Kesinlikle çok faydası olur canım devam et:)tartıda vermiş olduğun rakam çok olmasa bile görünüşte çok farkediyor az diye düşünme zamanla arttırırsın farkı gördükçe daha istekli olacaksın zaten:)KENDİME İNANAMIYORUMMMMMMMMM bugün 20 dakika LESLİE 1 mil yaptımmmmmmmmm
inşallah her gün yapabilirim süre az ama faydası olur mu ki kızlar?:44:
Canim ogunlerinn arasi en az 4-5 saat olmasi gerekiyor. Bence 5 te yedigin elmayi aksam yemegine katmalisin. Hatta meyve kahvalti ogununde oneriliyor aksam yemeginde degil.çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için inşallah vereceğiz allahın izni ile bugünden itibaren bende menümü yazmak istiyorumm:):) hamilede kalırsam oda sağlıklı yaşasın demi karatay ile :) çoğu insan aşırı derecede zor görüyor senin yaptıklarını ekmek öyle bi yerleşmişki merkeze aç kalırız zannediyorlar ve onlara göre sen hep açsın:):)
neyse sabah
yağda yumurta peynir cevizim zeytin salatalık tam bir karatay menüsü yani:):)
akşam 3 buçuk gibide köfte salata közlenmiş biber sonra beş gibi bir tane elma bu kadar:):)
ayrıca bu diyette tek uygulayamadığım çayı çok seviyorum ve şekersiz içemiyorum bir kaşık tek fazlam bu var diyebilirim:)
inşallah birgün onuda bırakcam:)
sağol canım, insan alışınca merak ediyor.. seni de tebrik ederim çok aktif katılıyorsun, sen, efes ve ilbatum
capodakya az uğrar oldu bu ara, benim gibi
Doğum günün kutlu olsuuun!!!bugün benim doğum günüüüümm:116:
yeni yaşımda bool bol kilo vermeyi umut ediyorum
umarım bugünden sonra duraklama + çıkma durumlarından kurtulurum yeni yaşımda hedeflediğim kiloya en kısa zamanda ulaşırım mumu üflemeden önceki dileğim budur:81:
Kitabı oku,öğün aralarına dikkat et ve kaçamaklar yapmamaya çalış başarılı olursun.Hoşgeldin aramıza.günaydınlar:)
bayadır yediğime içtiğime dikkat edemiyorum yogun iş temposu yuzunden dun gece bir tartıya çıkarım ki ne göreyim 83.7:18: daha öncede en fazla 75 kilolarda oluyordum olayı iyiden iyiye abartmısım acilen diyet yapmaya başlamam lazım ve karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor. eğer zayıflama döneminde bana tecrübelerinizle destek olursanız çok sevinirim. kitabı bugun alıp hemen okumaya başlıyorum. umarım kısa zamanda diyet işe yarar.
benim oğlum 2,5 yaşında kızımda 5,5 aylık gerçekten zor ama çok istiyorum spor yapmak.
öyle ya da böyle karar vermiş ve vermiş olmak güzel canım ,azmin daim olsun . çalışınca herşey değişiyor insan daha şık olmak istiyor ve maalesef büyük bedende şıklık olmuyor benim görüşüm bu yönde
sağol canım, insan alışınca merak ediyor.. seni de tebrik ederim çok aktif katılıyorsun, sen, efes ve ilbatum
capodakya az uğrar oldu bu ara, benim gibi
merhaba kızlar bugün uğrayamadım buralara benim kız hastaydı onun için..hafta sonu da yatılı misafirlerim var ya ooff...diyet yaptığım zaman millete bi haller oluyo hiç boş bırakmıyorlar sağolsunlar...
sabah:iki yumurta haşlama peynir ceviz
akşam:5 köfte(küçük) 2 bardak ayran
ayran baya şişirdi başka bişeye yer kalmadı midemmi küçüldü yoksaaa
günaydınlar:)
bayadır yediğime içtiğime dikkat edemiyorum yogun iş temposu yuzunden dun gece bir tartıya çıkarım ki ne göreyim 83.7:18: daha öncede en fazla 75 kilolarda oluyordum olayı iyiden iyiye abartmısım acilen diyet yapmaya başlamam lazım ve karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor. eğer zayıflama döneminde bana tecrübelerinizle destek olursanız çok sevinirim. kitabı bugun alıp hemen okumaya başlıyorum. umarım kısa zamanda diyet işe yarar.
bugün benim doğum günüüüümm:116:
umarım bugünden sonra duraklama + çıkma durumlarından kurtulurum yeni yaşımda hedeflediğim kiloya en kısa zamanda ulaşırım mumu üflemeden önceki dileğim budur:81:
ahh zamanım olsada yapsam bugünde yaptım 20 dk inşallah dediğin gibi ollurKesinlikle çok faydası olur canım devam et:)tartıda vermiş olduğun rakam çok olmasa bile görünüşte çok farkediyor az diye düşünme zamanla arttırırsın farkı gördükçe daha istekli olacaksın zaten:)
nice yıllaraa canımbugün benim doğum günüüüümm:116:
bende fırlamasını istemiyorum artık yeteeeeeeeeeerçok çok haklısın canım büyük bedende şıklık olmuyor. giydiklerim hiç yakışmıyor.
geçen 10 günde sporu bırakmış hiç yapmamıştım, o bile vücudumu orantısızlaştırdı. giydiklerimden göbek ve bel çevremin fırlamasını istemiyorum artııkk...
teşkr ederim mahzencim. internete sadece bu topik için giriyorum diyebilirim, face ye bile girmiyorum çoğunlukla.
ne kadar topiki okuyup katılırsam o kadar Karatayda da aktif kalabiliyorum, motive edici oluyo gerçekten.
geçmiş olsum zeynom. ay ne kadar az yiyorsun seen.maşallah.
aramıza hoşgeldin söa. kitabı okuduktan sonra başlarsın zaten, her gün gelip menü bildirimlerini yapo, yanlışlarını hep birlikte düzeltiriz. aramızada daha da motive olursun. kolay gelsiin
xc9 mutlu yıllar sanaa:118::118::118: kendin için en güzel dilekleri dilemişsin, yeni yaşında tüm dileklerin kabul olur inşallah.
tiroidle savaşıyorsun ha! hımm kolay gelsin Zeynomcanım doğum günün kutlu olsun.nice yaşlara incecik bir hatun olarak....
bende sabah kk kahvaltımı yaptım.akşam barbun fasülye ve yoğurt yiycem.
gurbet_izm canım az yiyorum ama kilo verişim biraz durdu tiroid beni biraz zorluyo...çok yiyince bende bi pişmanlık bi hayattan soğuma sorma gitsin....
selam güzellerrrr
menüm
SABAH:
1 yumurta yağda
4 kuru kayısı
5 zeytin
peynir
maydanoz
1/2 ç. bardağı badem
AKŞAM:
köfteli patates
salata
yoğurt
harikasın:13:bugünde leslie 1 mil yaptım 20 dklık :)
tiroidle savaşıyorsun ha! hımm kolay gelsin Zeynom
o patatesler cısssss:44:
harikasın:13:
akşamki menüm:
6-7 adet mercimek köfte(fazla oldu biliyorum ama dayanamadıımm)
bollll salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?