Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar herkese merhaba ben 160 boyunda 63 kiloyum daha önce 68 kiloya kadar çıktım ama zamanla ve diyetle birlikte 8 kilo verdim daha çok kilo vermem gerekirken bu rehavete kapıldım ve önüme gelen her şeyi yedim buna rağmen çok değil sadece 3 kilo aldım ama tekrar 68i görmek istemiyorum ve o yaşadığım günlere geri dönmek istemiyorum bu kez karar verdim bu işi sonuna kadar götüreceğime ilk bikaç hafta eski diyetimi uyguladım ama gram veremedim sonra bi arkadaşım bana ablasının da benim gibi olduğunu ve karatayla 12 kilo verdiğini söyleyince ben de uygulamaya karar verdim sizinle birlikte başarmak istiyorum bunu bana yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkürler..

Azmine hayranim. Cok iyi gidiyorsun. Spor yaptikca kaslarin gelisiyor agirlasiyor bence sadece tartidaki rakama bakma aynadaki goruntun eminim daha hizli zayifliyordur.

tebrik ederim canım jillian için

sana ve yaptıklarına hayranım darısı bana ,bize hepimize
İltifatlarınız için teşekkürler kızlar.Zamanında en nefrat ettiğim ders beden eğitimiydi.Bir keresinde kasadan atlatıyorlardı,gözümü kapatıp koşmuşum,o derece ıstırap duyarak yani.Belki böyle pilates filan gösterselermiş severdim bile.Kısmet bugünlereymiş,sağlık,hantallıktan kurtulma vb sebeplar insana neler yaptırıyor işte...Bugünlerde enerjim yerinde bakalım bozulmaz inşallah.

Sana bavul yollamak lazım.Ne yaptın!!!Kaçamak değil firar olmuş bu!!Neyse bundan sonrasını telafi edersin.

Haklısın efesçim. yarından itibaren toparlıyorum bu işi, söz.

benim yediklerimin yanında seninkilere cıss bile denilemez, toparlarsın

hoşgeldin aramıza. doğru yerdesin edacurta. yalnız bu işe Karatay'ın kitabını okuyarak başlaman gerekiyor biliyorsun değil mi? önce diyetin mantığını anlamaya çalış sonra gün be gün menü bildirimi yaparsın bizler gibi, deneyimli arkadaşlarımız yanlışlarında uyararak doğru şekilde takibini sağlar
kolaylıklar diliyorum

Sabah kkk aksam 1 tabak etli kurufasulye yogurt ve tursu yedim. Su idare eder spor cok ev isi yaptim.
Kizlar canim sahlep cekti icebiliyormuyuz

çok çok iyisin canım benim inşallah azmin daim olur ve bizlerede yansır . bende nefret ederdim o zor hareketlerden halbuki dediğin gibi olsaydı step falan bayılarak yapardım şahsen :)
inşallah toparlarım canım ya ... sende toparlarsın eminim ben...
Unutmusum sabah 6da biraz badem ve kuru uzum yrmistim. Aksam yemektete 2 kasik pilav
sende benim gibi pilavcılardansın

ben kabak tatlısına şeker koymadan yapıyorsun ve farklı bir tarif snmıştım . tamam canım bir de öyle deneyeyim
kabak tatlısına şeker koymayınca tahinli nasıl olur bilmem ama bana uymaz... hoca balığın yanına tahin helvası öneriyor ya ondan yüz bularaktan ben de tahin helvası yerine bunu yiyorum.. hem fabrikasyon ürünü değil, içinde ne olduğunu biliyorum, helvadan daha güvenli buluyorum, şekeri yerinde kendime ayrı yapmak zorunda kalmıyorum... hatta bişey itiraf edeyim bu yaptığımın şekeri az olmuş bol tahinli güzel olmadı ben de tatlıya bal karıştırdım biraz, tadı yerine geldi... ama bunu sade ve sadece balığın yanında yiyorum.. diğer zamanlarda cıssssss olur..

çok güzel gidiyorsun canım, haftaya bakalım nasıl bir sonuç alacaksın?
2 kilo verdiğim hafta bile sayende birinci olamamıştım
valla baya çantalık bi menü olmuş ama bugün benim yüzüm yok, arkadaşlar ilgilensin
hoş geldin canım, başarılar
Sabah kkk aksam 1 tabak etli kurufasulye yogurt ve tursu yedim. Su idare eder spor cok ev isi yaptim.
Kizlar canim sahlep cekti icebiliyormuyuz

sahlep hazır gıda ve içinde şeker var uygun olduğunu düşünmüyorum, tarçınlı sütle falan idare et artık bu saatlerde...

sabah:
KKK

öğle:
yoğurtlu ıspanak
2 kaşık bulgur pilavı

arada işyerinde ayva (çok güzeldi sulu sulu)
veeeee 2 dilim sarma 1 dilim baklava :18: (cısssların en büyüğü)

akşam yemek yemiycektim ama dayanamadım
dünden kalma balık vardı onu yedim.. ama yetmedi balık yedim diye 1 kk tahin helvası yedim

regl öncesi diye bu kadar cozuttum, allahım beni affet...
bu günü tez zamanda telafi etmeliyim..

gurbet_izm selam,

Karabugday gluten içermeyen, tok tutup şişkinlik yapmayan ve kilo verimini hızlandıran bir cesit bugday turu / sebze olarak ta kabul edilmekteymiş. Bayagı faydalı ozellikleri var da sabah kahvaltıda boyle musli gibi hosuma gitti. deneyeyim dedim..:) az diri bırakılıp pilav gibi pişirmiştim cok yagda kavurmadan diri bıraktım. Guzel oldu. Sevdim. Buyuk migroslarda var.

bu vucudumuzdaki asit- alkali dengesini saglamamıza yardımcı olmaktaymış. Normal de insan vucudu alkali seviyedeymiş. Ancak cay, kahve, yerine gore et, süt, alkol vb seyler vucuda alındıgında asit yuklemesi olurmus. Ancak bunları alkali bir seyle dengelediğinde zararları daha z olabilmekte. Kahvenin yanında içilen miktarın uc katı kadar su içilmesi. Etin yanında et olcusunun 2 -3 katı yesil yapraklı sebze tuketimi gibi. karbonat olmaz ,ise sirkeli, limonlu da olabilir. 2 lt suya 1 cay kasıgı. Zaten limonlu su da onerilmekte..

günaydin hanimlar
sonunda bu ikonlarla tanistim
ama numara olarak basmam gerekiyor.
bunlari ezberledinizmi siz :26:

Selam avsarli75
normalde yazarken hemen allta cıkması lazım :)

selam edacurta,
hosgeldin oncelikle ktabı alıp okuman bence daha iyi olur. Kısa kısa ilk sayfalarda da bir seyler var. Bize de sorabilirsin..:)

Son düzenleme:
selam kızçeler.yatcam birazdan.yatmadan su ve spor raporumu vereyim dedim:)
su:2,5 litre
spor:30 dakika tempolu yürüyüş.

bu arada sarımsak çayına kimse yanıt vermemiş demekki kimse kulanmadı:44::44:karabuğday bendede var ama birtek sarımsaklı yoğurtla yiyebiliyorum.o da anca akşam yemeğine denk geliyo.akşam yesem sakınca olurmu acaba

Sagol canim yattim zaten:))

Ne demezsi ya ekmek makrna ve pilav... her sabah kahvaltida 1 Dilim siyah ekmek yada 1 kucuk bugdayli ekmekcik yerdim hic bikmazdim ama yumurtadan biktim((

yok canım benim öyle şekersiz bana da uymaz ben sen öyle yaptın sandım .yoksa onun tadı ne kadar şekerliyse o kadar güzel yani :)
ooooo çok sert !!!! demek sende bizdensin . ne oldu yahu bugün bize tam sopalığız ya neyse
Ne demezsi ya ekmek makrna ve pilav... her sabah kahvaltida 1 Dilim siyah ekmek yada 1 kucuk bugdayli ekmekcik yerdim hic bikmazdim ama yumurtadan biktim((
ne güzel şeyler değil mi ahhh ahhhh bayılırım hepsine de ama şimdi resmen hani şu filmlerde olur ya dönen tavuklara ekmek bandırıp yiyenler :) onlara döndük bizde durum tam tersi ekmek bulamıyoruz ben yumurta yemiyorum bana dokunan oymuş .dünde yağda yapmıştım ya o da hemen akşamına göğüs aramda kızarıklık yaptı. onun yerine tarçınlı süt yoğurt peynir çeşitlerini artırarak devam edebilirsin canım ya da kıyma falan kavur....

Merhaba bayanlar kk ne yeni katildim karatay diyeti uzun zamandir benimde merak konumdu dun itibariyle basladim kilo psoblemim yok sadece saglikli yasamak istiyorum. Zaten ekmek abur cubur yagli seyleri fast foodu oldu bitti sevmiyodum sporda yapiyorum tabi sadece vucudumun daha az yagli ve kasli olmasini istiyorum. Karatay daki hersey cok mantikli bence uygulanmali sadece diyet yaparkende degil ustelik her zaman ayrica bu diyete karsi cikanlarda eminim tam olarak anlamadiklarindandir. Bu arada basarilarinizdan dolayi hepinizi tebrik ediyorum kilo almak benim korkumdur yeni evliyim ve illaki bir gun anne olucam :) hamilelikte alacagim kilolar simdiden kabusum ama burayi okuyunca motive oluyorum

aslında doğumdan hemen sonra değildi, 1,5 sene sonra başladım süt vs dönemi bittikten sonra. ara öğünlü bi diyet olunca kolay gitti sanırım. yediklerim neredeyse günlük olarak değişiyordu. ama işte sürdürülebilir bi diyet olmuyor o şekilde. karatayda en önemlisi sağlık var, uzun vadede hep kiloyu koruyabilmek var, ve şu tatlı krizimi, açlık anında göz dönmelerimi geçirdi ya, o yüzden çok güveniyorum. acıkınca çok asabileşirdim, ellerim titrerdi, bir an önce ne bulduysam yemek isterdim özellikle unlu karbonhidratlı şekerli şeyler.. ama şimdi geçti o.. gece geç saatte de yatsam bişeyler atıştırmak istemiyor canım. dediğin gibi bu sağlıklı bir beslenme yöntemi diye düşünerek devam etmek gerek. giden kalıcı olsun da, en önemlisi o:)
öğlenleri yemek yiyor musunuz? ben yoğurt yiyorum genelde, dün acıktığımı hissedince karnıbahar yedim mesela..

çok güzel gitmiş gerçekten.. tebrikler.. evet en güzeli açlık hissetmeden zayıflamak.. salata nerdeyse her öğünümde var, sabah da dahil.. yoğurdu da evde mayalıyorum ve her gün mutlaka 1 kase tüketiyorum. kabızlık için de yağı belki artırabilirim, hala cesaret edemiyorum sanırım fazla yağ kullanmaya... ama önceden de hep sızma zyağı kullanırdım, şimdi soğuk sıkım tavsiye ettiği için onu bulup ondan kullanıyorum. aslında hayatımda muhteşem bi değişiklik olmadı beslenme açısından.. ama ekmek gidince tatlı isteğim gitti:) ona çok seviniyorum. sabahları ilk haftalarda meyve yiyordum, kuru meyve, şimdi onu bile canım istemiyor..

dünkü menüm:

sabah: 1 yumurta, domates salatalık, 4 zeytin, yarım çay bardağı fındık, 1 yemek kaşığı tulum peyniri

ara: karnabahar kısırı (4 yk kadar) 1 kase yoğurt

akşam: tavuk ızgara ( yanında ızgaralanmış soğan ve biber), 1 top süzme yoğurt

su: 2,5 lt, 1 fincan yeşil çay, 1 şekersiz türk kahvesi

spor: akşam 8den gece 1 e kadar alışveriş ve ev toparlama valla bir dk durmadım desem yalan olmaz heralde, misafirim geliyor bugün, işten sonra resmen canım çıktı..

sabah alıntı yapmıştım elektrik gidince hepsi uçtu gitti

kaçamak yapanlar vardı boool bol onlaragönderiyorum bi daha olmasın diyoruminsanda kaçamak yapma isteği uyandırıyorsunuz olmaz ama
edzersizini aksatmayan bütün arkadaşları ama en çok da efes25 i günde en az 2 kez egzersiz yaptığı için
kendimi de hiç kaçamak yapmıyorum düzenli egzersizimi yapıyorum ya sabit kalıyorum ya + çıkıyorum ama karataya olan inancımı yitirmiyorum inatla ısrarla devam ediyorum

yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldiniz

aynı şeyleri ömrüm boyunca yaşadım ailede diabetli olduğu için hep korktum :18:sık sık tahliller yaptırdım hiçbişey çıkmadı doktorlar çözüm olarak az az sık sık ye meyveyi ihmal etme dediler hep ve ben sürekli aç dolaşan bi insan oldum ama karatayla hepsinden kurtuldumo nedenle çok yavaş versem de aylarca duraklama yaşasam da asla vazgeçmem

yoğurt ayran süt gi si 0 olduğu için çok acıktığında tüketebilirsin ancak karatay hoca gi si düşük yiyecekleri çok yerseniz glisemik yükü artırırsınız ve gi si yüksek gıda yemiş gibi olursunuz diyor çok gerekmedikçe ben bunları da tüketmiyorum ya da sütü sulandırarak ayranı çok sulu yaparak açlığımı bastırıyorum

nasıl gidiyor? ben çizelgemi değiştirmek istemiyorum moralim bozuluyor bugün 66.2 çıktım tam +1 kg 65 i bitiriyorum diye ne kadar sevinmiştim oysa
az önce daha önce yapmadığım bi cardio egzersizi buldum 25 dk onu yaptım çok hplamalı zıplamalı canım çıktı üstüne de 2 mil leslie yaptım 60 dk ya tamamladım
sen de hiç durmuyorsun ama + çıkıyorsun ne olacak bu işin sonu 2 aya yakındır 66 civarıyım ooffff of!!!

ben yazana kadar sen gitmişsin:44:

Son düzenleme:
Merhaba kızlaaar

Dünkü menüm

Sabah
2 yumurta
8 zeytin
1 dilim beyaz peynir

Öğle
2 kaşık ezogelin çorba
patlıcanlı tavuk yemeği (bunda biraz soslar beşameller falan vardı)
salata

Ara
Yeşil çay

Akşam
Ton balıklı salata

Kızlar ben yarından itibaren 2 hafta yokum tatil için. Buraya giremeyeceğim büyük ihtimalle.
Ve tatilde yeme düzenime tatlısıyla çikolatasıyla ünlenmiş bir ülkede nasıl hakim olucam onun planlarını yapıyorum. Oranın en meşhur şeylerini tabiki yemek istiyorum ama günlere yayıcam bazı günlerin öğle saatlerinde listemin dışına çıkıcam ve sabah çıkıp akşam eve gireceimiz için bayaa yol da yürümüş olacağım. yinede kilo vererek dönmek istiyorum. çok soğuk olmazsa her gün bisikletle turlama kararı verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…