Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gurbet_izm liste için teşekkürler:) umarım haftaya hepimiz vermiş oluruz.!

Kilo verenleri çoooookkk tebrik ediyorummmm....

Bugün artıdayım diye üzülmedim çünkü; bugün regl oldum.!

Mönüm

Sabah:kkk

Akşam 15:00 1 kase bulgur pilavı,etli kabak,1portakal,yarım armut,1 avuç kuruyemiş.

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum. bütün yazılarınızı okuyamadım haliyle :) katılmak için belli kurallar var mı? nasıl bir yol izliyoruz.karatay diyetini biliyorum da buradaki paylaşımlarda usul ne?biriniz bana bi açıklayıversin

Gunaydın kızlar,

gurbet_izm liste için çok tşkler.
verenleri tebrik ediyorum. Sabit kalanlar ve veremeyenler ben de dahil haftaya vereceğiz :)

canım ellerine sağlık, listen çok güzel. ben dünde burdaydım bildirimleri takip ettim ama bildirim yapmadım. çünkü ne evde nede hayatımda bi düzen var. sürekli biyerlere gidiyoruz bir varım bir yokum bu nedenle listeye girmeye artık yüzüm yok. ben öle yanınızda olarak devam edeyim diyorum.

Reactions: xc9
dün yediklerimi paylaşayım.
sabah 08.00 1 avuç badem. yarım saat sonra falan eşim simit yiyelim dedi. ben istemedim. ama o yerken dayanamayıp(simite çok düşkünüm) 2 kez ısırdım. böylece öğün arası 4 saat bile olmadı.
öğlen 12.00 ayakta geçiştirdik. börek ve peynir zeytin yedik.
akşam 18.30 bir tabak siyez bulgurundan pilav, 1 tabak kuru biber üzerine sarımsaklı yoğurt, bir tabak patates kızarttım ve onu yedim. ( ben 1 yıldır falan kızartma yapmıyorum, ama apartmandakiler sağolsun sık sık yapıyor çok canım çekti benimde.) 6-7 hurma yedim. yarım elma yedim.) ütü yapıcam diye çok yemiştim ama bi hasta oldum bi hasta oldum başım çok ağrıdı. hemen gittim yattım saat daha 8 yoktu. sabah 7 buçuğa kadar uyudum. yediğim herşey üstüme yapıştı

ablacım, xc9 su dökmesine bir bahane bulmalıyım deyince ben bişey bulamamıştım mecbur yüzleşicek derken topallama fikri süper bence sizden öğrenecek her alanda çok şeyim var. takipteyim

liste için ellerine sağlık, teşekkürler

beğenemedim tek tek teşekkür edicem:)

gurbet_izm,liste için eline sağlık.
ilbatum,tebrik ederim.İyi kilo vermişsin.
xc9,veremiyorum derken,bak ikinci bile oldun.Kim tutar artık seni.
Sabit kalan ya da veremeyenlere gayret diyorum.Haftaya değişir elbet.

teşkr canım
gurbet_izm ellerine sağlık canım beğen tuşuna sinir oldum yapamıyorum bi türlü ama en en güzel beğeniler sana gelsin
.....
teşekkürler canım, beğen tuşuna ben de sinir oldum

acıkmıyorsan tamam, leptin daha iyi çalışır,

eline sağlık canım çok güzel olmuş
.....
teşekkürler tatlım

teşekkürler canım

gurbet_izm liste için teşekkürler:) umarım haftaya hepimiz vermiş oluruz.!
Kilo verenleri çoooookkk tebrik ediyorummmm....
Bugün artıdayım diye üzülmedim çünkü; bugün regl oldum.! ....
teşkr canım

merhaba umut_2684 aramıza katılabilirsin tabiiki, ama ilk tavsiyemiz karatay kitabını okuman, sonra başlayacak ve bize gün gün bildirim yapacaksın, 1 hafta düzenli bildirim yaparsan listeye de girersin, sonrasında da aynen devam ederiz . biz bildirim yapıyoruz arkadaşların neler yediğinden kendine göre neler yiyebileceğine karar verirsin, senin yanlışları da düzeltiriz. kolay gelsin

Gunaydın kızlar,

gurbet_izm liste için çok tşkler.
verenleri tebrik ediyorum. Sabit kalanlar ve veremeyenler ben de dahil haftaya vereceğiz :)
teşkr sea

teşekkürler lavena, seni de listemizde görmek isteriz ne olursa olsun

Günaydın kizlar karatayda kabizlik sorunu yasiyor musunuz

Günaydın eriğim ben genetik itibariyle oldum olası kabızlık yaşayan biriyimdir, Karatayla da yaşıyorum tabiiki.. ama diyeti aylarca yapanlar sorunun zamanla geçeceğini söylüyorlar. Karatayla günde iki kere çıkmamız gerekiyormuş tuvalete.. günde bire razıyım.
neyse bol sebze tüketince ve suyu gerçekten 2,5 -3 lt tüketince daha az sorun oluyor. zamanla düzelir.

Selam arkadaslar ben 9 ocakta amcami kaybettim. O nedenle gelemedim.

başın sağolsun Sivasın gulu.

liste için ellerine sağlık, teşekkürler
teşekkürler law-yer

bugünkü menüm
sabah: 2 yumurta, peynir, zeytin, 1 adet mandalina
öğle: biraz fellah köfte, et haşlama

bu arada menümü de yazayım..
sabah:iki yumurta zeytin peynir ceviz yedim.akşama ıspanak ve çorba olacak..
kızlar belim tutuldu yaa çok kötüyüm ne oldu bana bu sıralar anlamadım

Reactions: sea
gurbetizm
liste için tşk eline sağlık şıkır şıkır bi liste olmuş çok hoş
Gerçekten de kırmışsın şeytanın bacağını,Bu yolda devam et!

vallahi kırdım insanlık için küçük benim için büyük bir adım

akşama kadar kurudu düzeldi neyse ki
fikir iyiymiş de benim kociş yutmaz öyle numaraları bi de numara yapıyorum diye sinirlenir ben genelde kaza oldu ne yapabilirim senin de başına geliyo türü laflarla üste çıkmayı yeğliyorum

................
xc9 cum bunlar sana gelsin.
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

:126::126::126::126::126::126: buna da dikkat diyeyim

canımmm çok tşk

akşam acıkmayacak mısın diyecektim ki yanıtlamışsın

gurbet_izm,liste için eline sağlık.
ilbatum,tebrik ederim.İyi kilo vermişsin.
xc9,veremiyorum derken,bak ikinci bile oldun.Kim tutar artık seni.
Sabit kalan ya da veremeyenlere gayret diyorum.Haftaya değişir elbet.

yaa öyle oldu aylarca ya + çıktım ya sabit kaldım eskiler bilir benim için 700 gr çok büyük bir rakam

hergün menülerini paylaşıyorsun 1 hafta sonra yarışmamıza giriyorsun kilo bildirimleri pzt 18 e kadar yapılıyor

ablacım, xc9 su dökmesine bir bahane bulmalıyım deyince ben bişey bulamamıştım mecbur yüzleşicek derken topallama fikri süper bence sizden öğrenecek her alanda çok şeyim var. takipteyim

benim tarzım şudur suçsuzsam konuşmasına fırsat vermemhemen üste çıkarım suçluysam ya şirinlik yaparak özür diler ve hemen toz olurum ya da kendime ondan daha çok kızarım o zaman diyecek lafı kalmıyo bir de teselli ediyor

Selam arkadaslar ben 9 ocakta amcami kaybettim. O nedenle gelemedim.

canım başınız sağolsun bizim de 10 ocakta amcamız vefat etti rabbim mekanlarını cennet eylesin...

başınız sağolsun arkadaşlar

beğen butonlarını hiç beğenmedim

3 tuşa basmak gerekiyor o yetmiyo birini beğenip alıntı yapıyorum alıntıya cevap vermeden 2. kez beğenemiyorum toplu alıntı işi zorlaşmış
özel msj kutuma beni beğenen alıntılayan herkesten bildirim gelmiş 4 tane özel msj var yazısını görünce hayırdır dedim meğerse olay buymuş

şimdi ben bunları yönetime de yazayım şikayetçiyseniz siz de yazın

hepiniz cok sagolun arkadaslar.
Ben bugün ise basladim hem hasta idim hem cenazemiz vardi.
Karatay diyetinden epey uzak kaldim.

Sabah 2 yumurta z yaginda pisirdim. 5 zeytin.
ögle 1 kepce ekolojik makarna, 2 kepce kiyma sosu.
2 flüt ekmegi yedim.

Son düzenleme:
gurbet_ izm ellerine sağlık liste için, kilo verenleri kutluyorum, ben de haftaya verenler listesinde olmayı umuyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…