Eki Görüntüle 915846
evet arkadaşlar bana gelen bildirimlere göre yarışma sonuçları bu şekilde, bi hatam varsa şimdiden affola..
sonuçlara göre;
*hedefine ulaşan tek arkadaşımız huzis
*en çok incelen arkadaşımız hedef 60
*en çok kilo kaybeden arkadaşımız inar80
veren veremeyen, incelen incelemeyen, hedefine ulaşan ulaşamayan herkesi çabalarından dolayı tebrik ederim...
selam kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum sonunda üye oldum :) bende 10.12.2013 de karatay diyetine başladım. an itibariyle 85.5 den 82.2 oldum. hedefim 64 inş vereceğim :)
Evet ya seninle hep böyle denk geliyor:)) seni rakip seçtim kendime mahzencim:))
10 dakikaymış evet.Sadece karın hareketi diye indirdim.Bugün yaptım,pek kısa geldi.debbie nin 10 daklık olanı mı yoksa daha uzun olanını yapacaksın? ben 10 dakikalık olanını dönem dönem yapardım, gerçekten iyi çalıştırıyor.
aslında debbie nin tüm vücudu çalıştıran programı var, bu video bonus videomuydu neydi bir ara incelemiştim... start it up, burn it up gibi bölümleri var ama ben yapmadım.. karın için pilates ve debbie yeter bence de..10 dakikaymış evet.Sadece karın hareketi diye indirdim.Bugün yaptım,pek kısa geldi.Ebrunun pilatesteki çenesinden biraz uzaklaşmak için belki gün içinde iki kez yaparım.
Karnı çalıştıran daha uzun video da mı var?
Sabah kkk,bir portakal,akşam 16:30 balık,salata,yine portakal yedim. Bu meyve işini sabah da kaldırmayı düşünüyorum bir süre.Sağlıklı Yaşıyoruz sayfasındaki Okan bey de öyle yapmış.Yoksa kilo verme iyice sekteye uğrayacak.
inşallah 2014 seni ve hepimizi hedefine ulaştırır canım..Slm arkadalar yeni yılda da bende yeni hedefler belırledım 1. Hedef 65 kılo olmak 2. Hedef 60 kılo olmak 3. Hedef 58 kılo olmak
menün güzelmiş canım, afiyet olsunSabah:kkk
Öğlen: 6 kaşık kadar bulgur köftesi,2 kuru kayısı,2 çatal tatlı(cısss)(gün vardı)
Akşam:etli kabak,yoğurt.
slm kızlar
kahvaltı 9.30
2 yumurtadan ıspanaklı kaşarlı omlet
peynir zeytin
çok az çekirdek..hala ceviz alamadım ceviz yada fıındık olmayınca doymuyorum ve çabuk acıkıyorum
3 tane hurma
2 fincan şekersiz çay
arada sütlü kahve
1 ltre su
akşam 17.30
1 kase yoğurtlu yeşil mercimek
6 tane mercimek köftesi marulla.
3 kaşık mantı çorbası
yarım kase kayısı incir hoşafı
geceye kadar 1 litre su daha içerim..
debbie nin 10 daklık olanı mı yoksa daha uzun olanını yapacaksın? ben 10 dakikalık olanını dönem dönem yapardım, gerçekten iyi çalıştırıyor..
hoşgeldin canım, kilomuz yakınmış, senin boyun kaç, ben kısayımdır da...
haklısın canım ben geçen kasım ayında 1.5 hafta yaptığım sporla kilo aldığım halde 7 cm incelmiştim.. bu ay spor yok 2.8 verdim ama incelme 3 cm :))
Eki Görüntüle 915846
evet arkadaşlar bana gelen bildirimlere göre yarışma sonuçları bu şekilde, bi hatam varsa şimdiden affola..
sonuçlara göre;
*hedefine ulaşan tek arkadaşımız huzis
*en çok incelen arkadaşımız hedef 60
*en çok kilo kaybeden arkadaşımız inar80
veren veremeyen, incelen incelemeyen, hedefine ulaşan ulaşamayan herkesi çabalarından dolayı tebrik ederim...
seni tekrar ederim canım gerçekten jllian ın da yardımıyla süper incelmişsin.cnm liste için teşekkürler ellerine sağlık :) hedefime ulaşabildiğim için çok mutluyum.? en çok incelen ve kilo kaybeden arkadaşları da tebrik ediyorum.bu arada ocak ayı için kayıtları ne zaman alacağız ?
seni tekrar tebrik ederim canım demek istemiştimseni tekrar ederim canım gerçekten jllian ın da yardımıyla süper incelmişsin.
listedeki arkadaşlar için kayıt gerekli değil ama yeni katılmak isteyen arkadaş olursa bana ölçülerini bildirirlerse ekleyebilirim listeye..
Hahahaaaaben de bazen bu duruma düşüyorum karatayı çevreme önermek însanık görevi gibi düşünüyorum ama hızlıca kilo verdiklerîni görünce de ne halt ettim diye kara kara düşünüyorum çünkü onlar bana hiçbir zaman bu konuda destek olmuyorlarAynen mahzen yaa kimsecikler yok kimsecikler yazmamis.. halbuki kizimi uyuttugunda ne heveslerle giriyorum buraya(( Kistanmidir nedir herkeste bi durgunkuk var galiba.. Benimde etrafimda ki kisiler karatayi sorar oldular biri basladi bile.. halbuki ben onu kizma biraderdeki tas gibi yikip gecmeyi dusunuyodum kilom ayni kilosuna gelince... olmadi ins bu kendimi motive ettigim durum benim motivasyonumu dusurmez. Onun adina seviniyorum ama kendi adima da dusunceliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?