Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim ben haftaya bildirim yapıcam inş.
kahvaltı 9.00
2 yumurtadan kaşarlı omlet
peynir zeytin
2ceviz 1gün kurusu
3 tane sarma
2 çatal helva cısss

dün akşamki yemek
2 but kızartma(derisiz)
1orta kase mercimekli bulgur pilavı
1kase salata
yarım kase ev yoğurdu
2 litre su

Günaydın kızlar. Ben ilk haftanın gazı ile güzel vermişim

Rumuz: Fulias
Başlangıç tarihi: 10.12.2013
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 60.6
Bu hafta: 58.9
Fark:1.7
Toplam fark:1.7
Beden:38
Spor:+
Boy: 1.58
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı: 2.81

Gerçekten çok dikkat ettim. Kesinlikle tatlı şeker un unlu mamül yemedim. Hafta sonu hafta içine göre daha az yedim. hafta sonu bildirimimi birazdan yapıcam ay çok mutluyuuum

Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta:75.9 kg
Bu hafta: 76.7 kg
Fark:+800 gr
Toplam fark:10.3
Beden:42
Spor:yok
Boy:1.63
Hedef:70
kılo yuzdesi: +1,054

Son düzenleme:

Türkan selam, Canım supersin kaçamaklar sonrası tekrar toparlayıp normale cevirdin durumu tebrik ederim...:) 10. kilo için serefe diyorum

mahzen canım selam, sana da bravo :)

Fulias tebrikler canım sana da :)

rumuz:sea
baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:60,8
bu hafta kilo:61,8
fark:+1
yüzde:1,65
toplam fark:2,2
boy:159
beden:38-40
spor:bol fitness, 2 saat pilates, interval

allah ne verdi ise yaptım ama sanırım regl oncesi sendroma mı girdim ne dunde nutella ve simitli cııııııısssssssslaRDAN sonra beklenen sonuc
işimiz gelecek haftaya kaldı artık :)

Selam kızlar,

Bugun sabah 08:00 -- 09:30 arası hızlı yuruyus yaptım. Akabinde de kk kahvaltısı :) bol cevizli
aksam : mercimek corba, fırın kabak mucver, zeytinyaglı pırasa, salata olacak..

güzel günler dilerim...

rumuz:dindymene
baş.tarihi:22.10.2013
baş.kilo:109 kg
geçen hafta kilo:98,1 kg
bu hafta kilo:96,7 kg
fark:-1,4 kg
yüzde:1,42
toplam fark:12,3 kg
boy:156
beden:44-46
spor: gün aşırı leslie 5 mil

bu hafta çok az verdim ben gerçi bu hafta regl oldum :26:

Son düzenleme:

cok guzel vermişssin ustelik regl doneminde bu donemde yaklasık nerde ise vucut bazıların da 3lt odem toplarmıs. xc9 demişti bir ara.
Ona ragmen supersin :) yola devam lutfen uzulme

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 70.3
bu hafta:
71.0
fark: +700 gr
toplam fark:10.5
yüzde:%+0.995
spor: üç gün leslie,pilates
boy:155
beden: 42

Bu arada şu jillian neymiş,yapabilir miyim diye indirdim.Biraz nefesim yetmedi ama kış günü ısındım.Birçok hareket pilatesteki karın hareketine benziyor.Koşmalı hareketlere de alışırım sanırım.İyi gelecek gibi.Sabah jillian,öğleden sonra pilates,akşam üzeri de leslie düşünüyorum.

Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta: 75.5
Bu hafta: 74.5
Fark:-1 kg
Toplam fark:4.400
Beden:42
Spor:bu hafta 3 gün yapabildim sanırım
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: -1.32

kızlar bu arada güne gidiyorum şimdi.. kaçamak günü ilan edeyim bugünü kendime. hoşgörün

cok guzel vermişssin ustelik regl doneminde bu donemde yaklasık nerde ise vucut bazıların da 3lt odem toplarmıs. xc9 demişti bir ara.
Ona ragmen supersin :) yola devam lutfen uzulme

teşekkür ederim moralimi yerine getirdin. ama sabırsızlığım üstümde bu aralar, 5er 5er gitse şu kilolar ne var sanki :)

dün eşimle konuşurken dedi ki, 50 kiloya düşersen 5taş pırlanta yüzük alacağım sana. ahahaha karnım ağrıdı gülmekten, hala da gülüyorum. dedim ilahi, ben ilkokul 5'te 63 kiloydum ay hala gülüyorum, 50 kilo diyor yaa

ben bi jillian yaptım, görmelisin. ne kol kalkıyor ne bacak köpeğim bile acıdı halime de yazık üstüme oturdu eyvah bizim anne kalpten gidiyor diye

ben bi jillian yaptım, görmelisin. ne kol kalkıyor ne bacak köpeğim bile acıdı halime de yazık üstüme oturdu eyvah bizim anne kalpten gidiyor diye
Birlikte yapsaydınız:)))Şaka bir yana alıştırmak lazım vücudu.Bende de astım var.Belki o yüzden ayarlayamadım nefesimi.Bundan sonra egzersizden önce alacağım ilacı.

kilo bildirimim
Rumuz:ebruzen23
Başlangıç tarihi:28/10/2013
Başlangıç kg:80.2
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 75.4
Fark:-800 gr
Toplam fark:4.800
Beden:44
Spor:Yok----
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 75kg (doğum kilom olursa çokkkk mutlu olacağım..) kg
Yüzdesi: onu hesaplayamadım

ya kızlar işyerinde internetimiz kısıtlandı, sadece bir saatcik aranıza katılabiliyorum, hafta sonları hiç giremiyom zaten... fazla paylaşımda bulunamıyorum ama, azda olsa kilo vermemiz beni sevindiriyor... acayip uyku modundayım, yorgunluktan gözlerimi açamıyorum, her bi hamilelik bi çeşitmiş...

sagol canim ya cok tesekkur ederim evet yaparsan iyi olur. haftaya bakariz insallah. bide benim anlamadigim bisey var. burda saat benim saatten iki saat fazla görünüyor nasil oluyor bu yaaaaa yaptim yaptim

Son düzenleme:
baslangic tarihi: 5.11.2013
baslangic kilo: 79
gecen haftaki kilo: 76,9
bu haftaki kilo: 77,5
fark: +600
spor: bu hafta yok
+ olunca yüzde nasil oluyor bilemedim
kizlar ben cok fazla kacamak yapmadim ama hic spor yapmadim bu hafta o yuzdenmi oldu bilmiyorum
haftaya umutluyum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…