saate baktım da günaydın demek için geç kalmışım
bugün nasılsınız keyifler yerindedir umarım
ben yılbaşından sonra tartılmadım kafam rahat ediyor böyle yoksa + görünce günüm
zehir oluyor
en kötüsü de onların benden hızlı kilo vermesibir de benim 6 ayda verdiğimi onlar 1 ayda verince benden daha karataycı kesiliyolar başıma
evet canım menü yazmayı unutanlar var ihmal etmeyelimburası otokontrol sağlıyor
ben de burayı kimseye söylemiyorum etrafımdan kimse gelmesin ben de rahat rahat içimi dökeyim arasıra dedikodu yapayım
nerelerdesin yahu bir ara düzenli geliyordun
şansına mersinde güneş açtı
sen vazgeçmezsin biliyorum da enerjin niye düşük hayrola bak ben yeni yılla beraber kendimi zorlayarak enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum kendimizi bırakırsak olmaz
Selam karatayın güzelleri nasılsınız...
Aramıza hoşgeldin.Sen hem deneyimleri izle,hem de bir yandan kitabını oku,çok faydalanacaksın.merhaba kızlar,bende pazartesi günü itibariyle bu diyete başlıyorum,daha önce dukan yaptım,sonuç oldukça başarılıydı ancak devam edemedim.özellikle meyvenin olmayışı beni çok zorladı.şimdi karatay ile forma girmek istiyorum.öncelikle deneyimli arkadaşlar bana kısaca diyeti tanıtır mı acaba?kitaptan ya da internetten okumak yerine deneyim dinlemeyi tercih ediyorum.güzel kilolar vermişsiniz.inşallah en yakın zamanda güzel cevaplar alırım,hepinize bol eksili günler dilerim :)
teşekkürler sen nasılsın..
Günaydın arkadaşlar,
Kambersiz düğün olmaz diye ben de geldim..
Nasılsın zeynommm..karıştı hatlar..hafta sonunu kaçanaksız geçirelim PZT ye rahat rahat verelim kiloları.. Nasıl gidiyor karatay diyeti?
altta seni gördüm tam laf atacaktım ki gelmişsin
Vallahi cnmm arabayı kapamayabilirim ama devam kararaya. Biraz son dönemde biraz vermede zorlandım.. Neyse ne yapalım vermek de güzel.. Sen nasılsın..Hedefcim arabayı kapacaksın bu gidişle az kaldı..
Kızlar Sivasın gülü hiç görünmüyor ne zamandır..
Evet seni motive ettim de beni bu yılbaşı biraz bozdu .. Neyse önümüze bakıcsz artık..sevindim motive olmana..karatay iyi gidiyor canım kahvaltımı ettim burdayım senin geçen hafta verdiğin kilo bana baya motive oldu
Gecmiş olsun cnmm .. Salgın var sanırım...Geldim bacım, kilolarımla, maceralarımla geldim, şükür ki işler bayağı hafifledi, internetimiz de bağlandı ancak bu kez ben öyle bir hastalandım ki bu 2014 tipi virüs benim faranjitle falan birleşince 1 haftadır pert şekildeydim antibiyotiklerle ancak toparlanıyorum. Karatay falan kaynıyor bu durumda ama zaten ilaçlardan sanırım bayağı bir şiş haldeyim.. Geçen yıl bir kere bile kırılmadım o soğuklarda, full karatay yapıyordum, bu kış aramız bozulunca son 10 yılın en ağır gribini geçiriyorum.. Karatay her daim can..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?