Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar çok şükür öğrencmden iyi haber geldi.istanbula kaçmış.evdeki baskıdan sıkılmış malum ergen.face girip sınıfımdaki samimi arkadaşına msj atmış sonrasında da ailesiyle kamerayla görüşmüş.kaçtğına pişman olmuş."havalar çok kötü,dışarıda ortam kötü döneceğim eve "demiş.abisiyle konuştum eve gelince çok sıkıştırmasınlar diye.yine kaçabilir.onlar da tersini düşünüyor sıkmazlarsa kaçmayı alışkanlık haline getirir diyorlar.ben rehber öğretmenmzle görüştüreceğim.kaç kez tekrarladım çok kötü muamele edilmemesi konusunda.çok şükür iyi olduğunu öğrendk ya bu bile içime su serpti rahatladım.günlerdr rahat uyuyamıyordm.yarına bilet alacağını söylemiş.cumaya urfada olur.dualarımz kabul oldu.

Ohhhh çok sevindimmmm gözünaydın canım:))))

Canım sakın vazgeçme..doğru yoldasın..!! 1,5 kilo iyi bence..yavaş verilen kilo yağdan veriliyor.!

Kabızlığa gelince bende sık yaşıyorum bu durumu...kızımla bir şey farkettik limonlu nane çayı iyi geliyor:)

Arkadaşlar bence de yüzde hesaplayarak devam etmek daha adilce olur .!

çok teşekkürler:) siz kaç kilo verdiniz? ne kadar zamandır karatay yapıyorsunuz?
ben geçen sene ara öğünlü (günde toplam 7 öğün yapıyordum) diyetle 3 ayda 11 kilo verdim. gerçekten hızlı gitti, üstelik sporu çok az yapabiliyordum. doğum kilolarımdı bunlar. ama işte hayat boyu devam edebilecek bi diyet değildi. sonra zaten 7 kilosu geri geldi malesef.. şimdi tekrar ideal kiloma inmeye çalışıyorum.. 5,5 kilo verip sonra hep karatay diyeti yapmak istiyorum ömürboyu.. çok beğendim bu tarz beslenmeyi. ama işte tartıda sonuç alamayınca acaba yanlış mı diye arada tereddüt ediyorum.. burada motivasyonumu kaybetmeyeceğime inandım.
limonlu nane çayını öğlen eve gidince hemen deneyeceğim:)

canımmmm ben bu kabak tatlısını çok severim. seni zorlamayacaksa şu tahinlinin tarifini verebilir misin
tarife gerek yok canım, normal kabak tatlısı yapıyosun, normalde cevizle yenir ama ben cevize ilave olarak bool tahin döküyorum.. kabağı biraz fazlaca haşlayıp eziyorum, içine çekilmiş ceviz ekliyorum, yerken de kendi tabağıma boool tahin döküyorum, evde herkes tahinli yemediği için.. ama sen cevizle birlikte tahini de harmanlayabilirsin istersen..
bu da makul bir öneri madem verilen kilo da görünsün isteniyor o zaman yanına verilen kilo da yazılabilir.. ama sıralama yüzde hesabına göre yapılır..

güzel menü - sıfır kaçamak ama bu kahvaltıdaki kara buğdayı anlamadım ben ?

bi de karbonatlı su ne işe yarıyor? biz de içelim mi seacım önerir misin?
karbonat içtiğimiz suyu alkalıye çeviriyor ve alkalin beslenme kilo vermeyi de hızlandırıyor.. karbonat yerine suya limon sıkmak veya sirke eklemek de suyu alkaliye çeviriyor.. hastalıkların ve kanser türlerinin asidik beslenme sonucu ortaya çıktığı düşünülüyor..

tebrik ederim canım jillian için
çok sevindik arkadaşım, gerçeken bu haber iyi geldi bize..
günaydin hanimlar
sonunda bu ikonlarla tanistim
ama numara olarak basmam gerekiyor.
bunlari ezberledinizmi siz :26:
ezberlemedik canım, ben ayarları yapmadan önce senin gibi yapıyordum ikonun üzerine gelince kodu çıkıyor onu yazıyordum ama kısa süre sonra tarif etti arkadaşlar kullanıcı kontrol panelinden bi yerleri seçtim sonra hepsi çıktı ben de ama neydi unuttum :26:

slm kızlar
kahvaltım 9.30
1 haşlanmış yumurta
5-6 tane az kavrulmuş mantar
az peynir az kaşar
zeytin 2 günkurusu
8-9 tane çiğ fındık 1 ceviz
çay
2 litre su

dün akşamki yemeğim 17.00
1 tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurtlu mercimek
1 kase bulgur pilavı az turşu
3 gün kurusu
3 çatal helva cıss

bugünkü akşam yemeğim
1 tabak mercimek yemeği
1 kase etli bulgur
1 kase salata
1 elma
yeşil çay

reglim bitmek üzere spora başlıcam inş. yarın..daha önce düğmesini kapatamadıgım bir pantolonm vardı kilo verirsem denicem bakalım kapanıcakmı bu düğme demiştim az önce denedim gayet rahat kapatıyorum göbekte taşmada yok çoook sevindimm...kıyafetlerimden kilo verdiğim anlaşılıyor ama gel görki tartıda 68kg 15 gündür aynı kilodayım bende hırslandım bu hafta hiç kaçamak tatlı tuz pilav vs. yok sporda yapıcam haftaya ticker hazırlıcam daha motive edici oluyor:)

karatay diyeti sağlıklı beslenme şekli kilo kaybı işin bonusu böyle düşünürsen daha iyi olur benim nerdeyse 1 yıl olacak 10 kg olmadı bazıları hızlı verir bazıları yavaş eski beslenme şekline yakınsa yavaş veriyorsun ama tamamen zıtsa vücut şaşırıyoe ve daha hızlı gidiyor bu bütün diyetlerde böyle

hamilelik sonrası yaptığım diyetten aldığın sonuç sadece diyetin başarısı olmyor hamilelik ödemlerini atıyorsun emzirmeyle zaten günde -500 kalori cepte acelen varsa akşam yemeğini sebze yoğurt ağırlıklı yap daha kolay gidecektir kilolar kabızlık için de kullandığın yağ miktarını biraz artır özellikle de zeytinyağı

oh! çok sevindim
çocuk döndükten sonra onu ve aileyi bi süre takip etmekte fayda var çocuğun evden kaçmasına neden olan koşullar devam ediyor mu diye bu tabi ki senden çok sosyal hizmetler uzmanlarının işi onları bu konudan haberdar olayı takip etmelerini sağlayabilir okul idaresi diye düşünüyorum

sağlıkçılar genelde öyle ama şişmanı da çok şişman yani en azından beni tanıdıklarım :)
çok mu rahatız gün boyu ayaktayım ben neresi rahat
eve iş getirmek zorundayız bu da rahat değil
bende şu jillianı ilk defa dün izledim level 1 yapılabilir gibi geldi bende denemel istiyorum vakit bulabilrsem tabi :)
ohhh şükür ya rahatlamışsındır canım. tabi rehber öğretmenden destek alman daha iyi olur en azından aileye yardımcı olur. bu şekilde düşünüyorlarsa o çocuk yine bildiğini yapacaktır.

ben kabak tatlısına şeker koymadan yapıyorsun ve farklı bir tarif snmıştım . tamam canım bir de öyle deneyeyim

Merhaba arkadaşlar,
dünkü menüm
sabah kkk
öğlen 1 lahmacun+ ayran
akşam 1 kase yoğurt+ 3 tane bulgurlu pazı sarması
öğlen 45 dk yürüdüm,akşam bişey yapamadım

bugün sabah kkk
öğlen et döner+1 dilim ekmek (cıss)
akşam izmir köfte-yoğurt
öğlen 1 saat yürüdüm.akşam leslie düşünüyorum inş.

bluebottle ben 4 haftada 4 kilo verdim bence etkili bir diyet ve beslenme şekli,
akşamları bol salata yemeni öneriyorum-hem tok tutuyor, hem posası çok olduğundan wc işini kolaylıyor, hem de bol zeytinyağı kullanırsan yine wc işine katkısı var. bundan birkaç gün önce bir diyet önerisinde bahsediyordu sebzeleri çiğden tüketmek zayıflamada daha etkili. yani salata yemekle sebze yemeği yemek arasında fark var
bi de içecek olarak limonlu su, yeşil çay vb bi de yeni öğrendiğimiz (sea dan) karbonhidratlı suyu dene
bir başka şey bulguru da haftada 3 günedn fazla tüketme(en azından istediğin kilona ulaşana kadar), gerçekten kilo verimini durduruyor denedim gördüm

benden bu kadar öneri diğer arkadaşları da takip etkolay gelsin

huzis çok sevindim öğrencinin bulunduğuna, tekrarlamaz umarım

canım ben şakadan söyledim. öğretmenler az çalışıyor diyenlere inat.
işimiz çok yorucu ki 6 saatlik bir ders performansı sonrası eve kıt düşüyoruz. kafamızın şişmesi bir yandan, sürekli ayakta kalmanın yorgunluğu bir yandan.. aslında beni en çok etkileyen -şişiren desem daha doğru- sabahçıyım 6.40 da ders başlıyor 5.30 da uyanıyorum 12.00 de eve dönüyorum ve pilim bitmiş oluyor. çocuğa yemek yedircem diye ben de yiyordum çocuğu uyuturken ben de uyuyordum (2 saat)sonra kalk yeniden yemek yap yemek ye çay kahve tekrar yat.. sabahın güne yayılan ve bitmeyen yorgunluğu böyle saçma sapan etkiliyor. sırf okullar açıldıktan sonra 4-5 kg kadar almıştım.

evet sağlıkçılar genelde incecik şişmanı da obez yani. arası pek yok. neyse ki bizler Karatayla ince öğretmenler olucaz

bu arada çantaya razıyım karataydan saptım bugün

sabah
kalktığımda ilk gördüğüm çikolatalı bisküvilerden 5 tane yedim(cıss),

okula gittiğimde
1 parça ıspanaklı börek (cıss),

2 saat sonrasında
bir parça pasta(cıss),

öğlen
eve geldiğimde 1 tabak kereviz,
bir parça patatesli börek(cıss),
2 adet burçak bisküvi (cıss),

2 saat sonrasında (misafirdim)
1 tabak dövmeli nohutlu bu yörede hedik denilen sulu yemek,
1 tabak çiğ köfte (az cıss),
salata,
turşu,
ayran,

yemekten 1 saat sonra
çayla beraber bir dilim şerbetli tatlı (cıss)

ayy günüm tıkınmakla geçti.:18::18::18::18::18: :18::18::18:
ve bu saatten sonra hiç birşey yememeyi umuyorum.. yapabilirsem spor da yapcam. bakalım .. size anlatırım yine

Son düzenleme:
Sana bavul yollamak lazım.Ne yaptın!!!Kaçamak değil firar olmuş bu!!Neyse bundan sonrasını telafi edersin.

Sabah kkk,bir elma
Akşama canım birşey istemiyordu,17 de biraz peynir,üç-dört lokma turşu ve kuru üzümlü yoğurtla bir avuç fıstık yedim.
Jillian ve slim-in 6 diye bir videodan karın hareketleri yaptım ama sevmedim gibi,yine pilatese dönerim yarın.
Bakalım bugün az yemem tartıya yarın yansıyacak mı?

Bugunku menum
Sabah, kkk yumurtayi omlet yaptim, 3 tanede kaymakli cevizli incir yedim
Aksam, tarhana corbasi, y.mercimek yemegi, 4 tane cigkofte, turp, yogurt

yaaa bir de o grup var değil mi az çalışıyoruz doğru az çalışıyoruz. 6 ders saati ayaktayız ,çayımızı o da nöbetçi değilsek ancak 5-10dklık teneffüslerde içmeye çalışıyoruz, bir yığın en az 30-35 öğrenciye hitap etmeye çalışıyoruz, nefes tüketiyoruz, anlatıyor anlatıyor yine anlatıyoruz ,sağlıkçı oluyoruz, anne oluyoruz, dert dinliyoruz ders içinde hiçbir evrak yapamıyor hepsini eve taşıyoruz doğru çooooooook az çalışıyoruz.
kesinlikle inceleceğiz ama şu nefsimize dur demeyi becerirsek cısssslara uzanmasak
bugün bende 1-2 cısss yedim burayada yazmak zorundayım ya ne yapsam nasıl etsem nasıl yumuşatıp yazsam derkeeeeeeeeeeeeen senin mesajını gördüm ve çoooooooook rahatım :) bende yazayım yediklerimi...
sabah kahvaltı yapmak istemedim sanırım onun cezasını çektim

ÖĞLE: 2 koca tabak yeşil mercimek ve 1 kase yoğurt

AKŞAM: 1 koca tabak kapuska (resmen tabak tepelemeydi :) ) ve 1 kase yoğurt
3-4 kaşık kadar pilav (cısss ama uzun zamandır yememiştim bol tereyağlı yapınca canım çekti :)

ÇAY YAPTIM YANINDA da 5-6 tane ülkerin yeni çıkardığı gofretten yedim .tek dayanamadığım şey .halbuki her akşam çayın yanına ne bisküviler çıkarıyorum hiçbirinin ucundan dahi almadım ama gofrete dayanamıyorum çocukluktan kalan bir şey sanırım :)
Sana bavul yollamak lazım.Ne yaptın!!!Kaçamak değil firar olmuş bu!!Neyse bundan sonrasını telafi edersin.
çok güldüm ya bavul ha :) onun az ufağından bana da lazım bugün ama inşallah yarına telafi ederim

sana ve yaptıklarına hayranım darısı bana ,bize hepimize

merhaba hanımlar...bugünkü menüm:
sabah:bir tane muz peynir yeşillik ceviz
akşam:iki tane tavuk but salata yoğurt
kızlar liste işine gelince...bende bilmiyordum nasıl hesaplanacağını fakat sizlerin sayesinde ilk seferde öğrendim çok kolay yani..liste yapan arkadaş için kolaylık olur.ben bile yaptıysam herkes yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…