ne oldu bize böyle ben de anlamadım sabit kalsam üzülmeyeceğim hiç kaçamak yapmadan egzrsiz yaparak nasıl kg alıyoruz biri bize anlatsın
sağolun kızlar
ben de pek ödem olmaz eskiden regl öncesi şişerdim şimdi o bile pek olmuyo sanırım karatay sayesinde havaların soğumasıyla vücut yağ depoluyo olabilir ama bu durum can sıkıntımı geçirmiyor tabi
canım çok üzüldüm lütfen bizi gelişmelerden haberdar et
neden olmasın
açıkçası ben de kaybedilen kilonun görünmesini tercih ederim (ben kaybedemesem de)
bu konuda da herkes fikrini yazsın üzerinde konuşalım oylama yapalım ona göre yolumuza devam edelim
aa evet onu hiç düşünmemiştim :44::44::44:
yüzde işi daha adil oluyormuş demek ki o zaman bence de yüzde kalsın
bende verilen kilonun görülmesinden yanayım kızlar, yüzde hesabı hepimizin kafasını karıştırıyor.. kafa yormaya gerek yok bencede..
ayrıca ben sabahları çookkk kötüyümm, mide infilaklarım başladı, ne yumurta ne peynir süt göresim var...
öğlen güzel bir dürüm yedim üstünede sevgili eşim bir dolma kadayıf ısmarladı...
nasıl süper diyet değilmi
birbuçuk aydır ilk defa bu kadar sınırı aştım, çanta gelebilir
ayyy yumurta yüzünden gıda zehirlenmesi yaşadığım günden bu yana benim de yumurtayı gözüm görmüyor, hiiç yiyesim yok. bugün de yemedim onun yerine süt içtim şimdi de gözlerimden uyku yağıyor ve daha bi sürü işim var. ama yumurta da yemeyince tam doyamadığım için de yine erken acıkmalarım tutuyor.....
dünkü menü bildirimimi yapmamıştım:
sabah yarım yumurtalı kkk (yarısını attım yiyemedim)
öğle : gündeydim ne gördüysem yedim-mantı, börek, pasta, kurabiye(al sana gurbet, bu çantaları hakettin )
akşam: geç saatlere acıkmayım diye salata yedim.
iki gündür kuşburnu çayları da içiyorum bu arada.
spor yapmadım,yapamadım doğrusu--önceki gün jillian yapmıştım haşatım çıkmış, bacaklarım tutmuyor, yola bile yürüyemiyorum yaa
su tüketimi tamamdır
bugün
sabah: 1 bardak tarçınlı süt, 1 çay bard. ceviz-badem, 2 közlenmiş biber, az peynir 5-6 zeytin
Öğle: 1 tabak pırasa -havuçlu ve pirinçli (cıss ve cıss), yoğurt
Akşam: sadece salata yemeyi düşünüyorum bakalım
Nefes almak zorunda kaldım canım.Sabah bacaklarım tutulmuş olarak uyandım.Sadece pilateste karın hareketleri yaptım.Dışarda işlerim vardı,onu yürüyüşe sayarsam bugün belki leslie yapmam.efes nefes al. naapmışsın günü spora doldurmuşsunazmine hayranım
-
demek sende öğretmensin burada ne kadar çok olduk . ya bütün öğretmenler karataycı ya da hepimiz şişmanız bu nedir yahu :) neyse canım hoş geldin tekrar....
ben kaybedilen kilonun yazılması taraftarıyım , bencede kafa karıştırmaya gerek yok. liste sırası bana gelse ben 2 çocukla bu hesabı yapıp listeyi hazırlayana kadar gece yarısı olur vallane oldu bize böyle ben de anlamadım sabit kalsam üzülmeyeceğim hiç kaçamak yapmadan egzrsiz yaparak nasıl kg alıyoruz biri bize anlatsın
sağolun kızlar
ben de pek ödem olmaz eskiden regl öncesi şişerdim şimdi o bile pek olmuyo sanırım karatay sayesinde havaların soğumasıyla vücut yağ depoluyo olabilir ama bu durum can sıkıntımı geçirmiyor tabi
canım çok üzüldüm lütfen bizi gelişmelerden haberdar et
neden olmasın
açıkçası ben de kaybedilen kilonun görünmesini tercih ederim (ben kaybedemesem de)
bu konuda da herkes fikrini yazsın üzerinde konuşalım oylama yapalım ona göre yolumuza devam edelim
valla meraklı gördüm seni :)napayım ilbatum meraklıyım benn.
hımm anladım canım. Allah kolaylık versin, kendisi kaçmışsa bulunabilir yada geri dönebilir de, inşallah bulunur ya da geri döner.
sen de çok fazla kafanı yorma canım, diğer öğrencilerinin de aktif olarak sana ihtiyacı var unutma
efes nefes al. naapmışsın günü sporla doldurmuşsunazmine hayranım
"ya bütün öğretmenler karataycı ya da hepimiz şişmanız" hahaha çok güldüm.ama şöyle bir gerçek varki meslek grupları içinde kıyasladığımızda öğretmenlerin şişmanları daha çok -bence-
bencede verilen kilo yazılmalı canım ....bende verilen kilonun görülmesinden yanayım kızlar, yüzde hesabı hepimizin kafasını karıştırıyor.. kafa yormaya gerek yok bencede..
ayrıca ben sabahları çookkk kötüyümm, mide infilaklarım başladı, ne yumurta ne peynir süt göresim var...
öğlen güzel bir dürüm yedim üstünede sevgili eşim bir dolma kadayıf ısmarladı...
nasıl süper diyet değilmi
birbuçuk aydır ilk defa bu kadar sınırı aştım, çanta gelebilir
hadi canımmm gurbettttttt haber var mı ?slm gurbet, yanlış hatırlamıyorsam sizinmi regli gecikmişti... hamile varmı aramızda, kendime eş arıyorum
bu jillian çok mu zor....Nefes almak zorunda kaldım canım.Sabah bacaklarım tutulmuş olarak uyandım.Sadece pilateste karın hareketleri yaptım.Dışarda işlerim vardı,onu yürüyüşe sayarsam bugün belki leslie yapmam.
Ama bu jillianı yine denemeye kararlıyım.Hergün tutulacak değilim ya.
bencede verilen kilo yazılmalı canım ....
sen hamilesin canım ya erir gider hepsi abartmadan yersen, doktorum bana hamile bir kadın bir dağcının dağa tırmandığı zaman harcadığı enerjiyi harcar demişti ,senden beslenen ve sürekli enerjiye ihtiyacı olan bir minik var sonuçta. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. eşimin hemşosu :)
hadi canımmm gurbettttttt haber var mı ?
KIZLAR size leslie ile tanışmamı anlatayım :) yine bir gruptayım bir arkadaş habire bugün leslie ile yürüdüm diyor ben safı da onu köpeği sanıyorum. derken 2-3 gün sonra bu leslie ile yürüyenler çoğalıyor. bende aaaa hepiniz aynı yerde mi oturuyorsunuz deyince gülmekten karınları ağrıyor. ulen ne bileyim hepsi bu leslieyi alıp sırayla yürüyorlar hepsi aynı yerden arkadaşlar sandım yetmedi o köpeciğin canını çıkarıyorlar diye üzülüp onlara bir güzel verdim veriştirdim yani :)))) ayyyy ben ne olayım beeeeeen :) sonrada onunla tanıştım ve sayesinde kilo verdim :) gerçi zumbada yaptım o da çok yorucuydu oyyyyy
bunlar yetermi bilmiyorum, ama gerçekten çokkk komikmiş
bu saatte çok iyi geldi hatıran... sağol
ayrıca diğer temennilerin içinde çok teşekkür ederim canım..
ayyy canım ya aslında kolay ama bu benim aklımda kalmazzzzz:44:
mutlaka çok güçlü bir sebebi olmalı böyle yapabilmesi için bu çocuğun. anlattığın kadarıyla sorunlu bir öğrenciye benzemiyor hatta etliye sütlüye karışan bir tip asla değil. inşallah sağ salim döner. benimde başıma bir kaç sene önce okulla pikniğe gittiğimizde başıma gelmişti hatta o olaydan sonra asla bir daha hiçbir öğrencimi yalvarsalarda götürmem demişliğim var... ne yaşadığımı bir ben bilirim bir de Allah. rabbim sana da kolaylıklar nasip etsin seni çok iyi anlıyorum inşallah sorunsuzca biter herşey. tekrar veliye geri dönüş yaptın mı canım? herhangi bir gelişme var mı diye
cnm her gün arıyorum veliyi hala bir gelişme yok.bugün çocuk şubedeb geldiler.samimi arkadaşlarıyla görüşmk için bilgi almaya.okuldaki dersim erken bitti beni eve geldkten sonra polisler aradı.numaramı sanırım veliden aldılar.okul ad adresini samimi arkadaşlarının isimlerini alıp okula onlarla görüşmk üzere geleceklerini söylediler.yarın okul idaresiyle görüşcem neler konuşulduğunu öğreneceğim.
slm gurbet, yanlış hatırlamıyorsam sizinmi regli gecikmişti... hamile varmı aramızda, kendime eş arıyorum
Nefes almak zorunda kaldım canım.Sabah bacaklarım tutulmuş olarak uyandım.Sadece pilateste karın hareketleri yaptım.Dışarda işlerim vardı,onu yürüyüşe sayarsam bugün belki leslie yapmam.
Ama bu jillianı yine denemeye kararlıyım.Hergün tutulacak değilim ya.
aynen öyle canım karataycıyız :)
ben kaybedilen kilonun yazılması taraftarıyım , bencede kafa karıştırmaya gerek yok. liste sırası bana gelse ben 2 çocukla bu hesabı yapıp listeyi hazırlayana kadar gece yarısı olur valla
adil olma meselesine gelince o kadar kilo veren kişide kendini ilk sırada göremeyince üzülür yani :) 2 kilo vereceğim o haftanın en çok kilo vereni olacağım ve atıyorum 3. sırada olacağım eeee hadi benim adaletim :) yani adillik göreceli bir kavram bana göre
.......ama çok kilolu olan çok verir az kilosu olan az verir.. böylece 60lı kilolarda olanlar hiç birinci olamaz..
evet ya öğretmenlerde daha mı çok sanki ,yanlış meslek seçmişim başka bir şey olsaydım şişman olmayacaktım . valla ya öğretmenliğe atandığım yıl sadece 53 kiloydum yok yooooook hep suç bu öğretmenliğin yoksa bende tövbe suç yok :)
bencede verilen kilo yazılmalı canım ....oy oy oyy öğretmenlik nnapmış sana böylee
sen hamilesin canım ya erir gider hepsi abartmadan yersen, doktorum bana hamile bir kadın bir dağcının dağa tırmandığı zaman harcadığı enerjiyi harcar demişti ,senden beslenen ve sürekli enerjiye ihtiyacı olan bir minik var sonuçta. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. eşimin hemşosu :)
hadi canımmm gurbettttttt haber var mı ?
bu jillian çok mu zor....
KIZLAR size leslie ile tanışmamı anlatayım :) yine bir gruptayım bir arkadaş habire bugün leslie ile yürüdüm diyor ben safı da onu köpeği sanıyorum. derken 2-3 gün sonra bu leslie ile yürüyenler çoğalıyor. bende aaaa hepiniz aynı yerde mi oturuyorsunuz deyince gülmekten karınları ağrıyor. ulen ne bileyim hepsi bu leslieyi alıp sırayla yürüyorlar hepsi aynı yerden arkadaşlar sandım yetmedi o köpeciğin canını çıkarıyorlar diye üzülüp onlara bir güzel verdim veriştirdim yani :)))) ayyyy ben ne olayım beeeeeen :) sonrada onunla tanıştım ve sayesinde kilo verdim :) gerçi zumbada yaptım o da çok yorucuydu oyyyyy
geçmiş olsun canım.dün dişim ağrıyordu o ağrı başıma vurdu ve bugün yattım . sağolsun bakıcımız ilgilendi çocuklarla. bende kahvaltı yapamadım ama öğlen resmen ziyafet çektim kendime :) peynir ziyafeti yanlış anlaşılmasın :)
bu arada bugün şu ana kadar 2,4 litre su içtim.yatana kadar 2 bardak daha içcem.7.30-8 gibi yürüyüşümü yapcam .kio çizelgesi hakkında da görüşüm şudur:herkes verdiği kiloya göre sıralanıcaksa adil olmaz.vermesi gereken kilo fazla olanlar daha fazla,vermesi gereken kilo az olanlar da daha az kilo verecektir.bu durumda hep aynı kişiler ilk sıralara yerleşir.ama sıralama yapmayalım,birinci seçmeyelim diyorsanız kilo verenler ve kilo alanlar diye sadece isimlerimizi paylaşabiliriz.böyle de güzel olabilir.
Liste-yüzde hesabı konusunda genel fikir,verilen kilonun sıralanması şeklinde gibi.Şuna ne dersiniz?Madem kilosu az olanlar az veriyor,onlar başa yazılır,xxx (62.4-62.2)200 gr şeklinde yazılıp sıralansa,hem kimin kaç kilodan kaça düştüğü net görülür,hem de hep yüksek kilolular öne geçmemiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?