Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

pegasusun,med,bezzgın bekır,asmam,minyatür nerdesinizzz?

geldim hasta ve kilo almış olarak. Çok gerginim birde bu aralar.
Tesekkurler unutmadıgın için.Bayağı kalabalık olmus burası..

07:30- sirkeli ılık su
09:00-ince belli çay bardağı badem ceviz
-peynir, zeytin ( 8), domates, salatalık 1 er küçük boy
-2 haslanmıs yumurta
-roka, maydonoz, dereotu azıcık
-2 kuru siyah erik, 1 kuru incir
-omega 3 tablet
-1 lt su
- 1 fincan 5 li çay limonlu

sağol canımrahatla sınav haftası bari. zaten bizim bu 5-6 kilo sporsuz gitmiycek spor yaparsam fark ediyorum yoksa tık yok ya

doğru benmide öle istahım kapanır hiç sevmem koksunu

1 ben marketten alıyorum tavuk köy tavuğu değil
2 kabuklu cevizi alıyorum pazar market ama sadece kızıma kırıp verilorum. kendim pınarın iç cevizini yiyorum sabah sofraya koymaya zamanım olmuyo kırmaya hiç yani
3 ciğeri tavaya koyar az yağla pişiririm sonra soğan ataım baharat o kadadr eşim pek beğenmez çok yağsız diye ama ben kurbandan kurbana yerim

Cevızınız enaz bır cay bardagı olsun,zeytın 15 tane olabıllır." ‘Her gün iki, üç ceviz yiyorum” diyorlar. İki ceviz 80 kiloluk insanın nesine yarar ama onun yerine sekiz dilim ekmek yiyor. İşte terslik burada. Çeviri diyet listelerinde zeytin yer almaz çünkü adamların memleketinde zeytin yok. Bir tek kokteyl zeytinini biliyorlar. Sabah kahvaltısında 9-10 isterseniz 20 tane zeytin yiyebilirsiniz." Dıyor hoca ,Kolay gelsın hepımıze

adamın teki 130 kiloymu neymiş haberlerde çıktı
sabahları maden suyu+limon+sirke içmiş karıştırıp

1 ayda 30 kilo vermiş ama midesi delinip ölmüş.:18::18::18:

tebrikler canım.hoşbulduk.sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Çok teşekkür ederim.

kızlar ben hergün yumurta yiyemem.Çocukken bakıcımız bize hergün yumurta yapardı o yüzden bana itici geliyor.mesela sabah sadec peynir,zeytin ceviz çok az yedim.

ben kitabı dün aldım.

diyete de bugün başladım.

malzemeleri sabah çıkıp aldım.

gün kurusu kayısı, yeni kırılmış ceviz, çiftlik yumurtası vs.

biraz pahalıya patlayacak gibi ama merak ediyorum.

çok merak ediyorum ne kadar zamanda ne kadar kg vereceğimi...

haydi bismillah

bu arada 10 kg verdim ben 100 günde.

normal bir diyetisyene gittim.

7 öğün verdi bana...

artık gitmiyorum, sıkıldım.

karatay diyetine başlıyorum bugün.

bakalım ne değişecek.

değişiklik istedim sadece.

Selamlar
ben çok sık girmiyorum foruma ancak şöyle söyliim bir miktar sigara bırakma nedeniyle olmak üzere çok fazla kilo almıştım.2 ay önce başladım taş devri ve karatay kombinasyonu olan diyetime 7,5-8 kg verdim çok mutluyum, ve bir daha da başka bir beslenme şekline geçmeyi asla düşünmem. açlık yok sağlıklı beslenme var öğün takibi de yokk tam istediğim gibiydi.umarım hepiniz verirsiniz.sadece 5-6 kilo daha vermem gerekiyor o da zorunlu değil aslında. böyle bile harika oldum. herkese bol motivasyon ve şans diliyorum

Yenı Gelen ArkadaslarHosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze

"böyle bile harika oldum" cümlesi herşeyi özetler aslında.

insan kg verdikçe kendini dünya harikası gibi hissediyor.

bu çok güzel bi duygu yav.

kg vermek... daha zayıf olmak... giydiğinin yakışması vs.

guzel vermissin devam etseydin keske

merhaba arkadaşlar .bgun hafta başı oldugundan işlerim çok yogun anca fırsat bulabildim yazmaya

kahvaltım:
2 yumurta omlet tarzı
ceviz 2 incir 3 kayısı 5-10 kuru üzüm
spet peyniri varmış ondan almıştım dün az bişey ondan
yeşil zeytin siyah zeytin karışık 10 adet falan

ögle:mercimek corba
2 kaşık kadar zeytinyaglı fasulye
2kaşık kadar cacıkmış..pek benzemiyor ama cacık dediler

başemel soslu tavuk vardı yemedim

akşamada
sabah erkenden düdüklüye dana eti ile arpacık soganları koydum haşladım
yanına salata yapıp ondan yiycem

ben dün carrefurdan aldım acık ürünlerden adam ilaçsız oldugunu söledi çabuk tüketinki böceklenmesin diyede uyardı.
artık ne kadar güvenliyse..kavrulmamış fındık badem aldım ceviz aldım .çünkü kabuklu kırmaya vaktim yok birde bir sürü ugraştırıyor hemde pisligi çok

tavukda bimden alırım yada migrostan başka yerden almıyorum et ürünlerimide kasabıma ugrayamıyacaksam ya bimden yada migrosa güvenirim başka biryerden almam evimin karşısındda büyük marketlerden biri var ondanda almam.carrefordanda almıyorum..

canım 2 ay sonra ilk kez seker yemek istiyor sanırım sabah kahvaltıyı az yapmamdan oldu öğlende canım istemedi 2 kasık kavurma 1 kase yoğurt patlıcan yemeği getirmistim sevmedim yemedim

Ben de bulursam koy tavugu,bulamazsam oburunden tuketıyorum,omega3 takvıye bu durumlar ıcın sıgorta gıbı .

hep doğal ilaçsız diyorlar ya yalan çünkü geçen kızıma 1 tabak ceviz kırdım 2 gün sonra kupkuru olmustu . Hayret ettim marketlerde nasıl etli etli duruyor diye. Anlıycan taze taze kırsak ancak olurda kıramıyorum bende

guzel vermissin devam etseydin keske

sıkıldım ama...

değişiklik istedim.

artık devam edemez oldum o diyete.

farklı bir diyetle devam etmek istedim.

artık doktora da gitmek istemiyorum.

bundan da sıkıldım.

karatay diyeti kitabındaki diyetle, bilgilerle ve yürüyüşle zayıflamaya devam etmeye karar verdim şimdilik.

evet haklısın.

ama aliminyum poşettekilerede güvenemiyorum bunlar daha az ilaçsızdır belki.

yanlız bime ara ara vakumlu geliyor.poşte konmuş vakumla havası alınmış.onlardanmı alsak ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…