Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah 10 da kkk,akşam 16:30 patlıcan yemeği,yeşillik,yoğurt.Bugün hiç meyve yemedim,sabahki zeytin ve kuru kayısıyı saymazsak.
Jillian ve debbie yaptım.Bu arada sabah tartıda 700 gr + çıktım,hep yılbaşı yüzünden((Kırk yılın başı bir yılbaşı dedik,+ gördük.Zaten eksiyi zor görüyordum,bu hafta daha fena oldu.Neyse, ben de sporla teselli buluyorum.

kızlar ben de aynı dertten muzdaribim..nasıl kilo verdin diye soruyolar mecburmuş gibi her detayını anlatıyorum ağzı açık dinliyolar sonra da ay ekmeksiz olur mu diyolar daha sonra bir bakıyorum benden fazla karataycılar

menümü de yazayım..
sabah:menemenli bir karatay kahvaltısı yaptım sonra annemlere gittim misafir vardı saat 3 gibi bir dilim tavuk göğsü ve sarma yedim(cıss)ama şimdi sporla telafi edicem ceza olarak akşam yemeği yok bana

kızlar merhaba menülerimizi paylaşmamız cok önemli baska türlü olmaz bazı arkadaşların menüsünü göremiyorum azıcık vakit ayırıp yazalım olurmu..
kahvaltı 9,30
2 yumurtadan omlet
peynir zeytin
3 tane mercimek köfte
çay

arada
sütlü kahve
1 litre su

akşam yemeği
1 kase çorba
1 kase nohut yemeği
lahana turşu
hoşaf
1 litre su
spor yok malesef(boş zamanımda hep ders çalışıyorum hiç fırsatım olmuyor kızımda engel zaten offf..

Nooolcak halimiz.. tek tesellim burdaki destegimden bahsetmiyorum kimseye bu benim gizli destegim..
Evet bu bahsettigim insanda bana baslicam dedigimde ayyy ekmezsiz olurmu iggg onu nasil yicen bu diyeti yapmasi mumkun degil diyordu bir keresinde de beni gordugunde ayy kilo almissin dedi canim cok sikilmisti halbuki 5-6 kilo vermistim o zamanlar. Cekemediginden midir nedir oyle dediginde sinir olmustum simdi kendi yapiyor.

Senin spor azmine hayranim.. demeden gecemicem. Tututuuu masalaallah..
Aynen aynen canim bende yapabilirsin zor degil diye gaz veriyom bide..

Bugunku menum
Sabah, zeytinsiz kkk birde tam 3 kayisi ve 2 incir
Aksam, bir tabak taze fasulye (yazdan koymustum buzluga), azcik koz patlican, veeee iste tam o noktada zivanadan ciktim ve buyuk bir avuc cam fistigi yedim hemde kavrulmus, yetmedi icine cig badem koyup 2-3 tanede incir yedim.

Su 2 litre ictim, spor yok malesef ((

Sana katiliyorum menu paylasimi bugunlerde neden olmuyor??? Kaciyomu burdaki insanciklar.. neredesiniz??? Yoksa pazartesi kilo bildirimine katilcak 3-5 kisimiyiz???
Bu arada ders calisiyorum demissin beyni yormakta bayaa kalori yakar canim sen sporunu beyin jimnastigi ile yapiyorsun bence. Basarilar dilerim..

Slm arkadaslar bende tekrar araniza katilmayi dusunuyorum simdiden yazs hazirlik
Yapmayi dusunuyorum daha onemlisi kendim icin kilo vermeyi düsunuyorum ilk hedefim 60 simdiki kilom 72 insalla basarabilirim

günaydın kızlar..sabah soğanlı yumurta (çook severim) peynir ceviz yedim .suyu bir kaç gündür güzel içiyorum sporu da aksatmıyorum daha iyi oldum gibi...akşama balık var sonra görüşürüz kızlaarr....

seni tekrar tebrik ederim canım demek istemiştim

kızlar bu arada kimsecikler uğramaz olmuş, nerdeniz huuuuuu?

cnm slm ben hala mersindeyim.gez gez eve uğramadığım için nete de giremiyorum.bugün son kez gidip mersin forumda turlayacağım.yarın urfa yollarına düşüyorum (( ptesi itibariyle sık sık buralardayım Allah izin verirse. öptm cnm görüşmk üzere ptesi :)

Selam kızlar.. bu aralar çok yazamıyorum, enerjim düşük gibi..çok duraksadım diye canım sıkıldı..ondandır..çok misafirlik durumları olunca az cısslarım oluyor..ama asla vazgeçmem,!!!

Dün
Sabah:kkk

Öğlen:kağıt kebabı,yoğurt.1 portakal.

Akşam:etli kabak,yoğurt.az badem.

saate baktım da günaydın demek için geç kalmışım
bugün nasılsınız keyifler yerindedir umarım

ben yılbaşından sonra tartılmadım kafam rahat ediyor böyle yoksa + görünce günüm
zehir oluyor

en kötüsü de onların benden hızlı kilo vermesi bir de benim 6 ayda verdiğimi onlar 1 ayda verince benden daha karataycı kesiliyolar başıma

kızlar merhaba menülerimizi paylaşmamız cok önemli baska türlü olmaz bazı arkadaşların menüsünü göremiyorum azıcık vakit ayırıp yazalım olurmu..
..

evet canım menü yazmayı unutanlar var ihmal etmeyelim burası otokontrol sağlıyor

ben de burayı kimseye söylemiyorum etrafımdan kimse gelmesin ben de rahat rahat içimi dökeyim arasıra dedikodu yapayım

Slm arkadaslar bende tekrar araniza katilmayi dusunuyorum simdiden yazs hazirlik
Yapmayi dusunuyorum daha onemlisi kendim icin kilo vermeyi düsunuyorum ilk hedefim 60 simdiki kilom 72 insalla basarabilirim

nerelerdesin yahu bir ara düzenli geliyordun

şansına mersinde güneş açtı

Selam kızlar.. bu aralar çok yazamıyorum, enerjim düşük gibi..çok duraksadım diye canım sıkıldı..ondandır..çok misafirlik durumları olunca az cısslarım oluyor..ama asla vazgeçmem,!!!

........
sen vazgeçmezsin biliyorum da enerjin niye düşük hayrola bak ben yeni yılla beraber kendimi zorlayarak enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum kendimizi bırakırsak olmaz

iyiyiz canım geçmişte de çok önemli bişey yok yanlış hatırlamıyorsam :))
evet canım sanırım kıştan, hepimizde bir miskinlik var... ama yaza zayıf girmenin tek yolu kışı aktif geçirmek.. sen dert etme canım, onunla yarışmak seni daha da motive eder..
bana da bu ara çevremdekiler çok güzel verdin diyorlar, kaç kilo veridiğimi soruyorlar, epi topu 4 kilo diyorum inanmıyorlar çok daha fazla görünüyor diyorlar, ben de karatay farkı diyorum :)))
hoş geldin canım tekrar, yukarıda da demiştim yaza zayıf girmenin sırrı kışı daha aktif geçirmek, umarım yaza hedefine ulaşırsın.. hepimiz ulaşırız..
Sabah kkk,akşam 16:30 nohut yemeği,yeşillik,yoğurt.
Jillian ve debbienin hareketleri.

iyi akşamlar kızlar...
akşam balık ve bir tatlı kaşığı helva yedim..birazdan leslie yapıcam.spordan bir gün sonra kendimi daha sıkılaşmış hissediyorum.
su şimdilik iki litre oldu daha da içerim malum balık susatıyo..

sabah 10.00: 2 yumurtadan kaşarlı omlet, 4 zeytin, 5 tane kadar cherry domates, 2 portakal (ikincisi cısssss)

akşam 17.45: bir kase mercimek çorbası, 1 tabak ıspanak, yoğurt

Sabah:
yumurtasiz kk

Akşam:
Trabzon hurmasi (kaymak ve fındık ile) akşam olduğu için çok Cisssss
Lahana sarması
Yoğurt

En az 1,5saat yürüyüş

Sabak
kkk ve 1 bardsk greyfurt suyu

öğleden sonra
2 tabak tavusuyuna çorba tavuğu çok şehriyesi azdı
akşam 2 yk mantar sote
pancar turşusu ve suyu

2 lt su 30 dk yürüyüş birazdan bisîklet binicem 30 dk yı geçerim sanırım
hepinîze îyi geceler bol leptînler

kızlar bir önerim var

herzaman aynı anda topikte bulunamıyoruz bu nedenle sohbet ve fikir alışverişimiz azaldı
yarın sabah 11 de hepinizi topikte buluşmaya çağırıyorum kkk larımızı yapar kahveleri birlikte içeriz:126:

Son düzenleme:

çok güzel olur canım ben varım..

çok iyi olurdu cnm ama eve dönüş için valizimi hazırlıyor olacağım.14.00te arabam (( gitmek istemiyorum mersinden ( urfadan sıkıldım valla ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…