Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

law-yer cim eline sağlık liste için, verenleri tebrik ederim, haftaya verenlerin çoğunlukta olduğu bir liste diliyorum..
hedef 60 canım çok tebrik ederim, haftalar sonra şeytanın bacağını nasıl kırdığını bize de anlat hele

aralık yarışması sonuçları için bana ölçülerinizi ve son kilonuzu yarın akşama kadar bildirirseniz yarın bu saatlerde aralık yarışının sonuçlarını öğrenmiş oluruz..

(bildirim yapanlar:huzis, gurbet-izm)

listeyi yapan arkadaşa çoook tesekkür kilo veren arkadaşlarımıda tebrik ederim..hafta sonu bende kaçırdım misafirim vardı offff..bugünde toparlamaya çalıştım ama az önce akşam için yaptıgım pilav ve patates yemeğinden yedimm ama son olacaak bu hafta cokk dikkat edicem

kahvaltım9.30
1 haşlanmış yumurta
az peynir zeytin
3 tane çiğ köfte akşamdan kalma
yeşil çay

akşam yemeği16.00
az bulgurlu pırasa yemeği 1 tabak
1 kase çorba
1 kase salata
1 elma
akşam 18.30
1 kase pilav cıss
3- kaşık patates yemeği cıss

lawyer,eline sağlık liste için.Çantaları yollaman çok hoş olmuş.Bu hafta biraz daha dikkat etmek istiyorum.İnşallah verenlere yakın performans gösteririz hepimiz.Bu arada verenleri de kutlarım.
Yeni yılda yeni hamleler yapalım hepimiz.

herkese selamlar.
kayınvalidem 2 haftadır yoğunbakımda arkadaşlar, o yüzden uzak kaldım ben biraz. memlekete gittim mecburen evi çekip çevirmeye, misafir ağırlamaya. yediklerime dikkat ettim ama spor yok tabii. kilo bildirimi de yok. bakamadım bile henüz. kilo almamış olmayı umuyor, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.

inşallahhhhhhhh

çok geçmiş olsun

kilo veren herkesi kutluyorum tebrikler kızlar

kendimi de esefle kınıyorum yaaaaaaa ne güzel veriyordum nazar mı değdi ne

kilo veremeyen arkadaşlar yeni yılda yeni başlangıçlar için bol bol kilo vermemizi diliyorum

HEDEFBUSON canım ya maşallah çok güzel vermişsin bizede söyle neler yaptın hele şu ara tavsiyeye şiddettle ihtiyacım var

Lawyer
liste için tşk elîne sağlık
g
urbetizm
af dileyecek bişey yok canım olur böyle şeyler sen de uygun olduğun zaman hazırlarsın dert etme

didynmene
çok geçmiş olsun canım umarım çok acı çekmiyordun kadıncağıa çok zor bi durum

Law_yer,

Canım liste için çok tşkler. :) Ellerine saglık ben bu hafta hasta oldugumdan cok yiyemediğimden gitti sanırım.

law_yer eline sağlık..haftaya kendimi eksi sırasında görürüm inşallah..
akşamki menümü de yazayım:lahana sarma mercimek çorbası yoğurt..
bu hafta spora yoğunluk vermeliyim yoksa gitmeyecek bu kilolar

çok geçmiş olsun canım, allah şifasını versin, çektirmesin inşallah...

merhaba hanımlar...
bu sabah çökelekli yumurta peynir zeytin ceviz yedim..suyumu da içmeye devam ediyorum.birazdan leslie yapıcam
reglime dört gün var kazasız atlatırım inşallah yada hamileyimdir bakalım artık..hormon ilaçlarını içmekten bi hal oldum kilo verimimi yavaşlatıyo galiba bakalım hayırlısı..

Şimdiden herkesin yeni yılını kutlar,fit ve sevdiklerinizle sağlıklı günler dilerim.
Bugün hemen herkes kaçamak yapacaktır.İnşallah bu hafta tartıya + olarak yansımaz.Ben de kilo veremiyor olmanın suçunu kansızlığa atmak için tahlil yaptırmayı düşünüyorum.Evvelden beri vardı kansızlığım ama son ölçtürdüğümde çok düşük değil demişlerdi,şimdi dudaklarım çatlıyor,herhalde yeniden nüksetti.:44:

arkadaşlar 2014 inş. herkes için huzurlu ve kiilolarımızdan kurtulduğumuz bir yıl olur.inş. 2014 kendim için kpss kazandığım öğretmen olarak atandığım bir yıl olur..hepinizin gönlündeki en hayırlı dua kabul olur..az önce milli eğitimden aradılar ücretli öğretmenlik için kibarca reddettim 1.dönem olmasını cok istemiştim ama aranmamıştım şimdide ben istemiyorum üç kuruş paraya öğretmenlik teklif ediyorlar çok onur kırıcı..neyse ben menümü yazayım..
kahvaltı
1 yumurtadan omlet
az peynir zeytin
turp
ceviz fındık bitti malesef onlar olmayınca doymuyorum sanki..
2 gün kurusu
çay..

akşam yemeği 16,00
1 kase lahanalı bulgur pilavı
1 kase salata
az yoğurt
1 kase yeşil mercimek yemeği
akşam acıkırsam 1 elma yerim sadece..

bebek mi düşünüyorsun canım hadi hayırlısı..

Tebrik ederim.Böyle devam et.

İyi gidiyorsun.Azmin elinden bir şey kurtulmaz...
Tesekkur ederim evet insaallah hep beraber vericez. Seninde spor azmine hayranim azcik banada bulassa ne iyi olur..
Liste icin tesekkurler lawyer ilk defa ucuncubsirada yer aldim mutluyum ve umutluyum. Ama bugun regl oldum bakalim haftaya nasil yansiyacak. Bu p.tesi tartilma gunu oldugu icinmidir nedir hergun tartilmayi biraktim aslinda boyle cok daha heyecanli oluyormus.

Ck gecmis olsun ins biranonce toplanir kayinvaliden.

Bu arada hedef 60 super bir sonuc almissin gercekten bende merak ediyorum bu hafta ne yaptigini.

Bu arada herkesin yeni yili kutlu olsun.

Dunki menumu yazamamistim
Sabah, kkk ucte iki muz ve 3 kuru incir
Aksam, kiymali yumurta, biraz peynir ve firinda kasarli mantar

Bugunki menum,
Sabah, kkk uc kuru incir
Aksam, biraz bulgur pilavi ve firinda bezelye, brokoli ve mantar sapli graten

Besamel sosu yaptim aceba sorun olurmu diye dusundum ama yedim yanii. Bir yemek kasigi tam bugday ununu tereyaginda az cevrip sut ve baharat kattim sos icin frnda da ustune kasar rendeledim. Bu sekilde yemek diyetimize cok mu ters arkadaslar?

Kızlaaarrr hepinize mutlu,sağlıklı karataylı yıllar diliyorummmm:).

2014 hedefimize ulaştığımız yıl olsunnn...:)
Bugün sıfırdan başlamış gibi bol motivasyonla başlıyoruz..!

ÖNCELİKLE LAWYERCİM LİSTE İÇİN ÇOK TEŞEKKÜTLER CNM... Kızlar 1 Kasım'dan beri aynı kiloda gitgeller yaşıyordum ve artık tak etti. Biraz yediklerinin miktarını azalttım. Ben artık çok fazla verdiğim için durmuştu .. Biraz hareketimi arttırdım.. Okula gidip gelirken yürüdüm.. Ve su miktarını biraz arttırdım. Bu ara kış olduğundan çok su içirmedim ve hareketlerim azalmıştı. Nihayet şeytanın bacağını kırdım... Hepimiz verelim inş.. İncelmem de çok olmuş kızlar... Benim bir iddam vardı. 1 ayım kaldı sanırım yetişemicrmm o kiloya ama en azından 60 lı rakamları görmek istiyorum.. inşallah hepimiz 2014 te incecik olalım kızlar...lı
canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni söyle bakalım ne yaptın bu hafta bizlere de motive olsun...
Teşekkürler cnmm .. Hepinize açıklamayı ortak yazayım dedim.. Teşekkürler cnmm .. Hepinize açıklamayı ortak yazayım dedim...Detaylar yukarıda...
ELLERİNE SAĞLIK CNMMMM...
Teşekkürler cnmm .. Hepinize açıklamayı ortak yazayım dedim...Detaylar yukarıda...
Teşekkürler cnmm .. Hepinize açıklamayı ortak yazayım dedim.. Detaylar yukarıda...
Yeniyilin ilk mesajini ben atmisim . Herkes yogun bi ben bostayim sanirim
Mutlu yıllar cnmm
Kızlaaarrr hepinize mutlu,sağlıklı karataylı yıllar diliyorummmm:).

2014 hedefimize ulaştığımız yıl olsunnn...:)
Bugün sıfırdan başlamış gibi bol motivasyonla başlıyoruz..!

Mutlu yıllar felluzummmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…