inşallahhhhhhhhlawyer,eline sağlık liste için.Çantaları yollaman çok hoş olmuş.Bu hafta biraz daha dikkat etmek istiyorum.İnşallah verenlere yakın performans gösteririz hepimiz.Bu arada verenleri de kutlarım.
Yeni yılda yeni hamleler yapalım hepimiz.
herkese selamlar.
kayınvalidem 2 haftadır yoğunbakımda arkadaşlar, o yüzden uzak kaldım ben biraz. memlekete gittim mecburen evi çekip çevirmeye, misafir ağırlamaya. yediklerime dikkat ettim ama spor yok tabii. kilo bildirimi de yok. bakamadım bile henüz. kilo almamış olmayı umuyor, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
KİLO VERENLER
hedef60busondiyet: -%3,71
sea: -%2,12
capadokya: -%1,57
afatmas: -%1,16
AYNI KALANLAR
xc9 :44::44:
mahzen77 :44::44:
goncagul_ce :44::44:
inar80 :44::44:
law_yer :44::44:
ilbatum :44::44:
KİLO ALANLAR
gurbet_izm: +%0,67
zeynom1981: +%0,62
15efes25 +%0,28
haftaya verenlerin çoğunlukta olacağı bir liste diliyorum
herkese selamlar.
kayınvalidem 2 haftadır yoğunbakımda arkadaşlar, o yüzden uzak kaldım ben biraz. memlekete gittim mecburen evi çekip çevirmeye, misafir ağırlamaya. yediklerime dikkat ettim ama spor yok tabii. kilo bildirimi de yok. bakamadım bile henüz. kilo almamış olmayı umuyor, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
merhaba hanımlar...
bu sabah çökelekli yumurta peynir zeytin ceviz yedim..suyumu da içmeye devam ediyorum.birazdan leslie yapıcam
reglime dört gün var kazasız atlatırım inşallah yada hamileyimdir bakalım artık..hormon ilaçlarını içmekten bi hal oldum kilo verimimi yavaşlatıyo galiba bakalım hayırlısı..
bebek mi düşünüyorsun canım hadi hayırlısı..
Tesekkur ederim evet insaallah hep beraber vericez. Seninde spor azmine hayranim azcik banada bulassa ne iyi olur..Tebrik ederim.Böyle devam et.
İyi gidiyorsun.Azmin elinden bir şey kurtulmaz...
Liste icin tesekkurler lawyer ilk defa ucuncubsirada yer aldim mutluyum ve umutluyum. Ama bugun regl oldum bakalim haftaya nasil yansiyacak. Bu p.tesi tartilma gunu oldugu icinmidir nedir hergun tartilmayi biraktim aslinda boyle cok daha heyecanli oluyormus.KİLO VERENLER
AYNI KALANLAR
KİLO ALANLAR
15efes25 +%0,28
herkese selamlar.
Teşekkürler cnmm .. Hepinize açıklamayı ortak yazayım dedim.. Teşekkürler cnmm .. Hepinize açıklamayı ortak yazayım dedim...Detaylar yukarıda...canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni söyle bakalım ne yaptın bu hafta bizlere de motive olsun...
ELLERİNE SAĞLIK CNMMMM...KİLO VERENLER
AYNI KALANLAR
KİLO ALANLAR
15efes25 +%0,28
Teşekkürler cnmm .. Hepinize açıklamayı ortak yazayım dedim...Detaylar yukarıda...law-yer cim eline sağlık liste için, verenleri tebrik ederim, haftaya verenlerin çoğunlukta olduğu bir liste diliyorum..
hedef 60 canım çok tebrik ederim, haftalar sonra şeytanın bacağını nasıl kırdığını bize de anlat hele
Teşekkürler cnmm .. Hepinize açıklamayı ortak yazayım dedim.. Detaylar yukarıda...kilo veren herkesi kutluyorum tebrikler kızlar
kendimi de esefle kınıyorum yaaaaaaane güzel veriyordum nazar mı değdi ne
kilo veremeyen arkadaşlar yeni yılda yeni başlangıçlar için bol bol kilo vermemizi diliyorum
HEDEFBUSON canım ya maşallah çok güzel vermişsinbizede söyle neler yaptın hele şu ara tavsiyeye şiddettle ihtiyacım var
Mutlu yıllar cnmmYeniyilin ilk mesajini ben atmisim. Herkes yogun bi ben bostayim sanirim
Kızlaaarrr hepinize mutlu,sağlıklı karataylı yıllar diliyorummmm:).
2014 hedefimize ulaştığımız yıl olsunnn...:)
Bugün sıfırdan başlamış gibi bol motivasyonla başlıyoruz..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?