Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Verdiğin kiloyu geçen haftaki kilona böl çıkan sonucu 100 le çarp.

1 kilodan az verildiği zaman 0,. Şeklinde yazılır.

Örnek: bu hafta 800 gr verdim,geçen hafta 75.9 dum.
0,8\75.9=0,010....
0,010*100=1,054....

Kilo alınmışsa önüne artı konuyor:)))

CAPADOKYA liste süper ellerine sağlık .. Veren arkadaşlarımı alkışlıyorum ... Sabit kalan ve veremeyenlere de haftaya bol azim diliyorum.. Bu gün kkk yapmadım tokluk çorbası içtim .. Okulda yerli malı haftası vardı . Sarma mercimek köfte çerez bi tane de cıs yedim. Akşam yemedim.. Herkese bol eksiler ..

selam kızlar bugün öğlen okulda merciek çorba ve 3 çatal yoğurtlu kırmızı biber yedim
akşam:etli barbunya,sarımsaklı yoğurtlu ıspanak ve turşu
okulda çok yorgundum gelince arada 1 avuç fındık yedim

cnm abilerinden arada bir şiddet görüyormuş ama bu evden gitmesine yetecek kadr kuvvetli bi neden değil arkadaşlarıyla konuşmamdan çıkardığım.evden tek başına gitmeye cesaret edecek kadr cesur değilmiş."tek başına karanlık bir sokağa bile giremez" diyor arkadaşları.ergenlik çağı çocuğu.şimdiye kadr yediği dayaklara dayandı belki ergen olunca ağır mı bastı bilmiyorum.kavga gürültüye pek karışmazmış mahallede.acaba bi kavgada kendine sinirlenen biri intikam mı alıyor diye sordum arkadaşların da.hemen hemn hiç kavgaya karışmazmış.inş sağ salim gelir de bende detaylıca öğreniirm olayın iç yüzünü.dua edin lütfen öğrencime.sınıf öğretmeniym en az ailesi kadr endişeliyim.başım çok fena ağrıyor düşünmekten üzülmkten.aranızdan bu gece erken ayrılıyorum.kendinize iyi bakın kızlarrr.iyi gecelerrr.

ayyy canım ya aslında kolay ama bu benim aklımda kalmazzzzz:44:
mutlaka çok güçlü bir sebebi olmalı böyle yapabilmesi için bu çocuğun. anlattığın kadarıyla sorunlu bir öğrenciye benzemiyor hatta etliye sütlüye karışan bir tip asla değil. inşallah sağ salim döner. benimde başıma bir kaç sene önce okulla pikniğe gittiğimizde başıma gelmişti hatta o olaydan sonra asla bir daha hiçbir öğrencimi yalvarsalarda götürmem demişliğim var... ne yaşadığımı bir ben bilirim bir de Allah. rabbim sana da kolaylıklar nasip etsin seni çok iyi anlıyorum inşallah sorunsuzca biter herşey. tekrar veliye geri dönüş yaptın mı canım? herhangi bir gelişme var mı diye

Sabah kkk,iki küçük mandalina
Saat 16:30 balık,yeşillik,az fıstık
Sabah yapabildiğim kadar jillian yaptım.Ayrıca pilates ve leslie 3 mil.Bakalım sabaha durum ne olacak?Yorgunluk olur muhakkak ama çivi çiviyi söker hesabı gitmeye kararlıyım.

Sabah:kkk

Öğlen:1 içli köfte,1 dilim lahmacun,1 portakal.

Akşam:4,5 kaşık patlıcan güveci,1 kaşık humus,salata,1 kase yoğurt.

iyi geceler kızlar bugün nöbet yorgunluğundan ve gece 3 saatlik uyku uyuduğumdan(oğlum sağolsun)yürüyüş falan yapamadım.suda 1,7 lt içtim anca.bugün böyle oldu yarına toparlarım.

bu arada öğrencisi kayıp arkadaşım çok üzüldüm.hızlıca okudum alıntı yapamadım kusura bakma adınla hitap edemiyorum.bende öğretmenim.allah kolaylık versin canım.umarım çocuk sağlıkla döner de evine okula.sonrası çözülür bi şekilde

Canım ben ilk zamanlar not alıp bir kenara koymuştum:) hayatında matematikten geçemeyen ben yapabiliyorsam sende yaparsın:))
hımmm mantıklı yarın senin yazdığın mesajı bulayımda yazayım bari yoksa unuturum. 2 bebekle adımı sorsan söyleyecek durumda değilim
Canım ne olacak bizim halimiz bu mutfakla:))) Hatay mutfağının zenginliğine sevinsek mi ? Üzülsek mi?
hatay en merak ettiğim yer tabi mutfak açısından ,sevinin ya

demek sende öğretmensin burada ne kadar çok olduk . ya bütün öğretmenler karataycı ya da hepimiz şişmanız bu nedir yahu :) neyse canım hoş geldin tekrar....

liste için teşekkürler canım...bu listeler bize azim olsun daha çooookk gitsin kilolar...
bugün akşam çorba fırında levrek salata yedim..herkese kolay gelsin.

Bugunku menum

Sabah, kkk
Aksam, iki tabak z.yagli pirasa yemegi, iki catal satimsakli yogurtlu patlican kizartmasi

Salata yok, spor yok, su yok, hatta iki bardak turk kahvesi var

demek sende öğretmensin burada ne kadar çok olduk . ya bütün öğretmenler karataycı ya da hepimiz şişmanız bu nedir yahu :) neyse canım hoş geldin tekrar....[/QUOTE]

hehehhehe bütün öğretmenler karataycı:)))hoşbulduk canım.

bu arada hepinize günaydııııın.az önce tek yumurtalı karatay kahvaltımı yaptım.cevizde 2 tane yiyebildim anca.ama tıkabasa doydum çok şükür.hepinize hayırlı günler diliyorum

Bu hafta +lar fazla olacak gibi geçen haftaya göre.Ben de sürekli başa dönmeye başladım.Vermeyi bırak aynı kiloda kalsam ne şans...
ne oldu bize böyle ben de anlamadım sabit kalsam üzülmeyeceğim hiç kaçamak yapmadan egzrsiz yaparak nasıl kg alıyoruz biri bize anlatsın

çok ilginç canım ya neden böyle oldu ki ödem mi var acaba?

sağolun kızlar
ben de pek ödem olmaz eskiden regl öncesi şişerdim şimdi o bile pek olmuyo sanırım karatay sayesinde havaların soğumasıyla vücut yağ depoluyo olabilir ama bu durum can sıkıntımı geçirmiyor tabi

sabah : kkk
öğle : bi şey yiyemedm. (sınıfımdan bir öğrencm kayboldu ctesiden beri eve gelmemiş.onunla uğraşınca velisi vs yemek aklıma gelmedi.)
..
canım çok üzüldüm lütfen bizi gelişmelerden haberdar et

katılıyorum cnm sana.biri formülü versin bize yaa hesaplayalım ben de bilmiyorum (( iş çıkarmayalım liste hazırlayanlara ...

neden olmasın
açıkçası ben de kaybedilen kilonun görünmesini tercih ederim (ben kaybedemesem de)
bu konuda da herkes fikrini yazsın üzerinde konuşalım oylama yapalım ona göre yolumuza devam edelim

hay alla neden gitmemiş ki evine kaçıncı sınıftı kızmı erkekmi izle meraklandım bulunursa güzel haberler
cepten yazmıştım çok komik olmuş türkçesi şöyle:
hay allah, neden gitmemiş ki evine, kaçıncı sınıftı, kız mı erkek mi? biz de meraklandık, bulunursa bize de haber ver
katılıyorum cnm sana.biri formülü versin bize yaa hesaplayalım ben de bilmiyorum (( iş çıkarmayalım liste hazırlayanlara ...
ayyy canım ya aslında kolay ama bu benim aklımda kalmazzzzz:44:
kızlar ilk sayfada bilirim formatı ve yüzde hesaplama var, ben öğrene kadar bildirim dormatı ile yüzde formulunü kopayalardım, formatı doldurup, yüzdemi hesapladıktan sonra formulü silerdim.. benim de matematiğim berbattır ama hesaplaya hesaplaya öğrendim, zor olmadı yani..

canım uamrım başına bi iş gelmemiştir, ailesi düzgn insanlar mı?anne-baba, abile öz mü? devir kötü, insanın aklına herşey geliyor, umarım sağ salim döner evine (( gece ben bile uyuyamadım stresten allah sana da ailesine da kolaylık versin

neden olmasın
açıkçası ben de kaybedilen kilonun görünmesini tercih ederim (ben kaybedemesem de)
bu konuda da herkes fikrini yazsın üzerinde konuşalım oylama yapalım ona göre yolumuza devam edelim
bence yüzde iyi, belki zor ama daha adil olduğunu düşünüyorum, bizim kilomuz fazla ve kilozu az olan arkadaşlara haksızlık olur gibi geliyor, verseler de her zaman listenin sonlarında olurlarsa motivasyonları kırılabilir.. sonuçta 80 kilo biri ile 60 kilo olan birinin verdiği 1 kilo aynı değildir, 60 kg olan arkadaş daha başarılıdır

aa evet onu hiç düşünmemiştim :44::44::44:
yüzde işi daha adil oluyormuş demek ki o zaman bence de yüzde kalsın

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın.
Listeyi hazırlayan capadokta ya benden de bir teşekkür.
Daha ilk haftadan listenin zirvesine oturan genç şarkıcı gibiyim
Bu sabah 200 gram fazla çıktım. Dün yarım kilo balık yedim ondandır herhalde

zehir hafiyem benim :)

napayım ilbatum meraklıyım benn.

hımm anladım canım. Allah kolaylık versin, kendisi kaçmışsa bulunabilir yada geri dönebilir de, inşallah bulunur ya da geri döner.
sen de çok fazla kafanı yorma canım, diğer öğrencilerinin de aktif olarak sana ihtiyacı var unutma

efes nefes al. naapmışsın günü sporla doldurmuşsun azmine hayranım

demek sende öğretmensin burada ne kadar çok olduk . ya bütün öğretmenler karataycı ya da hepimiz şişmanız bu nedir yahu :) neyse canım hoş geldin tekrar....

"ya bütün öğretmenler karataycı ya da hepimiz şişmanız"
hahaha çok güldüm. ama şöyle bir gerçek varki meslek grupları içinde kıyasladığımızda öğretmenlerin şişmanları daha çok -bence-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…