Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mahzen ben de senin gibi dusunuyorum. Sarımsak çayları haakkında. Ben her gece yapabilirsem bazen unutuyorum yatmadan once sarımsak yutuyorum. Soyup hap gibi oyle olunca koku da yapmıyor. Sabahta dişlerimi fırçalayınca geçiyor ..:)

spor konusunda ben de senin gibi dusunuyorum efes veremesekte sıkılasıyoruz ve ilerde buyuk faydası olacak..:)

canım cay degil de bence yukarda dediğim gibi gece yatmadan once 1 dis soyup hap gibi yut. cok faydalı. koku da yapmıyor :)

hosgeldin canım aramıza :) saglıklı yasam için guzel gunlerimiz olacak

kolay gelsin. menun guzel olmus canım..:)

hepinize çook güzel bi gün diliyorumuzunca aradan sonra dün yeniden platese başladım bacaklarım totom tutmuyorama olsun çoook mutlu oldum rahatladım esnedim

zayıfladın ya artık ısrarlar daha çok artar kıskanmışlar belli ki
kiloluyken yeme derler sen üzülürsün zayıfken sen yemem dersin onlar kıskançlıktan çıldırırlar çıldırtmaya devammm

bu arada spor olarak leslie yaptım suyumuda ihmal etmiyorum...belimde bir rahatsızlık var kızlar bana ona göre bir spor önerebilirmisiniz..birde siz form çaylarını hergün içiyormusunuz*?*?

tempolu yürüyüş iyidir leslienin zıplamasız bölümleri iyi bi de sırtüstü yatarak yapılan pilates bende de fıtık var bunları yaparken rahatsız olmuyorum özellikle pilatsi yavaş ve dikkatli yapınca eklemlerim açılıyor çok rahatlıyorum

yine ben sizden once uyumusum ayrica ben londrada yasiyorum ve turkiyeyle 2 saat farki var yani burda saat 12 gibiydi :)

kk dan bi arkadaşım var o da evlenip londraya taşındı 4 ay önce burada da londradayaşayanlar topiğine arasıra takılır belki tanıyorsundur ylnzeskici

bazı balıklar kızartma istiyor o zaman ben de mecburen yapıyorum sızma zeytinyağı yada fındıkyağı kullanmak gerekiyor ısıya dayanıklı olduğu için sen de zaten öyle yapmışsın
portakalılı kerevizi dün yaptım mmm nefisti su hiç koymuyorum kısık ateşte yavaş yavaş pişiyor harika oluyor
kereviz salatasını ben de yazacaktım ama elifce yazmış o da çok lzzetli olur

Gunaydın xc9,

nasılsın canım? iyi sporlar .:) hepimiz için guzel bir gun olsun..:.) ben de bugun yapabilirsem pilates yapacagım oglen.

Selam kızlar,

Nerdesiniz? gunaydın hepimize :)

dun aksam :
havuc kabak salatası
abagannuc
yogurt

spor : 30 dk jilian
su : 2lt

bu sabah : kkk
aksam : mantarlı hindi sote, salata, yogurt olacak :)

günaydın kızlarrr
kahvaltım 10.0
1 haşlanmış yumurta
-7 tane az kavrulmuş mantar
az peynir az kaşar
6 tane zeytin
1ceviz 10 tane çiğ fındık
2 gün kurusu
2 fincan zencefilli yeşil çay..
dün azda olsa spor yaptım ebru şallı plates kızımla evde koşşturma..
bugünde lessie başlıcam öncedende yapardım cok faydasını gödüm tabi devam ettirmek lazım..spor yapmak bence daha cok sıkılaştırıyor banada sizlerden bir heves geldi spor yapınca daha enerjik olunuyo üzerimde bir hantallık var..veee sabah tartıldım sonunda 68kg altına inmeyi başardım 67.500 olmusum 25 günde 2.300 vermiş oluyorum hedefimde ayda 3kg vermek kızlar yavaş verilince inanın daha kalıcı oluyo insanın canı sıkılıyo ama en güzeli bu...ben birde spor yapsam demekki daha cok vericekmişim...

kimsecikelr yok ama selam kızlar )
sabah: 2 yumurta. 3 avuç kadar kuruyemiş. 1 tas mercimek çorbası,

öğle için 1 elma ve salata, biraz da kuruyemiş.

kızlar aşağıda verdiğim linkte bölgesel egzersizler var yazın 1 ayda bende müthiş sıkılaşma sağlamıştı bugün yeniden başladım
plateste her bölgeyi aralıksız 8 dk yapmak gerekir bunda 8 er dk lık periyodlar halinde egzersizler biri bitip biri açılıyor bitti diye kapatmayın yani

http://http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY&list=PL4D164F5CC2EC5B06

Son düzenleme:
xc9 canım çok haklısın milleti çıldırtmaya devam
sabah :iki haşlanmış yumurta peynir zeytin günkurusu yedim
su içmeye devam..birazdan leslie yapıcam. herkese kolay gelsin

Link için teşekkürler.Ben de ebru videolarının özellikle karın ağırlıklı olanlarını seçip yapıyorum.Bununki de güzelmiş,arada alternatif olur.
Bu arada vücudun sıkılaşması güzel bir hismiş.

merhaba arkadaşlar menülerimi yazayım
dün
sabah kkk
öğlen alinazik+1 mandalina(azıcık cıss)
akşam ezogelin çorba(bulgurlu)+1 kase yoğurt

bugün
sabah kkk
öğlen fırında tavuk pirzola+ayran
akşama nohutlu pırasa+yoğurt

öğlenleri 1 saate yakın yürüdüm.akşamları bu hafta hiç leslie ile yürüyemedim.

slm kızlar,
ben perişan haldeyim, ne karatay kaldı, ne diyet, ne beslenme, ne su....
yediğimi çıkarıyorum. çok fena bi durumdayım bulantı ve kusmadan...
bir daha gebelik mi asla...
hastanelik olacağım sonunda sanırım...

Allah kolaylık versin.Bulantını bastıracak birşeyler ye bari...

ebruzen23 allah kolaylık versin, dikkat et kendine. bırak şimdi karatayı bu haldeyken. canın ne istiyorsa ne yiyebiliyorsan onu ye.

bir arkadaşım hamileliğinde mide bulantısı yaşıyor diye hiç birşey yiyemez olmuştu, sonra mideyi küstürünce daha da yiyemez oldu. haftada 2-3 kez hastanede serum taktırır hale gelmişti.. amman dikkat et. o hale gelme, zorla da olsa ye, mideyi küstürme. geçmiş olsun

merhaba hanımlar dün giremedim ehliyet işim vardı ne uzun sürdü .ne yediğimden anladım ne gezdiğimden :) sabah gittik işiniz öğleden sonraya kaldı dediler ,neyse öğle gittik sistem gitti ,bekledik adım okundu ohhh nihayet derken ehliyet yanlış basılmış akşama eşinizde alsa olur dediler eve döndüm yine. akşam eşim gitmiş tam alacakken soğuk damganın olmadığını fark etmişler derken tekrar yapmışlar off offf ancak ulaştım kendisine :)
dün yediklerime gelince:
SABAH:
peynir
maydanoz
5 zeytin
1 çay b. karışık kuruyemiş
1 nescafe ( cısss ama can bu ya çeker :) zaten koşuştururum diye bir şey yiyemedim

ÖĞLE:
2 koca tbak tarhana çorbası

AKŞAM:
1 tabak tarhana çorba
1 tabak pırasa

GEZMEDE: hiçbiiiişeyyyyy yemedim alkışşşşş

amma velakin eve gelince neredeyse 1 avuç kuruyemiş yedim eşim yerken canım çekti

BUGÜNE GELELİM

SABAH:
peynir
5 zeytin
maydanoz
1 çay b kuruyemiş
3 kurukayısı
2 bardak ıhlamur çayı

ÖĞLE:
tarhana çorba ( dünden 1 tabak kadar kalmıştı :)

AKŞAM:
kavurma
yoğurt
soğan söğüş
2-3 kaşık pilav

canım benim canın ne istiyorsa ye sonuçta herşeyi yiyemiyorsun .
İyiyim sea cım sen nasılsın topikte bî sen bi benvarız

kızlaaar nerdesîniz huhuuuu

çok yoğunum çoooooook ,canım sen nasılsın?

ilbatum zor da olsa ulaşabilmişsin ehliyete. hayırlı olsun.

hımm neskafe kaçamağı ha!. şişmanlatmasa da selülit yapar.. cıss

akşam yemeğimi paylaşayım
2 tabak kadar etli yeşil fasulye yemeği
1 kase acı sos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…