xc9 canım istersen listeyi ben yapabilirim ama kızımla okuldan 6 buçukta geliyoruz yani 7 gibi listeyi yapabilirim...
HUZİS iyi akıl etmişsin kalori hesabını işe koşmakla..
bende kendi deneyimlerimle anladım ki Karatayla doyana kadar yemek serbest olmamalı-en azından benim için- ben Karataya uygun beslenip porsiyonlarımı büyük tutuyorr ve kilo veremiyordum. aç kalmadan zayıflanılmıyor arkadaş... Karataya ara verip yeniden başladığım hafta -ki kaçamakları bol bir hafta geçirdim- kaçamaklarım için kendimi cezalandırıp aç kalddım ve o hafta da verebildim.
sonuç olarak öğünlerimi azaltma yoluna girdim ve önümüzdeki hafta okulumuzda ayrobik-plates-step içeriklşi bir spor programı başlayacak bende katılmayı düzenli-hoca eşli,ğinde- spor yapmayı planlıyorum bakalım..
maşşalllah bu ne enerji. vallahi okurken bile benim tempom yükseldi. bakalım nasıl sonuçlar alacaksın.inşallah istediğin olur.kolay gelsin
rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan 2013
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 70.0
bu hafta: 68.8
fark:-1.2 kg
toplam fark:12.7 kg
yüzde:%1.714
spor: 6 gün jillian
ben de anlamadım 1 günlük kaçamak koca 1 haftayı silip süpürür müdemek oluyormuş daha çok gayret etmeliyim verdiklerimi geri alıyorum
Günaydın millet, herkese iyi haftalar. umarım bol eksili bir listemiz olur
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:61,5
Bu hafta:60
Fark:-1,5 kg
Toplam fark: 10 kg
Beden: 38
Spor:yürüyüş
Boy:1,61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: -% 2,439
tebrkler cnm bol eksili bir hafta diliyorum....
Günaydın millet, herkese iyi haftalar. umarım bol eksili bir listemiz olur
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:61,5
Bu hafta:60
Fark:-1,5 kg
Toplam fark: 10 kg
Beden: 38
Spor:yürüyüş
Boy:1,61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: -% 2,439
İkiniz de güzel kilo vermişsiniz,tebrik ederim.İşi sıkı tutunca oluyor demek ki...İnşallah benim de bundan sonrası düzenli olur.Ben de porsiyonlarımı küçük tutmak istiyorum.Doyana kadar yemeyi abartmamak lazım gerçekten.rumuz: huzis
şuanki kilo: 52.8 kg
geçen haftaki:54.4 kg
fark: - 1.6 kg
yüzde: - % 2.94
İkiniz de güzel kilo vermişsiniz,tebrik ederim.İşi sıkı tutunca oluyor demek ki...İnşallah benim de bundan sonrası düzenli olur.Ben de porsiyonlarımı küçük tutmak istiyorum.Doyana kadar yemeyi abartmamak lazım gerçekten.
CANIM link için teşekkürler. bu aralar internete giremiyorum pek ama kendime uyarlamaya özen göstericemgurbetizmcim aynen bende senin gibi doya doya yemek bana göre değilmiş anladım.doya doya yiyince ya kilo alıyordum ya da veremiyordm.iyi ki yapmışım cnm çünkü 4.günüm bugün ve kilom 52.8 kg sabah itibariyle. aç kalmıyorum ama hafif yemiş oluyorum.gurbetcim şu linkten sen de istersen üye olup takip yapabilrsn.çok beğendm siteyi ben. http://www.kalorisepeti.com/
porsiyon küçültmek aslında bu.sonunda çözdüm meseleyi ve kalori hesabına girdm ne yapayım :)) okuldaki program harikaymış ya keşke bizim okulda da olsaydı.ben evde 6 weeks 6 packs abs'e başlıcam bugün.spor meselesini böyle halledecğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?