Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

menü bildirimi
sabah
karatay kahvaltısı

ögle menü bildirimi
sabah
karatay kahvaltısı

ögle
kuru fasülye
bulgur pilavı
yoğurt

akşam
çupra
salata
şalgam suyu
bol tahinli kabak tatlısı

su 2 litre, spor maalesef yok

Son düzenleme:
ben anlamadım bu hesabi, basil olacak ki? ben hâlâ yüzde olması taraftarıyım
.
Ben aslında çekimserim bu konuda. Ama ille verilen kilo sıralansın deniyorsa,hepsini topluca görmek açısından ( geçen haftaki kilo-Bu haftaki kilo)verilen kilo şeklinde de sıralanabilir dedim.

huzis selam,
umarım bir an once bulunur ogrencin umarım umutsuzluga kapılmak istemiyoruz

Selamlar kızlar,

Ben yüzde olmasından yanayım. Fazla kilolu olan arkadaslar daha cok verir genelde. Kilosu az olanlar daha az hatta veremez :) benim gibi surekli sonlarda olur. Yüzde olması bu nedenle daha duzenli ve adil olur kanısındayım..:)

Sabah:

2 yk karabugday
yarım muz
bolca ceviz
1 cay k tarcin
1 su bardagı süt

bugun degisik bir kahvaltı oldu yumurtadan ve klasikten sıkıldım sanırım ..

ogle :
1 mercimek corba
salata

aksam :
Fırın mucver
yogurt

1 lt karbonatlı limonlu su
2 lt su
30 dk jilian

Sabah:kkk

Öğlen:1 içli köfte,1 dilim lahmacun,1 portakal.

Akşam:4,5 kaşık patlıcan güveci,1 kaşık humus,salata,1 kase yoğurt.
Süper menü felluzumm kaçamak yok ona göre :)
Ben de öğretmenim CNm çok üzüldüm duyunca.. İnş iyi haberler alırsın.
Canım ne olacak bizim halimiz bu mutfakla:))) Hatay mutfağının zenginliğine sevinsek mi ? Üzülsek mi?

Ya ama Kızlar Hatay mutfağı da harika.. Sizin yüzdeyi hesaplarken 2 ile çarpmalı sonucu .. Sabretmek gercekten büyük sabır.. :)

merhaba hanımlar,,,bugünkü menüm:
sabah:iki yumurta yağda,peynir,günkurusu,ceviz yeşillik
akşam:taze fasülye,havuçlu yoğurt
yalnız bugün misafir vardı bir dilim kek yedim

iyi akşamlar kızlar sporumuda yaptım rahatladım.35 dk tempolu yürüdüm.aferin bana
daha önce karatay yaptığımda spor yapamıyordum.pek verememiştim.bu sefer olucak inşallah.birde kızlar sarımsak çayı hikayeleri dönüyor .ben evde zencefilli sarımsak çayı yapıp demlesem mi acaba.içen varmı aranızda.

arkadaşlar bencede verilen kilo yazılsın daha motive edici olur kanaatindeyim

öğrencisi kaybolan arkadaşım cok zor bidurum bende öğretmenim seni anlayabiliyorum umarım basına bişey gelmeden bulunur
bende hala ısrar ediyorum bu konuda :)
hımmm demek ki tespitim doğru :) bütün öğretmenler ya karataycı ya tombik :)
hımmm mantıklı
ya bu öğretmenlik beni benden etti şimdi 57-58 olsam yeter hatta 60 bile kabulüm yani :)
demek bu jillian bacı hiç edip atıyor ha kıyamam sanaa
valla aynen öyle yazık köpeğe diyordum :)
hımmmm bu da mantıklı
canımmmm ben bu kabak tatlısını çok severim. seni zorlamayacaksa şu tahinlinin tarifini verebilir misin

Sabah:şaşırtma yaptım bugün:)
1 havuç
Biraz ceviz
2.3 zeytin
Yufkadan 1 dilim börek.1 dilim pasta(cıssss)

Akşam:4 kaşık patlıcan güveci
,2 baget,
1 kase yoğurt.
1 elma.(çok canım çekti.)

Son düzenleme:
Acikcasi bende yuzde hesabindan yanayim. En adil olan o. Kilolularda ugrassin versin basa gecsin zayiflarda ugrassin. Sonucta zayif olan bir kilo veriyorsa kilolu olanda iki-uc kilo verir ayni sirada olur. Diger turlu bence daha az motive edici olur.

Benim fikrimde su; madem verilen kilolarin gorunmesi isteniyor, yuzdenin hemen yanina veriler kiloyu da belirtsin liste hazirlayan, siralamada kilo miktari bagimsiz olsun ama verilen kg da gorulsun. Zaten bildirimde herkes haftalik farkini yaziyor. Ben bu hafta yazmak istiyordum ama formati degistirmemek icin yazmamistim verilen kiloyu.
Azmine hayranim. Cok iyi gidiyorsun. Spor yaptikca kaslarin gelisiyor agirlasiyor bence sadece tartidaki rakama bakma aynadaki goruntun eminim daha hizli zayifliyordur.

Bu arada bende ogretmenim .. teziniz dogrulanacak az kaldi

Bugunki menum
Sabah, kkk yesilliksiz salataliksiz kuru kuru
Aksam, tarhana corbasi, kiymali yesil mercimek yemegi az sogan ve yogurt.

Spor yok
Su az

günaydın hatunlar.kahvaltımı yaptım rapor vereyim dedim:)
sabah:haşlama yum,peynir,5 zeytin,ceviz,3 kayısı,domates,salatalık ve şekersiz çayıııım.

hepinize hayırlı günler diliyorum.akşama görüşürüz

günaydın slim fitler Hemen dünkü menümü yazayım.

Sabah
2 yımırta
8 zeytin
1 dilim beyaz peynir
yeşil çay

Öğlen
50gr yoğurt
1 çb ceviz

Akşam
Mercimek çorbası
havuç turp salatası
yumurtalı ıspanak

Su: 1.5 litre
Spor: 40 Dk yürüyüş

güzel menü - sıfır kaçamak ama bu kahvaltıdaki kara buğdayı anlamadım ben ?

bi de karbonatlı su ne işe yarıyor? biz de içelim mi seacım önerir misin?

ilbatum sağlıkçılar genelde incecik biz öğretmenler neden tombikiz yaa.. çok mu rahatız ne dersin?

Sabah 11de kkk
Aksam 17 30da 1 tabak mercimek corbasi 1 tabak etli k. Fasulye salata tursu
Su yok spor yok((
avsarlı iyi gidiyorsun ama suyu eksik etme canım ya

katılıyorum capodokya yüzdeler hesaplansın, verilen kilolar da parantez içinde yanında belirtilsin

hahahhaaaaaa
çok güldüm leslie diye bi köpek herkesi sırayla yürüyütor haa

hala bulunamaması çok üzücü umarım çocuk kendisi döner evine:26:

arkadaşlar yüzde mi kilo mu sıralansın konusunda mutabakat sağlayamadığımızı görüyorum bence sorun bildirim yapan arkadaşların kendi yüzdelerini hesaplamamalarından kaynaklanıyor
bildirimler eksik yapılınca listeyi yayınlayan arkadaş yüzdeleri hesaplamak zorunda kalıyor ki bu da gerçekten uzun ve sıkıcı bi iş
adil bi sıralama olmasını istiyorsak yüzdeyle devam etmeliyiz

bu arada akşam salata yerim demiştim ama menüm değişti. hemen yazayım
yumurtalı ıspanak, et sote, ayran

bugünüm için de kaçamak çok demicem sanki karatayı sıfırlamış gibi başladım güne.:18::18::18: neyse siz çantaları hazırlayın menü bildirimimi akşama yapacağım. arkadaşa gidiyorum oturmaya bakalım neler yiyecem.

merhaba hanımlar, ben de listemi vererek başlayabilir miyim?
dünki listem:
sabah: 1 yumurta, yarım çay bardağı badem, 1 domates 1 salatalık, 4 zeytin, biraz peynir, 1 hurma
ara: 1 hurma, 1 kase keten tohumlu ev yoğurdu
akşam: fırında karnıbaharlı kısır

akşam arkadaşlarla bi araya geldik, ikramlar güzeldi ama hiç dokunmadım. bu hafta kararlıyım, vereceğim inşallah kilo..
karatayı 4-5 haftadır deniyorum. ara ara bozmak zorunda kaldığım oldu ama toplamda 1,5 kilo kadar verdim ve kaldı öyle.. bazen moralim bozuluyor acaba yanlış mı yapıyorum, ara öğünlü diyet mi yapmalıyım diye.. sizler de böyle bi durum yaşadınız mı? ayrıca wcye çıkmakta da zorlanıyorum. önceden böyle sorunlarım yoktu. gerçi başka bir ülkeye taşındık belki onun da etkisi var. ama durum bu.. günde en az 2 lt su ve üzerine de 2 fincan yeşilçay içiyorum ama barsaklarım durdu sanki..

Dünkü menüm:Sabah kkk,bir portakal.Saat 16:30 pırasa yemeği,kuru üzümlü yoğurt,bir havuç
Jillianı geçen gün yapmıştım,bacaklarım tutulduğundan dün yapmadım.Bugün de hafif tutuktu ama ara vermeyim dedim.Az önce yaptım.Bu seferki daha iyiydi.Nefesimi de ayarlayabildim.Öğleden sonra da pilatesi yaparım karın için gerekli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…