Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba kızlar:) bayadır uzak kaldım çok özledimm burayıı...biraz sorunlarım vardı o aradada karataydanda uzak kaldım bugün başladım yeniden 2 kilo kadar aldım ama yediklerime göre bunada şükür:)

8.00 :kkk 2 günkurusu bir avuç fıstık
13.00 :bir tabak kereviz bir tabak yoğurt biraz turşu bir avuç fındık
17.30 :tas kebabı bir tabak-yoğurt-salata
Geçmişi okuycam şimdide güç alayım biraz öptüm hepinizi:)

KENDİME İNANAMIYORUMMMMMMMMM bugün 20 dakika LESLİE 1 mil yaptımmmmmmmmm

inşallah her gün yapabilirim süre az ama faydası olur mu ki kızlar?:44:
Kesinlikle çok faydası olur canım devam et:)tartıda vermiş olduğun rakam çok olmasa bile görünüşte çok farkediyor az diye düşünme zamanla arttırırsın farkı gördükçe daha istekli olacaksın zaten:)

Sabah:kkk

Öğlen:1 tabak karnıbahar yemeği,2 parça tavuk,1 kase yoğurt,salata.

Akşam:1 kase mercimekli sebze çorbası,4 kaşık et sote,salata.

Canim ogunlerinn arasi en az 4-5 saat olmasi gerekiyor. Bence 5 te yedigin elmayi aksam yemegine katmalisin. Hatta meyve kahvalti ogununde oneriliyor aksam yemeginde degil.

sağol canım, insan alışınca merak ediyor.. seni de tebrik ederim çok aktif katılıyorsun, sen, efes ve ilbatum
capodakya az uğrar oldu bu ara, benim gibi

Canim ben burdayim hergun okuyorum ama bazen sadece menumu yazip cikiyorum. Benimde canim sikkin kendime bir turlu sporumu ayarlayamiyorum. Hergun kizimla disari cikiyoruz tin tin bi yarim saat 40 dk geziyoruz ama temposuz iste kizimin adimlariyla. O uyurken yemek isiyle ugrasiyorum zaten 1 bucuk saat kadar uyuyor. Aksam uyudugunda ise benim halim kalmiyor. Bana en uygunu yuruyus ama aldigim spor ayakkabisini vurdugu icin geri verdim yenisini de alamadim bir turlu. Onun haricinde menulerimde cok sikinti yok saayleri disinda ama genelde 8 de bitmis oluyor yemek. Biraz esime biraz kizima uydurmak zorunda kalinca boyle oluyor iste napayim bu kadar becerebiliyorum bende. Havalar bu kadar guzel giderken istanbulda yuruyusumude yapsam eminm daha guzel kilolar vericem. Zaten yilbasinda kendine koydugum 89 kilo hedefine de ulasamicam ama cok takmiyorum kafama cunki kilo vermeye cok odakladim kendimi. Basladigidan beri ne bir lokma ekmek ne de bir miktar seker pirinc vs hic yemedim. Artik o dedigim rakama ocak sonu gibi ulasirim gibime geliyor. Burasi bana cooook iyi geliyor ama gunluk menu yazmak super biseymis.

Bugunku menumu de yazayim
Sabah, 3 yumurtali omlet ve kkk
Aksam, istavrit, salata ve helva
(Nedense helvayi biraz abartiyorum tek yenebilen tatli bu oldugu icin midir nedir bazen hincimi cikarir gibi yiyorum. Bu bazen 3 tane kibrir kutusu veya daha fazlada oluyor canim istemese de)

Velhasil boyle iste....

günaydınlar:)
bayadır yediğime içtiğime dikkat edemiyorum yogun iş temposu yuzunden dun gece bir tartıya çıkarım ki ne göreyim 83.7:18: daha öncede en fazla 75 kilolarda oluyordum olayı iyiden iyiye abartmısım acilen diyet yapmaya başlamam lazım ve karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor. eğer zayıflama döneminde bana tecrübelerinizle destek olursanız çok sevinirim. kitabı bugun alıp hemen okumaya başlıyorum. umarım kısa zamanda diyet işe yarar.

bugün benim doğum günüüüümm:116:

yeni yaşımda bool bol kilo vermeyi umut ediyorum
umarım bugünden sonra duraklama + çıkma durumlarından kurtulurum yeni yaşımda hedeflediğim kiloya en kısa zamanda ulaşırım mumu üflemeden önceki dileğim budur:81:

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsuuun!!!Yeni yaşında istediklerin gerçekleşsin,eksili günler...

Kitabı oku,öğün aralarına dikkat et ve kaçamaklar yapmamaya çalış başarılı olursun.Hoşgeldin aramıza.

çok çok haklısın canım büyük bedende şıklık olmuyor. giydiklerim hiç yakışmıyor.
geçen 10 günde sporu bırakmış hiç yapmamıştım, o bile vücudumu orantısızlaştırdı. giydiklerimden göbek ve bel çevremin fırlamasını istemiyorum artııkk...
sağol canım, insan alışınca merak ediyor.. seni de tebrik ederim çok aktif katılıyorsun, sen, efes ve ilbatum
capodakya az uğrar oldu bu ara, benim gibi

teşkr ederim mahzencim. internete sadece bu topik için giriyorum diyebilirim, face ye bile girmiyorum çoğunlukla.
ne kadar topiki okuyup katılırsam o kadar Karatayda da aktif kalabiliyorum, motive edici oluyo gerçekten.

geçmiş olsum zeynom. ay ne kadar az yiyorsun seen. maşallah.

aramıza hoşgeldin söa. kitabı okuduktan sonra başlarsın zaten, her gün gelip menü bildirimlerini yapo, yanlışlarını hep birlikte düzeltiriz. aramızada daha da motive olursun. kolay gelsiin

xc9 mutlu yıllar sanaa:118::118::118: kendin için en güzel dilekleri dilemişsin, yeni yaşında tüm dileklerin kabul olur inşallah.

sabah
6.30 da 2 tane kayısı kıvamı haşlanmış yumurta, 3-4 avuç badem ve ceviz
7.30 da 1 tane peynirli katmer (cıssss)

öğle
13 e doğru 1 adet hellim peynirli omlet, 1 küçük kase mercimekli erişte, 1 kase yoğurt-içinde siyah kuru üzümle, biraz da salata

Son düzenleme:

doğum günün kutlu olsun canım,
hedeflediğin kiloya hemencecik ulaşman dileği ile nice mutlu yıllara

bugünkü menüm
sabah kkk
öğlen nohut salatası
akşam etli bezelye ayran
öğlen 45 dk yürüdüm

kızlar birşey sormak istiyorum.
karatay uygularken şu meşhur detoks diyeti yapan oldu mu?
hani kahvaltıyı karataya göre yapıp sonra da ana yemekler yerine yoğurtlu detoks çorbayı içsek
regl ödemleri gider mi acep?

Merhaba kizlar xc9 dogum gunun kutlu olsun :) Ben bu ara karataya fazla uyamiyorum esim surekli evde :) Dun kuzenimle yakin arkadasima davetliydim kizda dokturmus dolmalar borekler sarmalar kurabiyeler uzulerek yemek zorunda kaldim yemesemde olmayacak ama sabah tartida 100 gr daha eksik ciktim bende bu ise sasirdim kaldim

bugün benim doğum günüüüümm:116:

yeni yaşımda bool bol kilo vermeyi umut ediyorum

Canımm doğum günün kutlu olsunn herşey gönlünce olsun:))

Kızlar bişey sorucam mor pancar(şeker pancarı değil) gi yüksek diye tahmin ediyorum ama size sormak istedim bilginiz var mı:)

canım doğum günün kutlu olsun.nice yaşlara incecik bir hatun olarak....
bende sabah kk kahvaltımı yaptım.akşam barbun fasülye ve yoğurt yiycem.
gurbet_izm canım az yiyorum ama kilo verişim biraz durdu tiroid beni biraz zorluyo...çok yiyince bende bi pişmanlık bi hayattan soğuma sorma gitsin....

Son düzenleme:
selam güzellerrrr

menüm

SABAH:
1 yumurta yağda
4 kuru kayısı
5 zeytin
peynir
maydanoz
1/2 ç. bardağı badem

AKŞAM:
köfteli patates
salata
yoğurt

ahh zamanım olsada yapsam bugünde yaptım 20 dk inşallah dediğin gibi ollur
nice yıllaraa canım
bende fırlamasını istemiyorum artık yeteeeeeeeeeer

tiroidle savaşıyorsun ha! hımm kolay gelsin Zeynom
selam güzellerrrr

menüm

SABAH:
1 yumurta yağda
4 kuru kayısı
5 zeytin
peynir
maydanoz
1/2 ç. bardağı badem

AKŞAM:
köfteli patates
salata
yoğurt

o patatesler cısssss:44:

bugünde leslie 1 mil yaptım 20 dklık :)
harikasın:13:

akşamki menüm:
6-7 adet mercimek köfte(fazla oldu biliyorum ama dayanamadıımm)
bollll salata

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…