Sarımsak çayı reklamlarını hep gördüm ama ilgilenmediğim için hiç araştırmadım, tuzak olduğunu düşünüyorum, söz konusu zayıflama olunca her şey sözkonusu oluyor, bir dönem acai berry, bir dönem altınçilek, bir dönem Meksika biberi, bir dönem Antakya biberi vs. vs. birinin modası geçince diğeri hortluyor.. sarımsak çayının da bu furya ile alakası olabilir.. içinde ne olduğunu bilmediğiniz bir şeyi yeyip içmenizi önermem.. hele Karataycı olunca insan daha bir organikçi oluyor, hazır yoğurt bile tüketmeyen bizler sarımsağa değil ama sarımsak çayına çok daha şüphe ile bakarız.. madem sarımsak zayıflatıyor bol sarımsak tüketelim o zaman..
sonuçta beslenme düzeni değiştirip yaşam tarzı haline getirmedikçe zayıflamak mümkün değil ve Karatay yaşsam tarzı haline getirilmeye en uygun diyet
aramıza hoşgeldin ve sağlıklı yaşam yolunda başarılar...
fullias iyi tatiller
xc9 ve efes tebriklersabrınız ve kararlılığınız için
mahzen ben de senin gibi dusunuyorum. Sarımsak çayları haakkında. Ben her gece yapabilirsem bazen unutuyorum yatmadan once sarımsak yutuyorum. Soyup hap gibi oyle olunca koku da yapmıyor. Sabahta dişlerimi fırçalayınca geçiyor ..:)
En güzelini yapıyorsun.Spor bir çeşit bağımlılık yapıyormuş farkettim.Bu diyet en azından aşırı kilo almamızı önlüyor,yılmak yok,yola devam.
Ben de geçen hafta moral olsun diye 200 gram eksiyi çizelgeye yansıttım,hiç görmediğim + ile karşılaştım.Hesap yapmak bana iyi gelmiyor,inceldiği yerden kopsun kıyamet diyorum artık...Salı günü tartıldım -500 idi,çarşamba yine +.Ben yaşıma bağlıyorum veremeyişimi.Bir de geçen haftalarda regl olamamanın verdiği bir sıkıntı vardı,sonra oldum onun etkisi filan,böyle gidiyor.
Bizimki masala döndü,az gittik,uz gittik....bir de baktık aynı yerdeyiz.gene de sen sporuna devam et,hiç yoktan,merdiven çıkarken,yol yürürken tıkanmayız,ilerde faydası mutlaka açığa çıkacaktır.
spor konusunda ben de senin gibi dusunuyorum efes veremesekte sıkılasıyoruz ve ilerde buyuk faydası olacak..:)
selam kızçeler.yatcam birazdan.yatmadan su ve spor raporumu vereyim dedim:)
su:2,5 litre
spor:30 dakika tempolu yürüyüş.
bu arada sarımsak çayına kimse yanıt vermemiş demekki kimse kulanmadı:44::44:karabuğday bendede var ama birtek sarımsaklı yoğurtla yiyebiliyorum.o da anca akşam yemeğine denk geliyo.akşam yesem sakınca olurmu acaba
canım cay degil de bence yukarda dediğim gibi gece yatmadan once 1 dis soyup hap gibi yut. cok faydalı. koku da yapmıyor :)
Merhaba bayanlar kk ne yeni katildim karatay diyeti uzun zamandir benimde merak konumdu dun itibariyle basladim kilo psoblemim yok sadece saglikli yasamak istiyorum. Zaten ekmek abur cubur yagli seyleri fast foodu oldu bitti sevmiyodum sporda yapiyorum tabi sadece vucudumun daha az yagli ve kasli olmasini istiyorum. Karatay daki hersey cok mantikli bence uygulanmali sadece diyet yaparkende degil ustelik her zaman ayrica bu diyete karsi cikanlarda eminim tam olarak anlamadiklarindandir. Bu arada basarilarinizdan dolayi hepinizi tebrik ediyorum kilo almak benim korkumdur yeni evliyim ve illaki bir gun anne olucam :) hamilelikte alacagim kilolar simdiden kabusum ama burayi okuyunca motive oluyorum
hosgeldin canım aramıza :) saglıklı yasam için guzel gunlerimiz olacak
dünkü menüm:
sabah: 1 yumurta, domates salatalık, 4 zeytin, yarım çay bardağı fındık, 1 yemek kaşığı tulum peyniri
ara: karnabahar kısırı (4 yk kadar) 1 kase yoğurt
akşam: tavuk ızgara ( yanında ızgaralanmış soğan ve biber), 1 top süzme yoğurt
su: 2,5 lt, 1 fincan yeşil çay, 1 şekersiz türk kahvesi
spor: akşam 8den gece 1 e kadar alışveriş ve ev toparlamavalla bir dk durmadım desem yalan olmaz heralde, misafirim geliyor bugün, işten sonra resmen canım çıktı..
kolay gelsin. menun guzel olmus canım..:)