Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım liste için çok teşekkür ederim,ellerine sağlık

selam kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum sonunda üye oldum :) bende 10.12.2013 de karatay diyetine başladım. an itibariyle 85.5 den 82.2 oldum. hedefim 64 inş vereceğim :)

hoşgeldin canım,hep beraber kurtulalım bu kilolardan inş

debbie nin 10 daklık olanı mı yoksa daha uzun olanını yapacaksın? ben 10 dakikalık olanını dönem dönem yapardım, gerçekten iyi çalıştırıyor.
10 dakikaymış evet.Sadece karın hareketi diye indirdim.Bugün yaptım,pek kısa geldi.Ebrunun pilatesteki çenesinden biraz uzaklaşmak için belki gün içinde iki kez yaparım.
Karnı çalıştıran daha uzun video da mı var?
Sabah kkk,bir portakal,akşam 16:30 balık,salata,yine portakal yedim.Bu meyve işini sabah da kaldırmayı düşünüyorum bir süre.Sağlıklı Yaşıyoruz sayfasındaki Okan bey de öyle yapmış.Yoksa kilo verme iyice sekteye uğrayacak.

Kızlar fotoğraflı paylaşımlar vs. için sizi Facebook'taki grubumuza da bekleriz.
Arama kısmına Karatay Mucizesi yazarsanız çıkıyor. Link verince burada çalışmıyor malesef.

Slm arkadalar yeni yılda da bende yeni hedefler belırledım 1. Hedef 65 kılo olmak 2. Hedef 60 kılo olmak 3. Hedef 58 kılo olmak

Sabah:kkk

Öğlen: 6 kaşık kadar bulgur köftesi,2 kuru kayısı,2 çatal tatlı(cısss)(gün vardı)

Akşam:etli kabak,yoğurt.

iyi akşamlar kızlar..
sabah:iki yumurtadan menemen peynir ceviz
akşam:barbun fasülye yoğurt yedim.
bugün annemle çarşıdaydık baya dolaştık.başım da ağrıyo kendimi toparlarsam sporumu yaparım..

slm kızlar
kahvaltı 9.30
2 yumurtadan ıspanaklı kaşarlı omlet
peynir zeytin
çok az çekirdek..hala ceviz alamadım ceviz yada fıındık olmayınca doymuyorum ve çabuk acıkıyorum
3 tane hurma
2 fincan şekersiz çay

arada sütlü kahve
1 ltre su
akşam 17.30
1 kase yoğurtlu yeşil mercimek
6 tane mercimek köftesi marulla.
3 kaşık mantı çorbası
yarım kase kayısı incir hoşafı
geceye kadar 1 litre su daha içerim..

aslında debbie nin tüm vücudu çalıştıran programı var, bu video bonus videomuydu neydi bir ara incelemiştim... start it up, burn it up gibi bölümleri var ama ben yapmadım.. karın için pilates ve debbie yeter bence de..
Slm arkadalar yeni yılda da bende yeni hedefler belırledım 1. Hedef 65 kılo olmak 2. Hedef 60 kılo olmak 3. Hedef 58 kılo olmak
inşallah 2014 seni ve hepimizi hedefine ulaştırır canım..
Sabah:kkk

Öğlen: 6 kaşık kadar bulgur köftesi,2 kuru kayısı,2 çatal tatlı(cısss)(gün vardı)

Akşam:etli kabak,yoğurt.
menün güzelmiş canım, afiyet olsun

mantı çorbası ve kayısılı incir hoşafı cıss olsa gerek canım.. hoşaf şekersiz ve kaynamamışsa sorun yok ama.. yazarken yanlarına cıss yazarsak yeni gelenler için anlaşılır olur canım...

Ah bende bir ayarlama yapip sporu hayatima bir sokabilsem super olcak.

Bugunku menum
Sabah, zeytinsiz kkk ve 4 incir yedim
Aksam istavrit, salata ve helva yedim

Reglden dolayi nedense canim cok tatli istiyordu, hatta ilk once bademlerim ve incirle yaptim kahvaltiyi yumurtalar haslanana kadar. Aksamki helvada biraz fazla oldu 7 gibi yemistim ama hala acikmadim. Sanirim bunyem iyice karataya alismaya basladi.

cnm liste için teşekkürler ellerine sağlık :) hedefime ulaşabildiğim için çok mutluyum.? en çok incelen ve kilo kaybeden arkadaşları da tebrik ediyorum.bu arada ocak ayı için kayıtları ne zaman alacağız ?

seni tekrar ederim canım gerçekten jllian ın da yardımıyla süper incelmişsin.
listedeki arkadaşlar için kayıt gerekli değil ama yeni katılmak isteyen arkadaş olursa bana ölçülerini bildirirlerse ekleyebilirim listeye..

seni tekrar tebrik ederim canım demek istemiştim

kızlar bu arada kimsecikler uğramaz olmuş, nerdeniz huuuuuu?

kızlar nasılsınız ? uzun zamandır giremedim. yıllar sonra regl olunca sanırım kasıklarım çok ağrıyor. inşallah en kısa zamanda aranızdayım. geçmişi okumam mümkün değil umarım hepiniz iyisinizdir.

Aynen mahzen yaa kimsecikler yok kimsecikler yazmamis.. halbuki kizimi uyuttugunda ne heveslerle giriyorum buraya ((

Kistanmidir nedir herkeste bi durgunkuk var galiba..

Benimde etrafimda ki kisiler karatayi sorar oldular biri basladi bile.. halbuki ben onu kizma biraderdeki tas gibi yikip gecmeyi dusunuyodum kilom ayni kilosuna gelince... olmadi ins bu kendimi motive ettigim durum benim motivasyonumu dusurmez. Onun adina seviniyorum ama kendi adima da dusunceliyim..

Hahahaaaaben de bazen bu duruma düşüyorum karatayı çevreme önermek însanık görevi gibi düşünüyorum ama hızlıca kilo verdiklerîni görünce de ne halt ettim diye kara kara düşünüyorum çünkü onlar bana hiçbir zaman bu konuda destek olmuyorlar

Menüm
sabah kkk 1 bardak greyfurt suyu

akşam 1 kase ezogelîn çorba çeyrek lahmacun yaarım ta ak ıspanak ayran turşu kivi böyl
e yazınca ne çok yemişim dedim ama çok değildi sa
bah 30 dk şu anda da 45 dk tamalayacağım bisiklet
suyum 1.5 lt kış geldiaz içiyorum maleseft
elden yazıyorum inş doğru yamışımdır gönderince görücem:))

Gördüm Anlayabilene alkış telden yazıyorum yerîne elden yazmışım hahaaa Smile koymak da zormuş vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…