Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

biri 5 biri 1 yaşında 2 çocuk annesiyim.kendimi bildim bileli balık etliyim.artık çıtır bi anne olmak istiyorum...şuan 70 kiloyum bir an önce sizin sayenizde 50 kilo olmak istiyorum sizce hayal mi?:26:

biri 5 biri 1 yaşında 2 çocuk annesiyim.kendimi bildim bileli balık etliyim.artık çıtır bi anne olmak istiyorum...şuan 70 kiloyum bir an önce sizin sayenizde 50 kilo olmak istiyorum sizce hayal mi?:26:
Hoşgeldin.Hiç de hayal değil,istediğin kiloya gelirsin.Ama çabuk sonuç alıp motive olmak istiyorsan ilk olarak 60,sonra 50 kg hedefle.
Bugün sabah kkk,akşam biraz kabak yemeği,iki yumurtalı omlet,az siyah kuru üzüm,çay.
Jillian yaptım,2 lt su kesin içmişimdir.yatana kadar 2,5-3 olur.

kızlar benide alırmısınız aranıza belki sizin sayenizde zayıflarım
Aramıza hoşgeldin:)
Olabilirsin tabi ki..bu diyetle çok kilo veren arkadaşlarımız var.her gün mönü bildirimi yap,pazartesi günleri de kilo bildirimi yapıyoruz.

sabah : kkk

öğle: bezelye yemeği + yoğurt

akşam : sebze çorbası 2 kase

spor : jillian 6week 6pack 2.gün (1.video)

1.5 ltre oldu şimdiye kadr 2 ye tamalıcam inş

bugünkü menüm...
sabah:yağda yumurta bolca peynir zeytin fındık
akşam:taze fasülye yoğurt...
yarın akşam kız kardeşimi istemeye gelecekler bugün hazırlık yaptık şimdi geldim eve spor yapamadım onun için....

Ilgilenen arkadaslara Teşekkürler.bildirimleri mi aksatmadan yapıcam umarım bu sefer olucak.kapasitesi konuşmaya bile değmeyecek insanların sen kilo veremezsin zayiflayamazsin demelerinden bıktım ve artık burası bana milat olucak.açıkçası ben 1 ay önce bu diyeti 10 gün yaptım 6 kilo verdim ve bıraktım.suan eski kilosu direk aldım.ama artık bitti.bıktım başa dönemlerden.artık ilerleyecegim ve arkama bakmayacagim...

Son düzenleme:
Herkese merhaba:)çok güzel kilolar verilmiş tebrik ederimm:)hafta sonu kaçamaklı geçti benim için biraz

8.30 :kkk-1 gün kurusu 10 fıstık
12.00:süt
17.30 :yoğurtlu kuru patlıcan yemeği-bol tere roka

bizim kalbimiz geniştir herkese açık canım hoşgeldin.yanlız anlamadığım birşey var o kadar iyi kilo vermişsin ki nasıl bıraktın geri.ben başlayalı 1 ay oldu 5 kilo oldu çok zor verdim hemde benim kilomda çok daha önceki yazılarıma bakarsan görürürsün.nasıl becerdin 10 günde 6 kilo vermeyi büyük başarı valla tebrik ederim seni eminim ben senden çok çok daha az yiyorumdur.yazılarımı okursan anlarsın.ne yiyip içtiğini kaç yaşındasın kaç kilosun yazarsan seni daha iyi tanımış oluruz.

27 yaşındayım.70 kiloyum.aslında işin dogrusu bende anlamadim nasil verdigimi.resmen sonmus balon gibi olmustum.ben cok asiri tatli duskunuyum.10 dayandim sonra koyverdim...sabah klasik kk yaptim ama 2 yumurta degil ben tek yumurta yedim.oglrn sekersiz sutlu neskafe yada salata.aksamda salata yada yogurt.10 gun boyunca asla unun sekerin oldugu hicbir gidayi yemedim.o kadar

Son düzenleme:

ideal kilona bağlı. bu 50 ise, tabiiki hayal değil. boyun kaç.

diyete uygun kilo vermediğin, yani çok az yemek yediğin için bıraktığında kiloları almak çok kolay olmuş. kitabı okumadıysan mutlaka oku. o zaman herşey çok daha kararlılıkla ve neden olduğu bilinerek uygulanıyor. aklına takılan bir şey olursa sor. herkes bildiği kadarıyla cevaplar. kolay gelsin.

dün ne yedim?
gene saçma sapan birgün oldu.
midemi üşütmüşüm 2 gündür ağrıyo bayağı.
sabah:1 kase yoğurt
sonra hain kocamın ben istemediğim halde alıp benim yanımda yediği simitten birkaç ısırık.
öğlen: canım bişey istemedi. yeşil elmaları doğradım, keten tohumuyla, tarçın ektim yoğurtla karıştırıp yedim zorla
akşam: çok acıktım dolayısıyla kötü bişeyler yedim. sonrada akşam yemeğimi yedim. ayran + kıymalı brüksel lahanası
akşam misafirliğe gittik ordada ağzıma bikaç bişey attım. yani leptin hormonum sadece öğleden sonra çok kısa bir süre çalıştı.
dün benim için hiç verimli değildi velhasıl.

Tesekkurler okuycam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…