demirin emilimini engellediği için pek içmemeye çalışıyorum.limonlu kuşburnu içtiğim zamanlar ertesi gün içim tertemiz oluyor))
ıhlamur,adaçayı, kekik evde ne varsa, ama poşetler aynı etkiyi yapmıyor. bol limonla hastalıktanda korunuyorsun.
1 kupaya koyup, üstüne kaynar su döküp tek kullanımlık hazırlayabilirsin. limon şart tabii...
tavada mı yapacaksın ?
selam kızlar bugünkü menümü yazmıştım.birde içtiğim su miktarı ve sporu yazmayı planlıyorum artık
12 bardak su içtim.bugün spor yapamadım elektrikler gidip geliyo aleti bozarım diye korktum
tabe tabe alet bozulur felan boşver
ama gerçekten yaaaaaaaaa buranın elektrik kesintisi dengesiz bu aralr.gerçekten tembelliğimden değil yaniiiii
günaydın kızzlarr
sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadımm üç kez çıktım tartıya yanlış mı görüyorum acaba diye :) regl döneminde olma ve jillian yapamama rağmen tartı bana 52.8 kg olduğumu söylüyor :)) 3 kez tartıldım umarım yalan değildir :))
ya kızlar bişey sorcam.eşim akşama mezgit balığı almış.tarifleri hep unlu.acaba karataya uygun nasıl pişirebilirim.merak ettim de bilen varsa tarif ederse sevinirim.
arkadaşlar yarın tabyu ben mı oluşturcam benım yerime yapabilecek bırılerı var mı rica etsem
tamam canım şimdi ikinci ve üçüncüyü de indiriyorum. gerçekten 348.45 mb her biri... 10 ar günlük sürelerde yapıcam hepsini de
6 gb kotamı ay sonuna kadar aşmam inş. yoksa kk ya da giremiyorum günlerce .
kızlar çok tatlısınız öldüm gülmekten
bugün ben de bi süprizle karşılaştım ama çok fena hal bunalımdayım
mezgite bayılırım ama sadec3 tavası olur 1 yumurtaya az un koy zyağı yada fındıkyağında kızart onlar ısıya dayanıklı yum unun gi si ni düşürür başka yolu yok adamcağız almış ağız tadıyla yesin bence
yarın sıra avşarlıda ama bu ara uğrayaıyor sıra sana geçti sen de uygun değilsen capadocia dan rica edicez sen dert etme hallederiz:13:
Geçmiş olsun.[/QUOTE]Merhaba, bende sıvı şekilde demir alıyorum bu ara. Ameliyattan çıktım ve kan değerlerim yerlerde malesef. Demirle birlikte ya da sonrasında c vitaminli şeyler tüketirsen etkisini arttıyormuşsun. Karışık narenciye sıkıp içiyorum ben. Kabızlık olayına gelince; zeytinyağlı ince kıyım pırasa kavurması iyi gelir. Saraçoğlundan da ayvayı öğrendim. Ayva çiğ yendiğinde kabız yaparmış ama 1 bardak kaynayan içme suyuna, 4 e bölerek, çekirdekleriyle birlikte atar ve 30 sn beklettikten sonra yer ve suyunu da içersen ishal yaparmış. Demir kullanan biri olarak ishal olmasamda işe yaradığını söyleyebilirim. :)
cnm dert etme sonunda vücudumz direnmeyi bırakacak ve verecek fazlalıkları eminm.kaçamak yapmamaya bak cnm.
merhaba hanımlarrrr nasılsınız? ben hep burada olayım sohbet edeyim istiyorum ama 5 dk zamanım yok resmen
umarım yarına gitmiş olur kilocuklarımız
.....
bir de şunu sormak istiyorum kızlar : ev yapımı acılı ezme yesem kahvaltıda sakıncası olur mu? Canan hoca ev yapımı ürünleri destekliyor.bana pek ters gelmedi ama sizlerinde fikrini sorayım dedim.(kendm yapıyorum ezmeyi evde.)
hanımlar merhaba 1 ay kadar zamandır karatay diyeti yapıyorum, kahvaltı, öğlen 1 kase yoğurt ve akşam 1 tabak yemek/ et ve salata şeklinde kaçamaksız uymaya çalışıyorum. ancak bu kadar zamandır sadece 1,5 kg verebildim. regl dönemim yeni bitti belki yine bu nedenle şişlik vs olabilir, ama sizce çok az değil mi? boyum 160, kilom 60 idi, şuanda 58.3e sabitlenmiş durumdayım. geçen hafta 57.7yi gördüm ama yine 58.3 çıktım. bundan önce hep ara öğünlü diyetler yapardım, geçen sene 11 kilo verdim ara öğünlü diyetle, ama 7sini geri aldım çünkü çok aşırı dikkat edemedim ve işte nefsime yenik düştüm.. karatayı da hayat boyu devam edebileceğim bir yöntem olduğu içni tercih ettim ama gitmiyor kilolar.. haftada 3 kere falan spor yaptığım da oldu, sizce nerde sorun olabilir? görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olacağım.. şimdiden teşekkürler
günaydın kızzlarr
sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadımm üç kez çıktım tartıya yanlış mı görüyorum acaba diye :) regl döneminde olma ve jillian yapamama rağmen tartı bana 52.8 kg olduğumu söylüyor :)) 3 kez tartıldım umarım yalan değildir :))
bugün geç uyandım o yüzden kahvaltı ve akşam yemeği şekliden 2 öğün yaptım.öğün aralarında 1.5 litre su içtm hava soğuk ya cnm içmk istemedi bir de 2 kupa yeşil çay.belki suya yarım litre daha eklerm henüz erken saat :)
sabah : az bi peynir + 6 -7 adet zeytin + 4 adet gün kurusu kayısı (hala iştahsızım )
akşam: mercimek çorba + salata
bir de şunu sormak istiyorum kızlar : ev yapımı acılı ezme yesem kahvaltıda sakıncası olur mu? Canan hoca ev yapımı ürünleri destekliyor.bana pek ters gelmedi ama sizlerinde fikrini sorayım dedim.(kendm yapıyorum ezmeyi evde.)
mezgite bayılırım ama sadec3 tavası olur 1 yumurtaya az un koy zyağı yada fındıkyağında kızart onlar ısıya dayanıklı yum unun gi si ni düşürür başka yolu yok adamcağız almış ağız tadıyla yesin bence
aynen canım ağız tadıyla yiyelim diyince mecburen unlayıp tavada kızarttık.fındıkyağım yoktu zeytinyağı ile kızarttım yanına bol salata,peşine de 1 kibrit kutusunun çeyreği kadar helva yedim.balık öldüğünü anlasın diyeşimdi çayımı içcem.biraz midem rahatlasın yürüyüşümü de yapcam.
Selam,
Bu hafta nerde ise hiç duzenli giremedim. Cocuklar buyudukce ozellikle ikizler br turlu fırsatım olmuyor.
Hafta için genel de kaçamak yoktu .Bir tek hafta sonu dun kahvaltıda yarım simit (cısss) yedim. Bugun de regl olacagım sanırım iki kasık sarelle (ccıııss cısss)götürdüm.
Hafta içi ikere kere pilates yapmıştım.
Bir de iki kez fitness, 2 kez 60 dk hızlı yurume.
bugun sabah : kkk
aksam : fırında kabak mucver, salata, yogurt
bugün geç uyandım o yüzden kahvaltı ve akşam yemeği şekliden 2 öğün yaptım.öğün aralarında 1.5 litre su içtm hava soğuk ya cnm içmk istemedi bir de 2 kupa yeşil çay.belki suya yarım litre daha eklerm henüz erken saat :)
sabah : az bi peynir + 6 -7 adet zeytin + 4 adet gün kurusu kayısı (hala iştahsızım )
akşam: mercimek çorba + salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?