Ohhhh çok sevindimmmmarkadaşlar çok şükür öğrencmden iyi haber geldi.istanbula kaçmış.evdeki baskıdan sıkılmış malum ergen.face girip sınıfımdaki samimi arkadaşına msj atmış sonrasında da ailesiyle kamerayla görüşmüş.kaçtğına pişman olmuş."havalar çok kötü,dışarıda ortam kötü döneceğim eve "demiş.abisiyle konuştum eve gelince çok sıkıştırmasınlar diye.yine kaçabilir.onlar da tersini düşünüyor sıkmazlarsa kaçmayı alışkanlık haline getirir diyorlar.ben rehber öğretmenmzle görüştüreceğim.kaç kez tekrarladım çok kötü muamele edilmemesi konusunda.çok şükür iyi olduğunu öğrendk ya bu bile içime su serpti rahatladım.günlerdr rahat uyuyamıyordm.yarına bilet alacağını söylemiş.cumaya urfada olur.dualarımz kabul oldu.
merhaba hanımlar, ben de listemi vererek başlayabilir miyim?
dünki listem:
sabah: 1 yumurta, yarım çay bardağı badem, 1 domates 1 salatalık, 4 zeytin, biraz peynir, 1 hurma
ara: 1 hurma, 1 kase keten tohumlu ev yoğurdu
akşam: fırında karnıbaharlı kısır
akşam arkadaşlarla bi araya geldik, ikramlar güzeldi ama hiç dokunmadım. bu hafta kararlıyım, vereceğim inşallah kilo..
karatayı 4-5 haftadır deniyorum. ara ara bozmak zorunda kaldığım oldu ama toplamda 1,5 kilo kadar verdim ve kaldı öyle.. bazen moralim bozuluyor acaba yanlış mı yapıyorum, ara öğünlü diyet mi yapmalıyım diye.. sizler de böyle bi durum yaşadınız mı? ayrıca wcye çıkmakta da zorlanıyorum. önceden böyle sorunlarım yoktu. gerçi başka bir ülkeye taşındık belki onun da etkisi var. ama durum bu.. günde en az 2 lt su ve üzerine de 2 fincan yeşilçay içiyorum ama barsaklarım durdu sanki..
Arkadaşlar bence de yüzde hesaplayarak devam etmek daha adilce olur .!arkadaşlar yüzde mi kilo mu sıralansın konusunda mutabakat sağlayamadığımızı görüyorumbence sorun bildirim yapan arkadaşların kendi yüzdelerini hesaplamamalarından kaynaklanıyor
bildirimler eksik yapılınca listeyi yayınlayan arkadaş yüzdeleri hesaplamak zorunda kalıyor ki bu da gerçekten uzun ve sıkıcı bi iş
adil bi sıralama olmasını istiyorsak yüzdeyle devam etmeliyiz
Canım sakın vazgeçme..doğru yoldasın..!! 1,5 kilo iyi bence..yavaş verilen kilo yağdan veriliyor.!
Kabızlığa gelince bende sık yaşıyorum bu durumu...kızımla bir şey farkettik limonlu nane çayı iyi geliyor:)
tarife gerek yok canım, normal kabak tatlısı yapıyosun, normalde cevizle yenir ama ben cevize ilave olarak bool tahin döküyorum.. kabağı biraz fazlaca haşlayıp eziyorum, içine çekilmiş ceviz ekliyorum, yerken de kendi tabağıma boool tahin döküyorum, evde herkes tahinli yemediği için.. ama sen cevizle birlikte tahini de harmanlayabilirsin istersen..canımmmm ben bu kabak tatlısını çok severim. seni zorlamayacaksa şu tahinlinin tarifini verebilir misin
bu da makul bir öneri madem verilen kilo da görünsün isteniyor o zaman yanına verilen kilo da yazılabilir.. ama sıralama yüzde hesabına göre yapılır..Acikcasi bende yuzde hesabindan yanayim. En adil olan o. Kilolularda ugrassin versin basa gecsin zayiflarda ugrassin. Sonucta zayif olan bir kilo veriyorsa kilolu olanda iki-uc kilo verir ayni sirada olur. Diger turlu bence daha az motive edici olur.
Benim fikrimde su; madem verilen kilolarin gorunmesi isteniyor, yuzdenin hemen yanina veriler kiloyu da belirtsin liste hazirlayan, siralamada kilo miktari bagimsiz olsun ama verilen kg da gorulsun. Zaten bildirimde herkes haftalik farkini yaziyor. Ben bu hafta yazmak istiyordum ama formati degistirmemek icin yazmamistim verilen kiloyu.
karbonat içtiğimiz suyu alkalıye çeviriyor ve alkalin beslenme kilo vermeyi de hızlandırıyor.. karbonat yerine suya limon sıkmak veya sirke eklemek de suyu alkaliye çeviriyor.. hastalıkların ve kanser türlerinin asidik beslenme sonucu ortaya çıktığı düşünülüyor..güzel menü - sıfır kaçamakama bu kahvaltıdaki kara buğdayı anlamadım ben ?
bi de karbonatlı su ne işe yarıyor? biz de içelim mi seacım önerir misin?
tebrik ederim canım jillian içinDünkü menüm:Sabah kkk,bir portakal.Saat 16:30 pırasa yemeği,kuru üzümlü yoğurt,bir havuç
Jillianı geçen gün yapmıştım,bacaklarım tutulduğundan dün yapmadım.Bugün de hafif tutuktu ama ara vermeyim dedim.Az önce yaptım.Bu seferki daha iyiydi.Nefesimi de ayarlayabildim.Öğleden sonra da pilatesi yaparım karın için gerekli çünkü.
çok sevindik arkadaşım, gerçeken bu haber iyi geldi bize..arkadaşlar çok şükür öğrencmden iyi haber geldi.istanbula kaçmış.evdeki baskıdan sıkılmış malum ergen.face girip sınıfımdaki samimi arkadaşına msj atmış sonrasında da ailesiyle kamerayla görüşmüş.kaçtğına pişman olmuş."havalar çok kötü,dışarıda ortam kötü döneceğim eve "demiş.abisiyle konuştum eve gelince çok sıkıştırmasınlar diye.yine kaçabilir.onlar da tersini düşünüyor sıkmazlarsa kaçmayı alışkanlık haline getirir diyorlar.ben rehber öğretmenmzle görüştüreceğim.kaç kez tekrarladım çok kötü muamele edilmemesi konusunda.çok şükür iyi olduğunu öğrendk ya bu bile içime su serpti rahatladım.günlerdr rahat uyuyamıyordm.yarına bilet alacağını söylemiş.cumaya urfada olur.dualarımz kabul oldu.
ezberlemedik canım, ben ayarları yapmadan önce senin gibi yapıyordum ikonun üzerine gelince kodu çıkıyor onu yazıyordum ama kısa süre sonra tarif etti arkadaşlar kullanıcı kontrol panelinden bi yerleri seçtim sonra hepsi çıktı ben de ama neydi unuttum :26:günaydin hanimlar
sonunda bu ikonlarla tanistim
ama numara olarak basmam gerekiyor.
bunlari ezberledinizmi siz :26:
dünki listem:
sabah: 1 yumurta, yarım çay bardağı badem, 1 domates 1 salatalık, 4 zeytin, biraz peynir, 1 hurma
akşam arkadaşlarla bi araya geldik, ikramlar güzeldi ama hiç dokunmadım. bu hafta kararlıyım, vereceğim inşallah kilo..
karatayı 4-5 haftadır deniyorum. ara ara bozmak zorunda kaldığım oldu ama toplamda 1,5 kilo kadar verdim ve kaldı öyle.. bazen moralim bozuluyor acaba yanlış mı yapıyorum, ara öğünlü diyet mi yapmalıyım diye.. sizler de böyle bi durum yaşadınız mı? ayrıca wcye çıkmakta da zorlanıyorum. önceden böyle sorunlarım yoktu. gerçi başka bir ülkeye taşındık belki onun da etkisi var. ama durum bu.. günde en az 2 lt su ve üzerine de 2 fincan yeşilçay içiyorum ama barsaklarım durdu sanki..
çok teşekkürler:) siz kaç kilo verdiniz? ne kadar zamandır karatay yapıyorsunuz?
ben geçen sene ara öğünlü (günde toplam 7 öğün yapıyordum) diyetle 3 ayda 11 kilo verdim. gerçekten hızlı gitti, üstelik sporu çok az yapabiliyordum. doğum kilolarımdı bunlar. ama işte hayat boyu devam edebilecek bi diyet değildi. sonra zaten 7 kilosu geri geldi malesef.. şimdi tekrar ideal kiloma inmeye çalışıyorum.. 5,5 kilo verip sonra hep karatay diyeti yapmak istiyorum ömürboyu.. çok beğendim bu tarz beslenmeyi. ama işte tartıda sonuç alamayınca acaba yanlış mı diye arada tereddüt ediyorum.. burada motivasyonumu kaybetmeyeceğime inandım.
limonlu nane çayını öğlen eve gidince hemen deneyeceğim:)
arkadaşlar çok şükür öğrencmden iyi haber geldi.istanbula kaçmış.evdeki baskıdan sıkılmış malum ergen.face girip sınıfımdaki samimi arkadaşına msj atmış sonrasında da ailesiyle kamerayla görüşmüş.kaçtğına pişman olmuş."havalar çok kötü,dışarıda ortam kötü döneceğim eve "demiş.abisiyle konuştum eve gelince çok sıkıştırmasınlar diye.yine kaçabilir.onlar da tersini düşünüyor sıkmazlarsa kaçmayı alışkanlık haline getirir diyorlar.ben rehber öğretmenmzle görüştüreceğim.kaç kez tekrarladım çok kötü muamele edilmemesi konusunda.çok şükür iyi olduğunu öğrendk ya bu bile içime su serpti rahatladım.günlerdr rahat uyuyamıyordm.yarına bilet alacağını söylemiş.cumaya urfada olur.dualarımz kabul oldu.
sağlıkçılar genelde öyle ama şişmanı da çok şişman yani en azından beni tanıdıklarım :)güzel menü - sıfır kaçamakama bu kahvaltıdaki kara buğdayı anlamadım ben ?
bi de karbonatlı su ne işe yarıyor? biz de içelim mi seacım önerir misin?
ilbatum sağlıkçılar genelde incecik biz öğretmenler neden tombikiz yaa.. çok mu rahatız ne dersin?
avsarlı iyi gidiyorsun ama suyu eksik etme canım ya
katılıyorum capodokya yüzdeler hesaplansın, verilen kilolar da parantez içinde yanında belirtilsin
bende şu jillianı ilk defa dün izledim level 1 yapılabilir gibi geldi bende denemel istiyorum vakit bulabilrsem tabi :)Dünkü menüm:Sabah kkk,bir portakal.Saat 16:30 pırasa yemeği,kuru üzümlü yoğurt,bir havuç
Jillianı geçen gün yapmıştım,bacaklarım tutulduğundan dün yapmadım.Bugün de hafif tutuktu ama ara vermeyim dedim.Az önce yaptım.Bu seferki daha iyiydi.Nefesimi de ayarlayabildim.Öğleden sonra da pilatesi yaparım karın için gerekli çünkü.
ohhh şükür ya rahatlamışsındır canım. tabi rehber öğretmenden destek alman daha iyi olur en azından aileye yardımcı olur. bu şekilde düşünüyorlarsa o çocuk yine bildiğini yapacaktır.arkadaşlar çok şükür öğrencmden iyi haber geldi.istanbula kaçmış.evdeki baskıdan sıkılmış malum ergen.face girip sınıfımdaki samimi arkadaşına msj atmış sonrasında da ailesiyle kamerayla görüşmüş.kaçtğına pişman olmuş."havalar çok kötü,dışarıda ortam kötü döneceğim eve "demiş.abisiyle konuştum eve gelince çok sıkıştırmasınlar diye.yine kaçabilir.onlar da tersini düşünüyor sıkmazlarsa kaçmayı alışkanlık haline getirir diyorlar.ben rehber öğretmenmzle görüştüreceğim.kaç kez tekrarladım çok kötü muamele edilmemesi konusunda.çok şükür iyi olduğunu öğrendk ya bu bile içime su serpti rahatladım.günlerdr rahat uyuyamıyordm.yarına bilet alacağını söylemiş.cumaya urfada olur.dualarımz kabul oldu.
tarife gerek yok canım, normal kabak tatlısı yapıyosun, normalde cevizle yenir ama ben cevize ilave olarak bool tahin döküyorum.. kabağı biraz fazlaca haşlayıp eziyorum, içine çekilmiş ceviz ekliyorum, yerken de kendi tabağıma boool tahin döküyorum, evde herkes tahinli yemediği için.. ama sen cevizle birlikte tahini de harmanlayabilirsin istersen..
bu da makul bir öneri madem verilen kilo da görünsün isteniyor o zaman yanına verilen kilo da yazılabilir.. ama sıralama yüzde hesabına göre yapılır..
karbonat içtiğimiz suyu alkalıye çeviriyor ve alkalin beslenme kilo vermeyi de hızlandırıyor.. karbonat yerine suya limon sıkmak veya sirke eklemek de suyu alkaliye çeviriyor.. hastalıkların ve kanser türlerinin asidik beslenme sonucu ortaya çıktığı düşünülüyor..
tebrik ederim canım jillian için
çok sevindik arkadaşım, gerçeken bu haber iyi geldi bize..
ezberlemedik canım, ben ayarları yapmadan önce senin gibi yapıyordum ikonun üzerine gelince kodu çıkıyor onu yazıyordum ama kısa süre sonra tarif etti arkadaşlar kullanıcı kontrol panelinden bi yerleri seçtim sonra hepsi çıktı ben de ama neydi unuttum :26:
dünkü listem:
arkadaşlar çok şükür öğrencmden iyi haber geldi.istanbula kaçmış.evdeki baskıdan sıkılmış malum ergen.face girip sınıfımdaki samimi arkadaşına msj atmış sonrasında da ailesiyle kamerayla görüşmüş.kaçtğına pişman olmuş."havalar çok kötü,dışarıda ortam kötü döneceğim eve "demiş.abisiyle konuştum eve gelince çok sıkıştırmasınlar diye.yine kaçabilir.onlar da tersini düşünüyor sıkmazlarsa kaçmayı alışkanlık haline getirir diyorlar.ben rehber öğretmenmzle görüştüreceğim.kaç kez tekrarladım çok kötü muamele edilmemesi konusunda.çok şükür iyi olduğunu öğrendk ya bu bile içime su serpti rahatladım.günlerdr rahat uyuyamıyordm.yarına bilet alacağını söylemiş.cumaya urfada olur.dualarımz kabul oldu.
sağlıkçılar genelde öyle ama şişmanı da çok şişman yani en azından beni tanıdıklarım :)
çok mu rahatız gün boyu ayaktayım ben neresi rahat
eve iş getirmek zorundayız bu da rahat değil
Sana bavul yollamak lazım.Ne yaptın!!!Kaçamak değil firar olmuş bu!!Neyse bundan sonrasını telafi edersin.bu arada çantaya razıyım karataydan saptım bugün
.......................................
ayy günüm tıkınmakla geçti.:18::18::18::18::18: :18::18::18:
ve bu saatten sonra hiç birşey yememeyi umuyorum.. yapabilirsem spor da yapcam. bakalım .. size anlatırım yine
yaaa bir de o grup var değil mi az çalışıyoruz doğru az çalışıyoruz. 6 ders saati ayaktayız ,çayımızı o da nöbetçi değilsek ancak 5-10dklık teneffüslerde içmeye çalışıyoruz, bir yığın en az 30-35 öğrenciye hitap etmeye çalışıyoruz, nefes tüketiyoruz, anlatıyor anlatıyor yine anlatıyoruz ,sağlıkçı oluyoruz, anne oluyoruz, dert dinliyoruz ders içinde hiçbir evrak yapamıyor hepsini eve taşıyoruz doğru çooooooook az çalışıyoruz.bluebottle ben 4 haftada 4 kilo verdimbence etkili bir diyet ve beslenme şekli,
akşamları bol salata yemeni öneriyorum-hem tok tutuyor, hem posası çok olduğundan wc işini kolaylıyor, hem de bol zeytinyağı kullanırsan yine wc işine katkısı var. bundan birkaç gün önce bir diyet önerisinde bahsediyordu sebzeleri çiğden tüketmek zayıflamada daha etkili. yani salata yemekle sebze yemeği yemek arasında fark var
bi de içecek olarak limonlu su, yeşil çay vb bi de yeni öğrendiğimiz (sea dan) karbonhidratlı suyu dene
bir başka şey bulguru da haftada 3 günedn fazla tüketme(en azından istediğin kilona ulaşana kadar), gerçekten kilo verimini durduruyor denedim gördüm
benden bu kadar öneri diğer arkadaşları da takip etkolay gelsin
huzis çok sevindim öğrencinin bulunduğuna, tekrarlamaz umarım
canım ben şakadan söyledim. öğretmenler az çalışıyor diyenlere inat.
işimiz çok yorucu ki 6 saatlik bir ders performansı sonrası eve kıt düşüyoruz. kafamızın şişmesi bir yandan, sürekli ayakta kalmanın yorgunluğu bir yandan.. aslında beni en çok etkileyen -şişiren desem daha doğru- sabahçıyım 6.40 da ders başlıyor 5.30 da uyanıyorum 12.00 de eve dönüyorum ve pilim bitmiş oluyor. çocuğa yemek yedircem diye ben de yiyordum çocuğu uyuturken ben de uyuyordum (2 saat)sonra kalk yeniden yemek yap yemek ye çay kahve tekrar yat.. sabahın güne yayılan ve bitmeyen yorgunluğu böyle saçma sapan etkiliyor. sırf okullar açıldıktan sonra 4-5 kg kadar almıştım.
evet sağlıkçılar genelde incecik şişmanı da obez yani. arası pek yok. neyse ki bizler Karatayla ince öğretmenler olucaz
bugün bende 1-2 cısss yedim burayada yazmak zorundayım ya ne yapsam nasıl etsem nasıl yumuşatıp yazsam derkeeeeeeeeeeeeen senin mesajını gördüm ve çoooooooook rahatım :) bende yazayım yediklerimi...bu arada çantaya razıyım karataydan saptım bugün
sabah
kalktığımda ilk gördüğüm çikolatalı bisküvilerden 5 tane yedim(cıss),
okula gittiğimde
1 parça ıspanaklı börek (cıss),
2 saat sonrasında
bir parça pasta(cıss),
öğlen
eve geldiğimde 1 tabak kereviz,
bir parça patatesli börek(cıss),
2 adet burçak bisküvi (cıss),
2 saat sonrasında (misafirdim)
1 tabak dövmeli nohutlu bu yörede hedik denilen sulu yemek,
1 tabak çiğ köfte (az cıss),
salata,
turşu,
ayran,
yemekten 1 saat sonra
çayla beraber bir dilim şerbetli tatlı (cıss)
ayy günüm tıkınmakla geçti.:18::18::18::18::18: :18::18::18:
ve bu saatten sonra hiç birşey yememeyi umuyorum.. yapabilirsem spor da yapcam. bakalım .. size anlatırım yine
çok güldüm ya bavul ha :) onun az ufağından bana da lazım bugün ama inşallah yarına telafi ederimSana bavul yollamak lazım.Ne yaptın!!!Kaçamak değil firar olmuş bu!!Neyse bundan sonrasını telafi edersin.
Sabah kkk,bir elma
Akşama canım birşey istemiyordu,17 de biraz peynir,üç-dört lokma turşu ve kuru üzümlü yoğurtla bir avuç fıstık yedim.
Jillian ve slim-in 6 diye bir videodan karın hareketleri yaptım ama sevmedim gibi,yine pilatese dönerim yarın.
Bakalım bugün az yemem tartıya yarın yansıyacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?