........
Öğlen:2 ince dilim peymacun,2 çatal kabak tatlısı ve 1 dilim tel kadayıf tatlısı yedim maalesef...ayyy 1 dilim börek te yedim(( ahhhh şu misafirliklerrrr her şeyi mahvederlerr.!!!
Akşam:bir şiş kuşbaşı et,salata,1 kaşık süzme yoğurt,2 adet çiğ köfte.
Misafirlikte çok bebek ve çocuk vardı nevrim döndü...nasıl yemişim bilemedim:)
........
ne diyorsun ablacım + olsamda kasmayım mı? stres mi yapıyorum
.....
ben kasmayı bıraktım kasınca kilitleniyorum ama kaçak yapmak yok tabi ki
kızlar herkese selam,
Ben bu hafta cok kötü bir sekilde grip oldum. Giremedim de yorgan dosek yattım. Cuma gunu de en son serum taktırdım. Anca kendime geldim daha yeni yeni.
Aman dikkat edin bu ara kötü bir grip mikrobu var.
Saglık ve esenlikle...:)
canım çook geçmiş olsun haftalardır ailece hastasınız
Kızlar merhaba;
............ 72den 60 kiloya indim. 55 e kadar da devam edeceğim
Önce karar verin ve bu son kararınız olsun. Çikolata gördüğünüzde acı çekeceksiniz, herkes pasta yerken içiniz gidecek, pilavlara uzaktan bakacaksınız. Ama bu kötü görünmekten daha kötü değil. Mağazalarda rezil olmaktan hele hiç kötü değil. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Ne yediğiniz değil, nasıl göründüğünüz daha önemli
Sorusu olan pm atabilir, ya da buraya yazabilir cevaplarım. Hadi iyi günler.
olmaz mı canım, mutlaka olur..KENDİME İNANAMIYORUMMMMMMMMM bugün 20 dakika LESLİE 1 mil yaptımmmmmmmmm
inşallah her gün yapabilirim süre az ama faydası olur mu ki kızlar?:44:
hoş geldin canım, hayırlı olsun diyet kararın, hep birlikte kurtulalım bu kilolardan...günaydınlar:)
bayadır yediğime içtiğime dikkat edemiyorum yogun iş temposu yuzunden dun gece bir tartıya çıkarım ki ne göreyim 83.7:18: daha öncede en fazla 75 kilolarda oluyordum olayı iyiden iyiye abartmısım acilen diyet yapmaya başlamam lazım ve karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor. eğer zayıflama döneminde bana tecrübelerinizle destek olursanız çok sevinirim. kitabı bugun alıp hemen okumaya başlıyorum. umarım kısa zamanda diyet işe yarar.
doğum günün kutlu olsun canım, dileklerin kabul olsun inşallah..bugün benim doğum günüüüümm:116:
yeni yaşımda bool bol kilo vermeyi umut ediyorum
umarım bugünden sonra duraklama + çıkma durumlarından kurtulurum yeni yaşımda hedeflediğim kiloya en kısa zamanda ulaşırım mumu üflemeden önceki dileğim budur:81:
yapanlar var canım, ben yazın 1 gün yapmış, bir kilo vermiştim.. özellikle duraklama dönemlerinde yapıyoruz..kızlar birşey sormak istiyorum.
karatay uygularken şu meşhur detoks diyeti yapan oldu mu?
hani kahvaltıyı karataya göre yapıp sonra da ana yemekler yerine yoğurtlu detoks çorbayı içsek
regl ödemleri gider mi acep?
canım yaaa, ben de geçen yaz götürmüştüm annemin evine giderken aba arabayla gitmiştik, ben taşımamıştım yani,sana ve kemale yazık olmuş biraz.. su şişesi falan idare edebilirdin aslında..sabah : az biraz peynir + 1 adet haşlanmış yumurta 2 bardak şekersiz çay
öğleden sonra körili tavuk +salata +bulgur pilavı ( bu menüyü dışarda yedim.pilavı istemiyordum ama yedim.)
akşam : yemiyorum hala tokum
spor jillian. mersine gelirken dambıllarımı da getirdm :)))kemal çantamı taşırken ne koydun içine diye sordu dambıl deyince şok oldu
geçmiş olsun canım, allah şifa versin tez zamanda.. insanın çocuğu hasta olunca dayanamıyor, ömründen ömür gidiyor, ama üzülme alllah daha büyük dert vermesin, basit bir enfeksiyondur inşallah ve tez zamanda atlatırselam kızlar sabah kkk ile güne başladım ama oğlum ateşlendi sonrasında hep alelacele ekmek falan yedim yemek yapamadım.sabah 11 den beri ateşi duşurmeye çalıştık küçük bir ilçedeyim hastane denen yere götürdüm evdeki mudahelemizin aynısını yapıyolar tahlil istedim.haftasonu tahlil anca havale geçirircesine yükselirse laborantı çağırabilirlermiş.çok sinirliyim,hep lanet okudum valla bu nassıl zihniyet.insanın eli ayağı dolanıyor 39,3 ü gördüm.gereken her müdahaleyi evde yaptık çok şükür 37 yi gördük.kendimiz tedavi ediyoruz çoğu zaman.bazen sınıf öğretmeni olduğum için pişman oluyorum.11 yıllık öğretmenim en azından şehir merkezine yakın bir ilçede çalışmak isterdim.beraber çalıştığımız branşçı arkadaşlarım öyle yada böyle kendilerini kurtarıyorlar.çocuğumu göndercek kreş bile yok.off sinirliyim ya herşey gözüme batıyo
ben de tartıyı kaldırdım ama işin garibi yarın da tartılmak istemiyorumben artıık hergün tartılamyı bıraktım tartımı da ortalıktan kaldırdım pzt den pzt yekısır muhtemelen beni de şişirdi daha önce olmuştu çoook uzun zamandır duraklama yaşıyorum zaten dert ettikçe + ya geçtim yeni yaşımı ve yeni yılı karşılarken silkelendim kendime geldim kasmıyorum dert etmiyorum
tebrik ederim arkadaşım, gerçekten güzel vermişsinKızlar merhaba;
Bu mesajı umutsuz olan, zayıflamak isteyip başaramayan üyelerimiz için yazıyorum. Lütfen ön yargısız bir şekilde okuyun.
Ben 72 kiloydum arkadaşlar. Aslında hayatım boyunca en fazla 65 olmuştum. Ama psikolojik sorunlarım oldu, çok yedim, hatta aşırı yedim. Evden çıkmadım derken tartıda 72'yi görünce dur dedim kendime.
İlk başta sadece daha az yemeye gayret gösterdim, yürüyüşlere falan çıktım. Eylül ayının 20 sinde başlamıştım bu aktivitelere.
Sonra yaklaşık 10 gün sonra bu topiği gördüm. Karatay diyetiymiş falan filan derken, araştırdım okudum. Kafama yattı.
Ama hiç mesaj atmamıştım, sadece okuyordum. Bugün ilk mesajımı atıyorum...
Her neyse İlk başlarda ufak ufak başladım, önce ekmeği kıstım, sonra tamamen bıraktım.
Sonra şekeri komple bıraktım. Pirinç, bulguru azalttım, sonra komple kestim. Derken kısacası diyetin herşeyine uydum.
İlk zamanlar zor oldu, şekersiz kahve içmek, ekmeksiz yemek yemek. Ama bu şişko olmaktan daha kötü değildi benim için.
Bakın Aralık ayı bitmek üzere ben neredeyse Eylül ayından beri diyette yasak olanları ağzıma sürmedim.
He sadece karatay mı, hayır tabi ki... Leslie ile yürüdüm 2 mile kadar dayanabiliyorum. Ama faydası oldu. Havalar iyiyken yürüyüşlere çıkardım. Bunların da çok faydası oldu.
Günde sadece 2 öğün, akşam 8 den sonra yemek yememe, bol su içme, ve haftada 2-3 kez spor kuralına uydum. Hala uyuyorum. Ve asla aç gezmedim, buraya dikkat edin. Hiç aç kalmadım.
Neyse sonucu merak edenler için söyleyeyim 72den 60 kiloya indim. 55 e kadar da devam edeceğim
Önce karar verin ve bu son kararınız olsun. Çikolata gördüğünüzde acı çekeceksiniz, herkes pasta yerken içiniz gidecek, pilavlara uzaktan bakacaksınız. Ama bu kötü görünmekten daha kötü değil. Mağazalarda rezil olmaktan hele hiç kötü değil. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Ne yediğiniz değil, nasıl göründüğünüz daha önemli
Sorusu olan pm atabilir, ya da buraya yazabilir cevaplarım. Hadi iyi günler.
kızlar herkese selam,
Ben bu hafta cok kötü bir sekilde grip oldum. Giremedim de yorgan dosek yattım. Cuma gunu de en son serum taktırdım. Anca kendime geldim daha yeni yeni.
evet ya ben de bu nicki nerden hatırlıyorum diye düşünmüştüm, ben de görmüştüm hatırladım şimdi..tebrik edrim çok güzel vermişsin seni görüyordum ara ara özellikle nickin çok ilgimi çekiyordu
kızlar herkese selam,
Geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin, evlat olunca başka tabi...geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.benim oğluş bugün de ateşlendi.düşürüyoruz kendi çabamızla ama yarında ateş olursa il merkezine götürcem bakalım il merkezi de 1,5-2 saat sürüyo yollar desen virajbu arada menü falan yazamadım zaten saçmasapan şeyler yedim.üstüne birde regly oldummu ekmeğe saldırıyorum sinirimden.neyse yarın kendime gelmem lazım artık iyi geceler
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.benim oğluş bugün de ateşlendi.düşürüyoruz kendi çabamızla ama yarında ateş olursa il merkezine götürcem bakalım il merkezi de 1,5-2 saat sürüyo yollar desen virajbu arada menü falan yazamadım zaten saçmasapan şeyler yedim.üstüne birde regly oldummu ekmeğe saldırıyorum sinirimden.neyse yarın kendime gelmem lazım artık iyi geceler
tebrik edrim çok güzel vermişsin seni görüyordum ara ara özellikle nickin çok ilgimi çekiyordu
çok geçmiş olsun canım...kızlar herkese selam,
olmaz mı canım, mutlaka olur..
hoş geldin canım, hayırlı olsun diyet kararın, hep birlikte kurtulalım bu kilolardan...
doğum günün kutlu olsun canım, dileklerin kabul olsun inşallah..
yapanlar var canım, ben yazın 1 gün yapmış, bir kilo vermiştim.. özellikle duraklama dönemlerinde yapıyoruz..
canım yaaa, ben de geçen yaz götürmüştüm annemin evine giderken aba arabayla gitmiştik, ben taşımamıştım yani,sana ve kemale yazık olmuş biraz.. su şişesi falan idare edebilirdin aslında..
geçmiş olsun canım, allah şifa versin tez zamanda.. insanın çocuğu hasta olunca dayanamıyor, ömründen ömür gidiyor, ama üzülme alllah daha büyük dert vermesin, basit bir enfeksiyondur inşallah ve tez zamanda atlatır
ben de tartıyı kaldırdım ama işin garibi yarın da tartılmak istemiyorum
tebrik ederim arkadaşım, gerçekten güzel vermişsin
çok geçmiş olsun canım, umarım daha iyisindir, dikkat kendine.. iyi yönünden bakacak olursak tartıda iyi bir rakam göreceksin demek ki...
Hayirli gunler herkese
Hasta olanlara acilll sifalar dilerim. Bugunde bende misafir vardi gelen iki cocukta hastaydi. Optuler birbirlerini kizimla vs icce aksama kadar beraberlerdi. Misafir bayda hastaydi. İns. Kizima gecmez corek otu yagni icirdim sutune anason bali kattim ins bulasmamistir. Gelen cocuklar buyuktu derdini anlatir benimki minik nasil anlatsin neresi agriyor diye. Doktr derseniz bende de sorun. Adam gibi bi doktor bulamadim. Kendi kendime sinir oldum ben hasta cocugumla bebekli bi eve mecbur kalmadikca gitmem yani otur evinde dimi. Valla cocuk oksurmekten kustu balgam atiyor herhalde. Kizlar nolur dua edinde bulasmasin.
Bugunku menum
Sabah iki yumurta iki uc avuc badem, az peynir, domates salatalik
Aksam, karnibahar yemegi, biraz bulgur pilavi, cacik ve tursu, ve iki-uc kuru incir
Bu arada bulgur yiyipte tartida arti cikanlarda merak ettim. Simdi tartildiginizda tuvalete cikmadanmi tartiliyorsunuz aceba? Cunki malum bulgur midede uzun sure duruyor e haliye bagirsaklardanda gec cikiyor. Bende yarin eger arti cikarsam sizi onaylicam cunki iki gundur homidigirtlak bulgur yedim.
arkadaşlar aralık yarışı için kayıt yaptıranlar yarın sabah aç karna ölçülerini de almayı unutmasınlar.. sonrasında da bana bildirsinler ki yarışma sonuçlarına bir göz atalım..
arkadaşlar aralık yarışı için kayıt yaptıranlar yarın sabah aç karna ölçülerini de almayı unutmasınlar.. sonrasında da bana bildirsinler ki yarışma sonuçlarına bir göz atalım..
çözdüysen tamamdır:130:ehehe evet ama sorunumu çözdüm işte
Hayirli gunler herkese
Hasta olanlara acilll sifalar dilerim. Bugunde bende misafir vardi gelen iki cocukta hastaydi. Optuler birbirlerini kizimla vs icce aksama kadar beraberlerdi. Misafir bayda hastaydi. İns. Kizima gecmez corek otu yagni icirdim sutune anason bali kattim ins bulasmamistir. Gelen cocuklar buyuktu derdini anlatir benimki minik nasil anlatsin neresi agriyor diye. Doktr derseniz bende de sorun. Adam gibi bi doktor bulamadim. Kendi kendime sinir oldum ben hasta cocugumla bebekli bi eve mecbur kalmadikca gitmem yani otur evinde dimi. Valla cocuk oksurmekten kustu balgam atiyor herhalde. Kizlar nolur dua edinde bulasmasin.
..................
Bu arada bulgur yiyipte tartida arti cikanlarda merak ettim. Simdi tartildiginizda tuvalete cikmadanmi tartiliyorsunuz aceba? Cunki malum bulgur midede uzun sure duruyor e haliye bagirsaklardanda gec cikiyor. Bende yarin eger arti cikarsam sizi onaylicam cunki iki gundur homidigirtlak bulgur yedim.
....................
ben de tartıyı kaldırdım ama işin garibi yarın da tartılmak istemiyorum
...........
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.benim oğluş bugün de ateşlendi.düşürüyoruz kendi çabamızla ama yarında ateş olursa il merkezine götürcem bakalım il merkezi de 1,5-2 saat sürüyo yollar desen virajbu arada menü falan yazamadım zaten saçmasapan şeyler yedim.üstüne birde regly oldummu ekmeğe saldırıyorum sinirimden.neyse yarın kendime gelmem lazım artık iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?