Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1. 15efes25
2. avşarlı75
3. afatmas
4. capadocia
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
didyenne
beril01
lufias
zeynom

liste sırası ilbatum da görünüyor gurbetizm int bağlantısı gelince aramızda olacak ve hazırlayacak afatmas işlerinin yoğunluğundan birsüre yapamayacağını söylemişti eğer o gelir ve uygun olursa o hazırlar yoksa ilbatum

Kızlar okudum bir suru alıntı yaptım ama cepten yaşamadım, alintıları kopyaladim pc ye geçince yazicam hepinize kucak dolusu sevgiler

amaaan hep öyle olur bekarken evlen derler evlenirsin çocuk yaparsın 2. nerde
derler de derler...

kızlar akşama görüşürüz birazdan dışarı çıkıcaz benim kızı zor zaptediyorum hadi gidelim diye başımı yedi kaçamaksız bir gün olsun bizim için yarın kilo bildirimi var

kızlar geçen hafta tartıyı ortadan kaldırmıştım size de yazmıştım hatırladınız mı artık pzt den pzt ye tartılıyorum üzerimden büyük bir yük kalktı sanki meğerse ne çok baskı yapıyormuş üzerimde...
size de tavsiye derim özellikle benim gibi çoook yavaş verenlere duraklama yaşayanlara ve azıcık kaçamakta kocaman +++lar görenlere

sabah gözümü açtığımda gördüğüm ilk şey baskül. Oğlum yanımda yatıyorsa eğer o günlerde onun ayağını görebiliyorum suratımda ama genelde baskül oluyor. Her gün tartılmıyorum ama haftada 3'ü buluyor. Bu hafta süpriz şekilde regl olunca o günden beri her gün tartıldım. İlk gün +2 çıktı bugün sabah baktım 1'i gitmiş. Bakalım yarına durum ne olacak :44::44:

Ben hergün tartılıyorum,ama baskı fazla hissetmiyorum.Biraz denetim sağlamış oluyor ipin ucu kaçmasın diye.Bugün 400 gr eksi gördüm,motive oldum mesela.

sen vazgeçmezsin biliyorum da enerjin niye düşük hayrola bak ben yeni yılla beraber kendimi zorlayarak enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum kendimizi bırakırsak olmaz
Selam xc9 ,enerjim niye düşük bende bilmiyorummm..sanırım kaç haftadır kilo veremedim diye..!!! Neyse toparlanacaz yolu yokkk)

Dün yediklerimm

Sabah:kkk

Öğlen:1 kase etli kabak,1 kase yoğurt,1 parça tavuk.

Akşam:1 kaşık süzme yoğurt,3 çiğ köfte,salata,1 şiş kuşbaşı.

Hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorummm.
..akasya özlemiştik nihayet göründün:))

Sivasın gülü uzun zamandır yok.!! Merak ediyorum.!!!

Xc9; ben tartıyı kaldırınca hızla yükselişe geçiyorum..tartılmam daha hayırlı oluyor:))

Lawyer; bende uyandığımda,oğlumun minicik ayaklarının yüzümde olduğu günleri özlediğimi farkettim:))Tadını çıkar:))

QUOTE=xc9;33370045]kızlar bir önerim var

herzaman aynı anda topikte bulunamıyoruz bu nedenle sohbet ve fikir alışverişimiz azaldı
yarın sabah 11 de hepinizi topikte buluşmaya çağırıyorum kkk larımızı yapar kahveleri birlikte içeriz:126:[/QUOTE]
Slm canım ben de geç kaldım.,ben çıktıktan sonra yazmissin anca geldim
hoş geldin canım, kitabı hemen okuyamayacaksan xc9 un da dediği gibi hocanın videolarını izle, eminim hiç zorlanmayacaksın hele ki dukan dan sonra sana çerez gibi gelecek.. ama meyve bizde de yok, yada kahvaltıda var...
Günaydın arkadaşlar,
Kambersiz düğün olmaz diye ben de geldim..
akasya nerelerdesin kız, hoşgeldin

allah korusun canım, aklına kötüsünü getirme...

ben bu biyotitmden bişey anlamadım ama neyse bir ara daha detaylı incelemem lazım :))))

Kızlar okudum bir suru alıntı yaptım ama cepten yaşamadım, alintıları kopyaladim pc ye geçince yazicam hepinize kucak dolusu sevgiler
"yaşamadım" değil "yazamadım" olucaktı.. gerçekten yazamamışım
amaaan hep öyle olur bekarken evlen derler evlenirsin çocuk yaparsın 2. nerde
derler de derler...
aynen valla ben evlenir evlenmez hamile kaldım, çocuk nerde demelerine fırsat vermedim ama şimdilerde 2. nerde diyen çoooookkkkk
aynen canım ben de öyle hissediyorum.. hatta haftada 1 bile çok gelecek gibi, yarın tartı günü ve ben gerilmeye başladım

canımcım sen çizelgeni niye değiştirmiyorsun
Canım haklısın askında ... Unuttum değiştirmeyi.. Pazartesi kilomla birlikte değiştireyim çizelgemi ..
ay midem çok kötü yaa kahvaltıdan sonra fena oldum hamileyim desem umutlanmak istemiyorum her ay bi stres bıktım yahu...
ilaçlar da kötü yapıyo beni
Belli olmaz zeynocum.. Hayırlısı her şeyin..
Evet hatırlıyoruz cnmm.. Ben de bu hafta kaldırdım..ama yılbaşından beri haftam çok iyi gitmiyor ..sanırım yarın biraz artı olacak.. Yarın tartılıp göreceğim.. Ben de ilk defa bu hafta bu kadar uzun tartılmadım... Yarından umutsuzum ama...

İnşallah yarına o da gider hatta -2 gider de seviniriz ...

Hiç sanmıyorum canım çünkü hala regl bitmedi. keşke olsa mucize olur. bir de bugünkü kahvaltıyı biraz abarttım

sabah 10.45 sahanda yumurta, 1 dilim kaşar peyniri, 4 zeytin, domates, yarım muz, 1 tatlı kaşığı kadar kaymak, 1 dilim tahin helvası (çok abarttım biliyorum)

akşam 17.45 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak taze bakla, yoğurt ve birkaç tane kuru üzüm

2 gündür gezmelerdeyim yemelerdeyim heppppp bu regl yüzünden yarın artı çıkmasam bari çıkarsam vurun beniiiiiiii aynı kalmış olsam bari ya

yarın sıra bende miiiii ? benim listeyi hazırlamam çok geç olur sizin için sorun olmazsa malum 2 bebeğim var :) ve ben ilk defa hazırlayacağım artık kendimce ne kadar becerebilirsem kusurum olursa affola şimdiden :)

YALNIZ !!!! kızlar dediğim gibi 2 minik bebeğim var lütfen yüzdelerinizi hesaplayarak yazın yazmayanları hesaplayamam o nedenle listeye alamam. zamanım olsa hepsini yaparım ama 2 bebekle zor o nedenle lütfen belirtin. şimdiden teşekkürler

YÜZDE HESABI
verdiğiniz kiloyu geçen haftaki kilonuza bölüp 100 ile çarpıyorsunuz unutmayın tamam mı

kilo koruma döneminde de burada olursan kg almazsın buradab ayrılma
Yoo ayrılmayı düşünmedim zaten hiç sadece yedikçe kendimi tutamadıkça suçluluk duygusundan yazamadım
Şimdilik iyi gidiyor bakalım:)

9.30 kkk 3 ceviz bir günkurusu
14.00 bir avuç fıstık bir bardak gerçek sütle nescafe(canım çekti)
18.00 koca tabak yoğurt:)8 tane içi yeşil mercimekli lahana sarma(annem benim için yapmış prinç yemediğim için bayıldımm yanımada aldım gelirken:))-10 fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…