aramıza hoşgeldin güleysa.:). Allah bebişlerini korusun..bize takıl kilolar da gitsin...tabiki de yardım ederiz.merhabalar kızlaar beni de aranıza alır mısınız?söz ne derseniz yapacam.iki bebiş üst üste oldu bu kilolarımdan acilen kurtulmam lazım.minik bebiş 1 yaşına da geldi.artık diyet zamanı....bana yardım edeceksiniz demi????
güleysa ilk önce kitabı okumanı tavsiye ediyorum,diyetin mantığını anlaman açısından iyi olur! Bu diyette et de sebze de yiyebiliyoruz,ara öğün yok ! İki öğün arası en az 4 saat olmalı ki yağ yakan leptin hormonumuz devreye girebilsin..kuru baklagil yenilebiliyor..ekmek,makarna,pirinç,un mamulleri yasak,kilo verme sürecinde meyve sabahları bir adet serbest.önceden bi ara yapmıştım.bir hafta kadar.o zaman sadece et türü beslenmiştim.araya çerez yerleştirmiştim.kuru fasulya yiyen bi arkadaş gördüm.yeniyor mu?sebze tüketimi nasıl?mesela ; sadece ıspanak mı yoksa etli ıspanak mı yenmeli?
Yumurta yerine protein içerikli besinler tüketebilirsin..hoca kitapta yumurta yerine bir ithal muz veya iki yerli muz yiyebileceğimizi yazıyor.sabah sekizde işe geliyrm her gün yumurta işe getirmem gerekli sanırım.farklı alternatifler varmı?ekmek sabah dahil kesinlikle yasak değil mi? çok sordum ama insan zorda olunca böyle oluyor..... :2::2::2::2::2::2:
Emriyecim suyu bol bol içiyoruz fakat yemekle beraber içilmesi hazım zorluğu yaptığı için önerilmiyor..yudum yudum da nerden çıktı.? iç iç korkma:))) su hayattır.!!suyu nasıl içiyorsunuz yudum yudummu yoksa bi bardak olarakmı sık sıkmı içiyorsunuz
aramıza hoşgeldin güleysa.:). Allah bebişlerini korusun..bize takıl kilolar da gitsin...tabiki de yardım ederiz.
güleysa ilk önce kitabı okumanı tavsiye ediyorum,diyetin mantığını anlaman açısından iyi olur! Bu diyette et de sebze de yiyebiliyoruz,ara öğün yok ! İki öğün arası en az 4 saat olmalı ki yağ yakan leptin hormonumuz devreye girebilsin..kuru baklagil yenilebiliyor..ekmek,makarna,pirinç,un mamulleri yasak,kilo verme sürecinde meyve sabahları bir adet serbest.
Yumurta yerine protein içerikli besinler tüketebilirsin..hoca kitapta yumurta yerine bir ithal muz veya iki yerli muz yiyebileceğimizi yazıyor.
Emriyecim suyu bol bol içiyoruz fakat yemekle beraber içilmesi hazım zorluğu yaptığı için önerilmiyor..yudum yudum da nerden çıktı.? iç iç korkma:))) su hayattır.!!
Canım bulantın oluyorsa tabi ki azar azar içebilirsin...günde 2,5 litre olsun da..yudum yudum demiş hakikaten dikkatimi çekmemişti !canan karatay yudum yudum diyordu 2 dakkada bi veya 5 veya 10 dakkada bir içebilirmiyim yani örneğin yarım veya 1 bardak kusacak gibi oluyorum onun için sordum
Herkese merhaba,
Bugün itibari ile bir haftam doldu. Kilo bildirim günleri, yüzdeleri vs. konularında henüz çok bilgili değilim kusura bakmayın.
Pazar günü yaptığım bolca kaçamakların sonucu +200 gr olarak bana geri döndü.
Sonuç olarak ilk haftamı 1.700 vererek tamamladım.
İyi mi sizce?
Bence ilk hafta için süper bir sonuç:)
çok mutlu oldumm
Bişey daha soracağım, ilerleyen haftalarda kilo verme hızı artıyor mu azalıyor mu :26:
Sabah ekmek kesin yok demi kızlar
Öğlen ekmeksiz nohut yemeği yedim.akşam da kuru fasulye var.bu şekilde Üst üste baslayip yenir mi?ben işe geliyorm.sabah sekizde gün başlıyor.iki öğün bana çok zor olur.
geçen hafta: 80.6
bu hafta: 78.8
fark:1.800 gram
YÜZDE: 2.233
çok teşekkür ederim canım. benimde 80 yapışmıştı 3 hafta 1ileri 2 geri 80de ilerledim . ben bu hafta detoks yaptım. hatırlarsan geçen hafta demiştim bir denemek istiyorum diye. aynı senin gibi kiloya isyan etmiştim :) bu haftada aynen devam bakalım.ilbatum canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin...ben de şu 78 den bi kurtulabilsem üzerime yapıştı gitmiyo
merhabalar kızlaar beni de aranıza alır mısınız?söz ne derseniz yapacam.iki bebiş üst üste oldu bu kilolarımdan acilen kurtulmam lazım.minik bebiş 1 yaşına da geldi.artık diyet zamanı....bana yardım edeceksiniz demi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?