Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sana iyi tatiller senin yerinde olsaydım ben de gittiğim yerin meşhur yiyeceklerini yerdim gezmek görmek ve tatmak gerekir bi yeri tanımak için hem sen daha gençsin kg alarak dönsen bile hemen telafi edersin iyi yolculuklar

sana iyi tatiller senin yerinde olsaydım ben de gittiğim yerin meşhur yiyeceklerini yerdim gezmek görmek ve tatmak gerekir bi yeri tanımak için hem sen daha gençsin kg alarak dönsen bile hemen telafi edersin iyi yolculuklar

teşekkür ederim. kilo vererek dönmek için elimden geleni yapıcam. 1 dilim pasta yedim diye kilo almam herhalde birazda çikolata. biraz sinitzel birazda ooooooof tamam yimiycem

kendimi de hiç kaçamak yapmıyorum düzenli egzersizimi yapıyorum ya sabit kalıyorum ya + çıkıyorum ama karataya olan inancımı yitirmiyorum inatla ısrarla devam ediyorum
En güzelini yapıyorsun.Spor bir çeşit bağımlılık yapıyormuş farkettim.Bu diyet en azından aşırı kilo almamızı önlüyor,yılmak yok,yola devam.

Ben de geçen hafta moral olsun diye 200 gram eksiyi çizelgeye yansıttım,hiç görmediğim + ile karşılaştım.Hesap yapmak bana iyi gelmiyor,inceldiği yerden kopsun kıyamet diyorum artık...Salı günü tartıldım -500 idi,çarşamba yine +.Ben yaşıma bağlıyorum veremeyişimi.Bir de geçen haftalarda regl olamamanın verdiği bir sıkıntı vardı,sonra oldum onun etkisi filan,böyle gidiyor.
Bizimki masala döndü,az gittik,uz gittik....bir de baktık aynı yerdeyiz.gene de sen sporuna devam et,hiç yoktan,merdiven çıkarken,yol yürürken tıkanmayız,ilerde faydası mutlaka açığa çıkacaktır.

Sarımsak çayı reklamlarını hep gördüm ama ilgilenmediğim için hiç araştırmadım, tuzak olduğunu düşünüyorum, söz konusu zayıflama olunca her şey sözkonusu oluyor, bir dönem acai berry, bir dönem altınçilek, bir dönem Meksika biberi, bir dönem Antakya biberi vs. vs. birinin modası geçince diğeri hortluyor.. sarımsak çayının da bu furya ile alakası olabilir.. içinde ne olduğunu bilmediğiniz bir şeyi yeyip içmenizi önermem.. hele Karataycı olunca insan daha bir organikçi oluyor, hazır yoğurt bile tüketmeyen bizler sarımsağa değil ama sarımsak çayına çok daha şüphe ile bakarız.. madem sarımsak zayıflatıyor bol sarımsak tüketelim o zaman..
sonuçta beslenme düzeni değiştirip yaşam tarzı haline getirmedikçe zayıflamak mümkün değil ve Karatay yaşsam tarzı haline getirilmeye en uygun diyet…

aramıza hoşgeldin ve sağlıklı yaşam yolunda başarılar...

fullias iyi tatiller
xc9 ve efes tebrikler sabrınız ve kararlılığınız için

merhaba arkadaşlar
kahvaltı 9.00
1 yumurtadan kaşarlı omlet
peynir çörekotlu
zeytin
biraz çiğ fındık 1 tane ceviz
akşamdan kalma irmik tatlısı orta dilim cıss

akşam yemeği 17de yiycem
1 kase yeşil mercimek yemeği
1 kase kıymalı nohut yemeği
1 kase salata
hala spor yok offf bir başlasam sonu gelcekte..
2litre su
canım cook tatlı istiyor hala insülin direncim var galiba..sırf bu yüzden siyah çay içmiyorum yanında kurabiye kek yiyorum mutlaka alışkanlıklar iştee..ben kendime haftada bir sabah kahvaltısını kaçamak yapıyorum çok sevdiğim birkaç şeyi sadece kahvaltıda tüketiyorum sonraki günler devam...kilo vermemi engelliyomu bilmiyorum ama bana iyi geliyor motive edici..birdaha hiç yemicekmiyim psikolojisine girmiyorum..aslında çokk canım sıkılıyo evdeyim sadece kızımlayım ondan vakit buldukça kpss ye çalışıyorum sosyal hayat cok az felan çareyi yemekte tatlılarda arıyorum uzun zamandır..ama karatayla tekrar kendimdeyim sizlerle olmak burda şunları yazmak bile bana çok iyi geliyor kilo vermesi işin ödülü bence

Bence kpss olayı seni strese sokuyor.Stres de insana çok yediren bir şey.
Öncelikle şu haftada bir kaçamağını kaldır.Ben de ilk zamanlar çay keyfim bozuldu diye rahatsız olmuştum,sonra meyveyi azaltmak sıktı filan ama bir çırpıda kestim oldu.Boşluk duygusundan kurtulmaya çalış.

merhaba kızlar bende daha önce karatay yaptığımda çok yavaş veriyordum.bazen geri alıyordum.bu da beni çok üzüyordu.herkes çok zayıfladın diyor,tartı gramla oynuyordu.hatta bu yüzden karatayı bırakmıştım.şevkim kırılmıştı doğrusu.ama spor da yapmıyordum.şimdi öyle düşünmüyorum.hep kilo vereceğime inanıyorum bazen bunu kendime sesli olarak da söylüyorum.sağlıklı besleniyormuyum evet,sporumu yapıyormuyum evet.E dedim daha ne.tartının dediğini bırakın bence kafanız rahat devam edin.hatta ben şuan için tartı gününe katılmayı düşünmüyorum.bende tam tersi etki yaratıyor,motivasyonumu düşürüyor.burda sizinle sohbet etmek,menümü paylaşmak gayet güzel.belki ileriki zamanda katılırım kilo bildirimine.daha yeni başlamışken böyle şeylere takılmak istemiyorum.bu arada menümü de yazayım:
sabah:1 haşlama yumurta,beyaz peynir,iki dilim kaşar,6 zeytin,5-6 ceviz,3 kayısı
öğle:1 kepçe mercimek çorbası,4 küçük parça tavuk,1 ceviz,2 adet acı biber turşusu minik olanlardan
okuldan gelince birde ne göreyim.bakıcımız sütlaç yapmış sağolsun oğlumu düşünerek:))eşim ve oğlum birer kaseyi hüplettiler.bende kaçamak yapmamak için 1 bardak tarçınlı süt içtim,1 ceviz yedim:)
akşam:taze fasülye fırında biber ve yoğurt yiycem.öptüm mucks yemeğim yanıyo galiba::)))

Efesin de deiği gibi strs hem çok yedirir hem de vücut stres altındayken kortizon salgılar ve kilo alır Sen sıkıldıkça uraya gel yaz o an kimse olmasa bile sonra birileri cevap yazıyo ben bu topikte onu çok seviyorum beni rahatlatıyor diyetime bağlılığımı pekiştiriyor Seni okurken ve yukarıya yazarken bi ışık çaktı zihnimde pzt den pzt ye kilo vermiş olmam gerek diye kendimi şartlandırmak iyi gelmiyor demek ki bazen 2 hafta durup birden eksilebiliyoruz şartlanmsktan vazgeçmeliyiz anlaşılan

kızlar yaa akşma yemeğimi yarım saat önce bitirdim.ama yemekte 2 lokma ekmek yedim sarımsaklı yoğurdu bir güzel sıyırdımitiraf vakti

teşekkür ederim sea bilgilendirdiğin için. şimdi değil de kilo vermem yavaşladığında düşünürüm

hoşgeldin sumemz. sağlıklı yaşam için en ideali karatay. kolaylıklar dilerim

xc9 sen bize uyma canım. hocanın dediğini yap yaptığını yapma

fulias iyi tatiller. kendine iyi bak

sürekli evde olmak ve KPSS gibi bir baş belasıyla uğraşmak sıkıntıdır canım. Allah kolaylık versin sana. ben de 4 sene atanamdım. sürekli sınav çalışma stresi iştah açıyor. canın bişeyler çektikçe tarçınlı süt, ayran, su ya da limonlu çay filan iç canım mideyi baskıla işe yarayacaktır

bu arada dünkü kaçamaklı günümü resetledim bugün efendi efendi karatay'a devam ettim şükür

sabah:
1,5 haşlanmış yumurta,
4 adet kayısı,
yarım avuç peynir,
5 zeytin,
közlenmiş biber,
domates,
1 adet mandalina

öğle:
koca bir tabak yumurtalı ıspanak,
1 kase yoğurt,
kırmızı et (kısık ateşte pişmiş)

akşam:
2 tabak kadar belki de daha çok salata

Sabah 10 da kkk,bir mandalina
Akşam 16da dört-beş lahana sarma,nohut yemeği,az turşu,birazdan tarçınlı süt içeceğim.
Jillian ve pilates yaptım.

kızlar bugün 2,5 lt su ile dükkanı kapattım.ama yürüyüşümü yapamadım maalesef.okuldan geldiğimden beri dolanıp duruyom evin içinde.
eşimde rahatsız biraz.çocukla ilgilenme de bana kaldı.akşamın yemeğini yap.yarın öğlenin yemeğini yap,yoğurt mayala,oğluşla oyna,mutfak temizle vb.......küçük küçük işler.baksan bişey yok ama yorulduğumu hissettim.daha totomu yeni koydum koltuğa bitki çayımı içiyorum.

hepinize iyi geceler....

selam kızlar bugünkü menüm
sabah:çökelekli yumurta zeytin ceviz maydonoz yedim
bugün günümüz vardı sadece 3 mercimek köftesi 3 sarma yedim diğer pastalara elimi sürmedim...ay millette bi ısrar bi ısrar sorunumu bildikleri halde..kibar bi şekilde itiraz ettim ama içimden geçenleri hiiiiçç söylemeyeyimkiloluyken ne bu hal diyenler şimdi yemek koyuyolar önüme ama olsun irademe sağlıkdaha bi hırslanıyorum valla

meraba arkadaslar
bugün 6 da herzamanki gibi biraz badem kuruüzüm ve kahve
saat 12 de 1 dilim bugdayli ekmek (ciss) domates zeytin peynir
aksam 6 da 1 tabak mercimek corbasi 1 tabak kuru fasulye ( bi türlü bitmedi) salata yogurt
canta geliyor de kizim donut yapti ondan yarim yedim
sporda yapamiyorum bu aralar cok isim var

bu arada spor olarak leslie yaptım suyumuda ihmal etmiyorum...belimde bir rahatsızlık var kızlar bana ona göre bir spor önerebilirmisiniz..birde siz form çaylarını hergün içiyormusunuz*?*?

bugün mesela kahvaltida yumurta yiyemedim. midem bulandi yumurtayi görünce. tok tutma acisindan süper ama midem almadi 1 dilim ekmek yedim bende.

Bugunku menum
Sabah, 2 yumurta, 4-5 zeytin, biraz cecil peyniri, yarim bardak kuruyemis ve 3 tane incir ici kaymak ve cevizli
Aksam, istavrit ve mezgit baligi, havuc turp salatasi, tahin helvasi

Baliklarida tam bugday ununa bulayip findikyaginda kizarttim. Boylece yiyebilirmiyiz baliklari? Mezgiti ilk defa denemek icin almistim ama cok sevmedim yada beceremedim. İstavritte sadece kizartma srklinde oluyor baska turlusunu yapan bilen var mi?

Birde hanimlar bugun kereviz aldim onuda pek yapmam. Hatta birkereden haric hic yapmadim. Aklimada portakallisi geliyordu zeytinyagli internetten bakacaktim tarifine bana tarif verebiecek olan varmi karataya uygun?

canım biz çiğ tüketiyoruz.bir kapta sarımsaklı yoğurdu hazırlıyorum.1 baş kerevizi bu sarımsaklı yoğurdun içine rendeliyorum kararıyo yoksa.hemen karıştırıyorum.içine ceviz de koy.üstünü pulbiber nane zevkine göre,istersen yağda kızdırıp da dökebilirsin.üzerini de iri ceviz parçalarıyla süslüyorum.benim eşim ve oğlum pek sebze sevmezler.ama bu şekilde ikiside bayıla bayıla yiyo:)

sabah tek yumurtalı kk yaptım.bugün yine nöbet var.öğleni süt ve çiğ fındıkla geçiştirmeyi düşünüyorum hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…