Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bildirim yapıp çıkıyorum :)

geçen hafta: 83.2

bu hafta:82.2

giden :1 kilo :)

dün tartıldım 81.8di nereden geldi bu 400 gram anlamadım ya dün tartı var diye o kadarda dikkat ettim sözde

bu diyetle iş arkadaşım 1 ayda 11 kilo verdiğini söylüyor, bugün bir ayı dolmuştu, dürüm yerken gördüm onu, bir ay bitince haftada birgün yiyebiliyorsun filan dedi. onu azminden dolayı kutladım, hiç kaçamak yapmıyormuş, bu diyetin özüde bu bence....
ama biz kadınlar, tatlıya düşkünlüğümüz, ev gezmelerimiz, pasta börek derken kaçırıyoruz ve az veriyoruz napalım, az olsun öz olsun geri gelmesinn...

bu arada sabah menüm tarçınlı bir bardak süt ve muz idi.
öğlen bir kase barbunya pilaki ile 10 tanede ceviz yedim kendime geldim.
akşam kıymalı brokoli, salata ve yoğurt planlıyorum, bide meyve kaçamağı yaparım..

bu diyetin herşeyi bana uyuyor ama şu meyve işi hariç...çok severim ben meyveyi yaaa

yarın görüşürüz, şimdi engellerler..

merhabalar maalesef bu hafta sonum cıss larla doluydu ve sonuc

geçen hafta:65.6
bu hafta:66.1
gelen:+500
boy:1.60
hedef:62 ocak sonuna kadar
yüzde nasıl hesaplanıyor bilmediğim için maalesef yazamadım

merhaba arkadaşlar,haftasonu giremiyorum pek,küçük çocuk olunca pek müsait olamıyor insan.ama kaçamaksız geçti şükür.spor da sadece 1 kere leslie ile 3 mil yaptım
bu sabah karatay kahvaltısı+
öğlen ızgara köfte+ayran+salata
akşam pazı sarma+sarımsaklı yoğurt

bildirimimi de yapayım
rumuz inar80
başlayış tarihi (geçen hafta yanlış olmuş)03.12.2013
başl.kilo 65
geçen hafta 63.3
bu hafta 62.8
fark:-500 gr
spor geçen hafta yürüyemedim sadece 2 defa leslie ile 3 mil yaptım
yüzdeyi hesaplayamadım

ya çok şükür ben hiç kabız olmuyorum, hatta bazen fazla gidiyorum tuvalete acaba sebze mi az yiyorsunuz ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bugün itibaiyle Karatay diyetine başladım benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum vermek istediğim 11 kilom var maalesef ve uzun zamandır veremiyorum diyetten çabuk sıkılan biriyim kartayı daha önce denedim ama çabuk bıraktım bu sefer kararlıyım çocuk tedavisinde aldığım kiloları vermek istiyorum banda yardımcı olursanız çok sevinirm arkadaşlar. Bu arada bişey daha sormak istiyorum leptin hormonumuzun salgılanması için 4-5 saat bişey yenmemesi gerekiyor yaa bu 4-5 saatin içinde su şekersiz çay ve bitki çayı içibeliyoruz dimi bunu merak ettim . yardımcı olursanız sevinirim.

hoşgeldin ecrin..

umarım burda arkadaşların desteğiyle uzun süre devam edersin diyetine, bol kilo vermeler...

rumuz: xc9
başlangıç 74 kg
geçen hafta: 65.2 kg
bu hafta: 66.1 kg
yüzde: %+1.38
fark: +900 gr
spor: leslie,bisiklet,yürüyüş herşeyi yaptım ama sonuç bu

merhaba hoşgeldin,
aralarda su,limonlu su,yeşil çay içebiliyoruz.yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin hatta ayran bile içebiliyoz,gerçi hiç ihtiyaç duymadım ara öğünlere sadece su içiyorum
ben kendimi diyet yapıyormuş gibi hissetmiyorum,çünkü hiç açlık çekmiyorum:)

rumuz:zeynom1981
geçen hafta:81.5
bu hafta:79.8
fark:-1.7
yüzde:2.0 (umarım doğrudur)
spor:haftada 4 gün leslie

bugün karatay kahvaltımı yaptım akşamı bilmiyorum artıkkilo veren veremeyen herkese başarılar arkadaşlar...

başlangıç 74 kg
Bu hafta +lar fazla olacak gibi geçen haftaya göre.Ben de sürekli başa dönmeye başladım.Vermeyi bırak aynı kiloda kalsam ne şans...

Ekimden bu yana karatay diyetine ara vermiştim ama başarılı sonuçları okudukça geç kalmadan tekrar başlamaya karar verdim umarım ben de sizler gibi güzel sonuçlar alırım..

hoşgeldin ecrin..

umarım burda arkadaşların desteğiyle uzun süre devam edersin diyetine, bol kilo vermeler...

çok sagol canım teşekkürler

hoşbulduk sagol canım .cevap için teşekkürler umarım kurtulcam kilolarımdan . evet yaşam tarzı bu karatay diyet demiyelim dimi

Rumuz:Hedef60busondiyet. --- Başlangıç tarihi:1 Temmuz. ---- Başlangıç kilo:100. ----- Geçen hafta: 74.900 ------ Bu hafta: 74,700--- Fark: -200----- Toplam fark: 25,3 kg ---- Beden:40-42 ----- Spor: ----- Boy:170cm. ----- Yas:30. ----- Hedef : 60. ---- Yüzde: 0,267

Rumuz: capadokya
Başlangıç tarihi:12.11.2013
Başlangıç kg:102 kg
Geçen hafta: 96.1
Bu hafta: 96.1
Fark: 000000
Toplam fark: 5.9 kg
Beden: 48-50
Spor: yok
Boy: 1.58
Hedef: ilk hedef 89.99 kg
Yüzdesi: % +/- 0

sagol canim ya cok tesekkur ederim evet yaparsan iyi olur. haftaya bakariz insallah. bide benim anlamadigim bisey var. burda saat benim saatten iki saat fazla görünüyor nasil oluyor bu yaaaaa yaptim yaptim

Sorun degil yaparim canim.

Konustugumuz gibi listeyi 18-19 arasi aciklayacagim ama malum kucuk kizim var daha da gecikirsem hakkinizi helal edin.

Bu arada suana kadar eksik yuzdeleri hesapladim yapabilenler lutfen kendi yuzdelerinide belirtsinler.

Arkadaslar laktoza karsi bi alerjim yok ama evde laktozsuz sut vardi ve tadida biliyorsnuz tatlimsi oluyor. Acebaa dedim bu sutu bizimde tuketmemizde bi sakinca varmidir?? Cunki o sutle turk kahvesi yaptim tatlimsi az sekerli turk kahvesi gibi olduu. Tadida superdiii...

Başlangıç tarihi:01.09.2013
Başlangıç kg:56.7 kg
Geçen hafta:53.4 kg
Bu hafta:52.8 kg
Fark:-0.6 kg
Toplam fark:3.9 kg
Beden:38
Spor:bir kaç gündür yapamıyorum ama normalde jillian level 2
Boy:1.50
Hedef:47

başlangıç 74 kg

üzülme cnm belki regl dönemn yakındr ya da son zamnlarda tuzlu yedin vücudun su tuttu.her şey mümkün.kendini bi anlamaya çalış bakalım cnm.ödem attırıcı çay falan içebilirsn ödem olduğunu düşünüyorsan.(kiraz sapı çayı içiyordu bir arkadaşım ödem için.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…