Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kilo veren arkadaşları tebrik ederim çok güzel kilolar verilmiş bu hafta...
diğer haftalarda da böyle olsun bizler için
sabit kalanlar aynen devam...

Son düzenleme:

kilo veren herkesi ve sabit kalanları da tebrik ediyorum Zeyno ellerine sağlık liste için teşekkürler....kilo alanın olmaması çok güzel

Son düzenleme:
CANIM link için teşekkürler. bu aralar internete giremiyorum pek ama kendime uyarlamaya özen göstericem yarın spora başlıyorum bakalım nasıl olcak

rica ederm cnm. burası benm çok işime yaradı.umarım senin için de öyle olur.yoğunluktan bir ara ben de girememiştm ama şu sıra biraz daha sakin hayatım.sporsuz olumuyor cnm inş güzel olacak sonuçları .kolay gelsin.....

8 kişi mi kalmışız bildirim yapan... aa sayımız giderek azalıyor.... neyse önümüzdeki maçlara bakalım.. kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum

iyi akşamlar kızlar 2 haftadır tartılmamıştım cumartesi günü tartıldım malesef 1 kilovermişim genede bunada şükür
sabah;domates,salatalık,peynir
akşam;balık,salata
kızlar bu hafta regl oldum doktora gerek kalmadı.

liste için ellerine sağlık. hadi kızlar gayret, haftaya sadece kilo verenlerden oluşsun listemiz

Ben bugün yine öğle yemeğiyle güne başladım

12.30: tavuk döner, salata (Canan Hoca tavuk döneri önermiyor ama dışarıda yemek yeyince seçenekler kısıtlı malesef)

18.30: haşlanmış brokoli, zeytinyağlı kereviz, yoğurt

spor: 1 saat, (5.5 km) yürüyüş

3000 kişi üzerinde yapılan bir araştırma şöyledir. 1000’er kişilik 3 gruba bölünen kişilere ayda 5000 gram kilo kaybı hedefi koyulmuştur. 1. Grup sadece fiziksel aktivite yapıp beslenmesine dikkat etmeyerek kilo vermeye çalışacak, 2. grup hiç fiziksel aktivite yapmadan sadece yediklerine dikkat edecek, 3. Grup ise hem fiziksel aktivite yapacak hem de beslenmesine dikkat edecek. 1. Grup hedeflenen kilonun sadece %10’nunu, 2. Grup sadece %30’unu, 3. Grup ise %92’sini kaybetmiştir.

Bu araştırmanında gösterdiği gibi tek başına aktivite yada zayıflama diyeti bir işe yaramamaktadır. İkisinin dengeli ve bir arada yapılması gerekmektedir.

Vücut yağ yakımı için aerobik (kalp atımı düzenli) olan aktiviteler ihtiyaç duymaktadır. Kalp atışınızın düzenli olması demek, kan akışının da düzenli olması anlamına gelmektedir. Düzenli kan akışı esnasında enerji için kullanılmayı bekleyen yağlar kana karışırlar. Kana karışan bu yağ, ya enerji olarak metabolizmada kullanılır ya da süzülerek idrar veya dışkı ile dışarı atılır. Yağ yakımı ya da harcanması sadece bu şekilde olabilmektedir. Bu sebeple bir dipnot olarak, yağ yakan ya da eriten hiçbir madde ve ilaç bulunmamaktadır.

Kayak, masa tenisi, yürüyüş en iyi aerobik egzersizlerdir.

Yapılmasının kolaylığı ve hiçbir alete gerek duyulmadan yapılabilmesi ile yürüyüş en iyi egzersizdir. Araştırmalar her gün 45 dakika yürüyüşün faydalı olduğunu göstermiştir.

Huzis o siteye ben de üyeyîm bazen ihmal ediyorum ama hem karatay yapıp hem de oradan kalori hesabı yapınca gerçekten îşe yarıyor çünkü kkk 700 kalori civarı akşamı da ona göre ayarlamak sporla dengelemek işe yarıyor

cnm ben de üye olalı çok olmuştu.dediğin başlarda ihmal ettim ama 4 gündür sıkı takip ediyorum kendimi.öğle ve akşam zaten benm direk 650-700 yapıyor.tartıma göre ayarlıyorum gr düşmediği an 950-980 cal yapıyorum ama iyi gidiyorsa 1100 cal olarak ayarlıyorum.site bana kaç cal almam gerektiğini söylüyor.çok güzel.sen tekrar başladın mı ordan kendini takibe peki??

Zeynocum liste için teşekkürler...kilo verenleri kutluyorum
haftaya inşallah bende verenlerin arasında olurum... hakkaten kendime kızacam artık haaa:))

Sabah:kkk
Akşam:2 içli köfte.yoğurt,1 dilim sini et

30dk yürüyüş

bugünkü menüm..
sabah karatay kahvaltımı yaptım..akşam karışık sebze yemeği çorba ayran...
kızlar üç gündür önce 20 dk zumba sonra 20 dk jillian yapıyorum çokk zevkli geldi bana özellikle zumba...bütün kötü enerji stres ne varsa gidiyo..jillian biraz zorladı ama olsun sıkılaşmak için çok iyi bir egzersiz....

listede olmadığım için bende kilo bildirimimi yapayım bugün:
başlangıç tarihi:15 nisan 2013 ( ilk 3-4 ay düzgün yapabildim)
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:54,8
bu hafta kilo: 55,2
haftalık yüzde:+0,7
fark:400gr
toplam fark:6,8
beden:36
boy:1.68
spor:yok

dün ne yedim.
sabah 1 kase yoğurt
eşimin simidinden bir lokma(yasak)
öğlen unsuz yaptığım yayla çorbası. bir tencereye 1 avuç pirinç koydum. bulgurla yapmak lazım yanlış yaptım ben.
akşam üzeri ağzıma kötü bişey attım.
akşam kıymalı brüksel lahanası, ayran
dün midem kötüydü az oldu yediklerim. ama yiyemedim.

evet başladım
günlük almam gerekenin altında tutturmaya çalışıyorum o zaman kg verdiğimi gördüm geçen haftaların birinde 700 gr gitmişti ki benim için büyük bir rakam oradan kontrol ettiğim için oldu
ben yediklerimden çok kısarak değil de daha çok sporu arttırarak günlkük kalorimi düşürüyordum genelde bakalım bu hafta nasıl olacak

...........
30dk yürüyüş

yürüyüş için

süpersin
zumba çok iyi ter attırıyor ben dayanamamıştım

niye geç kaldın canım akşam 7 ye kadar vaktimiz vardı:26:

kızlar benide alırmısınız aranıza belki sizin sayenizde zayıflarım

tabiki
hoşgeldin aramıza kaç kilosun hedefin yaşın ne?

paylaşımın için tşk
gerçekten de zayıflamanın iki ayağı var biri diyet biri egzersiz başka türlü olmuyor az önce gözümden kaçmış çok iyi
yürümüşsün

arkadaşlar menülerinizin altına egzersizlerinizi ve içtiğiniz su miktarını da yazın lütfen birbirimize örnek olalım:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…