Capadokyacim çok geçmiş olsun..
Bugünkü menüm
Sabah: KKK 1 yurta yerine muz yedim
Aksam.2 tabak kiymali mercimek yemeği, salata...
Gün içerisinde oda sicakliginda limonlu tarcinli karanfilli su 3 litre.spor: dip köse bucak ev temizliği utu camasir :)ama cok ter attim
Cok sagolun. Bugunum cerrahpasa acilde gecti ne yazikki kizimin kolu kirilmis. Alciya alindi uc hafta duracak. İcim parcalandi cok agladi kolunu cektiler yerine getirmek icin bizi odaya almadilar yavrum icerde biz babasiyla disarda agladik ne zorms evladinin basina bisey gelmesi. Allah kimsenin basina vermesin.menumse bugun cok karisik oldu sabah karabugdayli karisimimdan yemistim aksama da ancak tarhana corba ve salata yiyebildim oda hastaneye yakin oturan gorumcemde vevsaat ona geliyordu sanirim bilmiyorum.
Bende yeni üyeyim 20 nisanda nişanım var boy 172 kilo 86:-( yaş 22 aacil kilo vermek istiyorum canan karatay diyetinde kısaca neler yapmalıyım?sözümde elbise aldım ancak 42 beden oldu çook beğendiklerim bedeni yok diyen kızlara sinir olduğumla bakakaldım çok acı bir durum lütfen bana yardımcı olun
Anladım uzun vadede kilo vermek yaşam tarzı bu yani ... Peki nişana kadar neler yapabilirim en azından bi 10 kilo versem:2:lütfen bildiklerinizi paylaşın kızlar sadece ben miyim bu kötü durumdaaa yani kilolu acil kilo vermek isteyen:2:
İŞİN KÖTÜ YANI bu göbekle beni hamile sanmaları
seni kaçamak yaparken pek göremiyoruz zaten. telafide etmişsin. zaten de 2 öğün yiyorsun.
lawyer gördüm seni merhaba
az önce leneva da burdaydı leneva merhaba
merhaba felluz seni de gördüm
ne zamandır karşılaşmıyorduk naber?nasılsınız kızlar
Kaçamak yaptığım an tartıda görünüyor hemen bu yüzden yapmamaya çalışıyorum. İki öğüne geçtim ben de aylar sonra ve böyle daha iyi olduğunu farkettim. Başta üç öğün yiyordum.
iyiyim diyelim iyi olalım pek keyfimyok azıcık kaçamağa kilo alıyorum ama o kadar egzersize veremiyorum ibre hep yukarı yönde
lawyer bu haftanın birincisi olacak galiba henüz kesin sonuçlar açıklanmadı amahahahaaa seçim yaklaştı ya hemen havasına girdim
nerde yanlış oluyo anlamadım kiii yaaaa
lawyer gördüm seni merhaba
az önce leneva da burdaydı leneva merhaba
merhaba felluz seni de gördüm
ne zamandır karşılaşmıyorduk naber?nasılsınız kızlar
xc9 canım istersen listeyi ben yapabilirim ama kızımla okuldan 6 buçukta geliyoruz yani 7 gibi listeyi yapabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?