Telefonda maalesef yok beğen butonu ... Sağol xc9 cum... Deneyip göreceğiz.. Kızı olanlar şanslı oh ... Lawyer cim senin şansın var daha 1 tane oğluş var. Benim 2 tane artık 3. De riske atılmaz dimi :)
Selam kızlar:) bugün sabah erken oğlum(öğrenci) şehir dışından geldi) çok özlemiştim onu ama 6 güncük kalacak..
gözün aydın ablacım .Selam kızlar:) bugün sabah erken oğlum(öğrenci) şehir dışından geldi) çok özlemiştim onu ama 6 güncük kalacak..
İki gündür menü paylaşamadım hem kaçamaklarım oldu hem de yoğundumm.!
Dün arkadaşım geldi ve beni görünce çok incelmiş olduğumu söyledi tabi bu beni daha da motive etti:)
Karataya devam asla vazgeçmek yokkk.! yookkk,!yokkk.!!!!
bende geçtiğimiz 2 hafta boyunca vermedim regl oldum kafaya taktım derken kaldıKızlar..Ben yeni bi karar aldım kendimce Bundan sonra 28 ocağa kadar mucize olmayacağına göre .. Artık kafamdaki idda fikrini atıyorum kenara Artık Okan bey gibi olacağım. Karatay tarzı beslenip sporumu da yapmak için çalışacağım. Çünkü yüzdüğüm dönemde çok iyi vermiştim. Artık bişeyler yapayım derken ters tepti hep.Karayayca beslenip Okan beyin dediği gibi bonusu kilo vermek diyeceğim.Bakalım ne olacak.
bisiklet mutlaka fayda eder hele bacaklara. kilo vermesen bile sıkılaşırsınBisiklete oturmaktan totom ağrıyo pzt sonuç alamazsam bisikleti naparım bilmiyorum:)))
Streç film aldım sabah acıbiber yağı da yapıyorum yağı sürüp streçe sarınıp öyle yapacağımbundan sonra
o şişliği bugün bende hissediyorum kaç gündür iyiyidim ama bugün şişlik var nedense? akşamda ıspanak ve yayla çorba yedim ama neden oldu bilemedimDunki menum
9.00 Sabak, iki yerli muz ve yumurtasiz kkk
18.30 Aksam, iki-uc tabak eristeli yesil mercimek corbasi, iki catal et doner, biraz yogurt ve bol soganli cherry domates salatasi
Arkadaslar ben bu aralar kendimi inanilmaz sis hissediyorum sanki bu hafta hic kilo vermemisim gibi geliyor. Halbuki bu hafta carsamba haric her gun 20 dk yuruyus yaptim disarda tempolu olarak. Suyuma dikkat ettim iki gun haric genelde 2 l ye tamamladim. Yaptigim tek degisiklik yemek ve uyku saatlerimin degisikligi. Aksam en gec 12 de uyumaya calisiyorum sabahta 7 gibi kalkiyorum. Onceden kahvaltim 11-13 arasi olurdu simdi 9-10 arasi yiyorum. Aksam sa yine gec olabiliyor ama acikmiyorum. Ytarkende cok tok yatiyorum. Onceden 2-3 u buluyordu yatmam haliyle acikmis oluyordum genelde kahve iciyordum yatmadan. Sizce neden boyle oldu? Eger kilo veremediysem ve hatta aldiysamki bana alim gibi geliyor cok uzulucem yaa. Yarinda diyete baslayali tam iki ay olmus olacak. Ben on kilo gitmis olur diye hesapliyordum.
gayet güzel canım afiyet olsun.Hosbulduk canim mesela dun yediklerim
Sabah (07:00)
Kk kahvaltisi kayisi yerine bir keçiboynuzu yedim
Ogle (12:00)
1 kase yogurt
1 kiymaki biber dolmasi bulgurla yapilmis
17:00
1 bardak sut
Aksam (19:30)
Yeşillikli ton balikli salata(baligin yagi suzuldu yerine zeytinyagi eklendi)
ben geç kalmışımNasılsınız sevgîli karataycılarr
ben hala kahvaltı yapıyorum bugün biraz geç kaldım kahvemi sonra içicem
kimler kahve îçiyor şu an
telden yazıyorum kahve îçme ikonu gönderdîğimi farzedin:)
iyi akşamlar kızlar.sabah yumurta,peynir,ceviz,kayısı ve tereden oluşan kahvaltımı yaptım.buraya kadar herşey güzeldi.ama öğlen oğlumun bakıcısı bir bazlama yapmış kokusuna dayanamadım.yarım bazlama ekmeğini hüplettim.yemek yok diye et döner almıştım ekmeksiz pilavsız güya.akşam da 1 kepçe tarhana çorbası,brokoli haşlama sarımsaklı yoğurtlu.
kızlar bana akıl verin ya kafayı yiycem sinirlerim çok bozuk.oğlum doğru dürüst birşey yemiyo.sofrada 1 saat oyalanıyo sen yedir diye.hayır kendin ye diyorum oyalanıyo.yemek süresi bitti diyorum başlıyo ağlama krizi.çok bunaldım ya.dün gece süt içermisin dedim içerim dedi ısıttım.içmedi.bugün sırf onun için boş dersimde tatlı kabağı aldım,yaptım,yiycem dedi yemedi sırf bana gıcıklık yapıyo.sinirden ağladım,moralim bozuldu 2 dilim kabağı da saatin 9 unda sinirli sinirli yedim.şuan moralim bozuk ve spor yapmak için kendimi zorluyorum,içimden gelmior hemen salıyoru kendimi bir türlü relaks olamıyorum.ya buralarda psikolog olsa giderim yemin ediyorum.o derece yani.çoook yıprandım ya.allah evlatlarımızın canlarını sağ etsin.sağlıklar versin de bize de koca bir sabır versin valla.kendimi çok sabırlı bilirdim.artık kendimi tanıyamıyorum.en ufak şeyde tepem atıyor.hemen mutsuzluk yapışıyor suratıma.iyiki varsınız ya buraya yazarken bile biraz rahatladığımı hissediyorum
xc9 ben de onu yazıyordum şimdi bende de bayagıdır yok gozukmuyor begen butonu kaldırıldı sanırım.
bizim kız bayagıdır yapıyor eve ilk kahveyi yaptıgında aynen oyleydi. Hatta benimki ni begenmiyor artık klasik anne-kız çekişmesi olacak artık aramızda
Selam kızlar:) bugün sabah erken oğlum(öğrenci) şehir dışından geldi) çok özlemiştim onu ama 6 güncük kalacak..
Dün arkadaşım geldi ve beni görünce çok incelmiş olduğumu söyledi tabi bu beni daha da motive etti:)
canlar beğeni butonu yorum yapan arkadaşın mesajının sol alt köşesinde YILDIZ şeklide.yeni yapmışlar fark etmk zor olmuş.
şimdi sen yazınca farkettim evet beğeni butonu yıldız olmuş :)
Evet yok dedigingibi ama iste bir umut...canını sıkma düzen değişikliği yapmışsın ondandır şişkinlik hissetmen. her hafta kilo vereceğiz diye bir kural yok akışına bırak. eğer bunu kendine problem yaparsan gerçekten veremezsin
Bencede dogru yaparsin bende ayni sekilde yapmayi dusunuyorum tipki bebek olsun diye tedavingorupte pes edip sonra normal yollarla cocugu olanlar gibi bizim kilo rmemizde oyle olur ins.Kızlar..Ben yeni bi karar aldım kendimce Bundan sonra 28 ocağa kadar mucize olmayacağına göre .. Artık kafamdaki idda fikrini atıyorum kenara Artık Okan bey gibi olacağım. Karatay tarzı beslenip sporumu da yapmak için çalışacağım. Çünkü yüzdüğüm dönemde çok iyi vermiştim. Artık bişeyler yapayım derken ters tepti hep.Karayayca beslenip Okan beyin dediği gibi bonusu kilo vermek diyeceğim.Bakalım ne olacak.
İlgincmis bu strec film benimde gobek var yuruyuse oyle mi ciksam aceba? Ama cok hasir husur etmezmi ki yollarda??Bisiklete oturmaktan totom ağrıyo pzt sonuç alamazsam bisikleti naparım bilmiyorum:)))
Streç film aldım sabah acıbiber yağı da yapıyorum yağı sürüp streçe sarınıp öyle yapacağımbundan sonra
Gelinininiz yapar ins..Bakalım göreceğiz... lawyer cim..gör
Sea kızımız yok ki kahve yapsın ..biz kendimiz yapıyoruz..
Arkadasim yanlis anlama beni ama neden bu kad kafaya takiyorsun oglunun yemek yeme olayini. Bak o kadar strese girmissin ki oda bunu cozmus ve ilgini nerden yakalayacagini ogrenmis. Bilmiyorum benim kizimda yemiyor bazen aksam sadece toplasan bir yemek kasigi yemekle sofradan kalkiyor bazen bende senin gibi cok sinireniyorum ne yedirebilirim diye turlu turlu biseyler hazirliyorum yemediginde ama o yinede yemiyor. Sanirim biraz daha rahat olmamiz lazim onlar bildigini okuyor cunku biz strese girdigimizle kaliyoruz ve cocugumuzla aramizi aciyoruz. Oglun kac yasinda onu cok merak ettim ve sen calisiyormusun? Calisiyorsan kim bakiyor cocuga? Cocuguna kardes mi geldi? Yeterince anneye doyuyormu? Eger calisiyorsn ve eve geldiginde birde evin yukunu yukleniyorsan (yardimcin varmi bilmiyorum) cocugun kesinlikle ilgini cekmek icin yapiyordur cunku senin can alici noktani bulmus ve biliyorki yemek yemediginde annesi onun pesinden kosacak. Butun bunlar etkili oluyor diyor pedagog adem gunes. Bilmiyorum bende bu aralar pedagoglarla hasir nesir olmaya calisiyorumda aklima gelen bunlar.
Ooo gozun aydin olsun.Selam kızlar:) bugün sabah erken oğlum(öğrenci) şehir dışından geldi) çok özlemiştim onu ama 6 güncük kalacak..
gözün aydın ablacım .
oooo ne güzel inceldiğini duymak hedefine ulaşacaksın eminim
bende geçtiğimiz 2 hafta boyunca vermedim regl oldum kafaya taktım derken kaldıbende takamaycağım diyorum ama gün geliyor yine takıyorum
bisiklet mutlaka fayda eder hele bacaklara. kilo vermesen bile sıkılaşırsın
o şişliği bugün bende hissediyorum kaç gündür iyiyidim ama bugün şişlik var nedense? akşamda ıspanak ve yayla çorba yedim ama neden oldu bilemedim
gayet güzel canım afiyet olsun.
ben geç kalmışımbebiş uyumayınca zombi gibiyim bugün resmen
ahh canım ahhh kelin ilacı olsa başına sürer derler ya benim durumda aynısı. benim oğlumda yemek yeme konusunda beni çok yıpratıyor. yemek adı geçse oradan hızla uzaklaşıyor. ne yapacağımı şaşırdım çoğu şeyi kullandım iştah açıcı ama nafile. kafaya takmayacağım diyorum ama oluyor. ya insanın sevdiği hiçbir şey olmaz mı ya da bir insan hiç acıkmaz mı? saat 2,5 gibi yiyor 4 gibi uyuyor kalkması kendine gelmesi derken saat 8 oluyor .o kadar açlığa rağmen yemiyor ha desemki bu çocuk öğle çok iyi yedi o da yok. 3 yaşına gelecek neredeyse ama yediği toplamda 1-2 kaşığı geçmiyor. bende senin gibiyim aniden tepki veriyorum çok sinirleniyorum. zaten bakıcımız yediriyor göz görmeyince gönül katlanıyor hesabı ama akşamları bana kalıyor tabi ve savaş başlıyor :) aç bırakacağım diyorum ama olmuyor içim el vermiyor. yoksa hak etti benim sıpaa
özledik tabi canım
kaçamaklara rağmen -- yi görmüşsün tebrik ediyorum
tebrik edrim canım
valla biz de özledik, bi daha kotanı dikkatli kullan, sanırım şu jillian yüzünden bitti kotan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?