Teşekkürler ve darısı başına lenevacım:)
.!
ya cıssları yazarkende tedirgin oluyorum. özendirici olur diye.canım yaaa sen koruma döneminde olduğun için cıss larına çanta göndermiyorum sadece uyarıyorum
ip iyi fikir
biz de seni seviyoruz lenevacııııııımmmm
sen de çok iyi bir karataycısın senin avantajın anne olmadan önce karataycı olmuş olman
anne manne derken konu geldi var mı birşeyler
karı-koca beraber diyet yapmak ne güzel
zaten bu işler ancak yeni evliyken olur kıymetini bil sonra seni kendi haline bırakır
geçmiş olsun canım
hastanedeymişsin çaresiz yedin o dürümü sana da çanta yok uyarı varbir daha kahvaltını yapmadan dışarı çıkma
:
Hanımlar merhaba
ben yaklasık 15 şubattan berı yapıyorum 67 kıloydum 2 şubatta sabah 65 kıloydum 2 şubat akşamı regli oldum ve hala dıkkat edıyorum şeker yok yanı listenin dısında bırsey yok ama bu sabah tartıldım 66,50 geldım cok üzgünüm acaba reglı oldugum içinmi yüksek cıktı kılom yoksa kılo mu aldım
lütfen cvp yazın moralım cok bozuk
Şimdi gördüm canım..yarın misafirim gelecek hazırlık yaptım.gündüz de çarşıdaydım...bebişin çeyizini tamamladık:) az önce acıktım; süt içtim...
Teşekkürler canım:) sana da geçmiş olsun...hayırdır ne ilacı alıyorsun.?
İnşallah sen de istediğin kiloya ulaşır,sağlıklıa bebeğini kucağına alırsın.canım ben çocuk tedavisi görüyorum ve hormon ilacı içiyorum yanında bi de hipotiroid ilacım var o da aç karnına ömür boyu içmem lazımmış yoksa nodüller büyüyo...
bugün de çarşıdaydık kardeşimin nişan alışverişi için..yarın da gidicezz...ama bugün kahvaltımı yapıpta çıktım..
kendimi de kıyafet baktım elbise denedim güzel oldu eskiden olsa bir sinirle dönerdim çarşıdan
İyi ki söyledin canım...diZim hafifçe ağrımaya başladı.!Tşk lawyercım
kızlar tv de ortopedi prof unu izliyorum yürüme bandında yürüyünce dizlerde ağrı oluştuğunu bunu engellemek içîn de yürümeden önce dizlerîn altına en bir lastik takmak gerektiğini söyledi
Eveteskiden olmazdı hiç. uzun süre oturunca ağrıyor. zayıf da denemez bana ama geçen gün düşündüm de diyete başladığımda benim toto 106 cm idi şimdi 95 cm. sağlam yağ gitmiş. daha önümde uzun bir yol var ama
çoook teşekkür ederim:)Felluz,tebrik ederim,torununu sağlıkla kucağınıa alırsın inşallah.
regl bitiminde tartıl... bende 1 kilo gidiyor.sabırla devam et..mutlaka vereceksin.!!Hanımlar merhaba
ben yaklasık 15 şubattan berı yapıyorum 67 kıloydum 2 şubatta sabah 65 kıloydum 2 şubat akşamı regli oldum ve hala dıkkat edıyorum şeker yok yanı listenin dısında bırsey yok ama bu sabah tartıldım 66,50 geldım cok üzgünüm acaba reglı oldugum içinmi yüksek cıktı kılom yoksa kılo mu aldım
lütfen cvp yazın moralım cok bozuk
yavaş yavaş inceldiğini göreceksin.! buraya sık sık uğra takıldığın şeyleri sor..ben ve arkadaşlarım destek oluruz.pardon 2 şubatta değil 2 martta 65 kıloydum :)
Geçmiş olsun canım...bebiş tedavinin başarılı geçmesini diliyorum.!canım ben çocuk tedavisi görüyorum ve hormon ilacı içiyorum yanında bi de hipotiroid ilacım var o da aç karnına ömür boyu içmem lazımmış yoksa nodüller büyüyo...
bugün de çarşıdaydık kardeşimin nişan alışverişi için..yarın da gidicezz...ama bugün kahvaltımı yapıpta çıktım..
kendimi de kıyafet baktım elbise denedim güzel oldu eskiden olsa bir sinirle dönerdim çarşıdan
Bugün tek kaçamak yapan ben mîyim(
blance sen kahvaltı yapmamışsın karbonhidrat almışsın hep
kahvaltı günün en önemli öğünü iyî bir kahvaltı metabolizmayı 5kkm koşmuş gîbi hızlandırır diyor hoca sporun çok güzel ona alkış
beril o kaçsmakları yaparken buraya yazsaydın affetmezdîk biliyorsun değil mi:)
Ohhh rahatladım:))))))))İnternet kopuyor ve tüm yazdıklarım boşa gidiyor offfff
İnternet kopuyor ve tüm yazdıklarım boşa gidiyor offfff
Herkes gitmiş felluz gelmiş şimdi çantaları yollar bana eyvah eyvah:)))
Lawyer bugün kaçamak yaptık diye kendimizi paralamışız seni bilmem ama ben çoook yoruldum dizlerîm ağrıyor şimdi bana müsade sabah 10 da buradayım herkese iyigeceler bol leptinler öpüldünüz:)
Xc9 cum çok iyi spor yapmışsınbence o kek yanmış kül olmuştur:)ayrıca çanta atacak yüzüm yok.! Kısırı kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?