Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

nihayet gelebildim kızlar gunaydın herkese :)
halimi görseniz ikizlerin biri sagım da biri solumda surekli mudahale durumunda yazıyorum. :)
biraz atlattım ama bu sefer de sinusler enfeksiyon oldu sanırım yogun akıntı var. :2:
kurtulamadım bir türlü :) topikte de yazamadım bir suredir. af diliyorum herkesten. Yeni gelenler hoşgeldiniz :
karataya devam

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun domuz gribinin benzeri diyorlar sea da senin gibi 1 aydır

Sağol canım, çok ilginç birşey. Önce soğuk algınlığı başladı normal tabi o kadar koşturmacada ama sürekli kullandığım ilaçlar etki etmedi derken boğazım acımaya başladı 2 gün bademciklerimden ne yutkundum ne konuşabildim, yazıştık hep eşimle derken bir gözüm kapandı ve aralıksız yaş akmaya başladı durum böyle olunca özel bir hastanenin aciline gittik (özelin altını çizerim) doktor bana bi soğukalgınlığı ilacı bir de burun spreyi verdi, basit bir soğuk algınlığı dedi. Benim değil ilaçla iyileşmem öksürükten boğulma krizlerim tutunca ve göz tamamen kapanınca eşim eczaneye gitti anlattı, eczacı da faranjit bronşite çeviriyor diye sağolsun alerji ilaçları ve antibiyotik vermiş, sağolsun amcaya gözüm açıldı.. Öksürüğüm azaldı ve ayaklandım. Bu arada yemediğim bal-zencefil-karabiber, içmediğim ot çöp kalmamıştı. Bunu okuyanlara örnek olsun diye yazdım, o sevgili özel hast. özel doktoruna çok selam olsun. Allahım işini iyi yapanlarla karşılaştırsın her daim..

Salgın var sea gecmiş olsun sana da canım...

akasya cok geçmiş olsun sana da damdan duseni en iyi ben anlarım su an uc hafta olacak valla ben daha yeni kendime geldim..
hiç böyle bir sey görmemiştim. değişik bir vürusmus

Geçmiş olsun canım, yazdıklarımı bir oku belki senin de o tipte birşeydir farklı açıdan bakmak gerek uzun süredir geçmiyorsa, benim doktora kalsaydık daha sürünüyor olacaktım.. Kötü demek istemiyorum ama bu kadar ağır birşeyi çok basitmiş gibi geçirmesi hiç hoş olmadı..

off çok kötü
ikizler biri bi yanda biri diğer yanda deyince gözümün önüne o halin geldi ne tatlıdır onlar şimdi
kedi yavrusu gibi kıpır kıpır

seni okurken kızıma döndüm baktım bikaçgündür kırıklığı vardı dün öksürük başladı bugün burun akıntısı boğaz ağrısı başladı aman allahım virüs on da mı bulaştı yoksa

biliyorum okudum canım denk gelmiş bir sekilde de arkadasın yani doktorun salgından haberi yoktu sanırım şimdi ogrenmiştir de tabi geç oldu .

ben bu arada iki kere serum da yedim anca toparladık domuz gribi H1N1 virusuymus bu ınun biraz değişigi H1N2 olan daha etkili ve farklı farklı etkileri olabiliyor bazılarında faranjit bronsit bazılarında ciğerlere inip zaturre oluyo kimilerinde de daha degisik ortaya cıkıyor..

Herkese iyi Pazarlar. Hasta olanlara geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz kızlar ve de kuzularınız.
Sanırım o virüs Denizli'ye henüz ulaşmadı ben çevremde o kadar ağır grip geçiren görmedim daha.
Ben de Karatay diyetine başlamadan önce çok ağır geçirirdim gribi ve bademciklerim problemli 41'e kadar çıkar ateşim. Senede 2-3 kez beta denilen hastalıktan olurdum. Bu sene olmadı. İki kez nezle oldum onu da çok hafif atlattım. Bu diyet bağışıklık sistemini güçlendiriyor sanırım. Sağlıklı beslenince mutlaka bişeyler daha iyiye gidiyor.

kızlar bioritm diye bişey öğrendim google a yazınca ilk geleni tıklayın doğum tarihi ve saatinizi giriyorsunuz astrolojik olarak bedensel fizikler sezgisel ve zihinsel olarak ne durumda olduğunuzu gösteriyor gün gün durumunuzu değerlendirebiliyorsunuz
görümcem bisüredir akşamları bakıyormuş gündüz kendini yetersiz gördüğü alanlarda bioritminin düşük olduğunu görmüş artık sabah bakıp gününü öyle planlıyormuş ilginç di mi

http://www.takvim.com/bioritm.html

link bu

Son düzenleme:

Aman gelmesin Denizi'ye .. Biz zaten ufaklılıkları toparlayamadık. Hastalık zor gercekten.,

ay midem çok kötü yaa kahvaltıdan sonra fena oldum hamileyim desem umutlanmak istemiyorum her ay bi stres bıktım yahu...
ilaçlar da kötü yapıyo beni

hoşgeldin aramıza kitabı okumanı en azından hocanın katıldığı programların videolarını youtube dan izlemeni öneririm
o zaman neyi neden yemeyip neyi neden yediğimizi daha iyi anlarsın
ama ana hatlarıyla anlatmak gerekirse glisemik indeksi düşük gıdalarla besleniyoruz günde 2 veya 3 öğün yapıyoruz araöğün yok öğün araları 5 saat olmalı en az işlenmiş light ürün tüketmiyoruz

kilo koruma döneminde de burada olursan kg almazsın buradab ayrılma

Yarın liste kimde arkadaşlar?
bakayım hemen

ay midem çok kötü yaa kahvaltıdan sonra fena oldum hamileyim desem umutlanmak istemiyorum her ay bi stres bıktım yahu...
ilaçlar da kötü yapıyo beni
canımcım kendini kasma ve bence her ay hamile kaldım mı diye düşünme sen rahat bıraktığında herşey çok daha kolaylaşacak

inşallah canım kızıma 6 sene sonra hamile kaldım herkes hani çocuk dedikçe kafayı yedim doğurdum hani ikincisi diye soruyolar bende bunaldım artık sanki millet için doğurucam..kilo vermem iyi gittikçe hedefime daha da yaklaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…