paylaşımın için tşk
gerçekten de zayıflamanın iki ayağı var biri diyet biri egzersiz başka türlü olmuyoraz önce gözümden kaçmış çok iyi
yürümüşsün
arkadaşlar menülerinizin altına egzersizlerinizi ve içtiğiniz su miktarını da yazın lütfen birbirimize örnek olalım:13:
Merhaba bende araniza katilmak istiyorum. 10 gun oldu karatay baslayali 2 kggitmis bile. Seviyorum bu diyeti. Benimtarzim
Eki Görüntüle 996280 sabah:kkk
Akşam:Zeytinyağlı ebegümeci,şheyhude,et kavurma
bugünkü menüm...
sabah:yağda yumurta bolca peynir zeytin fındık
akşam:taze fasülye yoğurt...
yarın akşam kız kardeşimi istemeye gelecekler bugün hazırlık yaptık şimdi geldim eve spor yapamadım onun için....
Ilgilenen arkadaslara Teşekkürler.bildirimleri mi aksatmadan yapıcam umarım bu sefer olucak.kapasitesi konuşmaya bile değmeyecek insanların sen kilo veremezsin zayiflayamazsin demelerinden bıktım ve artık burası bana milat olucak.açıkçası ben 1 ay önce bu diyeti 10 gün yaptım 6 kilo verdim ve bıraktım.suan eski kilosu direk aldım.ama artık bitti.bıktım başa dönemlerden.artık ilerleyecegim ve arkama bakmayacagim...
bizim kalbimiz geniştir herkese açık canım hoşgeldin.yanlız anlamadığım birşey var o kadar iyi kilo vermişsin ki nasıl bıraktın geri.ben başlayalı 1 ay oldu 5 kilo oldu çok zor verdim hemde benim kilomda çok daha önceki yazılarıma bakarsan görürürsün.nasıl becerdin 10 günde 6 kilo vermeyi büyük başarı valla tebrik ederim seni eminim ben senden çok çok daha az yiyorumdur.yazılarımı okursan anlarsın.ne yiyip içtiğini kaç yaşındasın kaç kilosun yazarsan seni daha iyi tanımış oluruz.
yok geç kaldığım için değil. listede yokum ben. çok istikrarlı takip edemiyorum diye listeden çıkmıştım ya ben.
dün ne yedim?
gene saçma sapan birgün oldu.
midemi üşütmüşüm 2 gündür ağrıyo bayağı.
sabah:1 kase yoğurt
sonra hain kocamın ben istemediğim halde alıp benim yanımda yediği simitten birkaç ısırık.
öğlen: canım bişey istemedi. yeşil elmaları doğradım, keten tohumuyla, tarçın ektim yoğurtla karıştırıp yedim zorla
akşam: çok acıktım dolayısıyla kötü bişeyler yedim. sonrada akşam yemeğimi yedim. ayran + kıymalı brüksel lahanası
akşam misafirliğe gittik ordada ağzıma bikaç bişey attım. yani leptin hormonum sadece öğleden sonra çok kısa bir süre çalıştı.
dün benim için hiç verimli değildi velhasıl.
Merhaba bende araniza katilmak istiyorum. 10 gun oldu karatay baslayali 2 kggitmis bile. Seviyorum bu diyeti. Benimtarzim
biri 5 biri 1 yaşında 2 çocuk annesiyim.kendimi bildim bileli balık etliyim.artık çıtır bi anne olmak istiyorum...şuan 70 kiloyum bir an önce sizin sayenizde 50 kilo olmak istiyorum sizce hayal mi?:26:
dünkü menüm
sabah
kkk+ 1 greyfurt
akşam
yarım tabak kurufasülye
yarım tabak adını hatırlayamadığım bir otun bulgurlu yemeği
yoğurt
birazcık fıstık
1 saat bisiklet 2 lt su
sabah ayça kaya vardı tv de
2 yumurtayla sucuklu yumurta yiyebilirsiniz kahvaltıda dedi hergün yumurta yeyin yağ kullanmaktan korkmayın dedi kahvaltıda ceviz kayısı önerdi acıktıkça yeyin 2-3 saate bir birşey yemek zorunda değilsiniz de dedi
anlayacağınız bir tek ben de karataycı oldum demedi oysa daha 6 ay önce tv programlarına çıkıp yağlı yemeyin araöğün şarttır diye konuşup karatay nhocanın aleyhinde konuşuyordu
birgün herkes karataycı olacak bunu bir kez daha anladım
Evet kadın resmen Karataycı olmuş ama böyle sık sık fikir değiştiren birine de insan ne kadar güvenebilir? Bir duruşun bir istikrarın olmalı değil mi ama?
Aramıza hoşgeldin. Ben de Ağustos ayında 70 kg ile başlamıştım bu diyete. Şimdi 59.5-60 arası gidiop geliyorum. Bu ara ilk baştaki kadar sıkı uygulamadığım için duraksama oldu ama sporu çoğaltıp kaçamakları azaltarak 58'e sonra da 55'e düşmeyi istiyorum. Senin boyun kaç? 50 kg olmak istiyorum demişsin ondan soruyorum
162 cm boy 70 kg mim.yagsiz vucudum 49 ideal kilom 54 ama ben inatla 50 olmak istiyorummmmmmmmmm
kızlar bana müsade
akşam menümü yazmaya gelirim sporunuzu suyunuzu ihmal etmeyin öpüldünüz
leptinin gece iyice çalışmıştır üzülme
hani hain kocan da diyete başlamıştı nooldu
Evet kadın resmen Karataycı olmuş ama böyle sık sık fikir değiştiren birine de insan ne kadar güvenebilir? Bir duruşun bir istikrarın olmalı değil mi ama?
merhaba arkadaşlar ben bu diyetle beraber geçen yıl tam 15 kilo verdim 3 ayın içinde sonrasındada dahada zayıfladım 65 gördüm spor ve diyet yaparak ve o zamanlar küçük bebeğim vardı sporun yanında bu yıl talihsiz bir olay yaşadım kurban bayramının 2. günü araç içi trafik kazası geçirdim tam 4.5 aydır yatıyorum bu esnada kilo almaya başladım kullandığım ağır ilaçlar sayesinde insülinim yükseldi ve dr. tarafından düşük kalorili diyete başlanmam istendi ben 2 hafta önce karatay diyetine başlamıştım ve buna devam edeceğim kararlıyım yine eskisi gibi kilo vereceğim ama benim bir eksiğim var spor yapamıyacağım sizinkilerden daha ağır gidecek bu kilo verme serüvenim benim bacağım kırık inşallah 4 ayay kalmaz kalkıp azda olsa yürüyebileceğimi umuyorum saygılarımla
Ilgilenen arkadaslara Teşekkürler.bildirimleri mi aksatmadan yapıcam umarım bu sefer olucak.kapasitesi konuşmaya bile değmeyecek insanların sen kilo veremezsin zayiflayamazsin demelerinden bıktım ve artık burası bana milat olucak.açıkçası ben 1 ay önce bu diyeti 10 gün yaptım 6 kilo verdim ve bıraktım.suan eski kilosu direk aldım.ama artık bitti.bıktım başa dönemlerden.artık ilerleyecegim ve arkama bakmayacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?