Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dünkü menüm:sabah kkk,bir elma.Akşam mercimek yemeği ve yoğurt.
Bugün sabah kkk,sanırım havuç yedim,akşam 16da balık,salata,az irmik helvası(cıss)
Bugün cısslarım çoktu,sabah biraz patlamış mısır,akşam birkaç kabak lokma tatlısı ve meyve.
Dün spor yaptım ama bugün dışarda işlerim nedeniyle spora vakit bulamadım.Leslie yaparken gece olması sorun değildi ama jillian ya da pilatesi en geç 15 de yapmazsam yapasım gelmiyor.Bugün bünyem iyi şaştı.Yarın da ben tartıda şaşmazsam iyidir.(

Sabah:kkk

Öğlen:4kaşık et sote,1 kase yoğurt.1 kaşık biber ezmesi.1 portakal.

Akşam:3 kaşık et sote,1 kase yoğurt,1 kaşık biber ezme.

Et sote bitti nihayet.:))) iki gündür ye ye ancak bitti...

Nice mutlu yıllara canım:)))

canım benim mutlu yıllar.yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olsun....

bugünkü menüm
sabah:tek yumurtalı ve zeytinsiz kk
öğle:haşlama et,3-4 kaşık bulgur pilavı
akşam:tarhana,fırında mantar,brokoli salatası

2,3 lt su ve no spor

tamam şekerim bozulma hemennn... sen halledersin ilbatum

mercimek köfte serbest ama benim yediğim kadarı değil. içinde bulgur da olduğundan 3-4 adet olarak tüketilmeli diye biliyorum

yok fıstığım bozulmadım ne bozulması bil istedim :) köfteleri ben götürürken diğerlerini eşime ve oğluma yedirdim. ben yemiyorum diye zaten çok yapmıyorum patatesi :) umarım hallederim çooook kilom var verecek

hadi ya bende en az senin kadar yerdim valla ne yalan söyleyeyim :) yahu ben bulguruda yiyemeyeceksem ne olayım beeeeeeeeeeeeeen

8.00 kkk 2 günkurusu Bir avuç fındık

(Çok acıktım nedense 4 saat bekleyemedim)11.30 bir bardak ayran bir elma bir kestane(cıss)

15.00 gitti leptin yine:)2 küçük çikolata(cıss)bir avuç fıstık

18.00 bir tabak kereviz bir tabak pancar yemeği bir tabak yoğurt
Akşam misafirler vardı fıstık buram buram koktu ama yemedim birşey:)şimdide çay içiyorum:)

Doğum günün kutlu olsun canim.

Dogumgunun kutlu olsun canim.

Bugunku mnumu de paylasayim,
Sabah, kkk, 3 kuru incir
Aksam, bugdayli nohutlu yogurt corbasi, iki uc kasik nohut, biber tursusu, ikide portakal

merhaba canlar....bu sabah:iki yumurta peynir ceviz günkurusu yedim...
akşam misafirlerim var belki uğrayamam buraya ama menüm şöyle:mercimek çorbası taze fasülye köfte...
kayınvalidem de diyette olduğu için biz bunları yiycez diğerleri için yaptıklarıma el sürmemeyi düşünüyorummm

herkese güzel bir gün diliyorum

iyi dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim kucak dolusu sevgiler benden

dün kahvaltılık alışverişi için markete gittim yumurta almayı unutmuşum iyi misabah dolabı açıp yumurtayı göremeyince dört döndüm mutfaktayahu bu yumurta nasıl bağlamış beni kendine
neyse bolca peynir ve zeytinle kahvaltımı yaptım

kırmızı pancar sorulmış kimin sorduğunu hatırlayamadım kusura bakmasın çiğ olanının gi si 30 yani düşük ancak piştiğinde havuç gibi onun da yükseliyor ben de bayılırım büyük bir kavanoz turşusunu yaptım mmm nefis oldu çok güçlü bir antioksidan aynı zmanda

Ben sormuştum teşekkür ederim :)dün akşam yemeği vardıda ondan sordum bende bayılırım:)bugün öğlende yedim ama çok cıss sayılmaz herhalde:)

yew canım bulguru ama bulgur hemen etkiliyor. sabaha +200 le uyanabiliriz

Dogumgunun kutlu olsun canim.

Bugunku mnumu de paylasayim,
Sabah, kkk, 3 kuru incir
Aksam, bugdayli nohutlu yogurt corbasi, iki uc kasik nohut, biber tursusu, ikide portakal

oh capadokya portakallar ikişer ikişer

sabah: kkk

Öğle: 1 kase mercimek yemeği, 1 kase yoğut

Akşam: 1 lahmacun, 1 kase çorba, 4 adet marul, 1 kase yoğurt

ayy lahmacun cısss oldu biraz

cnm benm doğum günün kutlu olsun.nice mutlu senelere

sabah : az biraz peynir + 1 adet haşlanmış yumurta 2 bardak şekersiz çay
öğleden sonra körili tavuk +salata +bulgur pilavı ( bu menüyü dışarda yedim.pilavı istemiyordum ama yedim.)
akşam : yemiyorum hala tokum

spor jillian. mersine gelirken dambıllarımı da getirdm :)))kemal çantamı taşırken ne koydun içine diye sordu dambıl deyince şok oldu

canım lahmacun neden cıss olsun ki haftada 1-2 tane yiyebiliyoruz menün de gayet dengeli olmuş öğleyi hafif geçirmiş sorun yok afiyet olsun

kitabı aldım birazdan okumaya başlıyorum. yarına bitiririm sanırım destekleriniz için çok sağolun:)

hoş bulduk sanırım yarın kitabı okumuş ve diyete başlamış olurum. yarından itibaren öğünlerimi buradan paylaşıyorum o zaman

sizlere bir şey daha danışmak istiyorum diyeti hangi sporla destekleyebilirim. özellikle evde yapabileceğim şeyler önerirseniz sevinirim. çünkü salona gidecek vaktim yok gibi malüm yoğun iş temposu

üzerimdeki depresif ruh halinden kurtuldum nihayet artık çok daha rahatım
menü yazmaya da yeniden başlıyorum
sabah
istemeyerek de olsa yumurtasız kkk
işin kötü tarafı bugün de almayı unuttum yarın napıcam bilemiyorum:44:

akşam
1 tabak kısır
turşu
1 dilim dana dil söğüş

......

sizlere bir şey daha danışmak istiyorum diyeti hangi sporla destekleyebilirim. özellikle evde yapabileceğim şeyler önerirseniz sevinirim. çünkü salona gidecek vaktim yok gibi malüm yoğun iş temposu

hoşgeldin canım
hergün düzenli menü bildirimi yaparsan 1 hafta sonra pzt listemize sen de girersin

egzersiz olarak cardio yapmanı tavsiye ederim yürüyüş yüzme bisiklet vs ancak sen evde yapmak istiyorsan leslie diye bir evde yürüyüş programı var çok zevkli ve iyi ter attırıyor youtube a leslie sansone diye yaz çıkar 2 mille başlayıp zamanla 5 mile kadar çıkarsın bölgesel incelme için de plates öneririm

selam kızlar sabah kkk ile güne başladım ama oğlum ateşlendi sonrasında hep alelacele ekmek falan yedim yemek yapamadım.sabah 11 den beri ateşi duşurmeye çalıştık küçük bir ilçedeyim hastane denen yere götürdüm evdeki mudahelemizin aynısını yapıyolar tahlil istedim.haftasonu tahlil anca havale geçirircesine yükselirse laborantı çağırabilirlermiş.çok sinirliyim,hep lanet okudum valla bu nassıl zihniyet.insanın eli ayağı dolanıyor 39,3 ü gördüm.gereken her müdahaleyi evde yaptık çok şükür 37 yi gördük.kendimiz tedavi ediyoruz çoğu zaman.bazen sınıf öğretmeni olduğum için pişman oluyorum.11 yıllık öğretmenim en azından şehir merkezine yakın bir ilçede çalışmak isterdim.beraber çalıştığımız branşçı arkadaşlarım öyle yada böyle kendilerini kurtarıyorlar.çocuğumu göndercek kreş bile yok.off sinirliyim ya herşey gözüme batıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…