kilo verenler
ilbatum--- fark 1,6 kg---yüzde:%-1.965:119::119::119::128::128::128::129::129::129:
xc9------fark 0,7kg-----yüzde:%-1,04:119::119::129::129:
15efes25------fark:-0,4kg ----yüzde:%0.567:119::128::129:
inar80-------fark: -0,3kg--------- yüzde:%-0,486:119::128::129:
aynı kalanlar
hopisu ---fark: %0
law-yer---fark: %0
zeynom1981------fark: %0
kilo alanlar
afatmas --- fark:+0.2-----yüzde:%+0.295
capadokya-----fark: +0,3kg-----yüzde: %+0,32
gurbet_izm----fark:+0.3----yüzde:%+0.401
sea-----fark:+0,4---yüzde:%+0,65
felluz --- fark: +0.8 -----yüzde:%+ 1.055
huzis-----fark: +0,9-----yüzde: %+1,7
Hedef60busondiyet----fark: +1,5 kg -----yüzde:+2,041
Ne kadar az bildirim yapıldı bu hafta? Nerde bu arkadaşlar ve aklıma gelmeyen diğerleri???
Hedef60busondiyet(sonradan eklediim)
avsarli75
ebruzen
fulias
mahzen77
lavena
Selam arkadaslar ben 9 ocakta amcami kaybettim. O nedenle gelemedim.
çok sinir oluyorummm ilk 6 ay patuır patır gıttı kılolar sonra ne oldu da durdu anlamış değilim
kilo verenler
ilbatum--- fark 1,6 kg---yüzde:%-1.965:119::119::119::128::128::128::129::129::129:
xc9------fark 0,7kg-----yüzde:%-1,04:119::119::129::129:
15efes25------fark:-0,4kg ----yüzde:%0.567:119::128::129:
inar80-------fark: -0,3kg--------- yüzde:%-0,486:119::128::129:
aynı kalanlar
hopisu ---fark: %0
law-yer---fark: %0
zeynom1981------fark: %0
kilo alanlar
afatmas --- fark:+0.2-----yüzde:%+0.295
capadokya-----fark: +0,3kg-----yüzde: %+0,32
gurbet_izm----fark:+0.3----yüzde:%+0.401
sea-----fark:+0,4---yüzde:%+0,65
felluz --- fark: +0.8 -----yüzde:%+ 1.055
huzis-----fark: +0,9-----yüzde: %+1,7
Hedef60busondiyet----fark: +1,5 kg -----yüzde:+2,041
Ne kadar az bildirim yapıldı bu hafta? Nerde bu arkadaşlar ve aklıma gelmeyen diğerleri???
Hedef60busondiyet(sonradan eklediim)
avsarli75
ebruzen
fulias
mahzen77
lavena
gurbet_izm,liste için eline sağlık.
ilbatum,tebrik ederim.İyi kilo vermişsin.
xc9,veremiyorum derken,bak ikinci bile oldun.Kim tutar artık seni.
Sabit kalan ya da veremeyenlere gayret diyorum.Haftaya değişir elbet.
teşekkürler canımgurbet_izm ellerine sağlık canım beğen tuşuna sinir oldum yapamıyorum bi türlü ama en en güzel beğeniler sana gelsin
.....
Benim şöyle bir sorunum var. Öğlen samimi bi arkadaşım var onla yemek yiyorum. Ama doyurucu oluyor içeriği akşam evde sofra mükellef oluyor eğer sofraya bir oturursam biliyorum kendimi tutamam karbondihrat pilav ekmek yerim hepsini. O yüzden akşam yemeği için sofraya oturmuyorum. Ama ne yalan söyleyeyim.bu
Akşam bir kase cacık ile bir karış bulgur bir avuç da kabak çekirdeği yedim. Aç değildim ama az bişey yedim
teşekkürler tatlımeline sağlık canım çok güzel olmuş
.....
teşekkürler canımListe icin cok tesekkurler canim kendi adima cok sinirli olsamda haftaya daha iyi sonuclar almayi ve sabit kalan ve benim gibi alanlari eksi listesinde gormek istiyorum. Verenleri coook tebrik ederim bu arada. Bu arada efes ve xc9 u de ayrica tebrik ederim. Buyuk ugraslar sonucu yontem degistirip veren efesi ve bisikletin halini dusundugum xc9 u.
...............
teşkr canımgurbet_izm liste için teşekkürler:) umarım haftaya hepimiz vermiş oluruz.!
Kilo verenleri çoooookkk tebrik ediyorummmm....
Bugün artıdayım diye üzülmedim çünkü; bugün regl oldum.! ....
merhaba umut_2684 aramıza katılabilirsin tabiiki, ama ilk tavsiyemiz karatay kitabını okuman, sonra başlayacak ve bize gün gün bildirim yapacaksın, 1 hafta düzenli bildirim yaparsan listeye de girersin, sonrasında da aynen devam ederiz . biz bildirim yapıyoruz arkadaşların neler yediğinden kendine göre neler yiyebileceğine karar verirsin, senin yanlışları da düzeltiriz. kolay gelsinmerhabalar bende aranıza katılmak istiyorum. bütün yazılarınızı okuyamadım haliyle :) katılmak için belli kurallar var mı? nasıl bir yol izliyoruz.karatay diyetini biliyorum da buradaki paylaşımlarda usul ne?biriniz bana bi açıklayıversin
teşkr seaGunaydın kızlar,
gurbet_izm liste için çok tşkler.
verenleri tebrik ediyorum. Sabit kalanlar ve veremeyenler ben de dahil haftaya vereceğiz :)
teşekkürler lavena, seni de listemizde görmek isteriz ne olursa olsuncanım ellerine sağlık, listen çok güzel. ben dünde burdaydım bildirimleri takip ettim ama bildirim yapmadım. çünkü ne evde nede hayatımda bi düzen var. sürekli biyerlere gidiyoruz bir varım bir yokum bu nedenle listeye girmeye artık yüzüm yok. ben öle yanınızda olarak devam edeyim diyorum.
Günaydın kizlar karatayda kabizlik sorunu yasiyor musunuz
teşekkürler law-yerliste için ellerine sağlık, teşekkürler
Gerçekten de kırmışsın şeytanın bacağını,Bu yolda devam et!
Kıyamam sana kuzum yaaa.!!! Tühhhhh şansa bak( neyse olmazsa kociş kızmasın diye ayağım kaydı da suya çarptım filan deeee.!!! Hatta hafif topalla iş tamam:)))
Bu hafta şeytanın bacağınını kırdın canım
................
xc9 cum bunlar sana gelsin.
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:
:126::126::126::126::126::126: buna da dikkat diyeyim
bugün yediklerim: sabah 08:00 1 haşlama yumurta, peynir, zeytin (vaktim azdı yeşillik ve ceviz hazırlayamadım)
öğle: 13:00 ızgara tavuk salata ayran,yoğurt
bugünü bitirdim inşallah başka bişi yemiycem
gurbet_izm,liste için eline sağlık.
ilbatum,tebrik ederim.İyi kilo vermişsin.
xc9,veremiyorum derken,bak ikinci bile oldun.Kim tutar artık seni.
Sabit kalan ya da veremeyenlere gayret diyorum.Haftaya değişir elbet.
hergün menülerini paylaşıyorsun 1 hafta sonra yarışmamıza giriyorsun kilo bildirimleri pzt 18 e kadar yapılıyormerhabalar bende aranıza katılmak istiyorum. bütün yazılarınızı okuyamadım haliyle :) katılmak için belli kurallar var mı? nasıl bir yol izliyoruz.karatay diyetini biliyorum da buradaki paylaşımlarda usul ne?biriniz bana bi açıklayıversin
ablacım, xc9 su dökmesine bir bahane bulmalıyım deyince ben bişey bulamamıştım mecbur yüzleşicek derken topallama fikri süper bence sizden öğrenecek her alanda çok şeyim var. takipteyim
canım başınız sağolsun bizim de 10 ocakta amcamız vefat etti rabbim mekanlarını cennet eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?