tebrikler canım süper sonuç, bu hastalık böyle yapıyor, geçmiş olsun tekrardan..günaydın kızzlarr
sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadımm üç kez çıktım tartıya yanlış mı görüyorum acaba diye :) regl döneminde olma ve jillian yapamama rağmen tartı bana 52.8 kg olduğumu söylüyor :)) 3 kez tartıldım umarım yalan değildir :))
menün karataya göre az bile canımgünaydın mı desem iyi öğlenler mi:))sabah 11.15 te kahvaltımı bitirmiş bulunmaktayım
3 günkurusu +2 bardak ılık su
yağda yumurta,peynir,4 zeytin,domates,salata,tere
1 çaybardağı ceviziçi
yediklerime bakınca kendime yuhhhh diyesim geldiinşallah kilo almam.gerçi karatay hocamızın menüsü ama ne biliyim.diğer diyetlerde kıtkanaat yedim ya çok geldi gözüme.görüşmek üzere sevgiler,saygılar
canım programın 2 seviyesi var, yeni başlayanlar sarışın kızı, daha iyiler melez kızı takip ediyor, sen anitayı takip et, melez kızın adını unuttumteşekkür ederim huzis dün 1,5 saatte 1. sini indirebildim. riske atmayıp ayda bir tan e indirsem yeter.. zaten 30 day shared yazıyor-sanırım 30 günlük program.. 1 ay boyunca yapayım bunu bakalım.. bu arada az biraz baktım içinde şınav vaarr-- benim için imkansız gibi. zamanla alışırım heralde . alışamasam da şınav kısmını atlarım
inşallah canım ama ben bu hafta hiç umutlu değilimmerhaba hanımlarrrr nasılsınız? ben hep burada olayım sohbet edeyim istiyorum ama 5 dk zamanım yok resmen
umarım yarına gitmiş olur kilocuklarımız
ezme yiyebilirsin canım, afiyet olsunbir de şunu sormak istiyorum kızlar : ev yapımı acılı ezme yesem kahvaltıda sakıncası olur mu? Canan hoca ev yapımı ürünleri destekliyor.bana pek ters gelmedi ama sizlerinde fikrini sorayım dedim.(kendm yapıyorum ezmeyi evde.)
demir eksikliği olabilir neden, bir de omega3 takviyesi alabilirsin..hanımlar merhaba 1 ay kadar zamandır karatay diyeti yapıyorum, kahvaltı, öğlen 1 kase yoğurt ve akşam 1 tabak yemek/ et ve salata şeklinde kaçamaksız uymaya çalışıyorum. ancak bu kadar zamandır sadece 1,5 kg verebildim. regl dönemim yeni bitti belki yine bu nedenle şişlik vs olabilir, ama sizce çok az değil mi? boyum 160, kilom 60 idi, şuanda 58.3e sabitlenmiş durumdayım. geçen hafta 57.7yi gördüm ama yine 58.3 çıktım. bundan önce hep ara öğünlü diyetler yapardım, geçen sene 11 kilo verdim ara öğünlü diyetle, ama 7sini geri aldım çünkü çok aşırı dikkat edemedim ve işte nefsime yenik düştüm.. karatayı da hayat boyu devam edebileceğim bir yöntem olduğu içni tercih ettim ama gitmiyor kilolar.. haftada 3 kere falan spor yaptığım da oldu, sizce nerde sorun olabilir? görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olacağım.. şimdiden teşekkürler
merhaba kızlar menü bildirimi, yapayım
kahvaltı: tek yumurtalı kkk
2 saat sonrasında midem bulanıyordu gibi et sote vardı ondan yedim biraz bastırdı bulantıyı.
akşam: salata , kereviz yemeği
...
dün sporumu yapmıştım 40 dk alette yürüyüş şeklinde bugünde inş. jillian M. yapıcam.
suyumu da bol bol içtimherkese iyi geceler yarın tartıda hafif çıkarız inşallah
canım programın 2 seviyesi var, yeni başlayanlar sarışın kızı, daha iyiler melez kızı takip ediyor, sen anitayı takip et, melez kızın adını unuttum
canım jilliana dikkat et, çok zorlama kendini maazallah ertesi gün kalkamazsın.. anitayı takip etmeyi unutma
merhaba hanımlar..bugünkü menüm:sabah iki kase tavuk suyu çorba içtim çünkü kabızlıktan ölüyorumm.suyu bol içtim akşam doğum günü vardı sadece 4 tane mercimek köftesi yedim..kızlar bitki çaylarından neyi önerirsiniz çok kötüyüm yaa ilk defa böyle oldum
tartıya yansır diye üzülüyorum...
aah ah zeynom aynı dertten muzdaripiz. şu an bende yok evde olsa mutlaka içerdim. çok daraldığında sinemaki iç. ama bulabilirsen yaprak olarak al bir miktar, evde hep dursun, böyle zamanlarda 3-4 yaprak demleyip iç. 12 saate çözüyor.
sağol canım benim yarın aktardan alayım yoksa böyle olmuyo çok fenayım hastaneye gitmeyi bile düşündüm o derece yani..
Sabah:kkk
Akşam:1 şiş kuşbaşı,1 şiş kebap,salata,abugannuc,yoğurt.
Kızlar benimde bağırsaklarım çok tembel,çalışmadığı zaman form çayı içiyorum...işe yarıyor.naneyle limon çayı da işe yarıyor.!
kızlar çok tatlısınız öldüm gülmekten
bugün ben de bi süprizle karşılaştım ama çok fena hal bunalımdayım
mezgite bayılırım ama sadec3 tavası olur 1 yumurtaya az un koy zyağı yada fındıkyağında kızart onlar ısıya dayanıklı yum unun gi si ni düşürür başka yolu yok adamcağız almış ağız tadıyla yesin bence
yarın sıra avşarlıda ama bu ara uğrayaıyor sıra sana geçti sen de uygun değilsen capadocia dan rica edicez sen dert etme hallederiz:13:
Sağol CNm inşşş..Geçmiş olsun çocuklarına.Sıkıntıyı atlat,yine kilo verme işine dönersin merak etme.
Evet CNm kadına Allah uzun ömürler versin...herkese merhabalar kızlar...hedefcim inşallah dediğin gibi olur.
SABAH:iki yumurta peynir zeytin domates ceviz yedim..
akşamı bilmiyorum artık ne yerim.bugün davette sadece sarma yedim o da az yani.diğer tatlı börek pilava hiiiçç dokunmadım..yahu kendime çok şaşırıyorum irademi ben böyle bilmezdim.tabiki karatay sayesinde oldu Allah razı olsun hocamızdan
İlk 1,5-2 ay düzenli sabah akşam yüzdüm 1 er saat sonra çok düzenli olamadı ama hiç oturmadım diyebilirim .. :) 4 ayda verdim 1,5 aydır duruyorumsen ne kadar sürede 25 kilo verdin ? spor olarak ne yaptın ?
Biraz daha iyiler CNm... Buradan uzaklaşma bünyemde de kötü etki yapıyor sanırımmm..merhaba kızlar
baktım kimsecikler yok ben de gittim sen nereye gitmiştin ben otururken
kaçamaklar şekerli hazır gıdalardan olunca kızyorum hem kendime hem sizlere yoksa kısırı fazla kaçırsan 2 lokma ekmek yesen bişey demem de...
haa bi de arasıra kahvenin yanına küçük bi bitter çikolataya da demem hoca insülin salgılatır ama arasıra olabilir diyor
nerelerdesin özledik yahu
karatayan kaçış yok!! kaçanlar pişman olup geliyorlar senin gibi lütfen bu sefer gitme de kalan kilolarını ver
hedefe az kalmış
geçmiş olsun canım yokluğun hissediliyorçocuklar iyileşti mi bari
Evet kabul..arkadaşlar geçen hafta konusu geçti ama bikaç kişi hariç saat fikrini söyleyen olmadı
bugün yarın netleştirelim ki pzt bildirimler ona göre gelsin
genel istek üzerine 14 e kadar olan bildirim saatinin 18 e alınması oylanıyor katılımınızı bekliyorum
Hadi gecmiş olsun diyelim o zaman atlattuysan ne mutlu sana..slm kızlar bugünkü menümü yazmıcam cok saçma şeyler yedim saçmaladım neyseki rahatladım çünkü regl oldum çookk şükür hamileyim diye korkmuştum test bile yaptım negatif çıktı.yola devam :)
Sağol. CNm biraz daha iyiylzzzz..kuzucukların için de geçmiş olsun, umarım geçmiştir..
Sanırım sakıncası yok yapay da değil yiyebilşrsin ..bugün geç uyandım o yüzden kahvaltı ve akşam yemeği şekliden 2 öğün yaptım.öğün aralarında 1.5 litre su içtm hava soğuk ya cnm içmk istemedi bir de 2 kupa yeşil çay.belki suya yarım litre daha eklerm henüz erken saat :)
sabah : az bi peynir + 6 -7 adet zeytin + 4 adet gün kurusu kayısı (hala iştahsızım )
akşam: mercimek çorba + salata
bir de şunu sormak istiyorum kızlar : ev yapımı acılı ezme yesem kahvaltıda sakıncası olur mu? Canan hoca ev yapımı ürünleri destekliyor.bana pek ters gelmedi ama sizlerinde fikrini sorayım dedim.(kendm yapıyorum ezmeyi evde.)
Geçmiş olsun CNm.. Örnekteki gibi yapabilirsin aslında bir önceki Pazartesi yi bir incele .. Ona göre veren sabit kalan ve artışa geçenleri suralayabilirsin..Kizlar ben burdayim biyere gitmedim. Fazla yazamasamda yazdiklariniz i okuyorum. Bu hafta pek iyi değildim bide küçük bi kaza atlattim o yüzden. Siranin bende oldugunuda biliyorum ama nasil yapacagimi bilemiyorum. Ben cizelgemi bile yapamadim(
zeytinyağını da artırabilirsin canım, bitki çayları her zaman sonuç vermeyebiliyor, sinameki yi çok kullanmamak lazım, ben karışık form çay alırken içinde sinameki olmamasına dıkkat ediyorum, çünkü barsaklardaki faydalı bakterileri de atıyor, floraya zarar veriyor.. bence en iyi çözüm zeytinyağımerhaba hanımlar..bugünkü menüm:sabah iki kase tavuk suyu çorba içtim çünkü kabızlıktan ölüyorumm.suyu bol içtim akşam doğum günü vardı sadece 4 tane mercimek köftesi yedim..kızlar bitki çaylarından neyi önerirsiniz çok kötüyüm yaa ilk defa böyle oldum
tartıya yansır diye üzülüyorum...
geçmiş olsun canım, zorlama derken zaten bunu kasdediyordum, her harekete yetişeyim diye uğraşma, yetişmek mümkün değil, ilk gün 10 dk bile yapsan yeterliteşekkür ederim manzencim az önce bitirdim. sarışın olan yeni başlayanların takip etmesi içinmiş onu anlamıştım zaten de ben ona bile uyamadım ki.. çok zormuş bugün bitiremedim bıraktıktan sonra izledim 7-8 dk lık kısmını eksik bırakmışım.
artık yavaş yavaş tamamlarım kaslar alıştıkça. hala tüm vucüt kaslarımın kasıldığını hissediyorum
geçmiş olsun canım, liste yapmada bişey yok çizelge yapmaktan çoook daha kolay ama kapadokya yaparım demiş bu hafta, haftaya tekrae bakarız..Kizlar ben burdayim biyere gitmedim. Fazla yazamasamda yazdiklariniz i okuyorum. Bu hafta pek iyi değildim bide küçük bi kaza atlattim o yüzden. Siranin bende oldugunuda biliyorum ama nasil yapacagimi bilemiyorum. Ben cizelgemi bile yapamadim(
büyük talihsizlik olmuş canım geçmiş olsun..günaydın kızlar sabah yumurta peynir 2 ceviz ve 2 zeytin yedim.gece uyuyamadım bi türlü.sabah da çay demledim.bi baktım çeyme suyunda kömür kokuyo.kazan dairesinin suyumu karışmış ne çayı falan döktük.domates salatayı doğramıştım.çeşme suyuyla yıkadığım için onuda döktüm.hadi bakalım hayırlısı
demir, d vitamini eksiği olanlar ve gıda alerjisi olanlar kg veremez diyor hoca tabi troidlerin de normal çalışması ngerek bütün bunlarda sorun yoksa metbolizma hızın düşük demektir benim durumum gibifazla kilon çok değil bu nedenle de yavaş verirsin
araöğünlü diyetlerde çok dikkat etmek gerek listenin dışına azıcık çıkınca kg alınıyor ki bunu zaten yaşamışsın karatay gerçekten ömür boyu yapılabilecek bi diyet ben 2 öğün yapıyorum uzun zamandır şimdi istesem de 3 öğün yapamıyorumbu benim için imkansızdı arkadaşlarım akrabalarım şaşırıyorlar ama öyle oburluktan kurtulup sağlıklı besleniyoruz daha ne olsun bırakma devam et buraya takıl biz seni motive ederiz:13:
demir eksikliği olabilir neden, bir de omega3 takviyesi alabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?