.........
Kızlar ben yarından itibaren 2 hafta yokum tatil için. Buraya giremeyeceğim büyük ihtimalle.
Ve tatilde yeme düzenime tatlısıyla çikolatasıyla ünlenmiş bir ülkede nasıl hakim olucam onun planlarını yapıyorum. Oranın en meşhur şeylerini tabiki yemek istiyorum ama günlere yayıcam bazı günlerin öğle saatlerinde listemin dışına çıkıcam ve sabah çıkıp akşam eve gireceimiz için bayaa yol da yürümüş olacağım. yinede kilo vererek dönmek istiyorum. çok soğuk olmazsa her gün bisikletle turlama kararı verdik.
sana iyi tatiller senin yerinde olsaydım ben de gittiğim yerin meşhur yiyeceklerini yerdim gezmek görmek ve tatmak gerekir bi yeri tanımak için hem sen daha gençsin kg alarak dönsen bile hemen telafi edersin iyi yolculuklar
En güzelini yapıyorsun.Spor bir çeşit bağımlılık yapıyormuş farkettim.Bu diyet en azından aşırı kilo almamızı önlüyor,yılmak yok,yola devam.kendimi dehiç kaçamak yapmıyorum düzenli egzersizimi yapıyorum ya sabit kalıyorum ya + çıkıyorum ama karataya olan inancımı yitirmiyorum inatla ısrarla devam ediyorum
Ben de geçen hafta moral olsun diye 200 gram eksiyi çizelgeye yansıttım,hiç görmediğim + ile karşılaştım.Hesap yapmak bana iyi gelmiyor,inceldiği yerden kopsun kıyamet diyorum artık...Salı günü tartıldım -500 idi,çarşamba yine +.Ben yaşıma bağlıyorum veremeyişimi.Bir de geçen haftalarda regl olamamanın verdiği bir sıkıntı vardı,sonra oldum onun etkisi filan,böyle gidiyor.nasıl gidiyor? ben çizelgemi değiştirmek istemiyorum moralim bozuluyor bugün 66.2 çıktım tam +1 kg 65 i bitiriyorum diye ne kadar sevinmiştim oysa
az önce daha önce yapmadığım bi cardio egzersizi buldum 25 dk onu yaptım çok hplamalı zıplamalı canım çıktı üstüne de 2 mil leslie yaptım 60 dk ya tamamladım
sen de hiç durmuyorsun ama + çıkıyorsun ne olacak bu işin sonu 2 aya yakındır 66 civarıyım ooffff of!!!
ben yazana kadar sen gitmişsin:44:
Sarımsak çayı reklamlarını hep gördüm ama ilgilenmediğim için hiç araştırmadım, tuzak olduğunu düşünüyorum, söz konusu zayıflama olunca her şey sözkonusu oluyor, bir dönem acai berry, bir dönem altınçilek, bir dönem Meksika biberi, bir dönem Antakya biberi vs. vs. birinin modası geçince diğeri hortluyor.. sarımsak çayının da bu furya ile alakası olabilir.. içinde ne olduğunu bilmediğiniz bir şeyi yeyip içmenizi önermem.. hele Karataycı olunca insan daha bir organikçi oluyor, hazır yoğurt bile tüketmeyen bizler sarımsağa değil ama sarımsak çayına çok daha şüphe ile bakarız.. madem sarımsak zayıflatıyor bol sarımsak tüketelim o zaman..selam kızçeler.yatcam birazdan.yatmadan su ve spor raporumu vereyim dedim:)
su:2,5 litre
spor:30 dakika tempolu yürüyüş.
bu arada sarımsak çayına kimse yanıt vermemiş demekki kimse kulanmadı:44::44:karabuğday bendede var ama birtek sarımsaklı yoğurtla yiyebiliyorum.o da anca akşam yemeğine denk geliyo.akşam yesem sakınca olurmu acaba
Merhaba bayanlar kk ne yeni katildim karatay diyeti uzun zamandir benimde merak konumdu dun itibariyle basladim kilo psoblemim yok sadece saglikli yasamak istiyorum. Zaten ekmek abur cubur yagli seyleri fast foodu oldu bitti sevmiyodum sporda yapiyorum tabi sadece vucudumun daha az yagli ve kasli olmasini istiyorum. Karatay daki hersey cok mantikli bence uygulanmali sadece diyet yaparkende degil ustelik her zaman ayrica bu diyete karsi cikanlarda eminim tam olarak anlamadiklarindandir. Bu arada basarilarinizdan dolayi hepinizi tebrik ediyorum kilo almak benim korkumdur yeni evliyim ve illaki bir gun anne olucam :) hamilelikte alacagim kilolar simdiden kabusum ama burayi okuyunca motive oluyorum
Bence kpss olayı seni strese sokuyor.Stres de insana çok yediren bir şey.merhaba arkadaşlar
canım cook tatlı istiyor hala insülin direncim var galiba..sırf bu yüzden siyah çay içmiyorum yanında kurabiye kek yiyorum mutlaka alışkanlıklar iştee..ben kendime haftada bir sabah kahvaltısını kaçamak yapıyorum çok sevdiğim birkaç şeyi sadece kahvaltıda tüketiyorum sonraki günler devam...kilo vermemi engelliyomu bilmiyorum ama bana iyi geliyor motive edici..birdaha hiç yemicekmiyim psikolojisine girmiyorum..aslında çokk canım sıkılıyo evdeyim sadece kızımlayım ondan vakit buldukça kpss ye çalışıyorum sosyal hayat cok az felan çareyi yemekte tatlılarda arıyorum uzun zamandır..ama karatayla tekrar kendimdeyim sizlerle olmak burda şunları yazmak bile bana çok iyi geliyor kilo vermesi işin ödülü bence
Efesin de deiği gibi strs hem çok yedirir hem de vücut stres altındayken kortizon salgılar ve kilo alır Sen sıkıldıkça uraya gel yaz o an kimse olmasa bile sonra birileri cevap yazıyo ben bu topikte onu çok seviyorum beni rahatlatıyor diyetime bağlılığımı pekiştiriyormerhaba arkadaşlar kahvaltı 9.00 1 yumurtadan kaşarlı omlet peynir çörekotlu zeytin biraz çiğ fındık 1 tane ceviz akşamdan kalma irmik tatlısı orta dilim cıss akşam yemeği 17de yiycem 1 kase yeşil mercimek yemeği 1 kase kıymalı nohut yemeği 1 kase salata hala spor yok offf bir başlasam sonu gelcekte.. 2litre su canım cook tatlı istiyor hala insülin direncim var galiba..sırf bu yüzden siyah çay içmiyorum yanında kurabiye kek yiyorum mutlaka alışkanlıklar iştee..ben kendime haftada bir sabah kahvaltısını kaçamak yapıyorum çok sevdiğim birkaç şeyi sadece kahvaltıda tüketiyorum sonraki günler devam...kilo vermemi engelliyomu bilmiyorum ama bana iyi geliyor motive edici..birdaha hiç yemicekmiyim psikolojisine girmiyorum..aslında çokk canım sıkılıyo evdeyim sadece kızımlayım ondan vakit buldukça kpss ye çalışıyorum sosyal hayat cok az felan çareyi yemekte tatlılarda arıyorum uzun zamandır..ama karatayla tekrar kendimdeyim sizlerle olmak burda şunları yazmak bile bana çok iyi geliyor kilo vermesi işin ödülü bence
Seni okurken ve yukarıya yazarken bi ışık çaktı zihnimde pzt den pzt ye kilo vermiş olmam gerek diye kendimi şartlandırmak iyi gelmiyor demek ki bazen 2 hafta durup birden eksilebiliyoruz şartlanmsktan vazgeçmeliyiz anlaşılanmerhaba kızlar bende daha önce karatay yaptığımda çok yavaş veriyordum.bazen geri alıyordum.bu da beni çok üzüyordu.herkes çok zayıfladın diyor,tartı gramla oynuyordu.hatta bu yüzden karatayı bırakmıştım.şevkim kırılmıştı doğrusu.ama spor da yapmıyordum.şimdi öyle düşünmüyorum.hep kilo vereceğime inanıyorum bazen bunu kendime sesli olarak da söylüyorum.sağlıklı besleniyormuyum evet,sporumu yapıyormuyum evet.E dedim daha ne.tartının dediğini bırakın bence kafanız rahat devam edin.hatta ben şuan için tartı gününe katılmayı düşünmüyorum.bende tam tersi etki yaratıyor,motivasyonumu düşürüyor.burda sizinle sohbet etmek,menümü paylaşmak gayet güzel.belki ileriki zamanda katılırım kilo bildirimine.daha yeni başlamışken böyle şeylere takılmak istemiyorum.bu arada menümü de yazayım: sabah:1 haşlama yumurta,beyaz peynir,iki dilim kaşar,6 zeytin,5-6 ceviz,3 kayısı öğle:1 kepçe mercimek çorbası,4 küçük parça tavuk,1 ceviz,2 adet acı biber turşusu minik olanlardan okuldan gelince birde ne göreyim.bakıcımız sütlaç yapmış sağolsun oğlumu düşünerek:))eşim ve oğlum birer kaseyi hüplettiler.bende kaçamak yapmamak için 1 bardak tarçınlı süt içtim,1 ceviz yedim:)akşam:taze fasülye fırında biber ve yoğurt yiycem.öptüm mucks yemeğim yanıyo galiba::)))
gurbet_izm selam,
Karabugday gluten içermeyen, tok tutup şişkinlik yapmayan ve kilo verimini hızlandıran bir cesit bugday turu / sebze olarak ta kabul edilmekteymiş. Bayagı faydalı ozellikleri var da sabah kahvaltıda boyle musli gibi hosuma gitti. deneyeyim dedim..:) az diri bırakılıp pilav gibi pişirmiştim cok yagda kavurmadan diri bıraktım. Guzel oldu. Sevdim. Buyuk migroslarda var.
bu vucudumuzdaki asit- alkali dengesini saglamamıza yardımcı olmaktaymış. Normal de insan vucudu alkali seviyedeymiş. Ancak cay, kahve, yerine gore et, süt, alkol vb seyler vucuda alındıgında asit yuklemesi olurmus. Ancak bunları alkali bir seyle dengelediğinde zararları daha z olabilmekte. Kahvenin yanında içilen miktarın uc katı kadar su içilmesi. Etin yanında et olcusunun 2 -3 katı yesil yapraklı sebze tuketimi gibi. karbonat olmaz ,ise sirkeli, limonlu da olabilir. 2 lt suya 1 cay kasıgı. Zaten limonlu su da onerilmekte..
Merhaba bayanlar kk ne yeni katildim karatay diyeti uzun zamandir benimde merak konumdu dun itibariyle basladim kilo psoblemim yok sadece saglikli yasamak istiyorum. Zaten ekmek abur cubur yagli seyleri fast foodu oldu bitti sevmiyodum sporda yapiyorum tabi sadece vucudumun daha az yagli ve kasli olmasini istiyorum. Karatay daki hersey cok mantikli bence uygulanmali sadece diyet yaparkende degil ustelik her zaman ayrica bu diyete karsi cikanlarda eminim tam olarak anlamadiklarindandir. Bu arada basarilarinizdan dolayi hepinizi tebrik ediyorum kilo almak benim korkumdur yeni evliyim ve illaki bir gun anne olucam :) hamilelikte alacagim kilolar simdiden kabusum ama burayi okuyunca motive oluyorum
sabah alıntı yapmıştım elektrik gidince hepsi uçtu gitti
kaçamak yapanlar vardı boool bol onlaragönderiyorum bi daha olmasın diyorum insanda kaçamak yapma isteği uyandırıyorsunuz olmaz ama
egzersizini aksatmayan bütün arkadaşlarıama en çok da efes25 i günde en az 2 kez egzersiz yaptığı için
kendimi dehiç kaçamak yapmıyorum düzenli egzersizimi yapıyorum ya sabit kalıyorum ya + çıkıyorum ama karataya olan inancımı yitirmiyorum inatla ısrarla devam ediyorum
......
yoğurt ayran süt gi si 0 olduğu için çok acıktığında tüketebilirsin ancak karatay hoca gi si düşük yiyecekleri çok yerseniz glisemik yükü artırırsınız ve gi si yüksek gıda yemiş gibi olursunuz diyor çok gerekmedikçe ben bunları da tüketmiyorum ya da sütü sulandırarak ayranı çok sulu yaparak açlığımı bastırıyorum
Merhaba kızlaaar
.........
Kızlar ben yarından itibaren 2 hafta yokum tatil için. Buraya giremeyeceğim büyük ihtimalle.
Ve tatilde yeme düzenime tatlısıyla çikolatasıyla ünlenmiş bir ülkede nasıl hakim olucam onun planlarını yapıyorum. Oranın en meşhur şeylerini tabiki yemek istiyorum ama günlere yayıcam bazı günlerin öğle saatlerinde listemin dışına çıkıcam ve sabah çıkıp akşam eve gireceimiz için bayaa yol da yürümüş olacağım. yinede kilo vererek dönmek istiyorum. çok soğuk olmazsa her gün bisikletle turlama kararı verdik.
merhaba arkadaşlar
..............
canım cook tatlı istiyor hala insülin direncim var galiba..sırf bu yüzden siyah çay içmiyorum yanında kurabiye kek yiyorum mutlaka alışkanlıklar iştee..ben kendime haftada bir sabah kahvaltısını kaçamak yapıyorum çok sevdiğim birkaç şeyi sadece kahvaltıda tüketiyorum sonraki günler devam...kilo vermemi engelliyomu bilmiyorum ama bana iyi geliyor motive edici..birdaha hiç yemicekmiyim psikolojisine girmiyorum..aslında çokk canım sıkılıyo evdeyim sadece kızımlayım ondan vakit buldukça kpss ye çalışıyorum sosyal hayat cok az felan çareyi yemekte tatlılarda arıyorum uzun zamandır..ama karatayla tekrar kendimdeyim sizlerle olmak burda şunları yazmak bile bana çok iyi geliyor kilo vermesi işin ödülü bence
yok canım benim öyle şekersiz bana da uymaz ben sen öyle yaptın sandım .yoksa onun tadı ne kadar şekerliyse o kadar güzel yani :)
ooooo çok sert !!!!demek sende bizdensin . ne oldu yahu bugün bize tam sopalığız ya neyse
ne güzel şeyler değil mi ahhh ahhhh bayılırım hepsine de ama şimdi resmen hani şu filmlerde olur ya dönen tavuklara ekmek bandırıp yiyenler :) onlara döndükbizde durum tam tersi ekmek bulamıyoruz ben yumurta yemiyorum bana dokunan oymuş .dünde yağda yapmıştım ya o da hemen akşamına göğüs aramda kızarıklık yaptı. onun yerine tarçınlı süt yoğurt peynir çeşitlerini artırarak devam edebilirsin canım ya da kıyma falan kavur....
Bu saatte bir benim herhalde buralarda... halbuki erken yatacaktim saat oldu uc bucuk((
Bugunku menum
Sabah, 2 yumurta, 4-5 zeytin, biraz cecil peyniri, yarim bardak kuruyemis ve 3 tane incir ici kaymak ve cevizli
Aksam, istavrit ve mezgit baligi, havuc turp salatasi, tahin helvasi
Baliklarida tam bugday ununa bulayip findikyaginda kizarttim. Boylece yiyebilirmiyiz baliklari? Mezgiti ilk defa denemek icin almistim ama cok sevmedim yada beceremedim. İstavritte sadece kizartma srklinde oluyor baska turlusunu yapan bilen var mi?
Birde hanimlar bugun kereviz aldim onuda pek yapmam. Hatta birkereden haric hic yapmadim. Aklimada portakallisi geliyordu zeytinyagli internetten bakacaktim tarifine bana tarif verebiecek olan varmi karataya uygun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?