Kız kıtapta sutlu ıncır tatlısı tarıfı var ya ,kuru ıncırı severım yacanın sağolsun,karatay ıcın degıl de tok tutar dıye dedıydımdı:))
kılo bıldırımı cuma gunlerı
kuru ıncır de kıtapta yok ama bazı arkadaslar yıyor gunde 1-2 tane
Harıka oluyor,Saphıra hındıstan cevızı eklemesınden bahsetmıstı o da cok guzel oluyor,kecı boynuzu rendeleyın cok degısık bır lezzet oluyor cıkolata pArcacıkları var sanırsınız ıcındeincirin içine ceviz koydum çayla yiyom,Allahım o nasıl güzel bişey,kakaolu kaysıyı da deniycem
olmadı sımdı canım,nerde bızım ekstra motıvasyonlu profitimiz,ilk gunler yerınde duramıyordun,cok heyecanlıydın,ben de cok umutluydım senden.
bence sorun ne bılıyormusun,sen menulere pek uymadın,peynır zeytın sevmıyorum dıye yemedın,onları sevmesen de dıyette olan yıyeceklerle ozellikle sabah karnını tam olarak doyurmalısın.3-4 yumurta ye,veya muz-cevız ye sabah bolca,bızım de hergun canımız ıstemıyor aynı seylerı yemek ama bılıyorum kı o kahvaltıyı yapmazsam oglen saatlerınde gözum donmeye baslayacak.,bugun oyle oldu mesela zorla yaptım kahvaltıyı,3 saat sonra can sıkıntısından acıktım aksam yıyecegım yemegı oğlen yedım,ogleden sonra da zorla dısarı attım kendımı, arkadasımla buzz gibi havada 30dk (bu kadar dayanabıldık ancak)yuruduk,eve geldım 3 saat uyudum.demek ıstedıgım hepımızın zor gunlerı oluyor,onemlı olan bır sekıle telafı etmek,bugun olmuyorsa yarın.
şimdi 1 kg aldım dıye dıyetı bırakıyorsun,bırakınca cok daha fazlasını alacaksın emın ol,bunun sonu yok,başka bır yolu da yok,senden baska yapacak da yok,kimseyı sıhırlı degnek zayıflatmıyor,herkes cabasının karsılıgını alıyor,sen de azıcık ırade goster 2-3 gun,bak hersey yoluna gırecek.
yarın sabah sağlam kahvaltı yapıyorsun ok mı?
guzel soru
Kızlar bende sizin gibi senelerce diyet yapıp versem bile basenlerim asla yok olmuyordu Sonunda Dukan diyetini denedim 1.5 ayda 10 kg verdim Arkasından da gidip laserlipoliz oldum Korkulacak hiçbir şey olmadığını gördüm Şimdi orantılı 42-44 bedenlerden sonra 38 beden giymeye başladım Sanki rüya gibi yıllardır özlemini çektiğim görüntüye kavuştum Bu da düşünen arkadaşlara bir çözüm olması için sizlerle paylaşmak istedimhayatım senin anlattıkların bende senelerdir malesef var senin gibi 10kg versem bile göbeğimde fırlıyo simitlerimde çıkıyo senelerdir 80 le90arası mekik do
kuyorum son 2senedir 80 nide göremiyorum artık
Tebrıkler vermısınız ,ancak dukan dıyetı hazır gıdalara ızın verıyor .Konsantrasyonunuz,moralınız,cıldınız nasıl,cunku omega 3 eksıktır muhakkak,ınanın o da tam olunca olanlara ınanamayacaksınız cunku hoca "Kolesterol diye bir hastalık olamaz.Kızlar bende sizin gibi senelerce diyet yapıp versem bile basenlerim asla yok olmuyordu Sonunda Dukan diyetini denedim 1.5 ayda 10 kg verdim Arkasından da gidip laserlipoliz oldum Korkulacak hiçbir şey olmadığını gördüm Şimdi orantılı 42-44 bedenlerden sonra 38 beden giymeye başladım Sanki rüya gibi yıllardır özlemini çektiğim görüntüye kavuştum Bu da düşünen arkadaşlara bir çözüm olması için sizlerle paylaşmak istedim
hanımlarrrr walla hepinize hayran kaldımmmm :) sayfalar 1000 nin üstünde bende en son 10 sayfayı okuyuverdim, şimdi canım acaip diyet yapmak istiyorbende yaklaşık 2 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum, öncesi sigara içiyordum hatta ameliyata girmeden bir gün öncesi stresten yarım paketi içtim ertesi gün ameliyat ve sonrasında birtane bile içmedim ameliyata girmeden önce 84,5 tum ameliyattan çıktım 82.5 kafadan 2 kilo gitmişti anlayın artık ne kadar ağırlık taşıyormuşum yıllarca ama sonra sigarayı kesip attığım için zaten çok sevdiğim çikolataya dahada saldırdım şimdi 88 kiloyum ( zaten herzaman kilo almaya müsaittim ve balık etliydim ama yaş 36 en güzel senelerimi kilolu geçirmekten, zayıf kişileri görüp hep iççç.. geçirmekten gerçekten bıktım.. sırf ağrılarımdan ve yazın askılı giyebilmek için memeleri aldırdım kiloları napıcam diye kara kara düşünüyorum.. ama sizleri okuyunca ve bu diyetin daha doğrusu bu sağlıklı yaşam tarzında ki yenilen yemeklerin hepsi benim deli olduğum çok sevdiğim yiyecekler olduğunu görünce en kısa zamanda bende başlıcam karar verdim ancak kendimi biraz motive etmem ve düzenimi kurmam için birkaç gün alacak.. hepinize başarılar gerçi görüyorum ki hepiniz azimli ve başarılı bayanlarsınız sizleri ayakta alkışlıyorum.. güzel günler diliyorum..
hanımlarrrr walla hepinize hayran kaldımmmm :) sayfalar 1000 nin üstünde bende en son 10 sayfayı okuyuverdim, şimdi canım acaip diyet yapmak istiyorbende yaklaşık 2 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum, öncesi sigara içiyordum hatta ameliyata girmeden bir gün öncesi stresten yarım paketi içtim ertesi gün ameliyat ve sonrasında birtane bile içmedim ameliyata girmeden önce 84,5 tum ameliyattan çıktım 82.5 kafadan 2 kilo gitmişti anlayın artık ne kadar ağırlık taşıyormuşum yıllarca ama sonra sigarayı kesip attığım için zaten çok sevdiğim çikolataya dahada saldırdım şimdi 88 kiloyum ( zaten herzaman kilo almaya müsaittim ve balık etliydim ama yaş 36 en güzel senelerimi kilolu geçirmekten, zayıf kişileri görüp hep iççç.. geçirmekten gerçekten bıktım.. sırf ağrılarımdan ve yazın askılı giyebilmek için memeleri aldırdım kiloları napıcam diye kara kara düşünüyorum.. ama sizleri okuyunca ve bu diyetin daha doğrusu bu sağlıklı yaşam tarzında ki yenilen yemeklerin hepsi benim deli olduğum çok sevdiğim yiyecekler olduğunu görünce en kısa zamanda bende başlıcam karar verdim ancak kendimi biraz motive etmem ve düzenimi kurmam için birkaç gün alacak.. hepinize başarılar gerçi görüyorum ki hepiniz azimli ve başarılı bayanlarsınız sizleri ayakta alkışlıyorum.. güzel günler diliyorum..
günaydın arkadaşlar.iyi pazarlar hepinize.
dün giremedim dün görümcemin oglunun nikahı vardı. sabah 9dan akşam 10 a kadar dügün evindeydim .tabi sabah erkenden yetişebilmek için sadece 1 bardak süt içtim gittim ve mecburen ordada tabi mutfakda görevli idim .ve okadar sabretmeme ragmen akşamına hem yorgunluktan hemde artık çok çok acıktıgımdan .tabagın yarısı pilav diger yarısıda patlıcan dolma yedim.bir dünya kişi vardı gelene gidene yemek hazırlayıp yedirdik 2 kişiydik ama baya kalabalıga hizmet ettik .ne su içebildim nede dogru dürüst birçay.çok şükür bitti gitti.gelinle damadıda akşam ugurladık balayına gittiler.bizde evde misafirleri agırlayıp yolcu ettik..
fakat dün farkında deildim ama bugun çok zor kalktım yataktan çok yorulmuşum .tüm yüzüm ellerim şişmiş.şimdi kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum.bugunde eve alışveriş günüm nasıl çıkcaz pazara markete bilmiyorum.gecenhaftada bayramdı çıkılmadı evde ne zeytin var ne peynir.çıkmasamda olur ama diyetimiçin lazım.
sabah kahvaltım.
2yumurta
1çaybardagı ceviz+4kayısı+3 erik kurusu
çay
dün için harbi çok üzgünüm ama yapamadım işte.bugun pazar hedefimde baskulde eksi görmek vardı ama aynı yım gramına kadar.o yüzden çok üzülüyorum
Günaydın....
3-4 günlük bir kaçamaktan sonra;bugün
sabah:2yumurtadan kıymalı yumurta
8-9 zeytin
peynir
ceviz
gün kurusu kayısı...
günaydın arkadaşlar.iyi pazarlar hepinize.
dün giremedim dün görümcemin oglunun nikahı vardı. sabah 9dan akşam 10 a kadar dügün evindeydim .tabi sabah erkenden yetişebilmek için sadece 1 bardak süt içtim gittim ve mecburen ordada tabi mutfakda görevli idim .ve okadar sabretmeme ragmen akşamına hem yorgunluktan hemde artık çok çok acıktıgımdan .tabagın yarısı pilav diger yarısıda patlıcan dolma yedim.bir dünya kişi vardı gelene gidene yemek hazırlayıp yedirdik 2 kişiydik ama baya kalabalıga hizmet ettik .ne su içebildim nede dogru dürüst birçay.çok şükür bitti gitti.gelinle damadıda akşam ugurladık balayına gittiler.bizde evde misafirleri agırlayıp yolcu ettik..
fakat dün farkında deildim ama bugun çok zor kalktım yataktan çok yorulmuşum .tüm yüzüm ellerim şişmiş.şimdi kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum.bugunde eve alışveriş günüm nasıl çıkcaz pazara markete bilmiyorum.gecenhaftada bayramdı çıkılmadı evde ne zeytin var ne peynir.çıkmasamda olur ama diyetimiçin lazım.
sabah kahvaltım.
2yumurta
1çaybardagı ceviz+4kayısı+3 erik kurusu
çay
dün için harbi çok üzgünüm ama yapamadım işte.bugun pazar hedefimde baskulde eksi görmek vardı ama aynı yım gramına kadar.o yüzden çok üzülüyorum
tatlım gunaydın vucudundakı o sıslık yedıgın pılavdan cunku ebnde denedım hakıkaten ekmek yedıgımde pılav tarzı yedıgımde cok tuzlu sekerlı yedıgımde sısıyorum ertesı gun ama artıkın bıtırdım onları ekmek seker yok hayatımda bı bugun sabah yaprak sarması kacamagım var baskada bışıycık yok sırf sarma yedım dıye dıger kahvaltıda yemem gerekenlerı yemedımama acmıyım hayır sımdıde sekersız nescafemı yudumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?