Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok haklısın canım ve teşekkür ederim alkış için günlük menülerimizin altına o gün yaptığımız spor ve içtiğimiz su miktarını yazmayı unutmayalım arkadaşlar :92::80:

Eki Görüntüle 996280 sabah:kkk
Akşam:Zeytinyağlı ebegümeci,şheyhude,et kavurma

felluzcum oohhh nefis bir menü çok da sağlıklı afiyet olsun spor ne alemde?

tatlı bir telaşınız vardı anlaşılan
sonucu bize bildir merak ederiz sonra

oofff off o insanlar herzaman heryerde sana tavsiyem diyette olduğunu fazla belli etme yediklerie dikkat ediyorum de geç sonra az verdiğinde ya da duraklama yaşadığındaanında saldırıya geçiyorlar

ilahi gezelim!!
cümlelerinde öyle bir bedbahtlık var ki benden beternapalım bazı bünyeler yavaş veriyor sen yine iyisin ben artık kaç kilo verdin ne zaman başladın sorularına cevap vermiyorum sağlıklı beslenmek için karatay yapıyorum diyorum

yok geç kaldığım için değil. listede yokum ben. çok istikrarlı takip edemiyorum diye listeden çıkmıştım ya ben.

hımmm unutmuşum:26:
olsun sen yine de listeye gir bence pzt günleri tatlı bir heyecan oluyor

leptinin gece iyice çalışmıştır üzülme
hani hain kocan da diyete başlamıştı nooldu

Merhaba bende araniza katilmak istiyorum. 10 gun oldu karatay baslayali 2 kggitmis bile. Seviyorum bu diyeti. Benimtarzim

tabi ki hoşgeldin aramıza
çpk güzel vermişsin tebrikler

biri 5 biri 1 yaşında 2 çocuk annesiyim.kendimi bildim bileli balık etliyim.artık çıtır bi anne olmak istiyorum...şuan 70 kiloyum bir an önce sizin sayenizde 50 kilo olmak istiyorum sizce hayal mi?:26:

Aramıza hoşgeldin. Ben de Ağustos ayında 70 kg ile başlamıştım bu diyete. Şimdi 59.5-60 arası gidiop geliyorum. Bu ara ilk baştaki kadar sıkı uygulamadığım için duraksama oldu ama sporu çoğaltıp kaçamakları azaltarak 58'e sonra da 55'e düşmeyi istiyorum. Senin boyun kaç? 50 kg olmak istiyorum demişsin ondan soruyorum

dünkü menüm
sabah
kkk+ 1 greyfurt

akşam
yarım tabak kurufasülye
yarım tabak adını hatırlayamadığım bir otun bulgurlu yemeği
yoğurt
birazcık fıstık

1 saat bisiklet 2 lt su

dünkü menüm
sabah
kkk+ 1 greyfurt

akşam
yarım tabak kurufasülye
yarım tabak adını hatırlayamadığım bir otun bulgurlu yemeği
yoğurt
birazcık fıstık

1 saat bisiklet 2 lt su

menün çok güzelmiş afiyet olsun ve sporu alkışlama sırası bende

sabah ayça kaya vardı tv de
2 yumurtayla sucuklu yumurta yiyebilirsiniz kahvaltıda dedi hergün yumurta yeyin yağ kullanmaktan korkmayın dedi kahvaltıda ceviz kayısı önerdi acıktıkça yeyin 2-3 saate bir birşey yemek zorunda değilsiniz de dedi

anlayacağınız bir tek ben de karataycı oldum demedi oysa daha 6 ay önce tv programlarına çıkıp yağlı yemeyin araöğün şarttır diye konuşup karatay nhocanın aleyhinde konuşuyordu

birgün herkes karataycı olacak bunu bir kez daha anladım

Evet kadın resmen Karataycı olmuş ama böyle sık sık fikir değiştiren birine de insan ne kadar güvenebilir? Bir duruşun bir istikrarın olmalı değil mi ama?

162 cm boy 70 kg mim.yagsiz vucudum 49 ideal kilom 54 ama ben inatla 50 olmak istiyorummmmmmmmmm

162 cm boy 70 kg mim.yagsiz vucudum 49 ideal kilom 54 ama ben inatla 50 olmak istiyorummmmmmmmmm

elbette kendi tercihin ama bu diyetle zayıfladıkça farkedeceksin ki verdiğin kilodan daha fazla vermişcesine inceliyor vücut. ideal kilonun altına düşme derim ben. benim boyum 1.61 ama 60 kg olduğum halde daha fazla zayıflama diyenler bile oluyor.

leptinin gece iyice çalışmıştır üzülme
hani hain kocan da diyete başlamıştı nooldu

başladı başlamasına evlenmeden önce 7-8 kiloda vermişti ne güzel. ama nişan döneminde bizim diyet bir bozuldu hala toparlayamıyoruz. gün sayıyorum. havalar iyileşsin bak bakalım oturtuyomuyum poposunun üstüne ben onu. akşamları yürüyüş yürüyüş.
akşam bişeyler atıştırdığımda saat 8i geçiyodu. gecede çalışmamıştır yani

merhaba arkadaşlar ben bu diyetle beraber geçen yıl tam 15 kilo verdim 3 ayın içinde sonrasındada dahada zayıfladım 65 gördüm spor ve diyet yaparak ve o zamanlar küçük bebeğim vardı sporun yanında bu yıl talihsiz bir olay yaşadım kurban bayramının 2. günü araç içi trafik kazası geçirdim tam 4.5 aydır yatıyorum bu esnada kilo almaya başladım kullandığım ağır ilaçlar sayesinde insülinim yükseldi ve dr. tarafından düşük kalorili diyete başlanmam istendi ben 2 hafta önce karatay diyetine başlamıştım ve buna devam edeceğim kararlıyım yine eskisi gibi kilo vereceğim ama benim bir eksiğim var spor yapamıyacağım sizinkilerden daha ağır gidecek bu kilo verme serüvenim benim bacağım kırık inşallah 4 ayay kalmaz kalkıp azda olsa yürüyebileceğimi umuyorum saygılarımla

Evet kadın resmen Karataycı olmuş ama böyle sık sık fikir değiştiren birine de insan ne kadar güvenebilir? Bir duruşun bir istikrarın olmalı değil mi ama?

tamamını izleyemedm ama normalde ara öğün der dururdu o kadın fakat bu kez 2-3 saatte bir yemek zorunda değilsnz acıktığınızda yiyin dedi.çok şaşırmıştım dinlerken kadının sözlerini sizler de şaşırmışsınz benm gibi...

çok büyük geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum. siz karataya başlayın bi ucundan yavaş da olsa vermenizi kafanıza takmayın. yeterki iyi olup ayağa kalkın sporun da canını o zamn okursunz :)) biz burdayız yardımcı olabilceğimz bi şey olursa paylaşmanız yeterli... :)

sabah: kkk + 1 bardak süt

öğle: dolma (bulgurlu,etli) + cacık

akşam:çorba +salata

1.5 lt oldu ve hala elimde suyum var içiyorum :)

spor : jillian 6week 6pack abs 1/3

tebrk ederm seni azminden ve kararlılığında dolayı.inş istedğin kilo ulaşırsın ve yılmazsın.hoş geldnnn !!!

Sabah kkk,akşam kuru fasulye,salata,bir havuç,az siyah kuru üzüm.Belki biraz yoğur da yerim.
2 lt su içmişimdir.Jillian yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…