teşekkürler canımcım,benım hafıza onceden superdı de,çocuklardan sonra bıraz köreldim:)))şekerle pek alakası yok yanii:))Loxandra seker yemıyor bellı ,masallah Tebrıkler loxıcım
Kız kıtapta sutlu ıncır tatlısı tarıfı var ya ,kuru ıncırı severım ya
dun guya esımle yuruyecektık,2 saat beledım onu,baktım kalkmıyor,kızı ona bıraktım ,oğlan da komsudaydı zaten,oyle cıktım yarım saat
çocukları eşine mi koyuyosun canım. benım eşim yalnız yurumeme izizn vermıyo arkadasımda yok evde leslıyapıodum 10 gundur yapmadım ve son 3 gundur ha sımdı ha sımdı ertelıyorum yaa spor ypmalıyım
hmm ,kahvaltı olmamıs bukıslar gunaydın cok sukur dun geceyı kacamaksız olarak kapttım ama bugun sabah:18:
1.öğünüm
6tane yaprak sarması :26:
2subardagı ılık su
1subardagı sekersız cay
ama hakikaattttt bu :) yaşı baya var ama çok dinç kadın birde ilkokul öğretmeniymiş anlıcanız benim esim 40 yasında ama annesı bazen hala kucuk çocuklarmıs gibi işlerine karısır konusurkende sanırsınız ki sürekli öğretmeniniz konusuyporhahaha kayganaaaaa
sabah kalkar kalkmaz ıcılen su da (2 brd kadar)etkı edıyor sanırım.bugun iyi geldi bana
Yeşil çay kabızlık yapmaz aksine kabızlığı gidermede yardımcı olur.
Yapmıyorum pes ettim sodalı zaten soğuyor bu havada hiç gitmiyor. ( sodalı olan kabızlık yapabilir ama. )
Şimdi çaydanlığa demliyorum sıcak duruyor öyle içiyorum sıcak sıcak.
Ama bugünlerde çok faydasını gördüm gibi geliyor.
Yine de günde 1 kere gidiyorsan problem değildir bence.
bizde pazar günü kahvaltı sofrası süper olur.evde benden başka diyet yapan olmadığı için bu sabah eve ayrı kendime ayrı hazırladım.onlar hamurları yediler bende sucuklu yumurta peynir ,kaşar peyniri zeytin yeşil biber zencefil çayı içtim.1 büyük bardak limonlu su içtim.
sabah acelem vardı,cocukları bakıcıya bırakıp ıse gıtmem gerekıyordu ,o yuzden kahvaltı yapamadım.ayakustu 2 muz yedım sadece,
az once eve geldım,kızımı uyuttum,şimdi bıraz ortalıgı toparlayayım.
ne yemek yapcam bılmıyorum
ama hakikaattttt bu :) yaşı baya var ama çok dinç kadın birde ilkokul öğretmeniymiş anlıcanız benim esim 40 yasında ama annesı bazen hala kucuk çocuklarmıs gibi işlerine karısır konusurkende sanırsınız ki sürekli öğretmeniniz konusuyporhahaha kayganaaaaa
benim kayganada :) aynı seyi söyledi. kahvaltıda onlar ekmek yıyodu ben çerezlerımı aldım oturdum onlarda yağlı kılo aldırır dedi bende bunlar sağlıklı yağ ekmek yerine tuketiliyor tok tutuyor dedim sıvıyağlarında neden nasıl transyağa dönustuğunu anlattımm dınledı ama aynı bıldığını okuyor :) ayy bana karısmasında napıyosa yapsın 60 yasın ustunde kadın değişmez bu saatten sonra ama kılo verdığı farkettıklerı ıcın karısmadı pek ne yedığıme ne ettiğime :)
hmm ,kahvaltı olmamıs bu
Kız ıncırıme laf soyletmemteşekkürler canımcım,benım hafıza onceden superdı de,çocuklardan sonra bıraz köreldim:)))şekerle pek alakası yok yanii:))
ben ornek menulerde yok demek ıstedım.
40 yıl yemesem aklıma gelmez kuru ıncır
dun guya esımle yuruyecektık,2 saat beledım onu,baktım kalkmıyor,kızı ona bıraktım ,oğlan da komsudaydı zaten,oyle cıktım yarım saat
bundan sonra cıkamam heralde ,hava buzz gibi
hmm ,kahvaltı olmamıs bu
Cahıl kayınvalıde daha da kötu,ben hıc dayanamıyorum konuşmasına,dıyette oldugumu bıle soylemedım,bir de onun yorumunu mu dinliycem
sabah kalkar kalkmaz ıcılen su da (2 brd kadar)etkı edıyor sanırım.bugun iyi geldi bana
istavriti nasıl pişireceksin.yagdamı unlumu?Günaydın kızlar,
Valla ne kadar çok yazılmış oku oku bitmediBen koşu bandına sadece tv de sevdiğim programlar varken çıkıyorum diğer türlü çok sıkıcı çünkü
Bugünkü menüm:
Kalkınca 2 bardak oda sıcaklığında su (biri probiyotikli)
1.öğün:
pastırmalı terayğlı yumurta
kızarmış hellim peyniri beyaz peynir kaşar peyniri (toplamı bir avuç kadar)
10 tane kadar zeytin
domates, salatalık, yeşil biber
dereotu maydanoz keten tohumu serpilmiş
omega 3 950 mg
şekersiz çay
ceviz, badem biraz kuru dut
veee 1 tatlı kaşığı tahin pekmez annemle eşim yerken bir kaşık aldım bende
Birazdan dışarı çıkacağım artık yürüyüş bandı akşama kalır
Akşam için 1 kg. istavrit ayıkladım onları pişireceğim bol salata ile düşünüyorum.
Sevgiler hepinize
"Kızlar.kızlarr çiklet serbetsmi
"Kızlar.
Canan hocadan gelen cevaba bakınn ..
Merhaba Canan hocam.
kadınlar kulübü olarak sizi takip etmeye devam ediyoruz ve hepimizin kilo vermesi çok güzel bir şekilde devam ediyor.
Fakat aklımıza bir şey takıldı ve size sormak istedik.
Acaba şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartı ile sakız çiğnenebilir mi ?
Yoksa çiğneme aktivitesi inisülin salgılanmasına neden olur mu ?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
10.10.2011 16?00 tarihinde sorulmuştur.
Şikayet Et
Prof. Dr. M Canan
Efendigil KARATAY Kardiyoloji
Cevap :
Tatlandırıcısı olmayan, şekeri olmayan hakiki çam sakızının çiğnenmesi insülini yükseltmez. Tükürük salgılandığı için Mide asidini nötralize eder. Kişilere bağlı olarak değişebilir. Tok karnına çiğnenebilir, hazıma yararlı olur.
Kilo vermenizin devam etmesine çok sevindim, hoşuma da gitti tabii. Sizlerden bir şey rica edebilirmiyim lütfen? Arzu eden arkadaşlar, intibalarını, kilo verme başarılarını ya da verememe olaylarını, ya da yaşadıklarını yazmak isterler mi acaba? Kitabın genişletilmiş baskısına koymak isterim doğrusu. Hastalarımdan da topluyorum,bu hikayeleri. Son derece memnun olurum." Demıstıben de varım ıkınıcı baskıda Yok tutmayın benı Tılılılııııı Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı.Artık beslenırız,zehırlenmeyız.
. Izın verılen seylerden doyucaya kadar yıyın,kuru yemısınız enaz bır cay bardagı olsun dıyette destek ,"55770 | Soran : ipek-862466 | Soru Grup : Genelgünaydın kızlar başlayalı 2 gün olmasına rağmen 1 kg vermişim,çok mutlu oldum.
kahvtı : 12.00-13.00
-2 haşlanmış yumurta
-keçi peyniri
-2 domates
-3 yeşil biber
-8 siyah zeytin
-domates kurusu
-ceviz-fındık-fıstık(toplamda 1/2 cay bardağı)
-omega 3
kızlar akşama mercimek çorbası yapacağım kırmızı mercimek yasak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?