Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah : kkk
öğle : bi şey yiyemedm. (sınıfımdan bir öğrencm kayboldu ctesiden beri eve gelmemiş.onunla uğraşınca velisi vs yemek aklıma gelmedi.)
akşam: 2 kase mercimek çorbası

spor : yapamayacak kadr kötüyüm hem fiziksel hem de ruhsal (

öğrencime aklımı taktığımdan diğer sınıflarda nasıl ders yaptım bilmiyorum,hatırlamıyorum

Kahvaltı :08: 30 1 domates , 1 tane yeşil biber, biraz peynir, 5 tane yeşil zeytin,2 tane siyah zeytin. 2bardak çay şekersiz. 1 çay bardağı fındık.1 haşlanmış yumurta unutmuşum yazmayı
10:15 : şekersiz türk kahvesi
11.30 yeşil çay
12:30 nohut az turşu ,çok az beyaz peynir,
14:00 yeşil çay
Bu saate kadar da şekersiz çay ve limonlu su içtim.

Akşam yemeği olarak da. Kuru fasulye, birazcık kısır, ve birazda kıvırcık salatası yemeyi düşünüyorum. ( domates,salata,kıvırcık,havuç,turp,limon ve zeytin yağ karışımlı)

15 dk yürüyüş
30 dakikada bisiklet düşünüyorum.

Menümde hata olursa lütfen uyarın arkadaşlar alışana kadar yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bulununca yaz burada bari,biz de merak ederiz.

Ekimden bu yana karatay diyetine ara vermiştim ama başarılı sonuçları okudukça geç kalmadan tekrar başlamaya karar verdim umarım ben de sizler gibi güzel sonuçlar alırım..
Selam canım hosgeldin :) fazlalıklara hep eraber veda edeceğiz.

Selam huzis,

bize de haber ver mutlaka umarım kotu bir sey olmamıştır.

nasıl kaybolmuş ki? kız mı erkek mi? evden mi kaçmış-potansiyeli var mı-
yoksa kaçırıldığından mı şüphe ediliyor? kaçıncı sınıf?

KİLO VERENLER...... TEBRİKLER !!!!!!!!

1. fulias - 2.81.
2. zeynom1981 - 2.085.
3. law_yer -1.63.
4. dindymene - 1.42.
5. gurbet_izm - 1.32.
6. ilbatum - 1.20.
7. huzis -1.12.
8. ebruzen23 - 1.05.
9. inar80 - 0.79.
10. hedef60busondiyet - 0.267.
11. mahzen77 -0.256.

SABİT KALAN.. BENDENİZ....
:-/ :-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/-/:-/:-/:-/:-/:-/
:-/ capadokya +/- 0. :-/
:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

ÜZGÜNÜM AMA KİLO ALANLAR..... HAFTAYA DEĞİSMESİ ÜMİDİYLE....
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
:-( 1. LaMeKaN369 +0.76. :-(
:-( 2. avsarli75 + 0.78. :-(
:-( 3. 15efes25 + 0.995 :-(
:-( 4. felluz + 1.054. :-(
:-( 5. xc9 + 1.38. :-(
:-( 6. sea + 1. 65. :-(
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Listeyi hazirlarken daha his gorunuyordu gondrrdikten sonra boyle oldu. Diger renkli smileyler bende cikmadigi icin susleyemedim kusuruma bakmayin. Verenleri candan tebrik ederim. Bir hata varsa soylerseniz degistirebilirim.

Aman canım jillian tek başına bile yeter, kardiyolar mahvediyor,dikkat et
pardon 1.4 e siz çok mu az dediniz biz onu gorursek havalara uçuyoruz :))))
ben bi jillian yaptım, görmelisin. ne kol kalkıyor ne bacak köpeğim bile acıdı halime de yazık üstüme oturdu eyvah bizim anne kalpten gidiyor diye
Canım dikkat et,zor bir program kas ağrılarını geçtim sakatlanmalara da neden olabilir
Bir saat de fena değilmiş canım, napalim sağlık olsun.
Şekersiz içecekler icebiliyoruz,çay,bitki çayları,kahve vs
rumuz: xc9
başlangıç 74 kg
geçen hafta: 65.2 kg
bu hafta: 66.1 kg
yüzde: %+1.38
fark: +900 gr
spor: leslie,bisiklet,yürüyüş herşeyi yaptım ama sonuç bu
Canım,bizi bu havalar mahvetti önce soğuktan birde dolunay yakın sanırım o yüzdenhaftaya güzel vericez ınş.
Ekimden bu yana karatay diyetine ara vermiştim ama başarılı sonuçları okudukça geç kalmadan tekrar başlamaya karar verdim umarım ben de sizler gibi güzel sonuçlar alırım..
hoşgeldin aramıza
bence kullanabiliriz diyet açısından bir sakıncası olduğunu sanmıyorum
hay alla neden gitmemiş ki evine kaçıncı sınıftı kızmı erkekmi izle meraklandım bulunursa güzel haberler

Liste için tsk canım, verenleri tebrik ederim veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler

capadokya liste için teşkr. eline sağlık.
kilo verenlere tebrikler, diğer arkadaşlara da sabır diliyorum. olacak

nasıl kaybolmuş ki? kız mı erkek mi? evden mi kaçmış-potansiyeli var mı-
yoksa kaçırıldığından mı şüphe ediliyor? kaçıncı sınıf?
zehir hafiyem benim :)

canım liste için ellerine, emeğine sağlık çok teşekkürler

erkek kaybolan öğrencm. 8.sınıf.aileyle konuştum "evden kaçmasını gerektirecek bi sorun yaşamadık sorun günlerde" diyorlar.daha önce evden kaçmamış fakat bi kaç gün önce babasının yanında çalışan elemana "Kayseri'ye gidelim gezelim "demiş ama çocuk kabul etmemiş.sınıfımdaki diğer yakın arkadaşı olan iki oğlanla da konuştum haberdar değiller."bize haber verseydi kalacak yer bulurduk,üstünde para yoktu.son zamnlarda parasal sıkıntı yaşıyordu.durgundu,sürekli dalıp gidiyordu"dediler.parasal sıkıntı sadece çocuğun kendinde anladığım kadarıyla çünkü aile varlıklı.çocuğu normalde parasız bırakmazlar.hatta abisi evde 10bin lira vardı almamış hocam dedi.eve dönerse ya da bi şekilde bulunursa sizleri de haberdar ederm kızlarrr.teşekkürler sıkıntımı paylaştığınz için canlarım.

kızlar ben bu yüzdeyi hesaplamadan yazmak zorunda kalıyorum ve liste yapan arkadaşlara zorluk yaşatıyorum istemeyerekte olsa geçen haftaki kilomun bu haftaki kiloma olan yüzdesini bulunca hiç sizin bulduğunuz sayılar çıkmıyor ben nerde yanlış yapıyorum ki:44: şu saat ayarlamasından sonra acaba şu yüzdeye de mi el atsak ( ben beceremiyorum ya ) acaba verdiğimiz kilolara göre mi girsek sıralamaya hem listeyi daha kolay hazırlarız hem de kimse yorulmaz... sonuçta benim verdiğim kiloyu görmek daha çok hoşuma gider yani :) hem neden yüzde hesaplanıyor mantığı nedir ?açıklarsanız çok sevinirim. hepiciğinizi çooooook seviyorum

cnm ellerine sağlık.liste için teşekkürler....

katılıyorum cnm sana.biri formülü versin bize yaa hesaplayalım ben de bilmiyorum (( iş çıkarmayalım liste hazırlayanlara ...

sorun ne acaba? neden durup dururken ve hiçbir şeye ihtiyacı yokken gitmeyi tercih etsin ki? kıyamam ya ailesine de kendine de yazık ... hala haber yok değil mi canım anladığım kadarıyla . sağ salim döner inşallah

Canım geçmiş olsun umarım öğrencin en kısa zamanda bulunur
Capadokya ellerine sağlık canım..kilo verenleri tebrik ediyorum.. biz veremeyenler de haftaya verecez inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…