Lawyer nasıl yani oturunca kemiklerin mî batıyor
Hayrola kızlar sesiniz çıkmıyor
Ben de kaçtım görüşürüz
Sabah kahvaltımız:
1.5 haşlanmış yumurta
3 kuru erik, 2 ceviz
bikaç tane zeytin,
bi kaç lokma peynir (3 lokma , peynirle pek aram yok )
Roka ve maydonoz
1 bardak açık şekersiz çay
3 dilim kasap sucuğu ( katkısız )
Teşekkür ederim Lawyer :)
Birazdan öğle yemeğine eve gidicem işteyim şu an :)
semizotlu yoğurt ve ceviz yemeyi düşünüyorum
Hanımlar merhaba
ben yaklasık 15 şubattan berı yapıyorum 67 kıloydum 2 şubatta sabah 65 kıloydum 2 şubat akşamı regli oldum ve hala dıkkat edıyorum şeker yok yanı listenin dısında bırsey yok ama bu sabah tartıldım 66,50 geldım cok üzgünüm acaba reglı oldugum içinmi yüksek cıktı kılom yoksa kılo mu aldım
lütfen cvp yazın moralım cok bozuk
Ben regl olmuşum,en az iki gün spor yapmam herhalde.Bugün yapmadım.
Felluz,tebrik ederim,torununu sağlıkla kucağınıa alırsın inşallah.
Dünkü menüm,sabah kkk,akşam fazla aç değildim çayın yanında peynirli omlet yedim.Bir saat sonra bir havuç ve yoğurt.
Dün jillian ve yürüyüş yaptım.2 lt su.
pardon 2 şubatta değil 2 martta 65 kıloydum :)
gunaydın xc9, law_yer, efes :)
online görmüştüm bir ara :) burda mısınız?
herkese gunaydın,
bayagı bir suredir giremedim. Artık daha duızenli bir sekilde gireceğim Zira girmediğim zamanlarda ipin ucu kaçmakta.
Bugun ve dun de nerde ise 05:30 da uyandım. sabah sporu yapıyorum iki gundur.Interval. 2 dk yuru 2 dk kos toplam 30 dk. Vakit yok cunku. Kızımı okula hazırlamam lazım. İkizler de cabası sonra onlar.:)
bugun klasik karatay kahvaltısı yaptım.
oglen : salata ve corba yieceğim kuvvetle muhtemel.
aksam da : zeyitnyaglı fasulye, cacık
seacim intervali koşu bandında yapıyorsun anladığım kadarıyla. bu ikişer dakikalık koşma ve yürüme zamanlarında hızı nasıl ayarlıyorsun merak ettim. ben de koşu bandında yapıyorum sabahları interval yapayım diyorum
program kısmı var bazı makinelerde. Benim evde değil kosu bandı. sitenin içindeki salonda. Ordan program seceneğinden 2 dk aralıklı toplam 30 dk surel olarak girdiğimde aralıklardaki hızları secebiliyorsun. ona gore ornegin 6.0 da yuruyp 9 da kosuyu ayarlıyorum. Eger yoksa 2 dk 2 dk kendim manuel yapıyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?