baslangic tarihi: 5.11.2013
baslangic kilo: 79
gecen haftaki kilo: 76,9
bu haftaki kilo: 77,5
fark: +600
spor: bu hafta yok
+ olunca yüzde nasil oluyor bilemedim
kizlar ben cok fazla kacamak yapmadim ama hic spor yapmadim bu hafta o yuzdenmi oldu bilmiyorum
haftaya umutluyum ama
Merhaba arkadaşlar bugün itibaiyle Karatay diyetine başladım benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum vermek istediğim 11 kilom var maalesef ve uzun zamandır veremiyorum diyetten çabuk sıkılan biriyim kartayı daha önce denedim ama çabuk bıraktım bu sefer kararlıyım çocuk tedavisinde aldığım kiloları vermek istiyorum banda yardımcı olursanız çok sevinirm arkadaşlar. Bu arada bişey daha sormak istiyorum leptin hormonumuzun salgılanması için 4-5 saat bişey yenmemesi gerekiyor yaa bu 4-5 saatin içinde su şekersiz çay ve bitki çayı içibeliyoruz dimi bunu merak ettim . yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bugün itibaiyle Karatay diyetine başladım benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum vermek istediğim 11 kilom var maalesef ve uzun zamandır veremiyorum diyetten çabuk sıkılan biriyim kartayı daha önce denedim ama çabuk bıraktım bu sefer kararlıyım çocuk tedavisinde aldığım kiloları vermek istiyorum banda yardımcı olursanız çok sevinirm arkadaşlar. Bu arada bişey daha sormak istiyorum leptin hormonumuzun salgılanması için 4-5 saat bişey yenmemesi gerekiyor yaa bu 4-5 saatin içinde su şekersiz çay ve bitki çayı içibeliyoruz dimi bunu merak ettim . yardımcı olursanız sevinirim.
Bu hafta +lar fazla olacak gibi geçen haftaya göre.Ben de sürekli başa dönmeye başladım.Vermeyi bırak aynı kiloda kalsam ne şans...rumuz: xc9
başlangıç 74 kg
geçen hafta: 65.2 kg
bu hafta: 66.1 kg
yüzde: %+1.38
fark: +900 gr
spor: leslie,bisiklet,yürüyüş herşeyi yaptım ama sonuç bu
Bence tereddüt etme,başla.Aramıza hoşgeldin.Ekimden bu yana karatay diyetine ara vermiştim ama başarılı sonuçları okudukça geç kalmadan tekrar başlamaya karar verdim umarım ben de sizler gibi güzel sonuçlar alırım..
hoşgeldin ecrin..
umarım burda arkadaşların desteğiyle uzun süre devam edersin diyetine, bol kilo vermeler...
merhaba hoşgeldin,
aralarda su,limonlu su,yeşil çay içebiliyoruz.yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin hatta ayran bile içebiliyoz,gerçi hiç ihtiyaç duymadım ara öğünlere sadece su içiyorum
ben kendimi diyet yapıyormuş gibi hissetmiyorum,çünkü hiç açlık çekmiyorum:)
sagol canim ya cok tesekkur ederim evet yaparsan iyi olur. haftaya bakariz insallah. bide benim anlamadigim bisey var. burda saat benim saatten iki saat fazla görünüyor nasil oluyor bu yaaaaa yaptim yaptim
rumuz: xc9
başlangıç 74 kg
rumuz: xc9
başlangıç 74 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?