Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

xc9 canım istersen listeyi ben yapabilirim ama kızımla okuldan 6 buçukta geliyoruz yani 7 gibi listeyi yapabilirim...

zaten bildirim saatimiz 6'ya kadar. 7 gibi listeyi yapsan bir sorun olmaz bence. yine de bir aksilik olur da yapamayacak olursan bize haber verir misin? şimdiden teşekkürler

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan 2013
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 70.0
bu hafta: 68.8

fark:-1.2 kg
toplam fark:12.7 kg
yüzde:%1.714
spor: 6 gün jillian

kızlar ben kaçıyorum umarım bol ---- li bir liste olur
bu arada efes çok güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum

gurbetizmcim aynen bende senin gibi doya doya yemek bana göre değilmiş anladım.doya doya yiyince ya kilo alıyordum ya da veremiyordm.iyi ki yapmışım cnm çünkü 4.günüm bugün ve kilom 52.8 kg sabah itibariyle. aç kalmıyorum ama hafif yemiş oluyorum.gurbetcim şu linkten sen de istersen üye olup takip yapabilrsn.çok beğendm siteyi ben. http://www.kalorisepeti.com/
porsiyon küçültmek aslında bu.sonunda çözdüm meseleyi ve kalori hesabına girdm ne yapayım :)) okuldaki program harikaymış ya keşke bizim okulda da olsaydı.ben evde 6 weeks 6 packs abs'e başlıcam bugün.spor meselesini böyle halledecğim inş.

maşşalllah bu ne enerji. vallahi okurken bile benim tempom yükseldi. bakalım nasıl sonuçlar alacaksın.inşallah istediğin olur.kolay gelsin

cnm saolsın :) yarıyıl tatili kötü oldu benm için.kilo aldım biraz hemn verme çabalarına girdm.çok strese girdm aslında kilo alırken.babamın tarlasında çalıştığım için sabah 6 akşam 7 arası.karbonhidrat almak zorunda kaldım börek falan yedim. tam gaz döndüm. karatayla kaloriyi birleştirdm öyle devam edecğim.senin nasıl gidiyor cnm???

rumuz: huzis
şuanki kilo: 52.8 kg
geçen haftaki:54.4 kg
fark: - 1.6 kg
yüzde: - % 2.94

menü bildirmi:

sabah : kkk

öğle : bulgur pilavı + nohut yahni

akşam: ezogelin + yoğurt + salata ( olacak)

spor : jillian 6w6p abs

2 litreye tamamlayacağım suyumu

bu hafta: 68.8[/I][/I][/I][/I][/I]
[/I][/QUOTE]

cnm tebrk ederm çok iyi vermişsn..bugün ben de başlıyorum 6w6 packe :)) biraz dinleyeneym de :))

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan 2013
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 70.0
bu hafta: 68.8

cnm tebrk ederm çok güzel kilo vermişsn 6 week bugün başlıyorum.okuldan geldk ya dinleneyim biraz ondan sonra başlıcam yeni spor programımıza :)))

kızlar liste sırası olupta çok yoğun olan varsa aranızda bana mesaj atabilirsiniz.listeyi ben devralabilirm o hafta için. Pazar gününden söylemeniz yeterli :)[/sıze]

Son düzenleme:
ben de anlamadım 1 günlük kaçamak koca 1 haftayı silip süpürür müdemek oluyormuş daha çok gayret etmeliyim verdiklerimi geri alıyorum

cnm aynen katılıyorum sana. 1 kerecik yaptığın kaçamak ( boyutu ne olursa olsun ufak ya da büyük ) o hafta vereceğin 500-600 gr alıp götürüyor başa dönüyorsun. dikkat etmek lazım.ben kaçamaklarıma en çok regl dönemi yenik düşüyorum.çok çabuk acıkıyor ve doyma hissini yakalayamıyorum ne yazık ki

tebrkler cnm bol eksili bir hafta diliyorum....

rumuz: huzis
şuanki kilo: 52.8 kg
geçen haftaki:54.4 kg
fark: - 1.6 kg
yüzde: - % 2.94
İkiniz de güzel kilo vermişsiniz,tebrik ederim.İşi sıkı tutunca oluyor demek ki...İnşallah benim de bundan sonrası düzenli olur.Ben de porsiyonlarımı küçük tutmak istiyorum.Doyana kadar yemeyi abartmamak lazım gerçekten.

Başlangıç tarihi:20.01.2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:66,4
Bu hafta:65,5
Fark:-0,900
Toplam fark: 21,5
Beden: 40
Spor:LESLİ 5 MİL
Boy:1,60
Hedef:62

teşekkürler cnm kesinlikle porsiyonu küçültmk lazım.memleketten geleli bugün 14.gün.10 gün boyun rutin karatay uyguladım baktım değişen bi şey yok.54lerde geziyorum.sonra aklıma üye olduğum o site geldi kaloriye dikkat kararı alınca.porsiyon küçüldü ve kilolar baktım gidiyor yavaş yavaş.sporla da destekliyorum bugün itibariyle :)))))

CANIM link için teşekkürler. bu aralar internete giremiyorum pek ama kendime uyarlamaya özen göstericem yarın spora başlıyorum bakalım nasıl olcak

Kilo bildirimi
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 74.4
Fark: 0
Toplam fark:4.5 kg
Beden:42
Spor:YOK
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: 0

sabah: 2 rafadan yumurta, peynir, zeytin, maydanoz, 1 çay bardağı ceviz, 4 kayısı, çay

akşam: et sote, semizotlu yoğurt, salata (karalahana ve turp)

bu haftaki kilo bildirimi....

KİLO VERENLER...

1 ..Huzis % 2.94

2 ..Law_yer %2.43

3 ..15efes15 %1.71

4 ..afatmas %1.35

5 ..zeynom1981 %0.64

SABİT KALANLAR...

1 .. Felluz :44::44::44:

2 .. xc9 :44::44:

3 ..gurbet_izm :44:

BU HAFTA KİLO ALAN YOK ARKADAŞLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…