Ben aslında çekimserim bu konuda. Ama ille verilen kilo sıralansın deniyorsa,hepsini topluca görmek açısından ( geçen haftaki kilo-Bu haftaki kilo)verilen kilo şeklinde de sıralanabilir dedim.ben anlamadım bu hesabi, basil olacak ki? ben hâlâ yüzde olması taraftarıyım
.
huzis selam,cnm abilerinden arada bir şiddet görüyormuş ama bu evden gitmesine yetecek kadr kuvvetli bi neden değil arkadaşlarıyla konuşmamdan çıkardığım.evden tek başına gitmeye cesaret edecek kadr cesur değilmiş."tek başına karanlık bir sokağa bile giremez" diyor arkadaşları.ergenlik çağı çocuğu.şimdiye kadr yediği dayaklara dayandı belki ergen olunca ağır mı bastı bilmiyorum.kavga gürültüye pek karışmazmış mahallede.acaba bi kavgada kendine sinirlenen biri intikam mı alıyor diye sordum arkadaşların da.hemen hemn hiç kavgaya karışmazmış.inş sağ salim gelir de bende detaylıca öğreniirm olayın iç yüzünü.dua edin lütfen öğrencime.sınıf öğretmeniym en az ailesi kadr endişeliyim.başım çok fena ağrıyor düşünmekten üzülmkten.aranızdan bu gece erken ayrılıyorum.kendinize iyi bakın kızlarrr.iyi gecelerrr.
Süper menü felluzumm kaçamak yok ona göre :)Sabah:kkk
Öğlen:1 içli köfte,1 dilim lahmacun,1 portakal.
Akşam:4,5 kaşık patlıcan güveci,1 kaşık humus,salata,1 kase yoğurt.
Ben de öğretmenim CNm çok üzüldüm duyunca.. İnş iyi haberler alırsın.cnm abilerinden arada bir şiddet görüyormuş ama bu evden gitmesine yetecek kadr kuvvetli bi neden değil arkadaşlarıyla konuşmamdan çıkardığım.evden tek başına gitmeye cesaret edecek kadr cesur değilmiş."tek başına karanlık bir sokağa bile giremez" diyor arkadaşları.ergenlik çağı çocuğu.şimdiye kadr yediği dayaklara dayandı belki ergen olunca ağır mı bastı bilmiyorum.kavga gürültüye pek karışmazmış mahallede.acaba bi kavgada kendine sinirlenen biri intikam mı alıyor diye sordum arkadaşların da.hemen hemn hiç kavgaya karışmazmış.inş sağ salim gelir de bende detaylıca öğreniirm olayın iç yüzünü.dua edin lütfen öğrencime.sınıf öğretmeniym en az ailesi kadr endişeliyim.başım çok fena ağrıyor düşünmekten üzülmkten.aranızdan bu gece erken ayrılıyorum.kendinize iyi bakın kızlarrr.iyi gecelerrr.
Canım ne olacak bizim halimiz bu mutfakla:))) Hatay mutfağının zenginliğine sevinsek mi ? Üzülsek mi?
bende hala ısrar ediyorum bu konuda :)arkadaşlar bencede verilen kilo yazılsın daha motive edici olur kanaatindeyim
öğrencisi kaybolan arkadaşım cok zor bidurum bende öğretmenim seni anlayabiliyorum umarım basına bişey gelmeden bulunur
hımmm mantıklıbu arada bugün şu ana kadar 2,4 litre su içtim.yatana kadar 2 bardak daha içcem.7.30-8 gibi yürüyüşümü yapcam .kio çizelgesi hakkında da görüşüm şudur:herkes verdiği kiloya göre sıralanıcaksa adil olmaz.vermesi gereken kilo fazla olanlar daha fazla,vermesi gereken kilo az olanlar da daha az kilo verecektir.bu durumda hep aynı kişiler ilk sıralara yerleşir.ama sıralama yapmayalım,birinci seçmeyelim diyorsanız kilo verenler ve kilo alanlar diye sadece isimlerimizi paylaşabiliriz.böyle de güzel olabilir.
ya bu öğretmenlik beni benden etti şimdi 57-58 olsam yeter hatta 60 bile kabulüm yani :)iyi gidiyorsun. ben bir gün jillian yaptım iki gündür yürümekte bile zorlanıyorum hatta merdiven inip çıkmak işkence.
hahahh çok güzel hikaye. paylaştığın için sağol canım. hahahah herkes aynı köpekle ayrı ayrı yürüyor canına okuyor sanıyordun he?hay çok yaşa sen
ha bu arada ben değildim o regl tarihi geçen arkadaş.. az zayıflayım hele öyle düşünecem ikinci bebişi inş.
geçmiş olsun canım.
kilo çizelgesi yorumuna katılıyorum canım. ama son kısmına değil. sıralama olsun bence daha kamçılayıcı olur
hımmmm bu da mantıklıListe-yüzde hesabı konusunda genel fikir,verilen kilonun sıralanması şeklinde gibi.Şuna ne dersiniz?Madem kilosu az olanlar az veriyor,onlar başa yazılır,xxx (62.4-62.2)200 gr şeklinde yazılıp sıralansa,hem kimin kaç kilodan kaça düştüğü net görülür,hem de hep yüksek kilolular öne geçmemiş olur.
canımmmm ben bu kabak tatlısını çok severim. seni zorlamayacaksa şu tahinlinin tarifini verebilir misinmenü bildirimi
sabah
karatay kahvaltısı
ögle menü bildirimi
sabah
karatay kahvaltısı
ögle
kuru fasülye
bulgur pilavı
yoğurt
akşam
çupra
salata
şalgam suyu
bol tahinli kabak tatlısı
su 2 litre, spor maalesef yok
Süper menü felluzumm kaçamak yok ona göre :)
Ya ama Kızlar Hatay mutfağı da harika.. Sizin yüzdeyi hesaplarken 2 ile çarpmalı sonucu .. Sabretmek gercekten büyük sabır.. :)
Acikcasi bende yuzde hesabindan yanayim. En adil olan o. Kilolularda ugrassin versin basa gecsin zayiflarda ugrassin. Sonucta zayif olan bir kilo veriyorsa kilolu olanda iki-uc kilo verir ayni sirada olur. Diger turlu bence daha az motive edici olur.ne oldu bize böyle ben de anlamadım sabit kalsam üzülmeyeceğim hiç kaçamak yapmadan egzrsiz yaparak nasıl kg alıyoruz biri bize anlatsın
sağolun kızlar
ben de pek ödem olmaz eskiden regl öncesi şişerdim şimdi o bile pek olmuyo sanırım karatay sayesinde havaların soğumasıyla vücut yağ depoluyo olabilir ama bu durum can sıkıntımı geçirmiyor tabi
canım çok üzüldüm lütfen bizi gelişmelerden haberdar et
neden olmasın
açıkçası ben de kaybedilen kilonun görünmesini tercih ederim (ben kaybedemesem de)
bu konuda da herkes fikrini yazsın üzerinde konuşalım oylama yapalım ona göre yolumuza devam edelim
Azmine hayranim. Cok iyi gidiyorsun. Spor yaptikca kaslarin gelisiyor agirlasiyor bence sadece tartidaki rakama bakma aynadaki goruntun eminim daha hizli zayifliyordur.Nefes almak zorunda kaldım canım.Sabah bacaklarım tutulmuş olarak uyandım.Sadece pilateste karın hareketleri yaptım.Dışarda işlerim vardı,onu yürüyüşe sayarsam bugün belki leslie yapmam.
Ama bu jillianı yine denemeye kararlıyım.Hergün tutulacak değilim ya.
Sabah:
2 yk karabugday
yarım muz
bolca ceviz
1 cay k tarcin
1 su bardagı süt
bugun degisik bir kahvaltı oldu yumurtadan ve klasikten sıkıldım sanırım ..
ogle :
1 mercimek corba
salata
aksam :
Fırın mucver
yogurt
1 lt karbonatlı limonlu su
2 lt su
30 dk jilian
ilbatum sağlıkçılar genelde incecik biz öğretmenler neden tombikiz yaa.. çok mu rahatız ne dersin?......
hımmm demek ki tespitim doğru :) bütün öğretmenler ya karataycı ya tombik :)
ya bu öğretmenlik beni benden etti şimdi 57-58 olsam yeter hatta 60 bile kabulüm yani :)
demek bu jillian bacı hiç edip atıyor ha kıyamam sanaa
valla aynen öyle yazık köpeğe diyordum :)
....
avsarlı iyi gidiyorsun ama suyu eksik etme canım yaSabah 11de kkk
Aksam 17 30da 1 tabak mercimek corbasi 1 tabak etli k. Fasulye salata tursu
Su yok spor yok((
Acikcasi bende yuzde hesabindan yanayim. En adil olan o. Kilolularda ugrassin versin basa gecsin zayiflarda ugrassin. Sonucta zayif olan bir kilo veriyorsa kilolu olanda iki-uc kilo verir ayni sirada olur. Diger turlu bence daha az motive edici olur.
Benim fikrimde su; madem verilen kilolarin gorunmesi isteniyor, yuzdenin hemen yanina veriler kiloyu da belirtsin liste hazirlayan, siralamada kilo miktari bagimsiz olsun ama verilen kg da gorulsun. Zaten bildirimde herkes haftalik farkini yaziyor. Ben bu hafta yazmak istiyordum ama formati degistirmemek icin yazmamistim verilen kiloyu.
.......
Bu arada bende ogretmenim.. teziniz dogrulanacak az kaldi
........
..............
KIZLAR size leslie ile tanışmamı anlatayım :) yine bir gruptayım bir arkadaş habire bugün leslie ile yürüdüm diyor ben safı da onu köpeği sanıyorum. derken 2-3 gün sonra bu leslie ile yürüyenler çoğalıyor. bende aaaa hepiniz aynı yerde mi oturuyorsunuz deyince gülmekten karınları ağrıyor. ulen ne bileyim hepsi bu leslieyi alıp sırayla yürüyorlar hepsi aynı yerden arkadaşlar sandım yetmedi o köpeciğin canını çıkarıyorlar diye üzülüp onlara bir güzel verdim veriştirdim yani :)))) ayyyy ben ne olayım beeeeeen :) sonrada onunla tanıştım ve sayesinde kilo verdim :) gerçi zumbada yaptım o da çok yorucuydu oyyyyy
cnm her gün arıyorum veliyi hala bir gelişme yok.bugün çocuk şubedeb geldiler.samimi arkadaşlarıyla görüşmk için bilgi almaya.okuldaki dersim erken bitti beni eve geldkten sonra polisler aradı.numaramı sanırım veliden aldılar.okul ad adresini samimi arkadaşlarının isimlerini alıp okula onlarla görüşmk üzere geleceklerini söylediler.yarın okul idaresiyle görüşcem neler konuşulduğunu öğreneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?