Basin sagolsun Allah sabir versin.Selam arkadaslar ben 9 ocakta amcami kaybettim. O nedenle gelemedim.
Günaydın kizlar karatayda kabizlik sorunu yasiyor musunuz
beğen butonlarını hiç beğenmedim
3 tuşa basmak gerekiyor o yetmiyo birini beğenip alıntı yapıyorum alıntıya cevap vermeden 2. kez beğenemiyorum toplu alıntı işi zorlaşmış
özel msj kutuma beni beğenen alıntılayan herkesten bildirim gelmiş 4 tane özel msj var yazısını görünce hayırdır dedim meğerse olay buymuş
şimdi ben bunları yönetime de yazayım şikayetçiyseniz siz de yazın
Günaydın kizlar karatayda kabizlik sorunu yasiyor musunuz
ben de aynı durumdayım. biraz kaçamak yapsam hemen alıyorum. kaçamak yapmadığımda da hiç vermiyorum. çok sinir bozucu gerçekten
Selam arkadaslar ben 9 ocakta amcami kaybettim. O nedenle gelemedim.
Selam arkadaslar ben 9 ocakta amcami kaybettim. O nedenle gelemedim.
çizelgeni değiştir de gözümüz gönlümüz açılsın. ne güzel verdin bu hafta
kızlar evde spor yaparken ayakkabı giyiyor musunuz?artık benim de başlamam lazım.ama uygun ayakkabım yok.yorumlara göre bir tane alıcam:)
benim tarzım şudur suçsuzsam konuşmasına fırsat vermemhemen üste çıkarımsuçluysam ya şirinlik yaparak özür diler ve hemen toz olurum ya da kendime ondan daha çok kızarım o zaman diyecek lafı kalmıyo bir de teselli ediyor
Bu aile îlişkilerinde de çok îşe yarıyo nasıl mıbunları kenara not ediyorum. en son taktik çoook hoşuma gitti.
Bu aile îlişkilerinde de çok îşe yarıyo nasıl mı
mesela babamla eşim hep bi çekîşme hırlaşma halindelerdir ikîsi d huysuz olduğu için:)))
bizimkilete gidîcez kociş ben gelmem diyo babanın huysuzluklarını çekemem vs vs o zaman hemen devreye gîrip evet babam da çok zor bi adam geçen günkü şu davranışı yanlıştı vs vs diye başlıyorum ama babamı da öyle çok harcamıyorum tabî bî bakıyorum kociş hiçbişey demiyo bir de beni takdir ediyo objektif olduğum için sonra 5 dk susuyorum o hadi gidelim demezse ben ayıp olur hadi diyorum gidiyoruz
okurkrn eğlenceli de bu taktikleri geliştîrebe kadar göbeğim çatladı o ayrı mesele:)))
Öğrenmek istedîğin başka bîşey olursa burdayım bol şans zîra evlilikte çok gerekli:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?