sorun ne acaba? neden durup dururken ve hiçbir şeye ihtiyacı yokken gitmeyi tercih etsin ki? kıyamam ya ailesine de kendine de yazık ... hala haber yok değil mi canım anladığım kadarıyla . sağ salim döner inşallah
ayyy canım ya aslında kolay ama bu benim aklımda kalmazzzzz:44:Verdiğin kiloyu geçen haftaki kilona böl çıkan sonucu 100 le çarp.
1 kilodan az verildiği zaman 0,. Şeklinde yazılır.
Örnek: bu hafta 800 gr verdim,geçen hafta 75.9 dum.
0,8\75.9=0,010....
0,010*100=1,054....
Kilo alınmışsa önüne artı konuyor:)))
mutlaka çok güçlü bir sebebi olmalı böyle yapabilmesi için bu çocuğun. anlattığın kadarıyla sorunlu bir öğrenciye benzemiyor hatta etliye sütlüye karışan bir tip asla değil. inşallah sağ salim döner. benimde başıma bir kaç sene önce okulla pikniğe gittiğimizde başıma gelmişti hatta o olaydan sonra asla bir daha hiçbir öğrencimi yalvarsalarda götürmem demişliğim var... ne yaşadığımı bir ben bilirim bir de Allah. rabbim sana da kolaylıklar nasip etsin seni çok iyi anlıyorum inşallah sorunsuzca biter herşey. tekrar veliye geri dönüş yaptın mı canım? herhangi bir gelişme var mı diyecnm abilerinden arada bir şiddet görüyormuş ama bu evden gitmesine yetecek kadr kuvvetli bi neden değil arkadaşlarıyla konuşmamdan çıkardığım.evden tek başına gitmeye cesaret edecek kadr cesur değilmiş."tek başına karanlık bir sokağa bile giremez" diyor arkadaşları.ergenlik çağı çocuğu.şimdiye kadr yediği dayaklara dayandı belki ergen olunca ağır mı bastı bilmiyorum.kavga gürültüye pek karışmazmış mahallede.acaba bi kavgada kendine sinirlenen biri intikam mı alıyor diye sordum arkadaşların da.hemen hemn hiç kavgaya karışmazmış.inş sağ salim gelir de bende detaylıca öğreniirm olayın iç yüzünü.dua edin lütfen öğrencime.sınıf öğretmeniym en az ailesi kadr endişeliyim.başım çok fena ağrıyor düşünmekten üzülmkten.aranızdan bu gece erken ayrılıyorum.kendinize iyi bakın kızlarrr.iyi gecelerrr.
Canım ben ilk zamanlar not alıp bir kenara koymuştum:) hayatında matematikten geçemeyen ben yapabiliyorsam sende yaparsın:))ayyy canım ya aslında kolay ama bu benim aklımda kalmazzzzz:44:
hihihi nerde yaşadığını bilmiyordum, yediklerinden hemen tahmin ettimben de hatay'dayım da
hımmm mantıklı yarın senin yazdığın mesajı bulayımda yazayım bari yoksa unuturum. 2 bebekle adımı sorsan söyleyecek durumda değilimCanım ben ilk zamanlar not alıp bir kenara koymuştum:) hayatında matematikten geçemeyen ben yapabiliyorsam sende yaparsın:))
hatay en merak ettiğim yer tabi mutfak açısından ,sevinin yaCanım ne olacak bizim halimiz bu mutfakla:))) Hatay mutfağının zenginliğine sevinsek mi ? Üzülsek mi?
iyi geceler kızlar bugün nöbet yorgunluğundan ve gece 3 saatlik uyku uyuduğumdan(oğlum sağolsun)yürüyüş falan yapamadım.suda 1,7 lt içtim anca.bugün böyle oldu yarına toparlarım.
bu arada öğrencisi kayıp arkadaşım çok üzüldüm.hızlıca okudum alıntı yapamadım kusura bakma adınla hitap edemiyorum.bende öğretmenim.allah kolaylık versin canım.umarım çocuk sağlıkla döner de evine okula.sonrası çözülür bi şekilde
Teşekkür ler canim cok güzel olmuşListeyi hazirlarken daha his gorunuyordu gondrrdikten sonra boyle oldu. Diger renkli smileyler bende cikmadigi icin susleyemedim kusuruma bakmayin. Verenleri candan tebrik ederim. Bir hata varsa soylerseniz degistirebilirim.
liste için teşekkürler canım...bu listeler bize azim olsun daha çooookk gitsin kilolar...KİLO VERENLER...... TEBRİKLER !!!!!!!!
1. fulias - 2.81.
2. zeynom1981 - 2.085.
3. law_yer -1.63.
4. dindymene - 1.42.
5. gurbet_izm - 1.32.
6. ilbatum - 1.20.
7. huzis -1.12.
8. ebruzen23 - 1.05.
9. inar80 - 0.79.
10. hedef60busondiyet - 0.267.
11. mahzen77 -0.256.
SABİT KALAN.. BENDENİZ....
:-/ :-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/-/:-/:-/:-/:-/:-/
:-/ capadokya +/- 0. :-/
:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/
ÜZGÜNÜM AMA KİLO ALANLAR..... HAFTAYA DEĞİSMESİ ÜMİDİYLE....
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
:-( 1. LaMeKaN369 +0.76. :-(
:-( 2. avsarli75 + 0.78. :-(
:-( 3. 15efes25 + 0.995 :-(
:-( 4. felluz + 1.054. :-(
:-( 5. xc9 + 1.38. :-(
:-( 6. sea + 1. 65. :-(
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
ne oldu bize böyle ben de anlamadım sabit kalsam üzülmeyeceğim hiç kaçamak yapmadan egzrsiz yaparak nasıl kg alıyoruz biri bize anlatsınBu hafta +lar fazla olacak gibi geçen haftaya göre.Ben de sürekli başa dönmeye başladım.Vermeyi bırak aynı kiloda kalsam ne şans...
çok ilginç canım ya neden böyle oldu ki ödem mi var acaba?
sağolun kızlarüzülme cnm belki regl dönemn yakındr ya da son zamnlarda tuzlu yedin vücudun su tuttu.her şey mümkün.kendini bi anlamaya çalış bakalım cnm.ödem attırıcı çay falan içebilirsn ödem olduğunu düşünüyorsan.(kiraz sapı çayı içiyordu bir arkadaşım ödem için.)
canım çok üzüldüm lütfen bizi gelişmelerden haberdar etsabah : kkk
öğle : bi şey yiyemedm. (sınıfımdan bir öğrencm kayboldu ctesiden beri eve gelmemiş.onunla uğraşınca velisi vs yemek aklıma gelmedi.)
..
kızlar ben bu yüzdeyi hesaplamadan yazmak zorunda kalıyorum ve liste yapan arkadaşlara zorluk yaşatıyorum istemeyerekte olsageçen haftaki kilomun bu haftaki kiloma olan yüzdesini bulunca hiç sizin bulduğunuz sayılar çıkmıyor ben nerde yanlış yapıyorum ki:44: şu saat ayarlamasından sonra acaba şu yüzdeye de mi el atsak ( ben beceremiyorum ya ) acaba verdiğimiz kilolara göre mi girsek sıralamaya hem listeyi daha kolay hazırlarız hem de kimse yorulmaz... sonuçta benim verdiğim kiloyu görmek daha çok hoşuma gider yani :) hem neden yüzde hesaplanıyor mantığı nedir ?açıklarsanız çok sevinirim. hepiciğinizi çooooook seviyorum
katılıyorum cnm sana.biri formülü versin bize yaa hesaplayalım ben de bilmiyorum(( iş çıkarmayalım liste hazırlayanlara ...
cepten yazmıştım çok komik olmuş türkçesi şöyle:hay alla neden gitmemiş ki evine kaçıncı sınıftı kızmı erkekmi izle meraklandım bulunursa güzel haberler
katılıyorum cnm sana.biri formülü versin bize yaa hesaplayalım ben de bilmiyorum(( iş çıkarmayalım liste hazırlayanlara ...
kızlar ilk sayfada bilirim formatı ve yüzde hesaplama var, ben öğrene kadar bildirim dormatı ile yüzde formulunü kopayalardım, formatı doldurup, yüzdemi hesapladıktan sonra formulü silerdim.. benim de matematiğim berbattır ama hesaplaya hesaplaya öğrendim, zor olmadı yani..ayyy canım ya aslında kolay ama bu benim aklımda kalmazzzzz:44:
canım uamrım başına bi iş gelmemiştir, ailesi düzgn insanlar mı?anne-baba, abile öz mü? devir kötü, insanın aklına herşey geliyor, umarım sağ salim döner evinecnm abilerinden arada bir şiddet görüyormuş ama bu evden gitmesine yetecek kadr kuvvetli bi neden değil arkadaşlarıyla konuşmamdan çıkardığım.evden tek başına gitmeye cesaret edecek kadr cesur değilmiş."tek başına karanlık bir sokağa bile giremez" diyor arkadaşları.ergenlik çağı çocuğu.şimdiye kadr yediği dayaklara dayandı belki ergen olunca ağır mı bastı bilmiyorum.kavga gürültüye pek karışmazmış mahallede.acaba bi kavgada kendine sinirlenen biri intikam mı alıyor diye sordum arkadaşların da.hemen hemn hiç kavgaya karışmazmış.inş sağ salim gelir de bende detaylıca öğreniirm olayın iç yüzünü.dua edin lütfen öğrencime.sınıf öğretmeniym en az ailesi kadr endişeliyim.başım çok fena ağrıyor düşünmekten üzülmkten.aranızdan bu gece erken ayrılıyorum.kendinize iyi bakın kızlarrr.iyi gecelerrr.
bence yüzde iyi, belki zor ama daha adil olduğunu düşünüyorum, bizim kilomuz fazla ve kilozu az olan arkadaşlara haksızlık olur gibi geliyor, verseler de her zaman listenin sonlarında olurlarsa motivasyonları kırılabilir.. sonuçta 80 kilo biri ile 60 kilo olan birinin verdiği 1 kilo aynı değildir, 60 kg olan arkadaş daha başarılıdırneden olmasın
açıkçası ben de kaybedilen kilonun görünmesini tercih ederim (ben kaybedemesem de)
bu konuda da herkes fikrini yazsın üzerinde konuşalım oylama yapalım ona göre yolumuza devam edelim
.................
bence yüzde iyi, belki zor ama daha adil olduğunu düşünüyorum, bizim kilomuz fazla ve kilozu az olan arkadaşlara haksızlık olur gibi geliyor, verseler de her zaman listenin sonlarında olurlarsa motivasyonları kırılabilir.. sonuçta 80 kilo biri ile 60 kilo olan birinin verdiği 1 kilo aynı değildir, 60 kg olan arkadaş daha başarılıdır
zehir hafiyem benim :)
erkek kaybolan öğrencm. 8.sınıf.aileyle konuştum "evden kaçmasını gerektirecek bi sorun yaşamadık son günlerde" diyorlar.daha önce evden kaçmamış fakat bi kaç gün önce babasının yanında çalışan elemana "Kayseri'ye gidelim gezelim" demiş ama çocuk kabul etmemiş.sınıfımdaki diğer yakın arkadaşı olan iki oğlanla da konuştum haberdar değiller."bize haber verseydi kalacak yer bulurduk,üstünde para yoktu.son zamnlarda parasal sıkıntı yaşıyordu.durgundu,sürekli dalıp gidiyordu"dediler.parasal sıkıntı sadece çocuğun kendinde anladığım kadarıyla çünkü aile varlıklı.çocuğu normalde parasız bırakmazlar.hatta abisi evde 10bin lira vardı almamış hocam dedi.eve dönerse ya da bi şekilde bulunursa sizleri de haberdar ederm kızlarrr.teşekkürler sıkıntımı paylaştığınz için canlarım.
Sabah kkk,iki küçük mandalina
Saat 16:30 balık,yeşillik,az fıstık
Sabah yapabildiğim kadar jillian yaptım.Ayrıca pilates ve leslie 3 mil.Bakalım sabaha durum ne olacak?Yorgunluk olur muhakkak ama çivi çiviyi söker hesabı gitmeye kararlıyım.
demek sende öğretmensin burada ne kadar çok olduk . ya bütün öğretmenler karataycı ya da hepimiz şişmanız bu nedir yahu :) neyse canım hoş geldin tekrar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?