Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah çok toktum kahvaltı yapmadım ,denedim kaç kere valla nohut beni inanılmaz tok tutuyor...

ÖĞLE:
nohut yemeği (dünden kalan)
salata

AKŞAM:
köfteli patates yemeği
cacık
şehriye pilavı yapıyorum ama belki 1 kaşık yerim

merhaba kızlar
kahvaltı 9.30
2 yumurtalı kaşarlı omlet
az peynir
tane zeytin
çok az çekirdek
yeşil çay zencefilli..

akşam yemeği 17:30
5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık portakallı zeytinyağlı kereviz yemeği
1kase mercimek
çok lahana turşusu ev yapımı
yarım kase yoğurt..
bunlardan sadece mercimek çorbasını içtiğimde doydum diğerlerini vitamin almak için yediğimi söyleyebilirim..midemin küçüldüğünü düşünüyorum eskiden bunları bir porsiyon hatta yanında ekmekle yerdim..yemeklerin yanında artık ekmek aklıma bile gelmiyor bu benim için mutluluk verici ekmek bagımlılığı gercekten vardı bende..
kaçamak olarak bir gofret çikolata yedim ama istemsiz:)kızım için açtım oda beğenmedi çöpe gidicekti bende yedim normalde gofret yemem..

haha fen dersinde iskelet olarak kullan çok hoş. nasıl yaşıyorlar onlar bilemiyorum..
sen neden spor yapamıyorsun canım. evde basit hareketler bile yapabilirsin.
hımm yüksek kiloda bişey almamak akıllıca. eşim de bana derdi yeni bişey alcam desem, "yeniyi napcan zayıfla biraz da eskilere sığ" diye.
huzis yanına çiğ badem al. 30 tanesi doyuruyormuş insanı. sonraa molalarda da ayran süt filan alır içersin.

bugünkü menü bildirimim
sabah:
6.30 da 2 az haşlanmış yumurta
7.30 da 1 kase çorba, maydanoz, limon

öğle:
12.00 de 1 tabak dövmeli yemek, 1 ç.bard. ceviz ve badem, 4 adet gün kurusu, 1 büyük bardak bol tarçınlı süt

akşam:
16.00 da tavuk ızgara, salata

daha da bişey yemem. sporumu da yaparım, sıvı tüketimine devam

bisey degil canim. bence havalardan oluyor bu aralar bende sIk sIk depresyona giriyorum. ÜZÜLME GECER

valla nasıl yaşıyorlar bilemiyorum ama aç yaşadıkları kesin :)
inan 2 bebekle zamanım olmuyor 10dk spor yapsan terliyorsun duşa giriyorsun derken bir sürü zaman yani :)
bana eşimin demesine gerek yok çünkü bu halim hiç hoşuma gitmiyorrrrr

meraba arkadaslar. Biz bi kac gündür frankfurttaydik akrabalarda, hic giremedim farketmissinizdir. Ilk günü hic kacamak yapmadim ama dün aksam baya bi tatli seyler yedim yemekten sonra bugünde kahvaltida az ekmek yedim saat 12de. saat altidada aksam yemegi yedik kiymali kereviz ve koca bi tabak salata.

XC9 hic üzülme ben önce cok takiyordum simdi hic takmiyorum. Baksana ben senden beterim nerdeyse 76 olmustum 2 gün kacamak yaptimya hemen 78 gösterdi tarti. 2 aydan fazla oldu 2 kg bile tam veremedim. ama olsun genede mutluyum. yavas yavas incelicem

geçmiş olsun canım
tamm cnm ptesi sabah bildirimi yaparım.yarışmaya katılırken verdğimz gibi bel göbek göğüs falan verecez değil mi?
evet canım o ölçüleri de alıcam.. bakalım ne kadar incelmişiz

BUGÜN:
oğlum kurabiye istedi yaptım eşim poğaça istedi yaptım veeee ikisinden de yemedim
tekrar, tekrar tebrikler

bencede tatlım erteleme bitti artık.....bu zamana kadar yeter evin neşesi olsun birazda :):) bakalım olursa zaten hiç değiştirmicem beslenme tarzımı inşallah...
o ilk bebek olacaksa zaten erteleme, inşallah bebeğini tez zamanda sağlıcakla kucağına alırsın.. annelik dünyanın en yüze duygusu, allah tüm isteyenlere nasip etsin...
canım senin metabolizma gerçekten çok ilginç, acaba biraz şaşırtma mı yapsan acaba, değişik bir diyet, yada detoks falan?
ilbatumun yeni tarifini ve şeklini ben de gerçekten çok beğendim,cevher kısmına da katılıyorum :))
canım evet karbonhidratlar ödem yapıyor ama aşın seni gene zayıf görecek dert etme, 500 grlık ödemi anlamaz.. yol için bence de en pratik ve etkili olan kuruyemiş, yanında süt de alabilirsin ama ..
geçmiş olsun canım, leslieyi iyileşince yap bence de.. zaten hastalığı ayakta geçirmek yeterince spor sayılıyor.

aaaaa akasyaaaa nerelerdesin kız, ne çok özlettin kendini?

gitmiş bile gelmeden..

kızlar bu arada bir süredir uğramayan arkadaşlarımız var umarım iyilerdir, hedef 60,lawyer,(leneva izinliydi sanırım) ebruzen, dindymene, edut, lamekân, badelam, sonia, foxon, nergis,minshin, afro, beril vs. vs.
bir de yurt dışına tatile gidecek bir arkadaş vardı ama nickini hatırlayamadım.. başka unuttuğum arkadaşım varsa lütfen kusura bakmasın.. uğramayanları merak ediyoruz sonrasında... tez zamanda dönsünler aramıza...

ASLINDA BURALARDAYIM MAHZENCİM.. OKUYORUM AMA YAZAMADIM.. COCUKLARIN İKİSİ DE HASTAYDI BİRAZ ONLARLA UĞRAŞTIK.. BU ARADA SÜREKLİ SABİT KİLODA OLUNCA ARTIK ÇOK MORALİM DE BOZULDU. BİRAZ PORSİYONLATIMI AZALTTIM.
KAÇAMAKLARIMI DA BİTİRDİM. PZT DEN BERİ KAÇAMAĞIM YOK.. KIŞ GELDİ İYİCE HAREKETSİZLEŞMİİTİM. BİRAZ YÜRÜYÜŞÜ ARTTIRDIM. Çok OLMASA DA.. :) REGL DE OLUNCA BİRAZ ÖDEM VEŞİŞLİĞİM DE GİTTİ.. AY DOLUNAYDAN KÜÇÜLDÜ BEN DE KÜÇÜLDÜM.. :) EN ÖNEMLİSİ EVREN DE DUYDU SANURIM SESİMİ... BU SABAH 72,9 u GÖRDÜM UZUNNN ARADAN SONRA .. EN SON 2010 DA 73 ü GÖRDÜM.. 2007 DRN BERİ 73 ÜN ALTINI GÖRMEMİŞTİM.. AMA 2 AY DURAKSAMA YAŞADIM.. BİRAZ HIZLANDIRMAK İÇİN ESKİSİ KADAR ÇOK YEMEDİM. BENİM BAYA ÇOK GİTTİ ÇÜNKÜ DURMASI DA NORMAL.. BİRAZ DA BİŞEYLERİN UCUNDAN FLN TADINCA VERMEYİ BIRAKTI BÜNYE.. NEYSE ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIM.. İNŞ DEVAMI GELİR.. GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR.. BOL LEPTİNLER..

hımmm haklısın yaa. 2 bebekle zor. ben bile 3 yaşındaki kızımla sporumu rahat yapamıyorum araya giriyor, ilgi oyun istiyor, mecburen onu da spora katıyorum çoğunlukla.
benim de halim hoşuma gitmiyordu ama eşim söyleyince ona inat vermek de istemiyordum. bu benim bedenim. kendim ne zaman istiyorsam o zaman zayıflamalıydım ki nihayetinde 3 yıl sonra o kadarı vermiş oldum... tabii bu kararda artık çalışıyor olmamın etkisi büyük.

çok düşüncelisin mahzencim. evet ben de merak ediyorum. lavena nın zannedersem 1 haftası kaldı, yurt dışındaydı. diğerleri nerdeler,
özellikle dindymene yi merak ediyorum. 30 kadar kilo vermek istiyordu 3 ayda. devam ediyorlar mı acaba Karatay'a bu arkadaşlar

süpersin canım ya inşallah devamı gelecek ben inanıyorum sana ve azmine güveniyorum

benim oğlum 2,5 yaşında kızımda 5,5 aylık gerçekten zor ama çok istiyorum spor yapmak.
öyle ya da böyle karar vermiş ve vermiş olmak güzel canım ,azmin daim olsun . çalışınca herşey değişiyor insan daha şık olmak istiyor ve maalesef büyük bedende şıklık olmuyor benim görüşüm bu yönde

aaaa senin adına çok sevindim canım, sen zaten çok verdin maşallahın var bir süre duraklaması normal, bazen metabolizma duruma alışınca da vermiyor, değişiklik yapmak gerekiyor sen yaptığın bu değişiklikle 6 yıl önceki kilona dönmüşsün maşallah..
ama açma arayı o kadar, gerçi face te de görüyorum bazen menü paylaşıyorsun.. burayı da ihmal etme ama..

sağol canım, insan alışınca merak ediyor.. seni de tebrik ederim çok aktif katılıyorsun, sen, efes ve ilbatum
capodakya az uğrar oldu bu ara, benim gibi

merhaba kızlar bugün uğrayamadım buralara benim kız hastaydı onun için..hafta sonu da yatılı misafirlerim var ya ooff...diyet yaptığım zaman millete bi haller oluyo hiç boş bırakmıyorlar sağolsunlar...
sabah:iki yumurta haşlama peynir ceviz
akşam:5 köfte(küçük) 2 bardak ayran
ayran baya şişirdi başka bişeye yer kalmadı midemmi küçüldü yoksaaa

iyi geceler arkadaşlar dün giremedim bugünde anca zaman buldum.geçmişi okuyamadım maalesef menümü paylaşıp çıkacağım.
sabah:kk karatay kahvaltısı ama tek yumurtalı
öğle:et yemeği,2 kaşık bulgur pilavı
akşam:fırında çupra bol salata ve tabiki helva
bu hafta hiç spor yok maalesef ama hergün en az 2 lt suyumu içiyorum.okulda sınav zamanı onları okuyup kaydetmesi falan halsizde hissediyorum nedense .sanırım adet öncesi sendromu.neyse hepinize tekrar iyi geceler

KENDİME İNANAMIYORUMMMMMMMMM bugün 20 dakika LESLİE 1 mil yaptımmmmmmmmm

inşallah her gün yapabilirim süre az ama faydası olur mu ki kızlar?:44:

sağol canım, insan alışınca merak ediyor.. seni de tebrik ederim çok aktif katılıyorsun, sen, efes ve ilbatum
capodakya az uğrar oldu bu ara, benim gibi

benim tek kaçış yerim burası gün boyu evde olunca :) en erken 16 gibi giriyorum ancak o saatte ikisi birden uyuyor yoksa zor :) eşim gelince daha fazla takılabiliyorum :) hem burası olmasa ben kendimi nasıl frenlerim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…