Hahahaaaaben de bazen bu duruma düşüyorum karatayı çevreme önermek însanık görevi gibi düşünüyorum ama hızlıca kilo verdiklerîni görünce de ne halt ettim diye kara kara düşünüyorum çünkü onlar bana hiçbir zaman bu konuda destek olmuyorlar
Nooolcak halimiz.. tek tesellim burdaki destegimden bahsetmiyorum kimseye bu benim gizli destegim..Hahahaaaaben de bazen bu duruma düşüyorum karatayı çevreme önermek însanık görevi gibi düşünüyorum ama hızlıca kilo verdiklerîni görünce de ne halt ettim diye kara kara düşünüyorum çünkü onlar bana hiçbir zaman bu konuda destek olmuyorlar
Senin spor azmine hayranim.. demeden gecemicem. Tututuuu masalaallah..Sabah 10 da kkk,akşam 16:30 patlıcan yemeği,yeşillik,yoğurt.Bugün hiç meyve yemedim,sabahki zeytin ve kuru kayısıyı saymazsak.
Jillian ve debbie yaptım.Bu arada sabah tartıda 700 gr + çıktım,hep yılbaşı yüzünden ((Kırk yılın başı bir yılbaşı dedik,+ gördük.Zaten eksiyi zor görüyordum,bu hafta daha fena oldu.Neyse, ben de sporla teselli buluyorum.
Aynen aynen canim bende yapabilirsin zor degil diye gaz veriyom bide..kızlar ben de aynı dertten muzdaribim..nasıl kilo verdin diye soruyolar mecburmuş gibi her detayını anlatıyorum ağzı açık dinliyolar sonra da ay ekmeksiz olur mu diyolar daha sonra bir bakıyorum benden fazla karataycılar
kızlar merhaba menülerimizi paylaşmamız cok önemli baska türlü olmaz bazı arkadaşların menüsünü göremiyorum azıcık vakit ayırıp yazalım olurmu..
kahvaltı 9,30
2 yumurtadan omlet
peynir zeytin
3 tane mercimek köfte
çay
arada
sütlü kahve
1 litre su
akşam yemeği
1 kase çorba
1 kase nohut yemeği
lahana turşu
hoşaf
1 litre su
spor yok malesef(boş zamanımda hep ders çalışıyorum hiç fırsatım olmuyor kızımda engel zaten offf..
seni tekrar tebrik ederim canım demek istemiştim
kızlar bu arada kimsecikler uğramaz olmuş, nerdeniz huuuuuu?
.......Bu arada sabah tartıda 700 gr + çıktım,hep yılbaşı yüzünden ((Kırk yılın başı bir yılbaşı dedik,+ gördük.Zaten eksiyi zor görüyordum,bu hafta daha fena oldu.Neyse, ben de sporla teselli buluyorum.
kızlar ben de aynı dertten muzdaribim..nasıl kilo verdin diye soruyolar mecburmuş gibi her detayını anlatıyorum ağzı açık dinliyolar sonra da ay ekmeksiz olur mu diyolar daha sonra bir bakıyorum benden fazla karataycılar
kızlar merhaba menülerimizi paylaşmamız cok önemli baska türlü olmaz bazı arkadaşların menüsünü göremiyorum azıcık vakit ayırıp yazalım olurmu..
..
Nooolcak halimiz.. tek tesellim burdaki destegimden bahsetmiyorum kimseye bu benim gizli destegim..
Evet bu bahsettigim insanda bana baslicam dedigimde ayyy ekmezsiz olurmu iggg onu nasil yicen bu diyeti yapmasi mumkun degil diyordu bir keresinde de beni gordugunde ayy kilo almissin dedi canim cok sikilmisti halbuki 5-6 kilo vermistim o zamanlar. Cekemediginden midir nedir oyle dediginde sinir olmustum simdi kendi yapiyor.
((
Slm arkadaslar bende tekrar araniza katilmayi dusunuyorum simdiden yazs hazirlik
Yapmayi dusunuyorum daha onemlisi kendim icin kilo vermeyi düsunuyorum ilk hedefim 60 simdiki kilom 72 insalla basarabilirim
cnm slm ben hala mersindeyim.gez gez eve uğramadığım için nete de giremiyorum.bugün son kez gidip mersin forumda turlayacağım.yarın urfa yollarına düşüyorum(( ptesi itibariyle sık sık buralardayım Allah izin verirse. öptm cnm görüşmk üzere ptesi :)
sen vazgeçmezsin biliyorum da enerjin niye düşük hayrola bak ben yeni yılla beraber kendimi zorlayarak enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum kendimizi bırakırsak olmazSelam kızlar.. bu aralar çok yazamıyorum, enerjim düşük gibi..çok duraksadım diye canım sıkıldı..ondandır..çok misafirlik durumları olunca az cısslarım oluyor..ama asla vazgeçmem,!!!
........
iyiyiz canım geçmişte de çok önemli bişey yok yanlış hatırlamıyorsam :))kızlar nasılsınız ? uzun zamandır giremedim. yıllar sonra regl olunca sanırım kasıklarım çok ağrıyor. inşallah en kısa zamanda aranızdayım. geçmişi okumam mümkün değil umarım hepiniz iyisinizdir.
evet canım sanırım kıştan, hepimizde bir miskinlik var... ama yaza zayıf girmenin tek yolu kışı aktif geçirmek.. sen dert etme canım, onunla yarışmak seni daha da motive eder..Aynen mahzen yaa kimsecikler yok kimsecikler yazmamis.. halbuki kizimi uyuttugunda ne heveslerle giriyorum buraya((
Kistanmidir nedir herkeste bi durgunkuk var galiba..
Benimde etrafimda ki kisiler karatayi sorar oldular biri basladi bile.. halbuki ben onu kizma biraderdeki tas gibi yikip gecmeyi dusunuyodum kilom ayni kilosuna gelince... olmadi ins bu kendimi motive ettigim durum benim motivasyonumu dusurmez. Onun adina seviniyorum ama kendi adima da dusunceliyim..
bana da bu ara çevremdekiler çok güzel verdin diyorlar, kaç kilo veridiğimi soruyorlar, epi topu 4 kilo diyorum inanmıyorlar çok daha fazla görünüyor diyorlar, ben de karatay farkı diyorum :)))kızlar ben de aynı dertten muzdaribim..nasıl kilo verdin diye soruyolar mecburmuş gibi her detayını anlatıyorum ağzı açık dinliyolar sonra da ay ekmeksiz olur mu diyolar daha sonra bir bakıyorum benden fazla karataycılar
hoş geldin canım tekrar, yukarıda da demiştim yaza zayıf girmenin sırrı kışı daha aktif geçirmek, umarım yaza hedefine ulaşırsın.. hepimiz ulaşırız..Slm arkadaslar bende tekrar araniza katilmayi dusunuyorum simdiden yazs hazirlik
Yapmayi dusunuyorum daha onemlisi kendim icin kilo vermeyi düsunuyorum ilk hedefim 60 simdiki kilom 72 insalla basarabilirim
Sabah kkk,akşam 16:30 nohut yemeği,yeşillik,yoğurt.
Jillian ve debbienin hareketleri.
kızlar bir önerim var
herzaman aynı anda topikte bulunamıyoruz bu nedenle sohbet ve fikir alışverişimiz azaldı
yarın sabah 11 de hepinizi topikte buluşmaya çağırıyorum kkk larımızı yapar kahveleri birlikte içeriz:126:
kızlar bir önerim var
herzaman aynı anda topikte bulunamıyoruz bu nedenle sohbet ve fikir alışverişimiz azaldı
yarın sabah 11 de hepinizi topikte buluşmaya çağırıyorum kkk larımızı yapar kahveleri birlikte içeriz:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?