Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

biraz da ben göndereyim bu kadar kaçamağa

tebrik edrim çok güzel vermişsin seni görüyordum ara ara özellikle nickin çok ilgimi çekiyordu

bu hafta sıra gurbetizmde

yüzde hesaplama
bu hafta verilen kilo/geçen haftaki kilox100
verilen kilo kg cincinden olacak 500 gr veren 0.5 olarak yazacak

bol ---li bir liste olur umarım leptininiz bol olsun

1. 15efes25

2. avşarlı75
3. afatmas
4. capadocia
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
didyenne
beril01
lufias
zeynom

menümü de yazayım
sabah
1 yumurta
1 bardak greyfurt suyu
8 zeytin
bolca peynir
10 tane fındık
yarım porsiyom kkk olmuş

öğle
sabah tam doymayınca
1 kase mercimek çorbası

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yk ciğer kavurma
turşu
3-5 tane cips 2 parça çikolata

KENDİME İNANAMIYORUMMMMMMMMM bugün 20 dakika LESLİE 1 mil yaptımmmmmmmmm

inşallah her gün yapabilirim süre az ama faydası olur mu ki kızlar?:44:
olmaz mı canım, mutlaka olur..
hoş geldin canım, hayırlı olsun diyet kararın, hep birlikte kurtulalım bu kilolardan...
doğum günün kutlu olsun canım, dileklerin kabul olsun inşallah..
yapanlar var canım, ben yazın 1 gün yapmış, bir kilo vermiştim.. özellikle duraklama dönemlerinde yapıyoruz..

canım yaaa, ben de geçen yaz götürmüştüm annemin evine giderken aba arabayla gitmiştik, ben taşımamıştım yani,sana ve kemale yazık olmuş biraz.. su şişesi falan idare edebilirdin aslında..
geçmiş olsun canım, allah şifa versin tez zamanda.. insanın çocuğu hasta olunca dayanamıyor, ömründen ömür gidiyor, ama üzülme alllah daha büyük dert vermesin, basit bir enfeksiyondur inşallah ve tez zamanda atlatır
ben de tartıyı kaldırdım ama işin garibi yarın da tartılmak istemiyorum
tebrik ederim arkadaşım, gerçekten güzel vermişsin

çok geçmiş olsun canım, umarım daha iyisindir, dikkat kendine.. iyi yönünden bakacak olursak tartıda iyi bir rakam göreceksin demek ki...

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.benim oğluş bugün de ateşlendi.düşürüyoruz kendi çabamızla ama yarında ateş olursa il merkezine götürcem bakalım il merkezi de 1,5-2 saat sürüyo yollar desen virajbu arada menü falan yazamadım zaten saçmasapan şeyler yedim.üstüne birde regly oldummu ekmeğe saldırıyorum sinirimden.neyse yarın kendime gelmem lazım artık iyi geceler

arkadaşlar aralık yarışı için kayıt yaptıranlar yarın sabah aç karna ölçülerini de almayı unutmasınlar.. sonrasında da bana bildirsinler ki yarışma sonuçlarına bir göz atalım..

Geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin, evlat olunca başka tabi...

elifce82 canım ogluna da cok gecmiş olsun ya benim gecen haffta aslında once ikizler hasta oldular hafta sonu öldüm onlarla ugrasırken sonra ablamız, sonra babmız en son da bana geldi virus. Beni bitirdi. Boylesi ilk defa oluyor dizlerimin titrediğini ve icimin usudugunu hissettim. Cuma da serumla toparladım ancak. Aman dikkat edin cocuklar daha da zor oluyo cok geçmiş olsun

Hayirli gunler herkese

Hasta olanlara acilll sifalar dilerim. Bugunde bende misafir vardi gelen iki cocukta hastaydi. Optuler birbirlerini kizimla vs icce aksama kadar beraberlerdi. Misafir bayda hastaydi. İns. Kizima gecmez corek otu yagni icirdim sutune anason bali kattim ins bulasmamistir. Gelen cocuklar buyuktu derdini anlatir benimki minik nasil anlatsin neresi agriyor diye. Doktr derseniz bende de sorun. Adam gibi bi doktor bulamadim. Kendi kendime sinir oldum ben hasta cocugumla bebekli bi eve mecbur kalmadikca gitmem yani otur evinde dimi. Valla cocuk oksurmekten kustu balgam atiyor herhalde. Kizlar nolur dua edinde bulasmasin.

Bugunku menum
Sabah iki yumurta iki uc avuc badem, az peynir, domates salatalik
Aksam, karnibahar yemegi, biraz bulgur pilavi, cacik ve tursu, ve iki-uc kuru incir

Bu arada bulgur yiyipte tartida arti cikanlarda merak ettim. Simdi tartildiginizda tuvalete cikmadanmi tartiliyorsunuz aceba? Cunki malum bulgur midede uzun sure duruyor e haliye bagirsaklardanda gec cikiyor. Bende yarin eger arti cikarsam sizi onaylicam cunki iki gundur homidigirtlak bulgur yedim.

çok geçmiş olsun canım...

offf offf mahzencim artık bana leslie bacı bile yardım edemez 1 günde neyi vereceğim sanki

inşllah geçmez canım ya çocukların hastalanmasından korkuyoruz bu drlar yüzünden

eğer bulgur suçluysa haftaya yemeyeceğimmmmmmmm

arkadaşlar aralık yarışı için kayıt yaptıranlar yarın sabah aç karna ölçülerini de almayı unutmasınlar.. sonrasında da bana bildirsinler ki yarışma sonuçlarına bir göz atalım..

cnm ben az önce bilgilerimi sana mesaj olarak attım.bir kaç gün giremicem.gezmelerdeym :)) liste için şimdiden teşkrler ellerine sağlık

arkadaşlar herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum.yeni yılda mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir şekilde kilo verelim ; verdiklerimizi de asla geri alamayacağımz bir yıl yaşayalım.nice güzel senelere :) hepinizi çok çok öpüyorum

keyifler nasıl? biz yeni yıla yağmurla gireceğiz sanırım 2 gündür yağıyor ama olsun aylardır yağmıyordu toprak suya doysun:119: :119::119:her yer mis gibi kokuyor çok mutlu uyandım
bugün 2013 ü güzel bitirip 2014 e güzel başlayacağım anlaşılan:118::118::118:

ben unuttum tüh!!
ama fark yoktur sanırım geçen hafta aynıydı kilom da değişmedi zaten

ehehe evet ama sorunumu çözdüm işte
çözdüysen tamamdır:130:

dediklerinde çok haklısın çocuklu eve hastayken gitmemek gerek umarım kızına bulaşmamıştır
bulgur benim bağırsaklarımı çabuk terkeder ama yine de şişlik yapıyor sadece bulgur değil kurubaklagiller de aynı etkiyi gösteriyor bende

....................
ben de tartıyı kaldırdım ama işin garibi yarın da tartılmak istemiyorum

...........

ben de tartılmak istemiyorum ama mecbuuuuuurr

böyle zamanlarda diyet yalan oluyor
umarım oğluşun çabucak iyileşir de bi yere gitmek zorunda kalmazsınız

rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.02.2013
başlangıç kilo: 74 kg
geçen haftaki kilo: 66.2 kg
bu hafta: 66.2 kg
fark: 0
yüzde: 0
spor: bu hafta sadece 3 kere yürüyüş
beden: 40-42

rumuz:mahzen77
başlangıç tarihi: 22/10/2013
başlangıç kilo: 80.6 kg
geçen haftaki kilo: 77.2 kg
bu hafta: 77.2 kg
fark: 0
yüzde: 0

spor:2 gün yürüyüş
beden: 44

rumuz: AFATMAS
başlangıç tarihi: 20.01.2013
başlangıç kilo: 87kg
geçen haftaki kilo: 68,60 kg
bu hafta: 67,8 kg
fark: -0,800
yüzde: 0NASIL HESAplanıyo
spor: 3 KERE ZUMBA VE 3 MIL KARMA
beden: 42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…