selam kızlar sabah kkk ile güne başladım ama oğlum ateşlendi sonrasında hep alelacele ekmek falan yedim yemek yapamadım.sabah 11 den beri ateşi duşurmeye çalıştık küçük bir ilçedeyim hastane denen yere götürdüm evdeki mudahelemizin aynısını yapıyolar tahlil istedim.haftasonu tahlil anca havale geçirircesine yükselirse laborantı çağırabilirlermiş.çok sinirliyim,hep lanet okudum valla bu nassıl zihniyet.insanın eli ayağı dolanıyor 39,3 ü gördüm.gereken her müdahaleyi evde yaptık çok şükür 37 yi gördük.kendimiz tedavi ediyoruz çoğu zaman.bazen sınıf öğretmeni olduğum için pişman oluyorum.11 yıllık öğretmenim en azından şehir merkezine yakın bir ilçede çalışmak isterdim.beraber çalıştığımız branşçı arkadaşlarım öyle yada böyle kendilerini kurtarıyorlar.çocuğumu göndercek kreş bile yok.off sinirliyim ya herşey gözüme batıyo
canım lahmacun neden cıss olsun ki haftada 1-2 tane yiyebiliyoruz menün de gayet dengeli olmuş öğleyi hafif geçirmiş sorun yok afiyet olsun
kitabı aldım birazdan okumaya başlıyorum. yarına bitiririm sanırım destekleriniz için çok sağolun:)
hoş bulduk sanırım yarın kitabı okumuş ve diyete başlamış olurum. yarından itibaren öğünlerimi buradan paylaşıyorum o zaman
sizlere bir şey daha danışmak istiyorum diyeti hangi sporla destekleyebilirim. özellikle evde yapabileceğim şeyler önerirseniz sevinirim. çünkü salona gidecek vaktim yok gibi malüm yoğun iş temposu
selam kızlar sabah kkk ile güne başladım ama oğlum ateşlendi sonrasında hep alelacele ekmek falan yedim yemek yapamadım.sabah 11 den beri ateşi duşurmeye çalıştık küçük bir ilçedeyim hastane denen yere götürdüm evdeki mudahelemizin aynısını yapıyolar tahlil istedim.haftasonu tahlil anca havale geçirircesine yükselirse laborantı çağırabilirlermiş.çok sinirliyim,hep lanet okudum valla bu nassıl zihniyet.insanın eli ayağı dolanıyor 39,3 ü gördüm.gereken her müdahaleyi evde yaptık çok şükür 37 yi gördük.kendimiz tedavi ediyoruz çoğu zaman.bazen sınıf öğretmeni olduğum için pişman oluyorum.11 yıllık öğretmenim en azından şehir merkezine yakın bir ilçede çalışmak isterdim.beraber çalıştığımız branşçı arkadaşlarım öyle yada böyle kendilerini kurtarıyorlar.çocuğumu göndercek kreş bile yok.off sinirliyim ya herşey gözüme batıyo
kendime çok kızıyorum ya dün akşam misafirlerim vardı akşam yemeğinde bir şey yemedim bilerek çünkü kısır yapmıştım ondan yerim diye ve yedimyew canım bulguru ama bulgur hemen etkiliyor. sabaha +200 le uyanabiliriz
oh capadokya portakallar ikişer ikişer
sabah: kkk
Öğle: 1 kase mercimek yemeği, 1 kase yoğut
Akşam: 1 lahmacun, 1 kase çorba, 4 adet marul, 1 kase yoğurt
ayy lahmacun cısss oldu biraz
kim olsa şaşardı yani :)sabah : az biraz peynir + 1 adet haşlanmış yumurta 2 bardak şekersiz çay
öğleden sonra körili tavuk +salata +bulgur pilavı ( bu menüyü dışarda yedim.pilavı istemiyordum ama yedim.)
akşam : yemiyorum hala tokum
spor jillian. mersine gelirken dambıllarımı da getirdm :)))kemal çantamı taşırken ne koydun içine diye sordu dambıl deyince şok oldu
sende 1 tabak kısır yemişsin canım sende ne etkisi oldu ? beni direkt artıya çıkardı ve çok pişman oldum. sanırım geç yiyince mi olduüzerimdeki depresif ruh halinden kurtuldum nihayet artık çok daha rahatım
menü yazmaya da yeniden başlıyorum
sabah
istemeyerek de olsa yumurtasız kkk
işin kötü tarafı bugün de almayı unuttum yarın napıcam bilemiyorum:44:
akşam
1 tabak kısır
turşu
1 dilim dana dil söğüş
geçmiş olsun canım yaa. önceki sene biz de yaşadık ateş 39.5. Ankaradaydık ama oranın acillerinde bile ilgi yoktu. çocuğu soyundurduk, kucağımızda dolandırdık, vücudunda ıslak bezler bekleterek ateş düşürmeye çabaladık. 3-4 saat acil kolidorlarında perişan olduk. ateşli biz kendi çabamızla düşürüyorduk onlar ateş düşünce antibiyotik iğne yapıp gönderiyorlardı.. üzülme her yerde aynı muamele. çocuklarımız için yanan bizleriz, dr.lar hemşireler umruna bile almıyorlar. o derece ateşli hastalık enfeksiyondan oluyo kan tahlili yapsalar bile çocuğunun canını acıması ve ağlamalarıyla kalıyorsun, haftasonunu atlatmaya bak pazartesi çocuk doktoruna gidersin. yanlış anlamazsın umarım seni rahatlatmak için yazdım.
Cook gecmis olsun canim. Cocuklu olunca coook zor oluyor. Ama bence tahlil yaptirmak daha iyi en azindan hastaliginin viral mi bakteriyel mi oldugu u ogrenir ona gore ilac kullanirsi
çok geçmiş olsun canım .[/QUOTE
teşekkür ederim kızlar.bende tahlil istedim ama yapmadılar laborant evden gelemezmiş.anca ölümcül bir durum olursa gelebilirlermiş.burası toplasan 4km lik yer.zaten hastanenin dibinde oturuyorlar.neyse allah bana sabır onlarada insanlık versin başka birşey demiyorum
.........
sende 1 tabak kısır yemişsin canım sende ne etkisi oldu ? beni direkt artıya çıkardı ve çok pişman oldum. sanırım geç yiyince mi oldu
.
çok kötü bir durum ya kıyamam. sen neredesin ki herşey bu kadar uzak? laborant gelemezmiş falan insanlık ölmüş yaCook gecmis olsun canim. Cocuklu olunca coook zor oluyor. Ama bence tahlil yaptirmak daha iyi en azindan hastaliginin viral mi bakteriyel mi oldugu u ogrenir ona gore ilac kullanirsi
çok geçmiş olsun canım .[/QUOTE
teşekkür ederim kızlar.bende tahlil istedim ama yapmadılar laborant evden gelemezmiş.anca ölümcül bir durum olursa gelebilirlermiş.burası toplasan 4km lik yer.zaten hastanenin dibinde oturuyorlar.neyse allah bana sabır onlarada insanlık versin başka birşey demiyorum
ne diyorsun ablacım + olsamda kasmayım mı? stres mi yapıyorumben artıık hergün tartılamyı bıraktım tartımı da ortalıktan kaldırdım pzt den pzt yekısır muhtemelen beni de şişirdi daha önce olmuştu çoook uzun zamandır duraklama yaşıyorum zaten dert ettikçe + ya geçtim yeni yaşımı ve yeni yılı karşılarken silkelendim kendime geldim kasmıyorum dert etmiyorum
ELİFCE GEÇMİŞ OLSUNN.!!
dünkü mönümü yazayım
Sabah:kkk
Öğlen:2 ince dilim peymacun,2 çatal kabak tatlısı ve 1 dilim tel kadayıf tatlısı yedim maalesef...ayyy 1 dilim börek te yedim(( ahhhh şu misafirliklerrrr her şeyi mahvederlerr.!!!
Akşam:bir şiş kuşbaşı et,salata,1 kaşık süzme yoğurt,2 adet çiğ köfte.
Misafirlikte çok bebek ve çocuk vardı nevrim döndü...nasıl yemişim bilemedim:)
sende bendensin bende 1 tabak kısır ve 2 kurabiye yedimmmmmm
Başarın için tebrikler.İstediğin kiloya gelirsin inşallah.Kızlar merhaba;
Bu mesajı umutsuz olan, zayıflamak isteyip başaramayan üyelerimiz için yazıyorum. Lütfen ön yargısız bir şekilde okuyun.
Ben 72 kiloydum arkadaşlar. Aslında hayatım boyunca en fazla 65 olmuştum. Ama psikolojik sorunlarım oldu, çok yedim, hatta aşırı yedim. Evden çıkmadım derken tartıda 72'yi görünce dur dedim kendime.
İlk başta sadece daha az yemeye gayret gösterdim, yürüyüşlere falan çıktım. Eylül ayının 20 sinde başlamıştım bu aktivitelere.
......
Neyse sonucu merak edenler için söyleyeyim 72den 60 kiloya indim. 55 e kadar da devam edeceğim
Başarın için tebrikler.İstediğin kiloya gelirsin inşallah.
Çok geçmiş olsun.Yeni yılın sağlıklı geçer umarım.kızlar herkese selam,
Ben bu hafta cok kötü bir sekilde grip oldum. Giremedim de yorgan dosek yattım. Cuma gunu de en son serum taktırdım. Anca kendime geldim daha yeni yeni.
Aman dikkat edin bu ara kötü bir grip mikrobu var.
Saglık ve esenlikle...:)
kızlar herkese selam,
Ben bu hafta cok kötü bir sekilde grip oldum. Giremedim de yorgan dosek yattım. Cuma gunu de en son serum taktırdım. Anca kendime geldim daha yeni yeni.
Aman dikkat edin bu ara kötü bir grip mikrobu var.
Saglık ve esenlikle...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?