Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2104 ün ilk gününde umarım hepimiz dünkü kaçamaklarımız telafi etmeye başlamış oluruz
kaçamka yapmayan varsa burdan yazsın ki kocaman alkışlar ve nazar boncukları gönderelim ona, hep çanta gönderecek değiliz ya
2014 inşallah tüm dileklrimizn gerçek olduğu ve hepimizin hedefine ulaştığı veya yolu benim gibi uzun olanlar için hedefine çoook yaklaştığı bir yıl olur..

evet arkadaşlar bana gelen bildirimlere göre yarışma sonuçları bu şekilde, bi hatam varsa şimdiden affola..
sonuçlara göre;
*hedefine ulaşan tek arkadaşımız huzis
*en çok incelen arkadaşımız hedef 60
*en çok kilo kaybeden arkadaşımız inar80

veren veremeyen, incelen incelemeyen, hedefine ulaşan ulaşamayan herkesi çabalarından dolayı tebrik ederim...

2 kg verdiğim hafta da sen benden bir adım öndeydin, şimdi de 0.1 kg ile benim önümdesin, yahu yok mu senden kurtuluşşşş
şaka bir yana aralık ayını kendi açımdan değerlendirirsem 2 hafta kadar hastalık nedeniyle spor yapmadım ve gripten mütevellit 2 kg vermiştim, bu ay sporsuz denemek istedim ve ay boyunca birkaç gün yürüyüşten başka bişey yapmadım.. sporsuz pek incelmesemde en azından almadım da, bu da bir sayılır benim için
lakin 2014 te ebru ve leslie ile tekrar görüşmelere başlıycam, şubattan umutluyum.. hepimize kolaylıklar diliyorum :)

Yürü be mahzen77, kim tutar seni:)))Yeni yıla böyle kararlı başlaman ne güzel...

canım demişsinki kaçamak yapmayan var mı..ben yapmadım akşam sadece bir tabak ıspanak tavuk suyu çorba(bulgurlu ) ve yoğurt yedim.akşam annemlerde pasta vardı bir süre bakıştık ama galip gelen ben oldumbu sabah tartıldım 600 gr gitmiş buda bana motive oldu

Yılın kazananı sen olmuşsun.Ne güzel...

MAHZENCİM teşekkürler liste için ...yeni yılda bolllll eksiler bizim olsun....
Helal kararlılığına MAHZENCİM ....kim tutar bizi....

Zeynommm harika bi azim yemediysen helal sana süpersinnnn..

Tebrik ederim canım azmin sonucunda yeni yılı eksilerle karsiladigin icin

Mahzen, liste için teşekkürler canım...ayrıca bu şekilde devam etmeni diliyorum

Kilo veren ve incelen arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyoruuuummm

Ben bu ay 700 gr artış yapabilmeyi başardım:)) umarım ocak ayında kilo verebilirimmm...!!!

Mönüm

Sabah:kkk

Akşam:1 parça tavuk,4 kaşık bulgur pilavı,kereviz yoğurtlama..arı domates..

teşekkür ederim kızlar tebrikleriniz içinbu sefer hakikaten kararlıyım olacak yani tabi hamile kalana kadar...sorunum olmazsa devam ederim.
akşam :dünden kalan ıspanak mercimek çorba salata...birazdan leslie yapıcam su içmeye daha dikkat ediyorum.iyi akşamlar kızlar...

Son düzenleme:
Dünü geçip bugüne bakalım.Sabah 10da kkk,bir elma
Akşam 17 de pırasa yemeği,yoğurt.
Jillian ve pilates yaptım.Ama yarın ebru yerine debbie diye birinin slim&6 videosunu yapacağım.Karını daha çok çalıştırmak için.
Ben de yeni yıl kararı olarak bu ay azami dikkat etmeye karar verdim.En aşağı 69 olmalıyım.(Aslında bu ay 3 kilo verebilsem ne iyi olurdu...)

Son düzenleme:
selam kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum sonunda üye oldum :) bende 10.12.2013 de karatay diyetine başladım. an itibariyle 85.5 den 82.2 oldum. hedefim 64 inş vereceğim :)

selam kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum sonunda üye oldum :) bende 10.12.2013 de karatay diyetine başladım. an itibariyle 85.5 den 82.2 oldum. hedefim 64 inş vereceğim :)
Hoşgeldin cnmm buranın kilo vermeye etkisi büyük.. Gercekten veriyoruz kiloları ve birbirimize destek oluyoruz... Doğru yerdesin canım yaşasın karatay kardeşliği...
Efescimmm spor azmini tebrik ediyorum... İnş CNm 69 oluruz birlikte... Benim de ilk hedefim 69...
İnş vereceğiz cnmm.. Hamilelik ve emzirme için de uygulanabilir bir diyet.. Bol su her zaman iyi geliyor..

Olsun felluzummmm .. Ocak ayında kurtulacağız kilolardan..

Listedeki veren herkesi tebrik ederim ama cok ilgimi cekti sikilasan arkadaslar spor ile mi oldu. Yani kilo vermekle sanki cok alakali degil gibi geldi.

Benim bugunku menum
Sabah kkk zeytinsiz, bir tane tavuk kanat
Aksam bir bucuk lahmacun

debbie nin 10 daklık olanı mı yoksa daha uzun olanını yapacaksın? ben 10 dakikalık olanını dönem dönem yapardım, gerçekten iyi çalıştırıyor..
hoşgeldin canım, kilomuz yakınmış, senin boyun kaç, ben kısayımdır da...
Listedeki veren herkesi tebrik ederim ama cok ilgimi cekti sikilasan arkadaslar spor ile mi oldu. Yani kilo vermekle sanki cok alakali degil gibi geldi.

Benim bugunku menum
Sabah kkk zeytinsiz, bir tane tavuk kanat
Aksam bir bucuk lahmacun
haklısın canım ben geçen kasım ayında 1.5 hafta yaptığım sporla kilo aldığım halde 7 cm incelmiştim.. bu ay spor yok 2.8 verdim ama incelme 3 cm :))

2014 hepimize sağlık mutluluk bolluk getirsin:124::124::124:

tebrik ederim canım süpersin

hoşgeldin aramıza hedefine kolayca ulaşmanı dilerim

mahzencim

çizelge için tşk ederim canım eline sağlık
bu ay 900 gr almışım zaten son 2-3 ay benim için felaketti yeni yıldan umutluyum
bu kilolar ya gidecek ya gidecek...:117::117::117::117::117::117:

mutlu yıllar arkadaşlar. 2014'de hedeflediğiniz kilo başta olmak üzere hayal ettiğiniz herşey gerçek olsun.

Evet ya seninle hep böyle denk geliyor:)) seni rakip seçtim kendime mahzencim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…