çok geçmiş olsun domuz gribinin benzeri diyorlar sea da senin gibi 1 aydır
nihayet gelebildim kızlar gunaydın herkese :)
halimi görseniz ikizlerin biri sagım da biri solumda surekli mudahale durumunda yazıyorum. :)
biraz atlattım ama bu sefer de sinusler enfeksiyon oldu sanırım yogun akıntı var.:2:
kurtulamadım bir türlü :) topikte de yazamadım bir suredir. af diliyorum herkesten. Yeni gelenler hoşgeldiniz :
karatay devam
Geldim bacım, kilolarımla, maceralarımla geldim, şükür ki işler bayağı hafifledi, internetimiz de bağlandı ancak bu kez ben öyle bir hastalandım ki bu 2014 tipi virüs benim faranjitle falan birleşince 1 haftadır pert şekildeydim antibiyotiklerle ancak toparlanıyorum. Karatay falan kaynıyor bu durumda ama zaten ilaçlardan sanırım bayağı bir şiş haldeyim.. Geçen yıl bir kere bile kırılmadım o soğuklarda, full karatay yapıyordum, bu kış aramız bozulunca son 10 yılın en ağır gribini geçiriyorum.. Karatay her daim can..
Salgın var sea gecmiş olsun sana da canım...
halimi görseniz ikizlerin biri sagım da biri solumda surekli mudahale durumunda yazıyorum. :)
biraz atlattım ama bu sefer de sinusler enfeksiyon oldu sanırım yogun akıntı var.:2:
kurtulamadım bir türlü :) topikte de yazamadım bir suredir. af diliyorum herkesten. Yeni gelenler hoşgeldiniz :
karataya devam
karataya devam
Sağol canım, çok ilginç birşey. Önce soğuk algınlığı başladı normal tabi o kadar koşturmacada ama sürekli kullandığım ilaçlar etki etmedi derken boğazım acımaya başladı 2 gün bademciklerimden ne yutkundum ne konuşabildim, yazıştık hep eşimlederken bir gözüm kapandı ve aralıksız yaş akmaya başladı durum böyle olunca özel bir hastanenin aciline gittik (özelin altını çizerim) doktor bana bi soğukalgınlığı ilacı bir de burun spreyi verdi, basit bir soğuk algınlığı dedi. Benim değil ilaçla iyileşmem öksürükten boğulma krizlerim tutunca ve göz tamamen kapanınca eşim eczaneye gitti anlattı, eczacı da faranjit bronşite çeviriyor diye sağolsun alerji ilaçları ve antibiyotik vermiş, sağolsun amcaya gözüm açıldı.. Öksürüğüm azaldı ve ayaklandım. Bu arada yemediğim bal-zencefil-karabiber, içmediğim ot çöp kalmamıştı. Bunu okuyanlara örnek olsun diye yazdım, o sevgili özel hast. özel doktoruna çok selam olsun. Allahım işini iyi yapanlarla karşılaştırsın her daim..
Geçmiş olsun canım, yazdıklarımı bir oku belki senin de o tipte birşeydir farklı açıdan bakmak gerek uzun süredir geçmiyorsa, benim doktora kalsaydık daha sürünüyor olacaktım..Kötü demek istemiyorum ama bu kadar ağır birşeyi çok basitmiş gibi geçirmesi hiç hoş olmadı..
karataya devam
Herkese iyi Pazarlar. Hasta olanlara geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz kızlar ve de kuzularınız.
Sanırım o virüs Denizli'ye henüz ulaşmadı ben çevremde o kadar ağır grip geçiren görmedim daha.
Ben de Karatay diyetine başlamadan önce çok ağır geçirirdim gribi ve bademciklerim problemli 41'e kadar çıkar ateşim. Senede 2-3 kez beta denilen hastalıktan olurdum. Bu sene olmadı. İki kez nezle oldum onu da çok hafif atlattım. Bu diyet bağışıklık sistemini güçlendiriyor sanırım. Sağlıklı beslenince mutlaka bişeyler daha iyiye gidiyor.
canımcım sen çizelgeni niye değiştirmiyorsun
merhaba kızlar,bende pazartesi günü itibariyle bu diyete başlıyorum,daha önce dukan yaptım,sonuç oldukça başarılıydı ancak devam edemedim.özellikle meyvenin olmayışı beni çok zorladı.şimdi karatay ile forma girmek istiyorum.öncelikle deneyimli arkadaşlar bana kısaca diyeti tanıtır mı acaba?kitaptan ya da internetten okumak yerine deneyim dinlemeyi tercih ediyorum.güzel kilolar vermişsiniz.inşallah en yakın zamanda güzel cevaplar alırım,hepinize bol eksili günler dilerim :)
Günaydın herkese:)karatayı birkaç gün bırakmıştım tekrar başlıycaktım ama kızlar 2 haftadır uygulayamadım bi türlü annem sen kilo aldın dikkat et bence demeye başladı kızlar motive olamıyorum yeniden desteğinize ihtiyacım var
bakayım hemenYarın liste kimde arkadaşlar?
canımcım kendini kasma ve bence her ay hamile kaldım mı diye düşünme sen rahat bıraktığında herşey çok daha kolaylaşacakay midem çok kötü yaa kahvaltıdan sonra fena oldum hamileyim desem umutlanmak istemiyorum her ay bi stres bıktım yahu...
ilaçlar da kötü yapıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?