Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70 kg
Geçen hafta:61 kg
Bu hafta: 60 kg
Fark:- 1 kg
Toplam fark:10 kg
Beden:38
Spor:2 haftadır spor yok
Boy:1.61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: - %1,63
Herkese iyi haftalar. geçen hafta bildirim yapamamıştım bu yüzden bir önceki hafta kilomu yazdım. Bugün 10. kilomu kutluyorum. Darısı tüm isteyenlerin başına
Başlangıç tarihi:22/10.2013
Başlangıç kg:80.6 kg
Geçen hafta:78 kg
Bu hafta: 77.8 kg
Fark:-0.2 kg
Toplam fark:2.8 kg
Spor:2 gün yürüyüş
Boy:1.58
Hedef65:0
Verılen kılo yuzdesi: - %0,256
Günaydın kızlar. Ben ilk haftanın gazı ile güzel vermişim
Rumuz: Fulias
Başlangıç tarihi: 10.12.2013
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 60.6
Bu hafta: 58.9
Fark:1.7
Toplam fark:1.7
Spor:+
Boy: 1.58
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı: 2.81
Gerçekten çok dikkat ettim. Kesinlikle tatlı şeker un unlu mamül yemedim. Hafta sonu hafta içine göre daha az yedim. hafta sonu bildirimimi birazdan yapıcam ay çok mutluyuuum
rumuz:dindymene
baş.tarihi:22.10.2013
baş.kilo:109 kg
geçen hafta kilo:98,1 kg
bu hafta kilo:96,7 kg
fark:-1,4 kg
yüzde:1,42
toplam fark:12,3 kg
boy:156
beden:44-46
spor: gün aşırı leslie 5 mil
bu hafta çok az verdim bengerçi bu hafta regl oldum :26:
cok guzel vermişssin ustelik regl doneminde bu donemde yaklasık nerde ise vucut bazıların da 3lt odem toplarmıs. xc9 demişti bir ara.
Ona ragmen supersin :) yola devam lutfen uzulme
Bu arada şu jillian neymiş,yapabilir miyim diye indirdim.Biraz nefesim yetmedi ama kış günü ısındım.Birçok hareket pilatesteki karın hareketine benziyor.Koşmalı hareketlere de alışırım sanırım.İyi gelecek gibi.Sabah jillian,öğleden sonra pilates,akşam üzeri de leslie düşünüyorum.
Birlikte yapsaydınız:)))Şaka bir yana alıştırmak lazım vücudu.Bende de astım var.Belki o yüzden ayarlayamadım nefesimi.Bundan sonra egzersizden önce alacağım ilacı.ben bi jillian yaptım, görmelisin. ne kol kalkıyor ne bacakköpeğim bile acıdı halime de yazık üstüme oturdu eyvah bizim anne kalpten gidiyor diye
Sen formata uygun yaz,kilonun sabit olduğu belli olur.bende kilo bildirimi yapmak istarim ama hala aynı kilodayım.
Ben siyah cayi cok icmem aslinda demlemem bile hergun esiminnzaten arasi yok cayla. Arada canim ister pespese bi kac gun icerim sonra bi kac gun hic icmem boyle boyle gider. Ama bu diyete basladigimdan beri bagirsaklarim daha bi duzensizlesti.
Avsarli listeyi yarin ben yapayim sen haftaya benim yerine yap istersen zaten yarin kardesim gidiyor cok mutsuzum benim icin ugras olur hic olmazsa. Tamam midir?
Bugunku menum
Sabah kkk mantarli yumurta iki kuru incir
Aksam, doner, domates ve ayran ama yine gec saatte
Benim bu haftaki gec yemelerim tartiya nasil yansiyacak cok merak ediyorum(..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?