Hoşgeldin.Hiç de hayal değil,istediğin kiloya gelirsin.Ama çabuk sonuç alıp motive olmak istiyorsan ilk olarak 60,sonra 50 kg hedefle.biri 5 biri 1 yaşında 2 çocuk annesiyim.kendimi bildim bileli balık etliyim.artık çıtır bi anne olmak istiyorum...şuan 70 kiloyum bir an önce sizin sayenizde 50 kilo olmak istiyorum sizce hayal mi?:26:
Aramıza hoşgeldin:)kızlar benide alırmısınız aranıza belki sizin sayenizde zayıflarım
Olabilirsin tabi ki..bu diyetle çok kilo veren arkadaşlarımız var.her gün mönü bildirimi yap,pazartesi günleri de kilo bildirimi yapıyoruz.biri 5 biri 1 yaşında 2 çocuk annesiyim.kendimi bildim bileli balık etliyim.artık çıtır bi anne olmak istiyorum...şuan 70 kiloyum bir an önce sizin sayenizde 50 kilo olmak istiyorum sizce hayal mi?:26:
kızlar benide alırmısınız aranıza belki sizin sayenizde zayıflarım
Ilgilenen arkadaslara Teşekkürler.bildirimleri mi aksatmadan yapıcam umarım bu sefer olucak.kapasitesi konuşmaya bile değmeyecek insanların sen kilo veremezsin zayiflayamazsin demelerinden bıktım ve artık burası bana milat olucak.açıkçası ben 1 ay önce bu diyeti 10 gün yaptım 6 kilo verdim ve bıraktım.suan eski kilosu direk aldım.ama artık bitti.bıktım başa dönemlerden.artık ilerleyecegim ve arkama bakmayacagim...
kızlar benide alırmısınız aranıza belki sizin sayenizde zayıflarım
biri 5 biri 1 yaşında 2 çocuk annesiyim.kendimi bildim bileli balık etliyim.artık çıtır bi anne olmak istiyorum...şuan 70 kiloyum bir an önce sizin sayenizde 50 kilo olmak istiyorum sizce hayal mi?:26:
27 yaşındayım.70 kiloyum.aslında işin dogrusu bende anlamadim nasil verdigimi.resmen sonmus balon gibi olmustum.ben cok asiri tatli duskunuyum.10 dayandim sonra koyverdim...sabah klasik kk yaptim ama 2 yumurta degil ben tek yumurta yedim.oglrn sekersiz sutlu neskafe yada salata.aksamda salata yada yogurt.10 gun boyunca asla unun sekerin oldugu hicbir gidayi yemedim.o kadar
diyete uygun kilo vermediğin, yani çok az yemek yediğin için bıraktığında kiloları almak çok kolay olmuş. kitabı okumadıysan mutlaka oku. o zaman herşey çok daha kararlılıkla ve neden olduğu bilinerek uygulanıyor. aklına takılan bir şey olursa sor. herkes bildiği kadarıyla cevaplar. kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?