Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya cıssları yazarkende tedirgin oluyorum. özendirici olur diye.
valla ip bağlıyayım en iyisi.
bebek falan yok daha düşünmüyoruz. allah istediğimiz zamanda aratmasın inşallah

tabiiki regl olduğun için fazla çıktıın. panik yok. sen sağlıklı beslen yan etki olarakta incel bu kadar.

canım ben çocuk tedavisi görüyorum ve hormon ilacı içiyorum yanında bi de hipotiroid ilacım var o da aç karnına ömür boyu içmem lazımmış yoksa nodüller büyüyo...
bugün de çarşıdaydık kardeşimin nişan alışverişi için..yarın da gidicezz...ama bugün kahvaltımı yapıpta çıktım..
kendimi de kıyafet baktım elbise denedim güzel oldu eskiden olsa bir sinirle dönerdim çarşıdan

İnşallah sen de istediğin kiloya ulaşır,sağlıklıa bebeğini kucağına alırsın.
Sabah kkk,akşam 3 tavuk but,salata,siyah üzümlü yoğurt
Regl nedeniyle spor yapmadım,su 2 lt olmuştur.

Kızlar hafta sonu kaçamaklı geçti akrabalarda kaldım benim için hazırlık yapmışlar baya karşı koyamadım:)kendimi anca toparladım geldim:)
Lawyer ıspanak salatasının tarifini verebilir misin acaba:)

Bugün 8.00 kkk
12.00 mercimek çorba ayran
18.00 ıspanak yemeği-yoğurt

Merhabalar,

Bugün biraz iştahsızdım nedense dün gece de geç yedim onun etkisi sanırım.

Sabah 7.30 :3 kuru kayısı + kahve
Saat 11.00 : 3 kuru dut
Saat 13.00 : Fırın tavuk + yoğurt
Saat 17.40 : Lor peyniri + Activia

Su : 3 lt'den fazla.
Spor : 6 km yürüyüş, 1 km moonwalker, genel fitness(Polar bantlı saatim var en son 750 kalori yaktığımı gösteriyordu.)

Not: Keşke her günüm böyle geçebilse başarılı bir gündü =)

Bugün 3 öğün oldu

Sabah
Yumurta salatası greyfurt

Öğle
1 köfte

1 kase yoğurt
1 dilim kek cısss
1 bardak süt

akşam
1 tabak ıspanak yemeği

2 lt su 40dk 60dk 15dk lık üç tur bisiklet 1 saat yürüyüş

İyi ki söyledin canım...diZim hafifçe ağrımaya başladı.!
totonu küçülttüğün için kocaman bir bravo lawyercim.
Felluz,tebrik ederim,torununu sağlıkla kucağınıa alırsın inşallah.
çoook teşekkür ederim:)
regl bitiminde tartıl... bende 1 kilo gidiyor.sabırla devam et..mutlaka vereceksin.!!
pardon 2 şubatta değil 2 martta 65 kıloydum :)
yavaş yavaş inceldiğini göreceksin.! buraya sık sık uğra takıldığın şeyleri sor..ben ve arkadaşlarım destek oluruz.
Geçmiş olsun canım...bebiş tedavinin başarılı geçmesini diliyorum.!
Karataydan sonra bende kendime giyim alırken daha mutluyum:)) eskiden kendime açık renkli şeyler almazdım.. dün kendime krem rengi gömlek aldım:))

Bugün tek kaçamak yapan ben mîyim (

blance sen kahvaltı yapmamışsın karbonhidrat almışsın hep
kahvaltı günün en önemli öğünü iyî bir kahvaltı metabolizmayı 5kkm koşmuş gîbi hızlandırır diyor hoca sporun çok güzel ona alkış

beril o kaçsmakları yaparken buraya yazsaydın affetmezdîk biliyorsun değil mi:)

sabah 10: 1 simit (cıssss), 1 dilim peynir, 10 tane zeytin

akşam 18.15: 1 tabak mantarlı et sote, yoğurt

spor: akşam yemeğinden sonra 50'şerden iki set ip atlama, 20 dk yürüyüş (2 km), 45 dk leslie 3 mil

su: 2 lt

Yalnız değilsin şekerim ben de yaptım :18:

Lawyer bugün kaçamak yaptık diye kendimizi paralamışız seni bilmem ama ben çoook yoruldum dizlerîm ağrıyor şimdi bana müsade sabah 10 da buradayım herkese iyigeceler bol leptinler öpüldünüz:)

Lawyer bugün kaçamak yaptık diye kendimizi paralamışız seni bilmem ama ben çoook yoruldum dizlerîm ağrıyor şimdi bana müsade sabah 10 da buradayım herkese iyigeceler bol leptinler öpüldünüz:)

ben de mahvoldum zaten regl ağrısı var, belim iyice kötü oldu. sabaha görüşürüz canım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…