Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Lawyer nasıl yani oturunca kemiklerin mî batıyor

Evet eskiden olmazdı hiç. uzun süre oturunca ağrıyor. zayıf da denemez bana ama geçen gün düşündüm de diyete başladığımda benim toto 106 cm idi şimdi 95 cm. sağlam yağ gitmiş. daha önümde uzun bir yol var ama

Sabah kahvaltımız:
1.5 haşlanmış yumurta
3 kuru erik, 2 ceviz
bikaç tane zeytin,
bi kaç lokma peynir (3 lokma , peynirle pek aram yok )
Roka ve maydonoz
1 bardak açık şekersiz çay
3 dilim kasap sucuğu ( katkısız )

Hayrola kızlar sesiniz çıkmıyor

Ben de kaçtım görüşürüz

Aaa gittin galiba yetişemedim. Bir taraftan da temyiz dilekçesi yazıyordum aralarda da size cevap yetiştiriyordum. Akşama menü bildiriminde görüşürüz o zaman

kahvaltın gayet güzel olmuş butterfly afiyet olsun

Ben regl olmuşum,en az iki gün spor yapmam herhalde.Bugün yapmadım.

Felluz,tebrik ederim,torununu sağlıkla kucağınıa alırsın inşallah.

Dünkü menüm,sabah kkk,akşam fazla aç değildim çayın yanında peynirli omlet yedim.Bir saat sonra bir havuç ve yoğurt.
Dün jillian ve yürüyüş yaptım.2 lt su.

herkese gunaydın,

bayagı bir suredir giremedim. Artık daha duızenli bir sekilde gireceğim Zira girmediğim zamanlarda ipin ucu kaçmakta.
Bugun ve dun de nerde ise 05:30 da uyandım. sabah sporu yapıyorum iki gundur. Interval. 2 dk yuru 2 dk kos toplam 30 dk. Vakit yok cunku. Kızımı okula hazırlamam lazım. İkizler de cabası sonra onlar.:)

bugun klasik karatay kahvaltısı yaptım.
oglen : salata ve corba yieceğim kuvvetle muhtemel.

aksam da : zeyitnyaglı fasulye, cacık

Hanımlar merhaba
ben yaklasık 15 şubattan berı yapıyorum 67 kıloydum 2 şubatta sabah 65 kıloydum 2 şubat akşamı regli oldum ve hala dıkkat edıyorum şeker yok yanı listenin dısında bırsey yok ama bu sabah tartıldım 66,50 geldım cok üzgünüm acaba reglı oldugum içinmi yüksek cıktı kılom yoksa kılo mu aldım
lütfen cvp yazın moralım cok bozuk

pardon 2 şubatta değil 2 martta 65 kıloydum :)

aynı durumdayım, dün akşamki sporu sürünerek yaptım diyebilirim

seacim intervali koşu bandında yapıyorsun anladığım kadarıyla. bu ikişer dakikalık koşma ve yürüme zamanlarında hızı nasıl ayarlıyorsun merak ettim. ben de koşu bandında yapıyorum sabahları interval yapayım diyorum

geçmişi cok okuyamadım ama bundan sonra eklimden geldiğince girip paylaşım yapacagım. :)

tekrar merhaba herkese

program kısmı var bazı makinelerde. Benim evde değil kosu bandı. sitenin içindeki salonda. Ordan program seceneğinden 2 dk aralıklı toplam 30 dk surel olarak girdiğimde aralıklardaki hızları secebiliyorsun. ona gore ornegin 6.0 da yuruyp 9 da kosuyu ayarlıyorum. Eger yoksa 2 dk 2 dk kendim manuel yapıyorum.:)

anladım canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…