o patatesler değdiğin bir halka sadece :)
mercimek köfte serbest değil mi?
Nice mutlu yıllara canım:)))bugün benim doğum günüüüümm:116:
yeni yaşımda bool bol kilo vermeyi umut ediyorum
umarım bugünden sonra duraklama + çıkma durumlarından kurtulurum yeni yaşımda hedeflediğim kiloya en kısa zamanda ulaşırım mumu üflemeden önceki dileğim budur:81:
bugün benim doğum günüüüümm:116:
umarım bugünden sonra duraklama + çıkma durumlarından kurtulurum yeni yaşımda hedeflediğim kiloya en kısa zamanda ulaşırım mumu üflemeden önceki dileğim budur:81:
tamam şekerim bozulma hemennn... sen halledersin ilbatum
mercimek köfte serbest ama benim yediğim kadarı değil. içinde bulgur da olduğundan 3-4 adet olarak tüketilmeli diye biliyorum
Ben sormuştum teşekkür ederim :)dün akşam yemeği vardıda ondan sordum bende bayılırım:)bugün öğlende yedim ama çok cıss sayılmaz herhalde:)
kırmızı pancar sorulmış kimin sorduğunu hatırlayamadım kusura bakmasın çiğ olanının gi si 30 yani düşük ancak piştiğinde havuç gibi onun da yükseliyor ben de bayılırım büyük bir kavanoz turşusunu yaptım mmm nefis oldu çok güçlü bir antioksidan aynı zmanda
yok fıstığım bozulmadım ne bozulması bil istedim :) köfteleri ben götürürken diğerlerini eşime ve oğluma yedirdim. ben yemiyorum diye zaten çok yapmıyorum patatesi :) umarım hallederim çooook kilom var verecek
hadi ya bende en az senin kadar yerdim valla ne yalan söyleyeyim :) yahu ben bulguruda yiyemeyeceksem ne olayım beeeeeeeeeeeeeen
Dogumgunun kutlu olsun canim.
Bugunku mnumu de paylasayim,
Sabah, kkk, 3 kuru incir
Aksam, bugdayli nohutlu yogurt corbasi, iki uc kasik nohut, biber tursusu, ikide portakal
yew canım bulguru ama bulgur hemen etkiliyor. sabaha +200 le uyanabiliriz
oh capadokya portakallar ikişer ikişer
sabah: kkk
Öğle: 1 kase mercimek yemeği, 1 kase yoğut
Akşam: 1 lahmacun, 1 kase çorba, 4 adet marul, 1 kase yoğurt
ayy lahmacun cısss oldu biraz
Doğum günün kutlu olsuuun!!!Yeni yaşında istediklerin gerçekleşsin,eksili günler...
Kitabı oku,öğün aralarına dikkat et ve kaçamaklar yapmamaya çalış başarılı olursun.Hoşgeldin aramıza.
çok çok haklısın canım büyük bedende şıklık olmuyor. giydiklerim hiç yakışmıyor.
geçen 10 günde sporu bırakmış hiç yapmamıştım, o bile vücudumu orantısızlaştırdı. giydiklerimden göbek ve bel çevremin fırlamasını istemiyorum artııkk...
teşkr ederim mahzencim. internete sadece bu topik için giriyorum diyebilirim, face ye bile girmiyorum çoğunlukla.
ne kadar topiki okuyup katılırsam o kadar Karatayda da aktif kalabiliyorum, motive edici oluyo gerçekten.
geçmiş olsum zeynom. ay ne kadar az yiyorsun seen.maşallah.
aramıza hoşgeldin söa. kitabı okuduktan sonra başlarsın zaten, her gün gelip menü bildirimlerini yapo, yanlışlarını hep birlikte düzeltiriz. aramızada daha da motive olursun. kolay gelsiin
xc9 mutlu yıllar sanaa:118::118::118: kendin için en güzel dilekleri dilemişsin, yeni yaşında tüm dileklerin kabul olur inşallah.
......
sizlere bir şey daha danışmak istiyorum diyeti hangi sporla destekleyebilirim. özellikle evde yapabileceğim şeyler önerirseniz sevinirim. çünkü salona gidecek vaktim yok gibi malüm yoğun iş temposu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?