Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum umarım en kısa zamanda düzelir oğlun
şu an çok gerginsin kelimelerden bile anlaşılıyor biraz rahatlamaya çalış herşey yoluna girer kendini üzme

canım lahmacun neden cıss olsun ki haftada 1-2 tane yiyebiliyoruz menün de gayet dengeli olmuş öğleyi hafif geçirmiş sorun yok afiyet olsun

Canım benim lahmacun kalın hamurla yapılmıştı. pideydi resmen. neyse iki su bardağı yeşil çay içtim(facedeki tariften karanfilli-tarçınlı olan) sporumu da yaptım içim rahatladı biraz.

söa lesli yapan arkadaşlar var, jillian yapan arkadaşlar var. geçmişe baksan huzis jillianı indirmek için linklerini paylaşmıştı bulabilirsin. kolay gelsin.

kızlar ben de yarım saat jillian ve 10 dk alette yürüyüş yaptım sporumu 40 dk ya tamamlamış oldum. oh be içim rahatladı. dün yapamamıştım.

geçmiş olsun canım yaa. önceki sene biz de yaşadık ateş 39.5. Ankaradaydık ama oranın acillerinde bile ilgi yoktu. çocuğu soyundurduk, kucağımızda dolandırdık, vücudunda ıslak bezler bekleterek ateş düşürmeye çabaladık. 3-4 saat acil kolidorlarında perişan olduk. ateşli biz kendi çabamızla düşürüyorduk onlar ateş düşünce antibiyotik iğne yapıp gönderiyorlardı.. üzülme her yerde aynı muamele. çocuklarımız için yanan bizleriz, dr.lar hemşireler umruna bile almıyorlar. o derece ateşli hastalık enfeksiyondan oluyo kan tahlili yapsalar bile çocuğunun canını acıması ve ağlamalarıyla kalıyorsun, haftasonunu atlatmaya bak pazartesi çocuk doktoruna gidersin. yanlış anlamazsın umarım seni rahatlatmak için yazdım.

Cook gecmis olsun canim. Cocuklu olunca coook zor oluyor. Ama bence tahlil yaptirmak daha iyi en azindan hastaliginin viral mi bakteriyel mi oldugu u ogrenir ona gore ilac kullanirsin.

Evet gurbetizm portakallar ikiser ikiser gidiyor... bir kasa portakal aldik ta curumesin diye yiyoruz bakalim.

Bugunku menum
Sabah, kkk, iki incir
Aksam, bulguru kabak pilavi iki tabak ustune yogurt, ve 10- 15 uzume 6-7 badem sabahki hakkimi yedim bademle.

Birde gittikce sisiyor karnim sanirim regl olcam olamadimda zaten iki ayda bir olurdum bakalim olsamda rahatlasam.

kendime çok kızıyorum ya dün akşam misafirlerim vardı akşam yemeğinde bir şey yemedim bilerek çünkü kısır yapmıştım ondan yerim diye ve yedim insan 1 kase ile doyar değil mi ama yokkkkkk illa fazlasını yiyeceğim ve sabah maalesef tartıda gördüm günümü pişmanlık neye yarar bugün ne yaparsam yapayım o aartıyı yok edemem offf ya tartıya o kadar az kalmışken olacak iş mi buu yaptığım. 2 tanede kurabiye yedim yetmedi dedim ya (((( bulgur bu kadar mı etkili ya çok şaşırdım pilavda artıyı görmemiştim kısırda gördüm yarına ancak detoks yaparsam kurtarırım ama onu da emzirdiğim için yapamam. hepi topu 1 tabaak kısır ya onu da mı yemeyeceğim beeeeeeeeeeen

canım sen izmirden gurbet misin yoksa bir ideolojinin temsilcisi misin valla çok merak ediyorum :)
kim olsa şaşardı yani :)
sende 1 tabak kısır yemişsin canım sende ne etkisi oldu ? beni direkt artıya çıkardı ve çok pişman oldum. sanırım geç yiyince mi oldu

çok geçmiş olsun canım .

.........

sende 1 tabak kısır yemişsin canım sende ne etkisi oldu ? beni direkt artıya çıkardı ve çok pişman oldum. sanırım geç yiyince mi oldu

.

ben artıık hergün tartılamyı bıraktım tartımı da ortalıktan kaldırdım pzt den pzt ye kısır muhtemelen beni de şişirdi daha önce olmuştu çoook uzun zamandır duraklama yaşıyorum zaten dert ettikçe + ya geçtim yeni yaşımı ve yeni yılı karşılarken silkelendim kendime geldim kasmıyorum dert etmiyorum

ELİFCE GEÇMİŞ OLSUNN.!!

dünkü mönümü yazayım

Sabah:kkk

Öğlen:2 ince dilim peymacun,2 çatal kabak tatlısı ve 1 dilim tel kadayıf tatlısı yedim maalesef...ayyy 1 dilim börek te yedim(( ahhhh şu misafirliklerrrr her şeyi mahvederlerr.!!!

Akşam:bir şiş kuşbaşı et,salata,1 kaşık süzme yoğurt,2 adet çiğ köfte.

Misafirlikte çok bebek ve çocuk vardı nevrim döndü...nasıl yemişim bilemedim:)

Kızlar merhaba;
Bu mesajı umutsuz olan, zayıflamak isteyip başaramayan üyelerimiz için yazıyorum. Lütfen ön yargısız bir şekilde okuyun.
Ben 72 kiloydum arkadaşlar. Aslında hayatım boyunca en fazla 65 olmuştum. Ama psikolojik sorunlarım oldu, çok yedim, hatta aşırı yedim. Evden çıkmadım derken tartıda 72'yi görünce dur dedim kendime.

İlk başta sadece daha az yemeye gayret gösterdim, yürüyüşlere falan çıktım. Eylül ayının 20 sinde başlamıştım bu aktivitelere.
Sonra yaklaşık 10 gün sonra bu topiği gördüm. Karatay diyetiymiş falan filan derken, araştırdım okudum. Kafama yattı.
Ama hiç mesaj atmamıştım, sadece okuyordum. Bugün ilk mesajımı atıyorum...

Her neyse İlk başlarda ufak ufak başladım, önce ekmeği kıstım, sonra tamamen bıraktım.
Sonra şekeri komple bıraktım. Pirinç, bulguru azalttım, sonra komple kestim. Derken kısacası diyetin herşeyine uydum.
İlk zamanlar zor oldu, şekersiz kahve içmek, ekmeksiz yemek yemek. Ama bu şişko olmaktan daha kötü değildi benim için.
Bakın Aralık ayı bitmek üzere ben neredeyse Eylül ayından beri diyette yasak olanları ağzıma sürmedim.
He sadece karatay mı, hayır tabi ki... Leslie ile yürüdüm 2 mile kadar dayanabiliyorum. Ama faydası oldu. Havalar iyiyken yürüyüşlere çıkardım. Bunların da çok faydası oldu.

Günde sadece 2 öğün, akşam 8 den sonra yemek yememe, bol su içme, ve haftada 2-3 kez spor kuralına uydum. Hala uyuyorum. Ve asla aç gezmedim, buraya dikkat edin. Hiç aç kalmadım.

Neyse sonucu merak edenler için söyleyeyim 72den 60 kiloya indim. 55 e kadar da devam edeceğim
Önce karar verin ve bu son kararınız olsun. Çikolata gördüğünüzde acı çekeceksiniz, herkes pasta yerken içiniz gidecek, pilavlara uzaktan bakacaksınız. Ama bu kötü görünmekten daha kötü değil. Mağazalarda rezil olmaktan hele hiç kötü değil. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Ne yediğiniz değil, nasıl göründüğünüz daha önemli

Sorusu olan pm atabilir, ya da buraya yazabilir cevaplarım. Hadi iyi günler.

Son düzenleme:

Başarın için tebrikler.İstediğin kiloya gelirsin inşallah.

Dünkü menüm:sabah 10 da kkk,bir elma,akşam 16da mercimek yemeği,yoğurt,az fıstık,az siyah kuru üzüm
Bugün sabah 10da kkk,bir portakal,akşam kuru fasulye,yanına yeşillik yerim.
Dün ve bugün jillian ve pilates yaptım.

merhaba kızlar...sabaheynir bir yumurta zeytin ve küçük bir pide yedim(cııss)
akşam:çorba ve az et haşlama yedim..
bu haftadan pek umutlu değilim bakalım hayırlısı...

kızlar herkese selam,

Ben bu hafta cok kötü bir sekilde grip oldum. Giremedim de yorgan dosek yattım. Cuma gunu de en son serum taktırdım. Anca kendime geldim daha yeni yeni.
Aman dikkat edin bu ara kötü bir grip mikrobu var.
Saglık ve esenlikle...:)

Çok geçmiş olsun.Yeni yılın sağlıklı geçer umarım.

çoookk geçmiş olsun canım..dikkat et kendine.bu ara benim de çevremdeki herkes hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…