Azmine hayranim. Cok iyi gidiyorsun. Spor yaptikca kaslarin gelisiyor agirlasiyor bence sadece tartidaki rakama bakma aynadaki goruntun eminim daha hizli zayifliyordur.
tebrik ederim canım jillian için
İltifatlarınız için teşekkürler kızlar.Zamanında en nefrat ettiğim ders beden eğitimiydi.sana ve yaptıklarına hayranım darısı bana ,bize hepimize
Sana bavul yollamak lazım.Ne yaptın!!!Kaçamak değil firar olmuş bu!!Neyse bundan sonrasını telafi edersin.
yaaa bir de o grup var değil mi az çalışıyoruz doğru az çalışıyoruz. 6 ders saati ayaktayız ,çayımızı o da nöbetçi değilsek ancak 5-10dklık teneffüslerde içmeye çalışıyoruz, bir yığın en az 30-35 öğrenciye hitap etmeye çalışıyoruz, nefes tüketiyoruz, anlatıyor anlatıyor yine anlatıyoruz ,sağlıkçı oluyoruz, anne oluyoruz, dert dinliyoruz ders içinde hiçbir evrak yapamıyor hepsini eve taşıyoruz doğru çooooooook az çalışıyoruz.
aaah ah emeği büyük iş doyumu az bir meslek
kesinlikle inceleceğiz ama şu nefsimize dur demeyi becerirsek cısssslara uzanmasak
bugün bende 1-2 cısss yedim burayada yazmak zorundayım ya ne yapsam nasıl etsem nasıl yumuşatıp yazsam derkeeeeeeeeeeeeen senin mesajını gördüm ve çoooooooook rahatım :) bende yazayım yediklerimi...
sabah kahvaltı yapmak istemedim sanırım onun cezasını çektim
ÖĞLE: 2 koca tabak yeşil mercimek ve 1 kase yoğurt
AKŞAM: 1 koca tabak kapuska (resmen tabak tepelemeydi :) ) ve 1 kase yoğurt
3-4 kaşık kadar pilav (cısss ama uzun zamandır yememiştim bol tereyağlı yapınca canım çekti :)
ÇAY YAPTIM YANINDA da 5-6 tane ülkerin yeni çıkardığı gofretten yedim .tek dayanamadığım şey .halbuki her akşam çayın yanına ne bisküviler çıkarıyorum hiçbirinin ucundan dahi almadım ama gofrete dayanamıyorum çocukluktan kalan bir şey sanırım :)
....
kızlar herkese merhaba ben 160 boyunda 63 kiloyum daha önce 68 kiloya kadar çıktım ama zamanla ve diyetle birlikte 8 kilo verdim daha çok kilo vermem gerekirken bu rehavete kapıldım ve önüme gelen her şeyi yedim buna rağmen çok değil sadece 3 kilo aldım ama tekrar 68i görmek istemiyorum ve o yaşadığım günlere geri dönmek istemiyorumbu kez karar verdim bu işi sonuna kadar götüreceğime ilk bikaç hafta eski diyetimi uyguladım ama gram veremedim sonra bi arkadaşım bana ablasının da benim gibi olduğunu ve karatayla 12 kilo verdiğini söyleyince ben de uygulamaya karar verdim sizinle birlikte başarmak istiyorum bunu bana yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkürler..
Sabah kkk aksam 1 tabak etli kurufasulye yogurt ve tursu yedim. Su idare eder spor cok ev isi yaptim.
Kizlar canim sahlep cekti icebiliyormuyuz
çok çok iyisin canım benim inşallah azmin daim olur ve bizlerede yansır . bende nefret ederdim o zor hareketlerden halbuki dediğin gibi olsaydı step falan bayılarak yapardım şahsen :)İltifatlarınız için teşekkürler kızlar.Zamanında en nefrat ettiğim ders beden eğitimiydi.Bir keresinde kasadan atlatıyorlardı,gözümü kapatıp koşmuşum,o derece ıstırap duyarak yani. Belki böyle pilates filan gösterselermiş severdim bile.Kısmet bugünlereymiş,sağlık,hantallıktan kurtulma vb sebeplar insana neler yaptırıyor işte...Bugünlerde enerjim yerinde bakalım bozulmaz inşallah.
inşallah toparlarım canım ya ... sende toparlarsın eminim ben...Haklısın efesçim. yarından itibaren toparlıyorum bu işi, söz.
benim yediklerimin yanında seninkilere cıss bile denilemez, toparlarsın
hoşgeldin aramıza.doğru yerdesin edacurta. yalnız bu işe Karatay'ın kitabını okuyarak başlaman gerekiyor biliyorsun değil mi? önce diyetin mantığını anlamaya çalış sonra gün be gün menü bildirimi yaparsın bizler gibi, deneyimli arkadaşlarımız yanlışlarında uyararak doğru şekilde takibini sağlar
kolaylıklar diliyorum
sende benim gibi pilavcılardansınUnutmusum sabah 6da biraz badem ve kuru uzum yrmistim. Aksam yemektete 2 kasik pilav
kabak tatlısına şeker koymayınca tahinli nasıl olur bilmem ama bana uymaz... hoca balığın yanına tahin helvası öneriyor ya ondan yüz bularaktan ben de tahin helvası yerine bunu yiyorum.. hem fabrikasyon ürünü değil, içinde ne olduğunu biliyorum, helvadan daha güvenli buluyorum, şekeri yerinde kendime ayrı yapmak zorunda kalmıyorum... hatta bişey itiraf edeyim bu yaptığımın şekeri az olmuş bol tahinli güzel olmadı ben de tatlıya bal karıştırdım biraz, tadı yerine geldi... ama bunu sade ve sadece balığın yanında yiyorum.. diğer zamanlarda cıssssss olur..ben kabak tatlısına şeker koymadan yapıyorsun ve farklı bir tarif snmıştım . tamam canım bir de öyle deneyeyim
çok güzel gidiyorsun canım, haftaya bakalım nasıl bir sonuç alacaksın?Merhaba arkadaşlar,
dünkü menüm
sabah kkk
öğlen 1 lahmacun+ ayran
akşam 1 kase yoğurt+ 3 tane bulgurlu pazı sarması
öğlen 45 dk yürüdüm,akşam bişey yapamadım
bugün sabah kkk
öğlen et döner+1 dilim ekmek (cıss)
akşam izmir köfte-yoğurt
öğlen 1 saat yürüdüm.akşam leslie düşünüyorum inş.
valla baya çantalık bi menü olmuş ama bugün benim yüzüm yok, arkadaşlar ilgilensinbu arada çantaya razıyım karataydan saptım bugün
sabah
kalktığımda ilk gördüğüm çikolatalı bisküvilerden 5 tane yedim(cıss),
okula gittiğimde
1 parça ıspanaklı börek (cıss),
2 saat sonrasında
bir parça pasta(cıss),
öğlen
eve geldiğimde 1 tabak kereviz,
bir parça patatesli börek(cıss),
2 adet burçak bisküvi (cıss),
2 saat sonrasında (misafirdim)
1 tabak dövmeli nohutlu bu yörede hedik denilen sulu yemek,
1 tabak çiğ köfte (az cıss),
salata,
turşu,
ayran,
yemekten 1 saat sonra
çayla beraber bir dilim şerbetli tatlı (cıss)
ayy günüm tıkınmakla geçti.:18::18::18::18::18: :18::18::18:
ve bu saatten sonra hiç birşey yememeyi umuyorum.. yapabilirsem spor da yapcam. bakalım .. size anlatırım yine
hoş geldin canım, başarılarkızlar herkese merhaba ben 160 boyunda 63 kiloyum daha önce 68 kiloya kadar çıktım ama zamanla ve diyetle birlikte 8 kilo verdim daha çok kilo vermem gerekirken bu rehavete kapıldım ve önüme gelen her şeyi yedim buna rağmen çok değil sadece 3 kilo aldım ama tekrar 68i görmek istemiyorum ve o yaşadığım günlere geri dönmek istemiyorumbu kez karar verdim bu işi sonuna kadar götüreceğime ilk bikaç hafta eski diyetimi uyguladım ama gram veremedim sonra bi arkadaşım bana ablasının da benim gibi olduğunu ve karatayla 12 kilo verdiğini söyleyince ben de uygulamaya karar verdim sizinle birlikte başarmak istiyorum bunu bana yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkürler..
Sabah kkk aksam 1 tabak etli kurufasulye yogurt ve tursu yedim. Su idare eder spor cok ev isi yaptim.
Kizlar canim sahlep cekti icebiliyormuyuz
güzel menü - sıfır kaçamakama bu kahvaltıdaki kara buğdayı anlamadım ben ?
bi de karbonatlı su ne işe yarıyor? biz de içelim mi seacım önerir misin?
ilbatum sağlıkçılar genelde incecik biz öğretmenler neden tombikiz yaa.. çok mu rahatız ne dersin?
avsarlı iyi gidiyorsun ama suyu eksik etme canım ya
katılıyorum capodokya yüzdeler hesaplansın, verilen kilolar da parantez içinde yanında belirtilsin
merhaba hanımlar, ben de listemi vererek başlayabilir miyim?
dünki listem:
sabah: 1 yumurta, yarım çay bardağı badem, 1 domates 1 salatalık, 4 zeytin, biraz peynir, 1 hurma
ara: 1 hurma, 1 kase keten tohumlu ev yoğurdu
akşam: fırında karnıbaharlı kısır
akşam arkadaşlarla bi araya geldik, ikramlar güzeldi ama hiç dokunmadım. bu hafta kararlıyım, vereceğim inşallah kilo..
karatayı 4-5 haftadır deniyorum. ara ara bozmak zorunda kaldığım oldu ama toplamda 1,5 kilo kadar verdim ve kaldı öyle.. bazen moralim bozuluyor acaba yanlış mı yapıyorum, ara öğünlü diyet mi yapmalıyım diye.. sizler de böyle bi durum yaşadınız mı? ayrıca wcye çıkmakta da zorlanıyorum. önceden böyle sorunlarım yoktu. gerçi başka bir ülkeye taşındık belki onun da etkisi var. ama durum bu.. günde en az 2 lt su ve üzerine de 2 fincan yeşilçay içiyorum ama barsaklarım durdu sanki..
günaydin hanimlar
sonunda bu ikonlarla tanistim
ama numara olarak basmam gerekiyor.
bunlari ezberledinizmi siz :26:
kızlar herkese merhaba ben 160 boyunda 63 kiloyum daha önce 68 kiloya kadar çıktım ama zamanla ve diyetle birlikte 8 kilo verdim daha çok kilo vermem gerekirken bu rehavete kapıldım ve önüme gelen her şeyi yedim buna rağmen çok değil sadece 3 kilo aldım ama tekrar 68i görmek istemiyorum ve o yaşadığım günlere geri dönmek istemiyorumbu kez karar verdim bu işi sonuna kadar götüreceğime ilk bikaç hafta eski diyetimi uyguladım ama gram veremedim sonra bi arkadaşım bana ablasının da benim gibi olduğunu ve karatayla 12 kilo verdiğini söyleyince ben de uygulamaya karar verdim sizinle birlikte başarmak istiyorum bunu bana yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkürler..
kabak tatlısına şeker koymayınca tahinli nasıl olur bilmem ama bana uymaz... hoca balığın yanına tahin helvası öneriyor ya ondan yüz bularaktan ben de tahin helvası yerine bunu yiyorum.. hem fabrikasyon ürünü değil, içinde ne olduğunu biliyorum, helvadan daha güvenli buluyorum, şekeri yerinde kendime ayrı yapmak zorunda kalmıyorum... hatta bişey itiraf edeyim bu yaptığımın şekeri az olmuş bol tahinli güzel olmadı ben de tatlıya bal karıştırdım biraz, tadı yerine geldi... ama bunu sade ve sadece balığın yanında yiyorum.. diğer zamanlarda cıssssss olur..
çok güzel gidiyorsun canım, haftaya bakalım nasıl bir sonuç alacaksın?
2 kilo verdiğim hafta bile sayende birinci olamamıştım
valla baya çantalık bi menü olmuş ama bugün benim yüzüm yok, arkadaşlar ilgilensin
hoş geldin canım, başarılar
sahlep hazır gıda ve içinde şeker var uygun olduğunu düşünmüyorum, tarçınlı sütle falan idare et artık bu saatlerde...
çok çok iyisin canım benim inşallah azmin daim olur ve bizlerede yansır . bende nefret ederdim o zor hareketlerden halbuki dediğin gibi olsaydı step falan bayılarak yapardım şahsen :)
inşallah toparlarım canım ya ... sende toparlarsın eminim ben...
sende benim gibi pilavcılardansın
yok canım benim öyle şekersiz bana da uymaz ben sen öyle yaptın sandım .yoksa onun tadı ne kadar şekerliyse o kadar güzel yani :)kabak tatlısına şeker koymayınca tahinli nasıl olur bilmem ama bana uymaz... hoca balığın yanına tahin helvası öneriyor ya ondan yüz bularaktan ben de tahin helvası yerine bunu yiyorum.. hem fabrikasyon ürünü değil, içinde ne olduğunu biliyorum, helvadan daha güvenli buluyorum, şekeri yerinde kendime ayrı yapmak zorunda kalmıyorum... hatta bişey itiraf edeyim bu yaptığımın şekeri az olmuş bol tahinli güzel olmadı ben de tatlıya bal karıştırdım biraz, tadı yerine geldi... ama bunu sade ve sadece balığın yanında yiyorum.. diğer zamanlarda cıssssss olur..
çok güzel gidiyorsun canım, haftaya bakalım nasıl bir sonuç alacaksın?
2 kilo verdiğim hafta bile sayende birinci olamamıştım
valla baya çantalık bi menü olmuş ama bugün benim yüzüm yok, arkadaşlar ilgilensin
hoş geldin canım, başarılar
sahlep hazır gıda ve içinde şeker var uygun olduğunu düşünmüyorum, tarçınlı sütle falan idare et artık bu saatlerde...
ooooo çok sert !!!!sabah:
KKK
öğle:
yoğurtlu ıspanak
2 kaşık bulgur pilavı
arada işyerinde ayva (çok güzeldi sulu sulu)
veeeee 2 dilim sarma1 dilim baklava :18: (cısssların en büyüğü)
akşam yemek yemiycektim ama dayanamadım
dünden kalma balık vardı onu yedim.. ama yetmedi balık yedim diye 1 kk tahin helvası yedim
regl öncesi diye bu kadar cozuttum, allahım beni affet...
bu günü tez zamanda telafi etmeliyim..
ne güzel şeyler değil mi ahhh ahhhh bayılırım hepsine de ama şimdi resmen hani şu filmlerde olur ya dönen tavuklara ekmek bandırıp yiyenler :) onlara döndükNe demezsi ya ekmek makrna ve pilav... her sabah kahvaltida 1 Dilim siyah ekmek yada 1 kucuk bugdayli ekmekcik yerdim hic bikmazdim ama yumurtadan biktim((
karatay diyeti sağlıklı beslenme şekli kilo kaybı işin bonusu böyle düşünürsen daha iyi olur benim nerdeyse 1 yıl olacak 10 kg olmadı bazıları hızlı verir bazıları yavaş eski beslenme şekline yakınsa yavaş veriyorsun ama tamamen zıtsa vücut şaşırıyoe ve daha hızlı gidiyor bu bütün diyetlerde böyle
hamilelik sonrası yaptığım diyetten aldığın sonuç sadece diyetin başarısı olmyor hamilelik ödemlerini atıyorsun emzirmeyle zaten günde -500 kalori cepte acelen varsa akşam yemeğini sebze yoğurt ağırlıklı yap daha kolay gidecektir kilolar kabızlık için de kullandığın yağ miktarını biraz artır özellikle de zeytinyağı
bluebottle ben 4 haftada 4 kilo verdimbence etkili bir diyet ve beslenme şekli,
akşamları bol salata yemeni öneriyorum-hem tok tutuyor, hem posası çok olduğundan wc işini kolaylıyor, hem de bol zeytinyağı kullanırsan yine wc işine katkısı var. bundan birkaç gün önce bir diyet önerisinde bahsediyordu sebzeleri çiğden tüketmek zayıflamada daha etkili. yani salata yemekle sebze yemeği yemek arasında fark var
bi de içecek olarak limonlu su, yeşil çay vb bi de yeni öğrendiğimiz (sea dan) karbonhidratlı suyu dene
bir başka şey bulguru da haftada 3 günedn fazla tüketme(en azından istediğin kilona ulaşana kadar), gerçekten kilo verimini durduruyor denedim gördüm
benden bu kadar öneri diğer arkadaşları da takip etkolay gelsin
aslında doğumdan hemen sonra değildi, 1,5 sene sonra başladım süt vs dönemi bittikten sonra. ara öğünlü bi diyet olunca kolay gitti sanırım. yediklerim neredeyse günlük olarak değişiyordu. ama işte sürdürülebilir bi diyet olmuyor o şekilde. karatayda en önemlisi sağlık var, uzun vadede hep kiloyu koruyabilmek var, ve şu tatlı krizimi, açlık anında göz dönmelerimi geçirdi ya, o yüzden çok güveniyorum. acıkınca çok asabileşirdim, ellerim titrerdi, bir an önce ne bulduysam yemek isterdim özellikle unlu karbonhidratlı şekerli şeyler.. ama şimdi geçti o.. gece geç saatte de yatsam bişeyler atıştırmak istemiyor canım. dediğin gibi bu sağlıklı bir beslenme yöntemi diye düşünerek devam etmek gerek. giden kalıcı olsun da, en önemlisi o:)
öğlenleri yemek yiyor musunuz? ben yoğurt yiyorum genelde, dün acıktığımı hissedince karnıbahar yedim mesela..
............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?