Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlar menü bildirimi, yapayım
kahvaltı: tek yumurtalı kkk
2 saat sonrasında midem bulanıyordu gibi et sote vardı ondan yedim biraz bastırdı bulantıyı.
akşam: salata , kereviz yemeği
...
dün sporumu yapmıştım 40 dk alette yürüyüş şeklinde bugünde inş. jillian M. yapıcam.
suyumu da bol bol içtim herkese iyi geceler yarın tartıda hafif çıkarız inşallah

tebrikler canım süper sonuç, bu hastalık böyle yapıyor, geçmiş olsun tekrardan..

menün karataya göre az bile canım
canım programın 2 seviyesi var, yeni başlayanlar sarışın kızı, daha iyiler melez kızı takip ediyor, sen anitayı takip et, melez kızın adını unuttum

merhaba hanımlarrrr nasılsınız? ben hep burada olayım sohbet edeyim istiyorum ama 5 dk zamanım yok resmen
umarım yarına gitmiş olur kilocuklarımız
inşallah canım ama ben bu hafta hiç umutlu değilim ((
ezme yiyebilirsin canım, afiyet olsun
demir eksikliği olabilir neden, bir de omega3 takviyesi alabilirsin..

canım jilliana dikkat et, çok zorlama kendini maazallah ertesi gün kalkamazsın.. anitayı takip etmeyi unutma

sabah(11.00)
KKK
bir miktar köy ekmeği (cısss)
1 adet hurma (cennet meyvesi)

akşam(15.00) öğleden sonra günde
fellah köfte
közlenmiş patlıcan salatası
1 dilim şerbetli tatlı (cıssss)

suyum az, 35-40dk yürüyüş

Sabah kkk,bir elma
Saat 16:30 bulgur pilavı,yeşillik,kuru üzümlü yoğurt
Öğlen pilates ve az önce leslie 4 mil
Yarın kilom tavan yapmış olacak,çünkü bu hafta regl,biber dolması,pilav üstüste geldi.

merhaba hanımlar..bugünkü menüm:sabah iki kase tavuk suyu çorba içtim çünkü kabızlıktan ölüyorumm.suyu bol içtim akşam doğum günü vardı sadece 4 tane mercimek köftesi yedim..kızlar bitki çaylarından neyi önerirsiniz çok kötüyüm yaa ilk defa böyle oldum
tartıya yansır diye üzülüyorum...

teşekkür ederim manzencim az önce bitirdim. sarışın olan yeni başlayanların takip etmesi içinmiş onu anlamıştım zaten de ben ona bile uyamadım ki.. çok zormuş bugün bitiremedim bıraktıktan sonra izledim 7-8 dk lık kısmını eksik bırakmışım.
artık yavaş yavaş tamamlarım kaslar alıştıkça. hala tüm vucüt kaslarımın kasıldığını hissediyorum

Son düzenleme:

aah ah zeynom aynı dertten muzdaripiz. şu an bende yok evde olsa mutlaka içerdim. çok daraldığında sinemaki iç. ama bulabilirsen yaprak olarak al bir miktar, evde hep dursun, böyle zamanlarda 3-4 yaprak demleyip iç. 12 saate çözüyor.

sağol canım benim yarın aktardan alayım yoksa böyle olmuyo çok fenayım hastaneye gitmeyi bile düşündüm o derece yani..

Sabah:kkk

Akşam:1 şiş kuşbaşı,1 şiş kebap,salata,abugannuc,yoğurt.

Kızlar benimde bağırsaklarım çok tembel,çalışmadığı zaman form çayı içiyorum...işe yarıyor.naneyle limon çayı da işe yarıyor.!

selam kızlar günlük su ve spor raporumu vereyim
spor:az önce 35 dk yürüyüş
su:10 bardak (bugün biraz az oldu)

ohhh be sporumu yaptım huzurluyum.yapana kadar içim içimi yiyor.başlayınca çok zevkli müziği de takıyom kulağıma hoppidi hoppidi

neyse yatmam lazım.yarın okulda nöbetçiyim.erken kalkmam lazım ve yorucu bir gün beni bekliyo olucak.iyi geceleeeeer

hihihi nerde yaşadığını bilmiyordum, yediklerinden hemen tahmin ettim ben de hatay'dayım da

Kizlar ben burdayim biyere gitmedim. Fazla yazamasamda yazdiklariniz i okuyorum. Bu hafta pek iyi değildim bide küçük bi kaza atlattim o yüzden. Siranin bende oldugunuda biliyorum ama nasil yapacagimi bilemiyorum. Ben cizelgemi bile yapamadim(

Bugün sabah kkk akşam da balık ve sakata yedim .. Kaçamak yok hadi hayırlısı .. YARINA EKSİLERİ GÖRMEK DİKEĞİYLE...
Geçmiş olsun çocuklarına.Sıkıntıyı atlat,yine kilo verme işine dönersin merak etme.
Sağol CNm inşşş..
Evet CNm kadına Allah uzun ömürler versin...
sen ne kadar sürede 25 kilo verdin ? spor olarak ne yaptın ?
İlk 1,5-2 ay düzenli sabah akşam yüzdüm 1 er saat sonra çok düzenli olamadı ama hiç oturmadım diyebilirim .. :) 4 ayda verdim 1,5 aydır duruyorum
Biraz daha iyiler CNm... Buradan uzaklaşma bünyemde de kötü etki yapıyor sanırımmm..
Evet kabul..
Hadi gecmiş olsun diyelim o zaman atlattuysan ne mutlu sana..
kuzucukların için de geçmiş olsun, umarım geçmiştir..
Sağol. CNm biraz daha iyiylzzzz..
Sanırım sakıncası yok yapay da değil yiyebilşrsin ..
Geçmiş olsun CNm.. Örnekteki gibi yapabilirsin aslında bir önceki Pazartesi yi bir incele .. Ona göre veren sabit kalan ve artışa geçenleri suralayabilirsin..

Ben siyah cayi cok icmem aslinda demlemem bile hergun esiminnzaten arasi yok cayla. Arada canim ister pespese bi kac gun icerim sonra bi kac gun hic icmem boyle boyle gider. Ama bu diyete basladigimdan beri bagirsaklarim daha bi duzensizlesti.

Avsarli listeyi yarin ben yapayim sen haftaya benim yerine yap istersen zaten yarin kardesim gidiyor cok mutsuzum benim icin ugras olur hic olmazsa. Tamam midir?

Bugunku menum
Sabah kkk mantarli yumurta iki kuru incir
Aksam, doner, domates ve ayran ama yine gec saatte

Benim bu haftaki gec yemelerim tartiya nasil yansiyacak cok merak ediyorum (..

günaydın kızlar sabah yumurta peynir 2 ceviz ve 2 zeytin yedim.gece uyuyamadım bi türlü.sabah da çay demledim.bi baktım çeyme suyunda kömür kokuyo.kazan dairesinin suyumu karışmış ne çayı falan döktük.domates salatayı doğramıştım.çeşme suyuyla yıkadığım için onuda döktüm.hadi bakalım hayırlısı

zeytinyağını da artırabilirsin canım, bitki çayları her zaman sonuç vermeyebiliyor, sinameki yi çok kullanmamak lazım, ben karışık form çay alırken içinde sinameki olmamasına dıkkat ediyorum, çünkü barsaklardaki faydalı bakterileri de atıyor, floraya zarar veriyor.. bence en iyi çözüm zeytinyağı
geçmiş olsun canım, zorlama derken zaten bunu kasdediyordum, her harekete yetişeyim diye uğraşma, yetişmek mümkün değil, ilk gün 10 dk bile yapsan yeterli
geçmiş olsun canım, liste yapmada bişey yok çizelge yapmaktan çoook daha kolay ama kapadokya yaparım demiş bu hafta, haftaya tekrae bakarız..
büyük talihsizlik olmuş canım geçmiş olsun..

demir eksikliği olabilir neden, bir de omega3 takviyesi alabilirsin..

hanımlar cevaplarınız için çok teşekkürler,
ben de diyet grubundayım ama bundan sonra buraya da geleceğim menülerinizi takip edersem tecrübelerinizden de faydalanabilirim böylece..

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:61 kg
Bu hafta: 60 kg
Fark:- 1 kg
Toplam fark:10 kg
Beden:38
Spor:2 haftadır spor yok
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: - %1,63

Herkese iyi haftalar. geçen hafta bildirim yapamamıştım bu yüzden bir önceki hafta kilomu yazdım. Bugün 10. kilomu kutluyorum. Darısı tüm isteyenlerin başına

Başlangıç tarihi:22/10.2013
Başlangıç kg:80.6 kg
Geçen hafta:78 kg
Bu hafta: 77.8 kg
Fark:-0.2 kg
Toplam fark:2.8 kg
Beden:38
Spor:2 gün yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesi: - %0,256

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…