haha fen dersinde iskelet olarak kullantabi canımmm yaşasın karatayvalla dediğin doğru yemek yemek için gelmişiz dünyaya resmen. bazılarının aklına bile gelmiyor ya nasıl oluyor anlamıyorum bizim okulda yemeden yaşayan bir arkadaş vardı onu hatırladım şimdi. aman o da hoş değil fen dersinde iskelet diye kullan yani tamam zayıflık güzel ama ideal olanı aşırısı güzel olmuyor
hımmm menü süpermiş afiyet olsun acı sos canım istediiiiiiiiiiii
bende spor yapabilsem keşke
senin teorin çok doğru bende hep öyle düşünürüm hatta yüksek kiloda kendime asla bir şey almam hatta görümcelerim kızar alsana diye bende onlara bu kiloda kendimi ödüllendiremeyeceğimi söylerim haklıyım ama değil mi :)
ne güzel bir duygudur değil mi ideale yaklaşmak .insan kendini daha güzel ve özgüveni yüksek hissediyor hele çevreden gelen olumlu mesajlar daha da güzelleşmeye teşvik ediyor. bende senin gibi olmak istiyorummmmmmmm
huzis yanına çiğ badem al. 30 tanesi doyuruyormuş insanı. sonraa molalarda da ayran süt filan alır içersin.kızlarr slmm
ya bi şey sorcam.siz de benm gibi hassas mısnz? geçenlerde söz ettm bulgur yediğm gün 400-500 gr arttı kilo.2 gün önce lahmacun yedm 2 adet yine aynı şey oldu 500 gr artıp 53lere tekrar çıktım.niye böyle oluyor anlamadım.sebze ve normal et yemeği yiyince sıkıntım yok ama işin içine bulgur ve ekmek girince kalıyor bende.2 gündür o 500 grmı atamadım.canım sıkıldı yatam da mersine gidecğim zamn olana bak ne güzel iyice zayıflamış görecekti aşkım beni :) fikirlerinizi bekliyorum. yarın yola çıkacağım.yanıma yolluk ne alayım kızlar ? okuldan çıkışım 11.20 ve 12.00 arabasına yetişmeye çalışacağım.yemek yemeye vaktm yok evde.yemek yesem arabada kokar ne yapsam bilemiyorum.ne yapsam ??
bu aralar biraz keyifsizim menü de pek yazamıyorum içimden gelmiyor ama karataya ihanet ettiğimi sanmayınegzersizimi de yapıyorum kaçamak da yapmıyorum yapsam da 1 lokmacık:)
yakında toparlanırım umarım
bu arada kendisi, çocuğu, eşi vs hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
avşarlı liste için tşk capadıcia geçen hafta için sana da tşk yazmadığımı hatırladım:44:
ben listede yokum ama canımmm
haha fen dersinde iskelet olarak kullançok hoş. nasıl yaşıyorlar onlar bilemiyorum..
sen neden spor yapamıyorsun canım. evde basit hareketler bile yapabilirsin.
hımm yüksek kiloda bişey almamak akıllıca. eşim de bana derdi yeni bişey alcam desem, "yeniyi napcan zayıfla biraz da eskilere sığ" diye.
huzis yanına çiğ badem al. 30 tanesi doyuruyormuş insanı. sonraa molalarda da ayran süt filan alır içersin.
bugünkü menü bildirimim
sabah:
6.30 da 2 az haşlanmış yumurta
7.30 da 1 kase çorba, maydanoz, limon
öğle:
12.00 de 1 tabak dövmeli yemek, 1 ç.bard. ceviz ve badem, 4 adet gün kurusu, 1 büyük bardak bol tarçınlı süt
akşam:
16.00 da tavuk ızgara, salata
daha da bişey yemem. sporumu da yaparım, sıvı tüketimine devam
geçmiş olsun canımslm kızlar bende güne keyifsiz ve hasta uyandım sanırım üşüttüm...
kahvaltımı zengin yaptım sayılır biraz kaçamaklı oldu ama enerjiye ihtiyacım var diye yedim işte..tabikide cısssss
dü akşamki yemek
1 kase kıymalı barbunya yemeği
1 kase salata
yoğurtlu karnıbahar naneli..çok yapmışım eee evde sadece ben yediğim için:)
arada 1 çikolata götürdüm cıss
karatyda bozmadığım tek şeyim akşam 19dan sonra hiçbişi yememek diyebilirim bu kuralı hiç çiğnemedim inş. bunun için kilo almamda veririm teselli
evet canım o ölçüleri de alıcam.. bakalım ne kadar incelmişiztamm cnm ptesi sabah bildirimi yaparım.yarışmaya katılırken verdğimz gibi bel göbek göğüs falan verecez değil mi?
tekrar, tekrar tebriklerBUGÜN:
oğlum kurabiye istedi yaptım eşim poğaça istedi yaptım veeee ikisinden de yemedim
o ilk bebek olacaksa zaten erteleme, inşallah bebeğini tez zamanda sağlıcakla kucağına alırsın.. annelik dünyanın en yüze duygusu, allah tüm isteyenlere nasip etsin...bencede tatlım erteleme bitti artık.....bu zamana kadar yeter evin neşesi olsun birazda :):) bakalım olursa zaten hiç değiştirmicem beslenme tarzımı inşallah...
canım senin metabolizma gerçekten çok ilginç, acaba biraz şaşırtma mı yapsan acaba, değişik bir diyet, yada detoks falan?canım tşk ederim
ya işte biraz sıkılıyorum aylardır 66 dan kurtulamadım 65.2 yi görmüştüm 64 lü kilolara geçicem diye sevinirken hooop tekrar 66 oldum neden nasıl anlamadım ve şimdi 66-67 arası çıkıyor hergün çıldıracağım
hal böyle olunca çok geriliyorum bu da ters etki yapıyor onu da biliyorum ooffff of!
ben de bu havaları mahvetmek istiyorum
tarif nefis görünüyor biraz eksileyim hemen deneyeceğim
anlatım tarzına da bayıldım çok keyifliydibu topikte ne cevherler var maşallah topiğimize
canım evet karbonhidratlar ödem yapıyor ama aşın seni gene zayıf görecek dert etme, 500 grlık ödemi anlamaz.. yol için bence de en pratik ve etkili olan kuruyemiş, yanında süt de alabilirsin ama ..kızlarr slmm
ya bi şey sorcam.siz de benm gibi hassas mısnz? geçenlerde söz ettm bulgur yediğm gün 400-500 gr arttı kilo.2 gün önce lahmacun yedm 2 adet yine aynı şey oldu 500 gr artıp 53lere tekrar çıktım.niye böyle oluyor anlamadım.sebze ve normal et yemeği yiyince sıkıntım yok ama işin içine bulgur ve ekmek girince kalıyor bende.2 gündür o 500 grmı atamadım.canım sıkıldı yatam da mersine gidecğim zamn olana bak ne güzel iyice zayıflamış görecekti aşkım beni :) fikirlerinizi bekliyorum. yarın yola çıkacağım.yanıma yolluk ne alayım kızlar ? okuldan çıkışım 11.20 ve 12.00 arabasına yetişmeye çalışacağım.yemek yemeye vaktm yok evde.yemek yesem arabada kokar ne yapsam bilemiyorum.ne yapsam ??
geçmiş olsun canım, leslieyi iyileşince yap bence de.. zaten hastalığı ayakta geçirmek yeterince spor sayılıyor.merhaba arkadaşlar,
bugünkü menüm
sabah kkk
öğlen et haşlama
akşam ciğer kavurma+ayran
ve büyük ihtimalle kaçamak olarak kızımın doğum günü pastasından 1 dilim yerim (cıss)
öğlen 1 saat yürüdüm.
aslında akşam leslie yapayım diyorum ama çok fena grip oldum o yüzden vücut direncim çok da düşsün istemiyorum.leslie'yi ertelicem sanırım.
aaaaa akasyaaaa nerelerdesin kız, ne çok özlettin kendini?
ASLINDA BURALARDAYIM MAHZENCİM.. OKUYORUM AMA YAZAMADIM.. COCUKLARIN İKİSİ DE HASTAYDI BİRAZ ONLARLA UĞRAŞTIK.. BU ARADA SÜREKLİ SABİT KİLODA OLUNCA ARTIK ÇOK MORALİM DE BOZULDU. BİRAZ PORSİYONLATIMI AZALTTIM.gitmiş bile gelmeden..
kızlar bu arada bir süredir uğramayan arkadaşlarımız var umarım iyilerdir, hedef 60,lawyer,(leneva izinliydi sanırım) ebruzen, dindymene, edut, lamekân, badelam, sonia, foxon, nergis,minshin, afro, beril vs. vs.
bir de yurt dışına tatile gidecek bir arkadaş vardı ama nickini hatırlayamadım.. başka unuttuğum arkadaşım varsa lütfen kusura bakmasın.. uğramayanları merak ediyoruz sonrasında... tez zamanda dönsünler aramıza...
valla nasıl yaşıyorlar bilemiyorum ama aç yaşadıkları kesin :)
inan 2 bebekle zamanım olmuyor 10dk spor yapsan terliyorsun duşa giriyorsun derken bir sürü zaman yani :)
bana eşimin demesine gerek yok çünkü bu halim hiç hoşuma gitmiyorrrrr
kızlar bu arada bir süredir uğramayan arkadaşlarımız var umarım iyilerdir, hedef 60,lawyer,(leneva izinliydi sanırım) ebruzen, dindymene, edut, lamekân, badelam, sonia, foxon, nergis,minshin, afro, beril vs. vs.
bir de yurt dışına tatile gidecek bir arkadaş vardı ama nickini hatırlayamadım.. başka unuttuğum arkadaşım varsa lütfen kusura bakmasın.. uğramayanları merak ediyoruz sonrasında... tez zamanda dönsünler aramıza...
ASLINDA BURALARDAYIM MAHZENCİM.. OKUYORUM AMA YAZAMADIM.. COCUKLARIN İKİSİ DE HASTAYDI BİRAZ ONLARLA UĞRAŞTIK.. BU ARADA SÜREKLİ SABİT KİLODA OLUNCA ARTIK ÇOK MORALİM DE BOZULDU. BİRAZ PORSİYONLATIMI AZALTTIM.
KAÇAMAKLARIMI DA BİTİRDİM. PZT DEN BERİ KAÇAMAĞIM YOK.. KIŞ GELDİ İYİCE HAREKETSİZLEŞMİİTİM. BİRAZ YÜRÜYÜŞÜ ARTTIRDIM. Çok OLMASA DA.. :) REGL DE OLUNCA BİRAZ ÖDEM VEŞİŞLİĞİM DE GİTTİ.. AY DOLUNAYDAN KÜÇÜLDÜ BEN DE KÜÇÜLDÜM.. :) EN ÖNEMLİSİ EVREN DE DUYDU SANURIM SESİMİ... BU SABAH 72,9 u GÖRDÜM UZUNNN ARADAN SONRA .. EN SON 2010 DA 73 ü GÖRDÜM.. 2007 DRN BERİ 73 ÜN ALTINI GÖRMEMİŞTİM.. AMA 2 AY DURAKSAMA YAŞADIM.. BİRAZ HIZLANDIRMAK İÇİN ESKİSİ KADAR ÇOK YEMEDİM. BENİM BAYA ÇOK GİTTİ ÇÜNKÜ DURMASI DA NORMAL.. BİRAZ DA BİŞEYLERİN UCUNDAN FLN TADINCA VERMEYİ BIRAKTI BÜNYE.. NEYSE ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIM.. İNŞ DEVAMI GELİR.. GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR.. BOL LEPTİNLER..
hımmm haklısın yaa. 2 bebekle zor. ben bile 3 yaşındaki kızımla sporumu rahat yapamıyorum araya giriyor, ilgi oyun istiyor, mecburen onu da spora katıyorum çoğunlukla.
benim de halim hoşuma gitmiyordu ama eşim söyleyince ona inat vermek de istemiyordum. bu benim bedenim. kendim ne zaman istiyorsam o zaman zayıflamalıydım ki nihayetinde 3 yıl sonra o kadarı vermiş oldum... tabii bu kararda artık çalışıyor olmamın etkisi büyük.
çok düşüncelisin mahzencim. evet ben de merak ediyorum. lavena nın zannedersem 1 haftası kaldı, yurt dışındaydı. diğerleri nerdeler,
özellikle dindymene yi merak ediyorum. 30 kadar kilo vermek istiyordu 3 ayda. devam ediyorlar mı acaba Karatay'a bu arkadaşlar
aaaa senin adına çok sevindim canım, sen zaten çok verdin maşallahın varASLINDA BURALARDAYIM MAHZENCİM.. OKUYORUM AMA YAZAMADIM.. COCUKLARIN İKİSİ DE HASTAYDI BİRAZ ONLARLA UĞRAŞTIK.. BU ARADA SÜREKLİ SABİT KİLODA OLUNCA ARTIK ÇOK MORALİM DE BOZULDU. BİRAZ PORSİYONLATIMI AZALTTIM.
KAÇAMAKLARIMI DA BİTİRDİM. PZT DEN BERİ KAÇAMAĞIM YOK.. KIŞ GELDİ İYİCE HAREKETSİZLEŞMİİTİM. BİRAZ YÜRÜYÜŞÜ ARTTIRDIM. Çok OLMASA DA.. :) REGL DE OLUNCA BİRAZ ÖDEM VEŞİŞLİĞİM DE GİTTİ.. AY DOLUNAYDAN KÜÇÜLDÜ BEN DE KÜÇÜLDÜM.. :) EN ÖNEMLİSİ EVREN DE DUYDU SANURIM SESİMİ... BU SABAH 72,9 u GÖRDÜM UZUNNN ARADAN SONRA .. EN SON 2010 DA 73 ü GÖRDÜM.. 2007 DRN BERİ 73 ÜN ALTINI GÖRMEMİŞTİM.. AMA 2 AY DURAKSAMA YAŞADIM.. BİRAZ HIZLANDIRMAK İÇİN ESKİSİ KADAR ÇOK YEMEDİM. BENİM BAYA ÇOK GİTTİ ÇÜNKÜ DURMASI DA NORMAL.. BİRAZ DA BİŞEYLERİN UCUNDAN FLN TADINCA VERMEYİ BIRAKTI BÜNYE.. NEYSE ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIM.. İNŞ DEVAMI GELİR.. GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR.. BOL LEPTİNLER..
sağol canım, insan alışınca merak ediyor.. seni de tebrik ederim çok aktif katılıyorsun, sen, efes ve ilbatumçok düşüncelisin mahzencim. evet ben de merak ediyorum. lavena nın zannedersem 1 haftası kaldı, yurt dışındaydı. diğerleri nerdeler,
özellikle dindymene yi merak ediyorum. 30 kadar kilo vermek istiyordu 3 ayda. devam ediyorlar mı acaba Karatay'a bu arkadaşlar
sağol canım, insan alışınca merak ediyor.. seni de tebrik ederim çok aktif katılıyorsun, sen, efes ve ilbatum
capodakya az uğrar oldu bu ara, benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?