Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rica ederim, pırasa kavurmayı da unutma lütfen. Bir de kefir için,bağırsak florasını çok güzel düzenler. Bu arada "-hergün kayısı 4- 5 adet yiyorum ama artık bağırsak alıştı ona tepki vermiyor.." demişsin, kuru erik ve kuru incirle değiştirerek dönüşümlü yiyebileceğin gibi hepsinden 1 veya 2 şer de yiyebilirsin.

Merhaba, bende sıvı şekilde demir alıyorum bu ara. Ameliyattan çıktım ve kan değerlerim yerlerde malesef. Demirle birlikte ya da sonrasında c vitaminli şeyler tüketirsen etkisini arttıyormuşsun. Karışık narenciye sıkıp içiyorum ben. Kabızlık olayına gelince; zeytinyağlı ince kıyım pırasa kavurması iyi gelir. Saraçoğlundan da ayvayı öğrendim. Ayva çiğ yendiğinde kabız yaparmış ama 1 bardak kaynayan içme suyuna, 4 e bölerek, çekirdekleriyle birlikte atar ve 30 sn beklettikten sonra yer ve suyunu da içersen ishal yaparmış. Demir kullanan biri olarak ishal olmasamda işe yaradığını söyleyebilirim. :)[/QUOTE]
Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
selam kızlar bugünkü menümü yazmıştım.birde içtiğim su miktarı ve sporu yazmayı planlıyorum artık
12 bardak su içtim.bugün spor yapamadım elektrikler gidip geliyo aleti bozarım diye korktum

tabe tabe alet bozulur felan boşver

ama gerçekten yaaaaaaaaa buranın elektrik kesintisi dengesiz bu aralr.gerçekten tembelliğimden değil yaniiiii

kızlar çok tatlısınız öldüm gülmekten

bugün ben de bi süprizle karşılaştım ama çok fena hal bunalımdayım

ya kızlar bişey sorcam.eşim akşama mezgit balığı almış.tarifleri hep unlu.acaba karataya uygun nasıl pişirebilirim.merak ettim de bilen varsa tarif ederse sevinirim.

mezgite bayılırım ama sadec3 tavası olur 1 yumurtaya az un koy zyağı yada fındıkyağında kızart onlar ısıya dayanıklı yum unun gi si ni düşürür başka yolu yok adamcağız almış ağız tadıyla yesin bence

arkadaşlar yarın tabyu ben mı oluşturcam benım yerime yapabilecek bırılerı var mı rica etsem

yarın sıra avşarlıda ama bu ara uğrayaıyor sıra sana geçti sen de uygun değilsen capadocia dan rica edicez sen dert etme hallederiz:13:

bunlar dışında hiç bir şey indirmez ve kullanmadığın internet sayfalarını açık bırakmazsan ay sonuna kadr 6 gb fazlasıyla yeter.bir de görüntülü konuşmalar yapma internet üzerinden,youtube videoları izleme cnm.aksi halde çabuk biter.bir video izlemek o videoyu indirmeye yakın kota yiyor diye biliyorum.kolay gelsn jillianla bol bol sıkılaşmalar :)) başta zorluyor ama sonra alışkanlık yapıyor :))

cnm dert etme sonunda vücudumz direnmeyi bırakacak ve verecek fazlalıkları eminm.kaçamak yapmamaya bak cnm.

merhaba hanımlarrrr nasılsınız? ben hep burada olayım sohbet edeyim istiyorum ama 5 dk zamanım yok resmen
umarım yarına gitmiş olur kilocuklarımız

bugün geç uyandım o yüzden kahvaltı ve akşam yemeği şekliden 2 öğün yaptım.öğün aralarında 1.5 litre su içtm hava soğuk ya cnm içmk istemedi bir de 2 kupa yeşil çay.belki suya yarım litre daha eklerm henüz erken saat :)

sabah : az bi peynir + 6 -7 adet zeytin + 4 adet gün kurusu kayısı (hala iştahsızım )
akşam: mercimek çorba + salata

bir de şunu sormak istiyorum kızlar : ev yapımı acılı ezme yesem kahvaltıda sakıncası olur mu? Canan hoca ev yapımı ürünleri destekliyor.bana pek ters gelmedi ama sizlerinde fikrini sorayım dedim.(kendm yapıyorum ezmeyi evde.)

Geçmiş olsun.[/QUOTE]

Teşekkür ederim.

hanımlar merhaba 1 ay kadar zamandır karatay diyeti yapıyorum, kahvaltı, öğlen 1 kase yoğurt ve akşam 1 tabak yemek/ et ve salata şeklinde kaçamaksız uymaya çalışıyorum. ancak bu kadar zamandır sadece 1,5 kg verebildim. regl dönemim yeni bitti belki yine bu nedenle şişlik vs olabilir, ama sizce çok az değil mi? boyum 160, kilom 60 idi, şuanda 58.3e sabitlenmiş durumdayım. geçen hafta 57.7yi gördüm ama yine 58.3 çıktım. bundan önce hep ara öğünlü diyetler yapardım, geçen sene 11 kilo verdim ara öğünlü diyetle, ama 7sini geri aldım çünkü çok aşırı dikkat edemedim ve işte nefsime yenik düştüm.. karatayı da hayat boyu devam edebileceğim bir yöntem olduğu içni tercih ettim ama gitmiyor kilolar.. haftada 3 kere falan spor yaptığım da oldu, sizce nerde sorun olabilir? görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olacağım.. şimdiden teşekkürler

cnm dert etme sonunda vücudumz direnmeyi bırakacak ve verecek fazlalıkları eminm.kaçamak yapmamaya bak cnm.

benimki fulltime direniyo arasıra pes ediyo çok inatçı

merhaba hanımlarrrr nasılsınız? ben hep burada olayım sohbet edeyim istiyorum ama 5 dk zamanım yok resmen
umarım yarına gitmiş olur kilocuklarımız

yeter ki gönüller bir olsun

tabi ki yiyebilkirsin ben yaz boyu domatesi hep öyle yedim kışın da yazdan hazırladığım sosları yiyorum mmm nefis oluyor afiyet olsun

demir, d vitamini eksiği olanlar ve gıda alerjisi olanlar kg veremez diyor hoca tabi troidlerin de normal çalışması ngerek bütün bunlarda sorun yoksa metbolizma hızın düşük demektir benim durumum gibi fazla kilon çok değil bu nedenle de yavaş verirsin
araöğünlü diyetlerde çok dikkat etmek gerek listenin dışına azıcık çıkınca kg alınıyor ki bunu zaten yaşamışsın karatay gerçekten ömür boyu yapılabilecek bi diyet ben 2 öğün yapıyorum uzun zamandır şimdi istesem de 3 öğün yapamıyorum bu benim için imkansızdı arkadaşlarım akrabalarım şaşırıyorlar ama öyle oburluktan kurtulup sağlıklı besleniyoruz daha ne olsun bırakma devam et buraya takıl biz seni motive ederiz:13:

arkadaşlar bildirim ve liste yayınlama saati oybirliğiyle 18 e alınmıştır duyurulur
18 e kadar bildirim yapılabilinir

mezgite bayılırım ama sadec3 tavası olur 1 yumurtaya az un koy zyağı yada fındıkyağında kızart onlar ısıya dayanıklı yum unun gi si ni düşürür başka yolu yok adamcağız almış ağız tadıyla yesin bence

aynen canım ağız tadıyla yiyelim diyince mecburen unlayıp tavada kızarttık.fındıkyağım yoktu zeytinyağı ile kızarttım yanına bol salata,peşine de 1 kibrit kutusunun çeyreği kadar helva yedim.balık öldüğünü anlasın diyeşimdi çayımı içcem.biraz midem rahatlasın yürüyüşümü de yapcam.

supersin huzis :) darısı bizim basımıza :)

tabi ki canım olur. Onlar ev yapımı zaten

ben de bayılırım. İyi yapmıssınız hafif unlu guzel olur .. afiyet olsun..

Ayrıca

hedef60 - çok geçmiş olsun canım .
xc9 - canım devam diyorum sana guzel bir sasırtma yapmak lazım belki de :) :26:

yeni gelen arkadaslara da hosgeldin diyorum dogru yerdesiniz..:)

Selam,

Bu hafta nerde ise hiç duzenli giremedim. Cocuklar buyudukce ozellikle ikizler br turlu fırsatım olmuyor.
Hafta için genel de kaçamak yoktu .Bir tek hafta sonu dun kahvaltıda yarım simit (cısss) yedim. Bugun de regl olacagım sanırım iki kasık sarelle (ccıııss cısss) götürdüm.
Hafta içi ikere kere pilates yapmıştım.
Bir de iki kez fitness, 2 kez 60 dk hızlı yurume.

bugun sabah : kkk
aksam : fırında kabak mucver, salata, yogurt

sabah: iki yumurta, 5 zeytin, kibrit kutusu peynir, birkaç lokma mantarlı omlet

arada çiğ lahana, 3 ceviz.

akşam: 2 mandalina, 3 ceviz, el kadar bazlama ( ), iki kaşık patlıcan yemeği, hurma

bugün fazla kaçırdım valla. bildiğin bazlama yedim. spor da yok. aferin bana :125::125:

sporlar süper, kıskandım

afiyet olsun canım. ev yapımı acılı ezmeyi ben de zaman zaman yiyorum. turşu gibi. karatay çok tuzlu olmamak şartıyla turşu yenilebilir diyor. bence serbest.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…