Teşekkürler Berilcim:) en kısa zamanda anneciğine kavuşmanı diliyorum.!!Ne kadar güzel gözün aydın 6 günü doya doya geçirin artık:))bende annemi özledim darısı başımıza:)
Herkese mutlu hafta sonları:)kkk ile başladım bende güne çayımı içip çalışmaya başlıycam:)
(Keşke telde de beğeni ve ifadeler olsa!)
Teşekkürler ilbatumcumgözün aydın ablacım .
oooo ne güzel inceldiğini duymak hedefine ulaşacaksın eminim
Teşekkürler Lawyercim:) evet farkedilince çok mutlu oluyorum.!!gözün aydın canım. diyet yapmanın en güzel tarafı insanların verdiği tepkiler oluyor, daha da motive oluyoruz o zaman
Oğullarına sağlıcakla kavuşmanı diliyorum Efescim:)Felluz,gözün aydın benim oğlanlar da gelecek haftasonu geliyorlar.
Sabah kkk,akşam çorba,yeşillik,birkaç lahana sarması,bir havuç ve az siyah kuru üzüm.Jillian ve debbie yaptım.
Aynen canım bizimde çevrede bu aralar ölüm hastalık çok;(merhaba kızlar bu ara pek gelemiyorum buralara hastalıklar cenaze derken fırsat olmadı...ama karataya aynen devam..
sabah:iki yumurta peynir zeytin ceviz bitki çayı..
akşam:taze fasülye ayran turşu yedim..
bugün regl oldum fena halde şişlik var bünye alışkın olmayınca zor oluyo tabi...
merhaba hanımlar herkese iyi pazarlar dilerim..
sabaheynir ceviz zeytin yedim.marketten aldığım yumurta bozuk çıktı haliyle yiyemedim.yumurta ilaçlı olur da bu kadarda olmazki canım görünce midem fena oldu valla
felluzcum inşallah hepimize rabbim iyilikler nasip etsin..akşam dışarda olabilirim bakalım diyet dışına çıkmadan birşeyler yerim..
Günaydın kızlar mutlu pazarlar, dün giremedim bi türlü ders çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum dünki menü bildirimimi yapıyım
Sabah(10.30): kkk
Saat 17.00 : 1 elma
Akşam 1 lahmacun bol salata ayran
2 gündür spor yapamıyorumsınavlar bitene kadar aaah Allahım güç versin Hepinizin kandili mübarek olsun..
ayy o market yumurtaları yok muuu? aldığımız bir koli yumurtayı nasıl iğrenerek yedimm.. renk desen normal gibi, sarısı açık sarı, koku desen hiç yok ama gel gör ki ağzıma aldığımda bi acayip tat geliyo..yani bozuk olduğuna dair belirti yok ama tadından anlıyorum bi acayiplik var.. dayanamadım son 10 yumurtayı da attım geçen ay..
Allah kolaylık versin güzelim. sınav dönemleri zordur..
bu arada felluz gözün aydın
öğlen arkadaşımdaydım sarma- dolma yedim, azcık patates salata, 1 dilim kek(cısss)
akşama da ıspanak kavurma ve yoğurt.
yarın listeyi ben yapacam. bol -li bir p.tesi diliyorum.. (kendimden ümitsiz olsam da :18:-regl yim)
aynı dert bende de var bugün itibariyle gurbet_izm ++lı rakamlarla yarın bildirim yapacağım malesef.ama inanıyorum ki regl biter bitmez yine --li rakamlar yazacağız haftaya :)
Sabah kkk
Aksamda bir tabak kisir
Coook merak ediyorum yarinki tartiyi. Form cayi ccem simdi bende
kızlar bana akıl verin ya kafayı yiycem sinirlerim çok bozuk.oğlum doğru dürüst birşey yemiyo.sofrada 1 saat oyalanıyo sen yedir diye.hayır kendin ye diyorum oyalanıyo.yemek süresi bitti diyorum başlıyo ağlama krizi.çok bunaldım ya.dün gece süt içermisin dedim içerim dedi ısıttım.içmedi.bugün sırf onun için boş dersimde tatlı kabağı aldım,yaptım,yiycem dedi yemedi sırf bana gıcıklık yapıyo.sinirden ağladım,moralim bozuldu 2 dilim kabağı da saatin 9 unda sinirli sinirli yedim.şuan moralim bozuk ve spor yapmak için kendimi zorluyorum,içimden gelmior hemen salıyoru kendimi bir türlü relaks olamıyorum.ya buralarda psikolog olsa giderim yemin ediyorum.o derece yani.çoook yıprandım ya.allah evlatlarımızın canlarını sağ etsin.sağlıklar versin de bize de koca bir sabır versin valla.kendimi çok sabırlı bilirdim.artık kendimi tanıyamıyorum.en ufak şeyde tepem atıyor.hemen mutsuzluk yapışıyor suratıma.iyiki varsınız ya buraya yazarken bile biraz rahatladığımı hissediyorum
Arkadaslar ben bu aralar kendimi inanilmaz sis hissediyorum sanki bu hafta hic kilo vermemisim gibi geliyor. Halbuki bu hafta carsamba haric her gun 20 dk yuruyus yaptim disarda tempolu olarak. Suyuma dikkat ettim iki gun haric genelde 2 l ye tamamladim. Yaptigim tek degisiklik yemek ve uyku saatlerimin degisikligi. Aksam en gec 12 de uyumaya calisiyorum sabahta 7 gibi kalkiyorum. Onceden kahvaltim 11-13 arasi olurdu simdi 9-10 arasi yiyorum. Aksam sa yine gec olabiliyor ama acikmiyorum. Ytarkende cok tok yatiyorum. Onceden 2-3 u buluyordu yatmam haliyle acikmis oluyordum genelde kahve iciyordum yatmadan. Sizce neden boyle oldu? Eger kilo veremediysem ve hatta aldiysamki bana alim gibi geliyor cok uzulucem yaa. Yarinda diyete baslayali tam iki ay olmus olacak. Ben on kilo gitmis olur diye hesapliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?